Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Tehniline ülevaatus (Vastuseid: 83 | Vaatamisi: 18858)
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 03.07.09 13:55 Tsiteeri

Kui väljalase enne lambdat lekib, siis suure tõenäosusega on ka heitgaasid paigast ära ja ülevaatusel võib probleeme tulla. Küttekulu peaks ka veidi suurem olema.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.07.09 15:51 Tsiteeri

Eeldan, et airbagi tuli ei tohi ka põleda?
Kaks viga, mida ise tean autol, on surnud numbrituli, millel pirni vahetus ei aidanud ja seesamune airbag. Co peab laskma enne ÜV'd üle kontrollida. Augustis minek, õnneks on aega likvideerida need pisivead.

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Indrek
huviline

Registreerunud 09.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 quattro

postitati 07.07.09 16:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Harry_R
Kaks viga, mida ise tean autol, on surnud numbrituli, millel pirni vahetus ei aidanud ja seesamune airbag. Co peab laskma enne ÜV'd üle kontrollida. Augustis minek, õnneks on aega likvideerida need pisivead.

Kusjuures airbagi tuli peab süüte sissekeeramisel süttima ja peale käima minemist mõne sekundi jooksul kustuma, nii et lambi eemaldamine ka kahjuks ei aita :)

Endine "insche"
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Raika
klubiliige

Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 3,0TDi Q C6, A4 Avant 1,8 B5

postitati 07.07.09 18:35 Tsiteeri

Tunnistan ausalt, ei viitsinud kogu teemat läbi lugeda. Mina olen aastaid praktiseerinud oma autodega seda, et lähen ülevaatusele maksimaalselt vara (juuli autoga aprillis ja augusti autoga mais). Kui probleemid ilmnevad, vormistatakse ülevaatus eelülevaatuseks (maksab muidugi raha), aga odavam ja pingevabam ikka kui käia viimasel minutil ja närvitseda kas ikka läheb läbi.:cool: Seni pole veel olnud põhjust olnud eelülevaatuseks vormistada, aga samas ülevaatus kehtib üle aasta.:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5, Quattro, 4,2L

postitati 07.07.09 18:57 Tsiteeri

Ise käin alati tuttava juures siis pole hirmu.
Samas masinad korras ka, aga vaatame, et mida võiks varsti vahetada.

Tel +3725654585; +358445654585
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.07.09 18:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Indrek
Tsitaat:

Kusjuures airbagi tuli peab süüte sissekeeramisel süttima ja peale käima minemist mõne sekundi jooksul kustuma, nii et lambi eemaldamine ka kahjuks ei aita :)

Kuskohast sa välja lugesid, et ma pirni eemaldada tahan? :D Mulle see "pirnide välja kruttimine" ja kolinate puhul "võimsama helisüsteemi paigaldamine" ei istu. Auto tuleb ikka korda teha.
Küsimus oli pigem selles, et see läheb vist ikka ohtliku veana kirja ehk siis kordus .

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 08.07.09 18:56 Tsiteeri

Ei tea, kuidas tegelikult sellele vaadatakse, kuid olen näinud olukordi, kus on saadetud selle veaga minema ehk teisisönu korduvülevaatus.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
qic
huviline

Registreerunud 27.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 23.03.10 11:00 Tsiteeri
Ülevaatus

Kus on Tartus kõige parem teha ülevaatust?

(airbagi tuli põleb,huvitav kas ülevaatusel mainitakse see ära ?)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.03.10 11:36 Tsiteeri

Airbagi tuli põleb siis läbi ei saa.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
MdG
huviline

Registreerunud 07.03.10
Kasutaja on eemal

postitati 23.03.10 17:13 Tsiteeri

Selline küsimus, et kui süüteluku põhi on ära st. peale käivitumist tuleb võtit veits tagasi keerata muidu tuled ei põle, kas oskab keegi öelda mis ülevaatusel selle kohta öeldakse kui vanakesele ütlen, et keera võtit veits tagasi?

qweas
huviline

Registreerunud 01.05.08
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1.9 TDi 2003

postitati 23.03.10 18:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mario81

Vaidleks vastu. Ise läbisin autoga ülevaatuse eelmine nädal ja ainult mainiti, et tuleks korda teha.

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 23.03.10 18:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: qweas
Tsitaat:
Algselt postitas: Mario81

Vaidleks vastu. Ise läbisin autoga ülevaatuse eelmine nädal ja ainult mainiti, et tuleks korda teha.

