Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Aprillikuu boikoteerimise objektid on Statoil ja Neste! : Liidetud Kütuse hinnateema (Vastuseid: 98 | Vaatamisi: 10170)
tryku
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.04.10 15:14 Tsiteeri

http://majandus.delfi.ee/news/tarbija/article.php?id=30425563 Küsige hoolega :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw

postitati 14.04.10 17:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mokits
Milline oleks siis riigi boikoteerimine? :D Oleks käpp küll, sest neid debiilseid makse on nii palju, palgad on tavainimesel väiksed, ja poliitikute palgad ainult tõusevad... Neil muidugi meie arvelt hea elada ja tankida jne... :mad: Mind ajab selline teema nii marru! :D

Ma tean, mida sa tunned:D Aga jah,riigi vastu või õigemini nende röövlite vastu on suht võimatu midagi teha.Ma ei mäleta,kes see oli aga kütusehinna aktsiisi tõstmist põhjentatakse sellega,et inimesed sõidaksid vähem ja seega saastaks loodust vähem.Enam haigemat vabandust ei saa olla:mad: Ühes auto ajakirjas oli näiteks näide,et soomlane jõuab keskmise palgaga osta 3,5x rohkem kütet kui eestlane.Seega,kui eestlane on üks väheseid,kes ei suuda kütet osta ja ainukesena seda loodust säästab siis mis kasu sellest on kui teised riigid meis 3x rohkem tarbivad?:mad: See on riigiisadel ainuke vabandus, mida nende hernesuurune aju oskas välja mõelda:D
Aga... üks võimalusi on muidugi teha allkirjade kogumise kampaanjaid.Sellest pole kasu? Ega ei ole jah,kui saab näiteks lagi 1000 häält. Kui tuleks a.la 50000 häält või enam siis läheks see juba meediasse ja seal see veel võimenduks ning siis oleks juba väike lootus,et kuulda võetakse. Audiclubis 19000 liiget.Kui siit saaks kasvõi 5000 häält siis peaks olema juba üli hästi:D
Selliseid kampaanjaid on võimalik korraldada näiteks kas siin
http://www.osale.ee
või siin
http://petitsioon.ee/
Väike näide SIIN .Sellel küll juba see hääletamine läbi aga sees ka kütuse aktsiisi ja muude maksude probleemid.Nagu arvata võis,ei huvitanud see rahvast,sest kahe kuuga ainult ca. 40 häält. Ministeeriumid ei ole sellele veel vastanud aga eks see vastus ole neilt juba ette teada...:mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
dimka70
huviline

Registreerunud 12.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6

postitati 14.04.10 17:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jaakk
Mind huvitab pigem see, et kuhu see piirilt üle vaatav kütus kõik läheb, kui kõik nii kõvad tanklasõbrad on?
Piirilt veetakse iga päev üle kümneid tonne kütust, mida turustatakse siin oluliselt soodsamalt, kui tanklakütus- boikoteerige siis üldse tanklate vastu ja hakakse kõik maksudeta bena ostma- kuldsest börsist peaks kütuseärikaid leidma küll ja hinnaerinevused mitmetes kroonides, mitte sentides.
Kirde- ja Kagu-Eesti elanikel selles suhtes kergem, et vajadusel saab teha aastase viisa Venemaale ja seal autot tankimas käia, nii nagu teevad Sillamäe ja Narva elanikud. Ja selleks, et Ida-Viru nn "eliittanklad" vee peal püsida saaksid, siis on seal ka kütte hinnad madalamad, võrreldes näiteks Tallinnaga ,kuid tulu vist tulebki ainult riiklike ametiautode tankimisest. Rekkameestelt on küte tavaliselt juba enne Eestisse jõudmist ära tellitud ja kliente siin Eestis küllaga. Siin aga selline asi, et sealsetest tanklatest on usaldusväärdemad Lukoil ja Surgutneftegaz. Nii et kui on võimalus, siis miks mitte osta sama kaupa odavamalt?

