Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 |
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: S2, 90q 20vt
|
postitati 16.09.11 15:41
|
|
|
ABS süsteem peaks nendel kõikidel sama olema. Minul pole ta kunagi jamanud aga kui turbo endal peale panen siis mulle öeldi, et "paugutades" on
pidurid järsku ära kadunud ja seda ABS'i tõttu ja tõesti ei taha seda kogeda ehk võin ilma ka sõita, tuleb lihtsalt pikkivahet hoida, mitte teise
inimese kuklasse hingata.
|
|
|
Kirsa
huviline
Registreerunud 20.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Coupe Q 20v
|
postitati 16.09.11 15:43
|
|
|
Huvitav. Minu kupee abs ja pidurid on ühed paremad üleüldse mida proovinud olen. Eks auto kerge kaal aita üldisele pidurdamisele ka kaasa, aga siiski
- minu arust toimetab see abs seal väga hästi.
Ma hoian isegi talvel ja jäärajal abs-i sees.
Samuti on tagapidurid korras - eelmine omanik tegi seal suure hoolduse ja on käinud 4 aastat muretult. Paari klõpsuga on kässar plokis ja pidurdavad
ka niisama hästi.
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.09.11 16:31
|
|
|
Eks see ole nii kuidas kellelgi. Endal samuti läksid tagumised suportid täielikku remonti. Kõik mis saab ära vahetada ning ülejäänud osad liivapirtsi.
Aga jah, ma tean, et paljud loobivad need abs'id ära ja talvel on kindlasti ilma abs'ta lume peal parem! ABS üldse rohkem linnaliikluse teema...
Muidugi uutel masinatel on see ABS arenenud kõvasti, vanematel masinatel on ta tegelikult ikka saast, vähemalt nii ma olen kõikidest aru saanud kes
targemad sellel alal.
Vabandust OT pärast.
|
|
|
mnjah
klubiliige
Registreerunud 01.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: S2
|
postitati 28.11.11 12:23
|
|
|
Laiskus, laiskus. Nimelt karistas ära juba ergoh´i poolt mainitud starteri nöök. Seaduspäraselt lõpetas starter oma lepingu väga kiirel hetkel ja
asjaoludest tingituna seisis auto taas paar nädalakest. Sellel ajavahemikul saabusid mõned jupid ning taastusravile ta jälle läks.
Vahetatud said nii eest kui tagant õõtshoovad + sharniirid, hammasrihm + 3 kiilrihma, hammasrihma rullik, veepump, õhufilter, kütusefilter,
käiguhoovastiku tihend, miskine summuti tihend ja käiku läks taastatud starter. Kõigele lisaks siis uus sillaregull, nüüd peaks ooko olema.
Ennast sundima tiba ning küünlad ja jahutusvedeliku ära vahetama, siis tahaks talve rahulikult ilma kõpitsemata nautida.
Ootame lund !!!
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.11.11 13:35
|
|
|
Palju lemfi õõts maksis?
|
|
|
mnjah
klubiliige
Registreerunud 01.03.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.11.11 14:10
|
|
|
Sa ilmselt tead kui nii rõõmus oled aga jh, esimesed on Lemförder´id hinnaga 66,- tk. Tagumised tulid originaalid.
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.11.11 14:29
|
|
|
EI kusjuures ei tahtnud. Lihtsalt huvipärast küsisin, aga tagumised vist ostan suveks valmis, praegu talvel ei tee midagi!
Palju tagumised originaalid plekkasid?
Küünlad on boschist NGK toodang 5€tk
Juhtmed(5+1) 91.66€
Nüüd võiksid veel mingi ilge värviga õõtsad üle tuista, et püsiksid ilma roosteta kaua kaua!
Aga ei väga tubli, mul on hea vaadata kui keegi suhtub ka "ilma tõhhita" palju klapilisesse hästi!
Jahutusvedeliku tahad vahetada välja kuna praegu roheline sees jah?
|
|
|
mnjah
klubiliige
Registreerunud 01.03.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.11.11 18:58
|
|
|
Õõtsade üle tuiskamisesks hetkel hilja aga jah, jahutusvedeliku kohalt arvasid õieti.
Ikka veel ootan lund !!