Tegelikult ei oleks tohtinud läbi saada. Ja vaielda pole siin midagi. Selge, et kohad ja töötajad on erinevad ja võib trehvata, et ei pöörata tähelepanu. Mõni ülevaataja ei tea mis se tuli tähendabki.

qweas
huviline

Registreerunud 01.05.08
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1.9 TDi 2003

postitati 23.03.10 19:03 Tsiteeri

Selge see, et airbagi mitte toimimine on juba suur miinus, millest ei tohiks ülevaatus punktid küll silma kinni pigistada. Aga samas, see sama isik oli ka eelmine aasta seal, ja siis ütles konkreetselt, et kui taas ilmud siia selle põhja kaitsmega, siis läbi ma sind ei lase. See aasta ei iitsatanud selle kohapealt.Samas ei kontrollitud ei tõkiskingasid, tulekustutit ega ohu kolmnurka.

morgeno
huviline

Registreerunud 06.03.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant C5 2,5TDI 110kW

postitati 24.03.10 17:35 Tsiteeri

Aga kuidas on ABS tulega? mul ABS aju sokib...

a90q20v
huviline

Registreerunud 15.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: zil157

postitati 24.03.10 17:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: morgeno

Peab toimima. Oleneb ülevaatajast võid läbi saada.

Kehvemal juhul omal jalal sõidu keeld sest pidurid lähevad ohtliku vea alla aga et seda saada pead ikka jube ebaviisakas olema ülevaataja suhtes :)

Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 24.03.10 20:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: morgeno

Käisin diagonstikas, ABS tuli põles, aga see ei olnud põhjuseks, miks sinna läksin. Igatahes jäi see diagnosti meestele silma ja ütlesid, et kui ülevaatusele tahan minna, siis selle tulega unustagu ma see ära. Mul lisaks kompuutris piiksus ja vilkus suurelt punane (!) märk, mis tähendab nö. ohtliku viga. Investeerisin 2500 eeku ja nüüd muretu, aju remont tehtud.
Ja arvan, et tasu ühegi armatuuris põleva tulukesega ülevaatusele trügida, kuna need siiski hoiatavad juhti ohtlike vigade tekkimisest, v.a lõppev kütus.
Kui ei lasta mittepõleva pirniga läbi, siis vaevalt tasub loota läbipääsu pidurisüsteemi rikkega ning kui mõnel siin on jopanud, siis tegelik põhjus on ülevaataja ükskõiksus.

a90q20v
huviline

Registreerunud 15.04.04
Kasutaja on eemal

postitati 24.03.10 20:20 Tsiteeri

Selge see, auto peab korras olema.

Jutu jätkuks... vanarahva tarkus: kollane hoiatav ja punene keelav :) või mis ? Abs tuli kollane.

Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 24.03.10 20:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: a90q20v
Selge see, auto peab korras olema.

Jutu jätkuks... vanarahva tarkus: kollane hoiatav ja punene keelav :) või mis ? Abs tuli kollane.

ABS tuli on kollane, aga aju veaga lisaks kompuutris punane (!) märk.
Airbag oli vist punane, kui ma õigesti mäletan. Parandage, kui eksin.

Cari
huviline

Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 25.03.10 09:16 Tsiteeri

Tsitaat:

Airbag on kollane

Marek889
huviline

Registreerunud 09.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,5TDI 04 & A6 1,9TDI 00

postitati 25.03.10 09:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Cari
Tsitaat:

Airbag on kollane

AIRBAG tuli kindlasti punane. Vähemasti mul on nii.

a90q20v
huviline

Registreerunud 15.04.04
Kasutaja on eemal

postitati 25.03.10 11:01 Tsiteeri

Airbag tõesti punane ja abs kollane aga lisandub punane piduri hoiatus.

maikl369
huviline

Registreerunud 13.08.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C6 3.0TDI 176kw S-Line Plus QUATTRO 2011a , Vw passat 1.9TDI 81kw AFN

postitati 04.04.10 16:02 Tsiteeri

Mul sama mure et ABS ja punane hoiatus tuli vilgub.Ja kui käisin diagnostikas siis ei saanud ültse autoga ühendust enne kui tõmbasin ABS aju küljest piskiku maha.Ma loodan,et siis ikka viga ajus.Homme lähen remontima (aga mis teised arvavad on ikka aju vigane siis)?

Ülevaatus kah tulemas selle tahangi ära kustutada neid tulesi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
morgeno
huviline

Registreerunud 06.03.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant C5 2,5TDI 110kW

postitati 04.04.10 16:37 Tsiteeri

ABS aju jutu jätkuks, kas A6 C5 2,5 TDi100kW abs aju on võimalik lihtsalt eemaldada, et ei peaks muud mudru lahti lõhkuma ja kas asendus aju hakkab kohe tööle, või seda vaja kuidagi progeda ka veel?

Cari
huviline

Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 04.04.10 17:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Marek889
AIRBAG tuli kindlasti punane. Vähemasti mul on nii.

Ma vabandan, on jah punane. Mälu pettis ilmselgelt :)

Effelin
huviline

Registreerunud 29.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 24.06.10 17:26 Tsiteeri

Mina muretsesin ka oma ABS tule ja punase hoiatus tule pärast aga ülevaatusel ei ole isegi midagi küsitud selle kohta ja lasti ilusti läbi.

Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 37.9% - SQL: 62.1%]