PS: Artikkel Äripäevalt: http://www.logistikauudised.ee/?ArticleID=931ae76c-6793-4011-acba-cf4710ce554a

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4TQ :D E39

postitati 14.04.10 17:26 Tsiteeri

Mina ei toeta kedagi.Tangin vene kütet. 12 eeku liiter ja olen rahul:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tambets
huviline

Registreerunud 03.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 14.04.10 20:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lkallas
Üks mu tuttav, kes on kütuseäris pidi infarkti saama kui ma ütlesin, et statoilis on parim kütus. Tema sõnul pidavat kõik tulema ühest kohast aga oma lisandid (ultima) saavad kütused siin. Vaevalt seda kütust tankeritega kuskilt norrast või mis iganes kohast see statoili kütus tulema pidi. Siiani olen tankinud statoilis. Aga kui hakkavad oma hindadega veel perutama siis hakkan soodsamates tanklakettides käima.

Eestisse tulev kütus ongi üks. Lisanditega tõstetakse oktaaniarvu ja muid omadusi.

Ohvtopik: Kas on mingeid koduseid võimalusi bensiini oktaaniarvu mõõtmiseks?

100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100

postitati 14.04.10 21:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: laurz

Toetad neid töötuid venelasi, kes iga päev üle piiri oma Passatitega käivad seda odavat kütust toomas.:)

at60
huviline

Registreerunud 19.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 avant quattro

postitati 14.04.10 21:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: 100
Tsitaat:
Algselt postitas: laurz

Toetad neid töötuid venelasi, kes iga päev üle piiri oma Passatitega käivad seda odavat kütust toomas.:)

No mis selles siis halba on ka nemad tahavad elada.

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 14.04.10 23:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: dimka70
Tsitaat:
Algselt postitas: jaakk
Mind huvitab pigem see, et kuhu see piirilt üle vaatav kütus kõik läheb, kui kõik nii kõvad tanklasõbrad on?
Piirilt veetakse iga päev üle kümneid tonne kütust, mida turustatakse siin oluliselt soodsamalt, kui tanklakütus- boikoteerige siis üldse tanklate vastu ja hakakse kõik maksudeta bena ostma- kuldsest börsist peaks kütuseärikaid leidma küll ja hinnaerinevused mitmetes kroonides, mitte sentides.
Kirde- ja Kagu-Eesti elanikel selles suhtes kergem, et vajadusel saab teha aastase viisa Venemaale ja seal autot tankimas käia, nii nagu teevad Sillamäe ja Narva elanikud. Ja selleks, et Ida-Viru nn "eliittanklad" vee peal püsida saaksid, siis on seal ka kütte hinnad madalamad, võrreldes näiteks Tallinnaga ,kuid tulu vist tulebki ainult riiklike ametiautode tankimisest. Rekkameestelt on küte tavaliselt juba enne Eestisse jõudmist ära tellitud ja kliente siin Eestis küllaga. Siin aga selline asi, et sealsetest tanklatest on usaldusväärdemad Lukoil ja Surgutneftegaz. Nii et kui on võimalus, siis miks mitte osta sama kaupa odavamalt?

PS: Artikkel Äripäevalt: http://www.logistikauudised.ee/?ArticleID=931ae76c-6793-4011-acba-cf4710ce554a