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.11.11 19:00
|
|
|
Peab ise ka selle jahutusvedeliku teema ära tegema enne lume tulekut aga muidu kelkudes olid juba puksid sees nagu ma aru saan jah?
|
|
|
mnjah
klubiliige
Registreerunud 01.03.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.11.11 19:16
|
|
|
Jeaps, nii oli.
|
|
|
mnjah
klubiliige
Registreerunud 01.03.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.12.11 16:10
|
|
|
Nüüdseks siis küljes uued küünlad, küünlajuhtmed, jagajakaas, rootor ja vahetatud ka jahutusvedelik punase vastu. Talvele vastu minnes ka uued
kojamehed nii ette kui taha.
Ootame ikka lund !!
|
|
|
mnjah
klubiliige
Registreerunud 01.03.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.02.12 09:51
|
|
|
Viimane nn. lumepilt on nönna nadi, et kostitaks kahe uueme klõpsuga.
Harjutan
Rahustuseks ütlen ära, et kena paks kiht kohevat lund ja mitte ühtegi vigastust, eks tänu väiksele hoole kah. Aga väljatõmbamisega sai ka nalja, kuna
too teeots kinnisõidetud lumi ja sigalibe. Outback ei teinud midagi (peale mu kaua teeninud köie lõhkumise), Mitsubishi Canter liigutas pool meetrit
ehk, Volvo FL 6 libistas kah ainult ratast ringi aga välja saime lõpuks miski FH Volvoga millel kena betoonikoorem peal ja kildu ratta alla loobitud.
Tegin inimestel tööpäeva lõpu huvitamaks . Antireklaamina võin öelda, et
umbes samas kohas on lebanud ka siin foorumis tihti omanikke vahetav S6.
Harjutan edasi siis !!
|
|
|
mnjah
klubiliige
Registreerunud 01.03.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.04.12 18:57
|
|
|
Auto vastavalt lootustele/ootustele talve vastu pidanud ilma midagi nõudmata (v.a. küte ). Nüüd on aga tühikäik aina tihedamini mängima hakanud ja mõned neist kordadest lõppenud ka välja suremisega. Tea,
kas peaks päris uurima, mis värk on? Hellitasin siin lootusi, et see kevad saab värvimisse saata aga ilma tööd tegemata, mitte ei ole selliseid
sissetulekuid, mis seda lubaks - lükkub edasi, kui just müügimõtted võitu ei saa ennem.
Aga mõni kuva ka samast vanast seisust.
Aa üks uus vidin kah:
Siiani parim pilt minu määrdunud autost (no ei ole nii must minu käes olnud)
Suvi tuleb: Aeglane nagu ma olen, jäin mõtlema, kas on õige aeg ikka
(hehh, selgitusena, et pole sellise komboga sõitnud)
|
|
|
Evil9
|
postitati 12.04.12 19:01
|
|
|
Ilus
Nelikvedu - must have!
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 12.04.12 19:22
|
|
|
Ilusti kõik neli uut velge pildile jäänud jah
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.04.12 04:50
|
|
|
Soovitan sul tühikäigu mootor ja tema torustik korralikult brakecleaneriga puhtaks lasta, õhuga puhtaks ning jäta päikese kätte mõneks ajaks veel
seisma, et see see jama ära aurustuks. Minul vähemalt aitas peale vinget puhastust. Kui ikka ei kao siis võib olla gaasiklapp mida 7A'del peaegu
tüüpveaks võiks lugeda, uut enam soetada ei saa ning kui on uuema tüübi 7A ehk tps on kahe pistikuga(pealmine 2 pinine pistik mis kinnitub s.kolle
nurgas salongi poolel) siis selle leidmine kusagilt on väikese tõenäosusega. Aga ehk pole viimane probleem veel aktuaalne.
Kui aga tuleb välja, et tühikäigu moto on täiesti välja surnud siis mul üks täiesti toimiv üle.
|
|
|
mnjah
klubiliige
Registreerunud 01.03.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.04.12 10:30
|
|
|
Tänan heade sõnade eest, kuid täpsustaks, et tegemist pole uute velgedega.
