Lehekülgi: 1 2 3 4 5 |
Kert85
huviline
Registreerunud 30.12.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.02.15 11:18
|
|
|
Seal sai booktype pandud DVD-ROM
ISO 9660 + joliet ( oli vist sedasi).
Kirjutas siis reaalselt 3x.
Data type Mode1
Mingi smartburn oli ka vist aktiivne, aga ei tea, mida see teeb.
Rohkem kohe ei meenu, mis tehtud sai.
Aga usun ka, et oleks kirjutajat teist tarvis.
Kert
|
|
|
aixx
huviline
Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.04.15 18:00
|
|
|
Mis trikiga 2014 plaadi .iso-t väiksemaks teha, et ühekihilisele mahuks ja vähemalt Eesti osas töötaks? Praegu on sees mingi 2010 versioon
ühekihilisel.
|
|
|
M.Jaaska
huviline
Registreerunud 18.08.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.04.15 18:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: aixx
Mis trikiga 2014 plaadi .iso-t väiksemaks teha, et ühekihilisele mahuks ja vähemalt Eesti osas töötaks? Praegu on sees mingi 2010 versioon
ühekihilisel. |
Igasugused POI-d kustutada.
|
|
|
Kaar3l
huviline
Registreerunud 25.05.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5TDI Quattro
|
postitati 22.04.15 18:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kert85
Seal sai booktype pandud DVD-ROM
ISO 9660 + joliet ( oli vist sedasi).
Kirjutas siis reaalselt 3x.
Data type Mode1
Mingi smartburn oli ka vist aktiivne, aga ei tea, mida see teeb.
Rohkem kohe ei meenu, mis tehtud sai.
Aga usun ka, et oleks kirjutajat teist tarvis.
Kert |
Booktype-i saab kontrollida programmiga dvdinfopro.
http://www.dvdinfopro.com/
Kirjutajad üldiselt ei taha kirjutada "õige" booktype'iga, ainult mõned välja arvatud.
|
|
|
Tarmo_j
huviline
Registreerunud 12.05.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 3,0tdi 2004a
|
postitati 26.03.16 07:30
|
|
|
Kas kellegil oleks tallinnas laenata Navigation Plus-ile plaati et saaks proovida kas toimib või mitte. Muusika plaat mängib nagu nalja aga pole õiget
navi plaati mida sinna sisse toppida.
Tegu 2004 A4 b6 ga.
Priva või helistage 5067666
|
|
|
|
Kjaups
huviline
Registreerunud 15.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 01a 2,4, KIA 1.6
|
postitati 29.06.16 19:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Tarmo_j
Kas kellegil oleks tallinnas laenata Navigation Plus-ile plaati et saaks proovida kas toimib või mitte. Muusika plaat mängib nagu nalja aga pole õiget
navi plaati mida sinna sisse toppida.
Tegu 2004 A4 b6 ga.
Priva või helistage 5067666 |
Kui räägid RNS-E'st, siis on küll.
|
|
|
jaiks
huviline
Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2.5tdi 2005 & A6 C7 3.0tdi
|
postitati 29.06.16 19:25
|
|
|
Tallinnas on laseri vahetajaid aga kas keegi Tartus tegeleb sellega?
|
|
|
Tarmo_j
huviline
Registreerunud 12.05.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 3,0tdi 2004a
|
postitati 10.07.16 18:59
|
|
|
MInu mure lahendatud.
Tänan
|
|
|
|
jaiks
huviline
Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.10.16 07:36
|
|
|
Kas päris tehase uusi lasereid üldse on saada kuskilt? Tundub, et netis pakutavad on pea kõik taastatud. Tellisin endale ühe saksamaalt aga üsna räbal
nägi välja ja navi ütles selle laseriga ainult "Improperly inserted Disk". Müüjal muidu positiivsed tagasisided Ebays ja lasereid palju müügis.
Lubas uue saata, eks näe kas saan parema.
Aga samas mul veel küsimus. Vana laser mul loeb plaati aga omab kõiki väsimuse sümtomeid, kas nõrgast laserist võib olla tingitud see, et kaardil jääb
sõidu ajal auto asukoht tegelikust asukohast pidevalt maha? Vahel harva püsib ilusti järjel aga enamasti ületab navi autost 4 sekundit hiljem
ristmikku. Linnas sõites ei liigu pilt ka ühtlaselt vaid vahel jääb auto poole sõidu pealt paariks sekundiks paigale.
|
|
|
An-TT-o
huviline
Registreerunud 18.05.07
Kasutaja on eemal
Auto: A5 Coupe Quattro 2010
|
postitati 07.10.16 07:56
|
|
|
Tere,
minul on hetkel varus 5tk täiesti tutikaid RNS-E lasereid. Need on jah juba rariteetsed ning 99% müüdavatest on kasutatud, mida ma kindlasti ei
paigaldaks ise.
Kuna RNS-E loeb andmeid plaadilt, siis loeb nii laseri kui plaadi kvaliteet. Kui mõlemad piiri peal, siis tekivadki igasugused anomaaliad.
Erandjuhtudel võib probleem olla ka gps-antennis (on ka läbi läinud).
Tsitaat: | Algselt postitas: jaiks
Kas päris tehase uusi lasereid üldse on saada kuskilt? Tundub, et netis pakutavad on pea kõik taastatud. Tellisin endale ühe saksamaalt aga üsna räbal
nägi välja ja navi ütles selle laseriga ainult "Improperly inserted Disk". Müüjal muidu positiivsed tagasisided Ebays ja lasereid palju müügis.
Lubas uue saata, eks näe kas saan parema.