Täitsa nõus, ses mõttes, et see kütuseäri, mis Narvas-Sillamäel käib, on lausa jõhker. Ainuke asi on kütuse kvaliteet. Ega siis need nö "maaletoojad oma hiigelpaakidega ameeriklastega" ei raatsi ka ju kallimat kaupa Venemaalt osta. On vähe neid toojaid, kes toovad tõesti kvaliteetset kütust. Ise kunagi ka ostsin ühel tuttavalt venelaselt, kes tõi Venemaalt 98-t. Ütleme nii, et Audi 90 mootorile see bensiin üldse kohe ei istunud- autol kadus jõud, mootor puterdas jne. Hiljem sain teada, et see vennike toob oma kütuse kuskilt kolkatanklast. Samas sõber ostab tänini Venemaalt tulevat Lukoili bensiini ja ei kurda. Ise diisliga ei riski kasutada sealset diislit. Kurat teab, mis sealt tulla võib. Tutvusringkonnas on väga halbasid kogemusi, sestap ise ei julge seda riski ette võtta, diisli remont on kallim, kui odava kütusega saavutatav rahaline võit (seda summat, mis remondile kuluks, annab tagasi sõita).
Hind hinnaks, aga siiani olen peamiselt Statoili klient olnud ja kurta ei saa, erinevalt "Eestimaise kütuse" müüjast Olerexist (reklaamlause on neil vägev: Ainult Eestimaine kütus!). Samuti vähemalt minu jaoks on Eesti kütusemüüjate (mõtlen just Statoili ja Nestet, kelle kütust ise ostan) hinnavahe üsna tühine selleks, et hakata üht boikoteerima ja teist eelistama. A6 paak on 80 liitrit, kui ostan Nestest 80 liitrit diislikütust (kliendikaarti ei ole), maksan liitrist 17.50, seega paagitäis maksab 1400 krooni. Statoilist maksan liitri eest (ilma Extra kaardita) 17.75, paagitäis 1420 krooni. 20 krooni eest saad 1.2 liitrit kütust. Seega on vahe suhteliselt tühine, selle eest ei saa suurt midagi. Kuna kuus sõidan läbi ca 2 paagitäit, on vahe kahe müüja vahel 40 krooni (selle eest saab kas paki suitsu, 3 õllet või näiteks 3 kabanossi, kuidas kellele). Samuti kiidan ka Statoili klienditeenindust, nagu ka Mihkel kirjutas, korra olen kabanossi-ootaja taga olnud, aga elab üle selle. Ja viimase asjana Statoili kiituseks panen selle, kuidas nad kliendile vastu tulid, kui nende kütuse tõttu sai auto kannatada. Nimelt mõni aeg tagasi oli juhus, kus kütuse sisse oli mahutite täitmisel sattunud vesi. Sõber tankis oma E-klassi Mercedese (diisli) paagi täis, sai sõita 15-20km ja auto suri välja, enam ei käivitunud. ÕNNEKS taipas ta võtta tšeki, millega tõestas, et oli tankinud Statoilis. Töökojas leiti, et viga on kütuses ning peale mure kurtmist Statoili juhtkonnale maksti Statoili kuludega kinni auto remont ning sõber sai kompensatsiooniks ka rikutud kütuse asemele paagitäie korralikku kütust. Olin üsna üllatunud, kui kuulsin sõbralt sellest juhtumist, et nii suur ja võimas firma tuleb eraisikule nii lahkesti vastu.

Nagu ka kps ütles boikottimise vastu- üritada ju võite, aga mul on oma ajaga ka targemat teha, kui peaga vastu puud joosta ja loota, et maailm teistpidi liikuma hakkab.

EDIT: Ei, ma ei ole Statoili töötaja :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 15.04.10 05:38 Tsiteeri

"Ja viimase asjana Statoili kiituseks panen selle, kuidas nad kliendile vastu tulid, kui nende kütuse tõttu sai auto kannatada. Nimelt mõni aeg tagasi oli juhus, kus kütuse sisse oli mahutite täitmisel sattunud vesi. Sõber tankis oma E-klassi Mercedese (diisli) paagi täis, sai sõita 15-20km ja auto suri välja, enam ei käivitunud. ÕNNEKS taipas ta võtta tšeki, millega tõestas, et oli tankinud Statoilis."

Statoil on ka selle "vea" peale mõelnud ja soovitab nüüd tšekid neile loosikasti jätta, et poleks edaspidi probleemseid kliente.

Tangin üldiselt Premium7 tanklas Tartus ARK-i ees.Talvel võtsin talvedislat Statist.

AudiMihkel
huviline

Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Mitte audi

postitati 15.04.10 06:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: hamlet

Statoil on ka selle "vea" peale mõelnud ja soovitab nüüd tšekid neile loosikasti jätta, et poleks edaspidi probleemseid kliente.

Tangin üldiselt Premium7 tanklas Tartus ARK-i ees.Talvel võtsin talvedislat Statist.

Viimati kui käisin,siis väljastati mulle eraldi tšekk veel lisaks.:)

Mihkel.

Loogika & Taktika.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 15.04.10 06:21 Tsiteeri

Väga tugev klienditeenindus on, kui pead spetsiaalselt küsima teist tsekki? Paagitäie kütuse eest peavad nad mulle kaks tsekki vaikimisi andma(kampaania tõttu). Paljud vist loodavad seda säästumersut saada ja egas nüüd saa enam mujalt tankida. Ca 200M puhaskasumiga firma jaoks on ikka tegemist 'ülejõukäiva' kampaaniaga.