Too puhastmine ongi plaanis - eks annan teada, mis saab. Aga üldiselt, Kiku-le olen küll juba hunniku õlut oma õpetuste ja abi eest võlgu
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.04.12 14:50
|
|
|
Kaaskodanikke kes 7A'ga sõidavad, tuleb aidata.
|
|
|
mnjah
klubiliige
Registreerunud 01.03.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.07.12 18:19
|
|
|
Servus,
Täiendame päevikut: pidurid olid siiani üsna head, kuid häiris kerge vibra pidurdamisel ja viimasel ajal üsna kergelt kinni jäämine. Uued 4x kettad ja
klotsid, vasak tagumine support vahetusfondist, mis oli ainukesena väsinud olnud, teised pidavat korralikud olema ja kenasti toimetama. Sinna kompotti
lisandus veel uus pidurivedelik ning vahetati varasemalt ennustatud vigane parem tagumine ABS andur.
Eelmisest suvest jäi painama miski kolksumine, mis andis ennast esile enamasti ainult vasakkurvides. Oma meeletus laiskuses tuvastasin alles paar kuud
tagasi, et vahetatud summuti lõpp käib vastu pooltelge, kohas kus ta sellest üle jookseb. Ise lootsin, et tingitud on see valedest trippidest, mis
olid muidugi lõhki juba aga isegi nüüd, mil taas uued (väidetavalt vastavalt autole tellitud) tripid all, on kolksumine säilinud. Ise mõtlen, et mõne
meistrimehe abiga miskit moodi jäigad kinnitused või siis lisakinnitused trippidega leiutada ehk aga eks näeb mis saab, minu meeletu tegutsemiskiiruse
juures . Lohutuseks on, et ega ta pidevalt seal vastas ei istu, ainult
painutamisel. Ahjaa summuti sai tollest kohast ka vähe täidet.
Kevadel hakkas aknatõstuk otseselt ja ainult mind kaniitama, ehk siis juhipoolne aknatõstuk sai vahetatud uue vastu.
10 Kkm oli ka täis saanud - õli + õlifilter ning lisaks, nii igaks juhuks käigukasti- ja diffriõli vahetus.
Läksin siis targa näoga kliimat täitma ja mis juhtus? - nii kui natuke õhku sai, hakkas kohe susisema aga õnneks oli kergelt tuvastatavas kohas. Täna
kruvisin uue kliima radika külge ja nädala lõpu poole lähen targa näoga jälle kliimat täitma (hoiame pöidlaid siis mulle ).
Häbi natuke on aga mootori väljasuremise/mitte töötamise koha pealt pole targemaks saanud. Viimane külastatud remondikoda ei oskand nii vana konega
miskit teha. Täna sain reedeks aja Härra Särje juurde, kuid samas neljapäevast pidi ka Tartu kiidetud remondimees tööle tulema, et nüüd otsustan selle
järgi, kas Tartusse pääseb neljapäeval juba löögile või ei. Taaskord pöidlad pihku!
Heh, seda ka, et tellisin alumise kummiliistude ringi ära - algus värvimisse saatmise jaoks on tehud
Ma tänan tähelapanu eest ja kena suve jätku teile!!
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 31.07.12 18:42
|
|
|
Mul ka käis uute summutitrippidega summuti vasakkurvides kolksudes vastu, aretasin natuke tagumist kinnitust, et kõrgemal istuks ja nüüd probleem
puudub.
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.07.12 18:53
|
|
|
See sumpsi kolksu probleem on vist 4/5st coupe q omanikel.
Miks liistud värvimisse? Valgeks?
|
|
|
mnjah
klubiliige
Registreerunud 01.03.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.08.12 08:59
|
|
|
Ooo, et siis ma polegi ainuke, tolle summuti jamaga - tänud vihje eest.
Kiku, lugesid valesti välja - algus on tehtud, et terve auto värvimisse saata, mitte ainult liistud, kuid sellega läheb veel aega.
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.08.12 22:54
|
|
|
Kõlab ilusana!
|
|
|
mnjah
klubiliige
Registreerunud 01.03.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.08.12 15:28
|
|
|
Peab ilusana kõlama aga mis siin ikka hõisata, sest tõesti ei julge ennustada kuna värvimisse läheb. Hetkel kahtlen, kas enne talve on mõtekas, kuna
talve tahaks julgelt ja mönuga nautida ikka.
Aga see suur, et HÖÖÖÖRRREEEEEII - auto toimetab nüüd jälle eeskujulikult. Tühikäik ja kõik jutud, külastasin siis oma murega Tartu meest Aini, kes
murepilved minu taevast pühkis .
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.08.12 16:01
|
|
|
Rääkis ta ka sulle mis ta siis tegi seal kabote all?
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 |