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 15.04.10 06:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: veekaheksa
Väga tugev klienditeenindus on, kui pead spetsiaalselt küsima teist tsekki? Paagitäie kütuse eest peavad nad mulle kaks tsekki vaikimisi andma(kampaania tõttu). Paljud vist loodavad seda säästumersut saada ja egas nüüd saa enam mujalt tankida. Ca 200M puhaskasumiga firma jaoks on ikka tegemist 'ülejõukäiva' kampaaniaga.

Mina küll ei eelda, et kõik bensiiniostjad tahavad selles kampaaniast osa võtta, minul mingit tsekkide kogumise maaniat ei ole ja üldiselt eelistaks kui neid üldse välja ei prindita. Samuti ei meeldi kui keegi minu eest paneb asjad kilekotti, vaatamata sellele, et ostetud kaup mahub näpuvahele ära.

Mina loen välja
siit et statoili puhaskasum oli 2008 aastal 54,5 miljonit, 2009 aasta oma ei leidnud kuskilt, aga ma ei usu et see oluliselt tõusta sai.

Arvestades on müügitulu oli 3,4 miljardit, siis kasumimaginaliks saame 1,6% mis on ikka häbiväärselt vähe.

Kui keegi nüüd veel üritab neid hallipassi spekulante õigustada siis võiks küll rahulikult siit riigist minema kolida, väike kalkull spekulandi kohta:

Oletame, et kesmine Venemaalt kütust toov isik käib seal 3 korda nädalas, tarnib kütust 3*80 liitrit. Kütuse hind on kuskil 8 krooni ringis, see teeb siis kuluks kütusele 1920 krooni nädalas. Viisa hind on umbes 2500 krooni aasta kohta, nädalate arvestuses sel juhul ümardades 50 krooni nädala kohta. Kulud autole on vast maksimum 10 000 krooni aastas (selle raha eest vist võib vabalt ka korra aastas uue Passati osta), mis teeb nädala kohta 192 krooni. Kogukulud nädala kohta, arvestades ka müügikauba soetusmaksumust, on ca 2160 krooni. Tarnitavast 240st liitrist vast on müüdav 200. See teeb liitri omahinnaks 10,8 krooni ja edasi müüakse mingi info kohaselt 13,5 krooniga. Sel juhul on kauba eest saadav summa 2700 krooni, mis teeb kasumi marginaaliks 25%. Arvestame, et kasum on nö must raha, mille "ärimees" otse peo peale saab. Ettevõte peab nt omanikutulu välja makstes oma kasumist veel omakorda tulumaksu tasuma.

See viimane kalkull on väga pehmelt spekulandi kasuks tehtud, reaalsuses pigistavad nad 100 liitrit oma passati paaki ära.

Ära ei tasu ka unustada aktsiisi mis riigil jääb saamata! Naljakas on lugeda piiratud maailmapildiga inimeste juttu, kuidas riik on paha ja ei toeta töötuid/lasteaedasid/midaiganes, samas ise saan mitteamtliku palka ja ostan bensiini spekulandi käest...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
AudiMihkel
huviline

Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Mitte audi

postitati 15.04.10 06:58 Tsiteeri

Tsitaat:

Tšekki ma küsima ei pidanud vaid ta väljastas selle mulle ise. Säästumersu loosimiskasti panin ka mina oma üheainsa tšeki,mersu kohe kindlasti pole põhjus,et käin seal. Põhjus ikkagi selles,et ammusest ajast juba harjumus seal käia. Ei kaitse Statoili,ega ei halvusta...tangin seal kus vaja. Lihtsalt ISIKLIKULT on mulle jäänud hea mulje,igakord kui käin,siis noor neiu küsib naeratusega kas veel midagi? Kindel? Kuidagi loomulikud ja siirad tunduvad kõik. Ja veel üks positiivne külg on see,et seal on ka päris asjalik "pood"..kui ma ei eksi,siis oli seal isegi suhkurt müüa. Tuled hilja töölt,viskad püstoli paaki ja ostad veel koju kohvi ka. Aga olgu,pärast veel saan kusagil noa neeru Statoli kiitmise eest.:D

OT: Kui mersu võidan,siis müün maha ja ostan veel ühe audi. :D

Mihkel.

Loogika & Taktika.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 15.04.10 18:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: hamlet
"Ja viimase asjana Statoili kiituseks panen selle, kuidas nad kliendile vastu tulid, kui nende kütuse tõttu sai auto kannatada. Nimelt mõni aeg tagasi oli juhus, kus kütuse sisse oli mahutite täitmisel sattunud vesi. Sõber tankis oma E-klassi Mercedese (diisli) paagi täis, sai sõita 15-20km ja auto suri välja, enam ei käivitunud. ÕNNEKS taipas ta võtta tšeki, millega tõestas, et oli tankinud Statoilis."

No ei ole ju raske küsida teist tšekki, kui tahad loosis osaleda? Loosis osalemine ei ole ju kohustuslik, et sa PEAD selle tšeki sinna loosikasti pistma. AudiMihkel märkis ära ka selle, et kliendile lähenemine on kuidagi selline soe ja isiklik. Väga positiivne. Muidugi, alati on ka erandeid :)

100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100

postitati 15.04.10 18:18 Tsiteeri

Oletame, et kesmine Venemaalt kütust toov isik käib seal 3 korda nädalas, tarnib kütust 3*80 liitrit...

Enamus kes spetsiaalselt selle "äri" peal väljas, käivad iga päev.:)

veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 15.04.10 20:29 Tsiteeri

Mul on paak umbestäpselt samasuur kui kõnealustel Passat-tüüpi kütuseveokitel, ometigi pole ma üle 68L sinna sisse suruda suutnud. Kui nüüd arvestada veel inimtäpsust ja piiriületusele kuluvat kütust, siis 80-100L on irreaalne sinna paaki mahutada. Minupärast käigu ja teenigu endale elatist, mina neid ei toeta.
Mõnel pool ei ole võimalik kala püüda ja inimestel pole mingit muud varianti enam. Mõnes mõttes saan neist ärikatest täiesti aru. See, et meil veel siinpool sood elu kuidagi normaalne on, ei tähenda, et mujal asi sama peaks olema.

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6

postitati 15.04.10 20:58 Tsiteeri

Mina olen küll väike mutrike ja palju ei kuluta, aga käisin ka eelmisel nädalal hoopis Favoras ja oma raha enam Stati ei vii. Tegelastel ikka vesi tõsiselt ahjus, otsisid peale seda suuremat lamenti omale PR inimest ka juurde vist, kui õigesti mäletan. Mulle käib see õigustamine ja esimesena hinna tõstmine põhimõtteliselt pinda, kogu lugu. Hinnavahe mõni sent mind ei koti, kuna tangin vähe, aga mulle ei ole Stat sümpaatne enam lihtsalt. Kütusele etteheiteid ei ole samas. Nestest kunagi sain halba kütet ja väga ammu müüdi Alexelas kah veega pooleks bensiini, tänapäeva kohta ei tea. Favora, lukoil ja Olerex edaspidi.

Ja mis neid hallipassi kütuseärikaid puudutab, siis andku ainult minna. Ise muidugi ei viitsiks kanistritega solgutada, aga kui riik on JOKK suhtumisega, siis olgu ka kodanikud. Sellist riiki tulebki kottida. Ei käi need asjad ikka nii, et kui raha puudu, siis tõstame aktsiisi. Nüüd riigil ka püksid paksu täis. Ei imestaks, kui keegi tark pukis vaatab, et raha siiski ei laeku nii nagu peaks, tõstame VEEL!!! Jääb mulje, et need tegelased pole kõige lihtsamat mikro-makro kursustki läbinud. Primitiivne kuidagi. Viina ei pea jooma, suitsu ei pea tegema, aga kütuse aktsiis puudutab ju kõiki, ka neid kes ise autoga ei sõida. Tore, et bensiini ja ka Rimi näitel inimesed pead hakkavad tõstma. Ongi liiga kaua see talupoja mentaliteet meid rusunud - vait olla ja edasi teenida.

Ja mis Statoli aastate puhaskasumit puudutab, siis kui bilanssi väga hästi lugeda ei oska, siis ei maksa ka midagi arvata sellel teemal. See selline peenike kunst, et numbreid annab väga kenasti moonutada.

badevil
huviline

Registreerunud 15.11.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B3 1.8S 1991 PM

postitati 15.04.10 22:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Tort

Ja mis Statoli aastate puhaskasumit puudutab, siis kui bilanssi väga hästi lugeda ei oska, siis ei maksa ka midagi arvata sellel teemal. See selline peenike kunst, et numbreid annab väga kenasti moonutada.

Suurem osa kasumist kanditud emafirmasse.

jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 16.04.10 06:31 Tsiteeri

On küll OT aga kas sa oled õhu koti nupukese alla vajutanud tankimisava juures?
Passatile lähebki suuresti tänu sellele õhukotile lubatust rohkem sisse, paljudel audidel sama lugu. A4-jal läheb suurusjärk 5 liitrit nuppu all hoides lisaks.

Tsitaat:
Mul on paak umbestäpselt samasuur kui kõnealustel Passat-tüüpi kütuseveokitel, ometigi pole ma üle 68L sinna sisse suruda suutnud. Kui nüüd arvestada veel inimtäpsust ja piiriületusele kuluvat kütust, siis 80-100L on irreaalne sinna paaki mahutada. Minupärast käigu ja teenigu endale elatist, mina neid ei toeta.
Mõnel pool ei ole võimalik kala püüda ja inimestel pole mingit muud varianti enam. Mõnes mõttes saan neist ärikatest täiesti aru. See, et meil veel siinpool sood elu kuidagi normaalne on, ei tähenda, et mujal asi sama peaks olema.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 16.04.10 06:49 Tsiteeri

Lisaks sõidavad kutid luugipoolse äärega suure paku otsa, et auto oleks võimalikult kreenis kui paaki täita. Ja passati paak venib ka ikka mõnusalt, rekord piiril tabatud passati paak oli ~120L kütust täis kui ma õigesti mäletan...

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 16.04.10 09:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Eero
Lisaks sõidavad kutid luugipoolse äärega suure paku otsa, et auto oleks võimalikult kreenis kui paaki täita. Ja passati paak venib ka ikka mõnusalt, rekord piiril tabatud passati paak oli ~120L kütust täis kui ma õigesti mäletan...

120 on jah see, mida on maksimumina kuuldud. Tehakse igasuguseid asju, sõidetakse paku otsa, paisutatakse paake jms. Inimese leidlikkusel pole piire...

cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2×80 ABK

postitati 16.04.10 09:29 Tsiteeri

On käidud ja kindlasti ka käiakse Chevy bussidega, millel kütusepaak originaalis juba 130liitrit

.:Rasta I Land:.
a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw

postitati 16.04.10 09:38 Tsiteeri

Kuna kütusefirmad süüdistavad riiki,et viimane on nii kõrged maksud peale pannud ja see on ka muidugi õige, siis peaks äkki tegema hoopis nii: Hakkama lepinguliselt LAENAMA kütust ja siis ei peaks ju aktsiisi maksma? Siis saaks ka kütusefirma rohkem kasumit,näiteks 1krooni võrra tõsta ja ostja on rahul madalama hinnaga.Ja kõik on õnnelikud. Mis aga riiki ja maksudesse puutub siis saavad riigiisad aru,et kõrgete maksudega ei võida vaid hoopis kaotab.Ja siis on ka lootust,et aktsiisi vähendatakse ja kõik saaks vanaviisi jälle jätkuda.Mina olen seda meelt,et kui aktsiisi langetada, siis maksude poole pealt riik ei kaota.Ta saab küll 1liitri kohta vähem maksu aga seega ostetakse jälle rohkem ja sureksid välja ka musta turu küte ja nüüd hakkaksid ka need ostma seaduslikult seda kütet. Ja ongi hundid söönud ja lambad terved:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6

postitati 16.04.10 11:04 Tsiteeri

See laenamise teema on muinasjutt ja kõrge fantaasialend, lisaks kõigele ka teostamatu meie raamatupidamise kohapealt, aga aktsiisi langetamisega just nii võikski olla teoreetiliselt. Kui ostetaks rohkem ametlikku, siis saaks müüa rohkem ühikuid ja aktsiisis ehk ei kaotaks, mine tea, ehk võidaks lausa. Teisalt, ametliku müügi suurenedes, tuleks juurde kõvasti käibemaksu riigile.

Nüüd 5-se fondiga: see kehtib muidugi siis, kui kütusehind tarbijale langeks, mitte Statoil ahnelt aktsiisilanguse vahet endale kasumiks ei kirjutaks.

dimka70
huviline

Registreerunud 12.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6

postitati 16.04.10 11:24 Tsiteeri

Asjal oleks ka suuremat tagasilööki, kui oleks teemakohased kleepsud üleskutsega (tagastangele, -klaasile).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 40.0% - SQL: 60.0%]