Aga samas mul veel küsimus. Vana laser mul loeb plaati aga omab kõiki väsimuse sümtomeid, kas nõrgast laserist võib olla tingitud see, et kaardil jääb
sõidu ajal auto asukoht tegelikust asukohast pidevalt maha? Vahel harva püsib ilusti järjel aga enamasti ületab navi autost 4 sekundit hiljem
ristmikku. Linnas sõites ei liigu pilt ka ühtlaselt vaid vahel jääb auto poole sõidu pealt paariks sekundiks paigale. |
|
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.10.16 20:15
|
|
|
Saab ja nii palju kui vaja. Audi, VW, BMW, MB jne jne kõik saada.
Kas päris tehase uusi lasereid üldse on saada kuskilt? |
|
|
|
|
jaiks
huviline
Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.10.16 20:41
|
|
|
Minul päris uus ja korralik laser olemas, paigaldatud ja toimib. Tänud kasutajale An-TT-o taaskord.
Plaati loeb igast poosist hästi. Eks lähipäevil selgub, kas kaart autoga samas tempos liikumist suudab kuvada, või on see millegi muu probleem hoopis.
Ilmselt mingi kogus kilomeetrid tuleb läbida, enne kui seade suudab auto poolt tuleva info ja satelliitide info kokku sobitada.
|
|
|
jaiks
huviline
Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.10.16 19:30
|
|
|
Siiski on midagi valesti mul. Iga kord sõitu alustades on navi kaotanud asukoha taju. Esimese minuti sõidab nooleke kaardil täiesti võsas ja teepealt
maas. Kui on rajale tagasi saanud, siis hakkab korrigeerima oma kiirust ja jääb vahel veidi aeglaseks. Kaotaks nagu signaali satelliitidega, kui võti
kasvõi mõneks minutiks süütelukust välja võtta.
Kus võiks viga peituda, et võtme välja võtmisel unustab auto ära, kus ta täpsemalt on. Naviplaat jääb küll pikaks ajaks keerlema. Kaob navi antennilt
toide ära koos võtmega välja võtmisega?
|
|
|
Fugitive
klubiliige
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi
|
postitati 10.10.16 19:40
|
|
|
Gps antenn katusel on vett täis ja oksüdeerunud.
Siiski on midagi valesti mul. Iga kord sõitu alustades on navi kaotanud asukoha taju. Esimese minuti sõidab nooleke kaaril täiesti võsas ja teepealt
maas. Kui on rajale tagasi saanud, siis hakkab korrigeerima oma kiirust ja jääb vahel veidi aeglaseks. Kaotaks nagu signaali satelliitidega, kui võti
kasvõi mõneks minutiks süütelukust välja võtta.
Kus võiks viga peituda, et võtme välja võtmisel unustab auto ära, kus ta täpsemalt on. Naviplaat jääb küll pikaks ajaks keerlema. Kaob navi antennilt
toide ära koos võtmega välja võtmisega? |
|
|
|
|
jaiks
huviline
Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.10.16 20:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Fugitive
|
On endal nii olnud, või kogemusi sellega? Ma mõtlesin ise ka korra, et ehk ikkagi antenn vigane aga siis peaks ehk sõidu ajal ka signaal vahel kaduma?
Mul muidu näitab stabiilselt 7-8 satelliiti saadavust. Loodan, et saan ilma laepolstrit eemaldamata ligi ja katsun antenni maha võtta ja üle vaadata.
|
|
|
lzv8q
huviline
Registreerunud 04.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: Renault 21 turbo; Jeep Grand Cherokee; Peugeot 405 Mi16x4; Mazda RX-8; Audi Allroad 3,0 TFSI
|
|
DonNiger
huviline
Registreerunud 25.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 1.9TDI 96kw
|
postitati 11.10.16 17:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Fugitive
|
On endal nii olnud, või kogemusi sellega? Ma mõtlesin ise ka korra, et ehk ikkagi antenn vigane aga siis peaks ehk sõidu ajal ka signaal vahel kaduma?
Mul muidu näitab stabiilselt 7-8 satelliiti saadavust. Loodan, et saan ilma laepolstrit eemaldamata ligi ja katsun antenni maha võtta ja üle vaadata.
|
Mul sai samuti antenn otsa. Hiinast sai suvaline (peaaegu suvaline, pidi olema vist ~5v ja 300mA) antenn võetud ja lihtsalt otsad umber tõstetud.
|
|
|
jaiks
huviline
Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.10.16 17:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: DonNiger
Mul sai samuti antenn otsa. Hiinast sai suvaline (peaaegu suvaline, pidi olema vist ~5v ja 300mA) antenn võetud ja lihtsalt otsad umber tõstetud.
|
Mis moodi avaldus? Minul näitab sõidu ajal et on satelliitidega ühenduses ja töötab üsna eeskujulikult. Vahel jääb paar sekundit maha aga kummaline on
just sõidu algus, kui liikumine toimub ilmselt ilma kosmose infota. Umbes minuti sõidab võsas ja siis saab aru, kus ja mis.
Võtsin ka antenni lahti aga see oli seest väga viisakas visuaalselt.
Foorumites kirjutavad küll, et antennid nõrgad aga kõigil kaotab vigase antenniga üldse sideme sattellitidega jäädavalt, minul muul ajal toimib.
Või siis ongi nii, et süüde väljas, siis lastakse antennilt toide maha ja sõidu alguses lähebki veidi aega.
Kas keegi oleks nii hea ja teeks mulle väikese katse? Peale auto käivitamist panna kohe kaart ette ja vaadata, kas auto liikumine on startides
normaalne?
|
|
|
aixx
huviline
Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.10.16 05:55
|
|
|
Kas keegi oleks nii hea ja teeks mulle väikese katse? Peale auto käivitamist panna kohe kaart ette ja vaadata, kas auto liikumine on startides
normaalne? |
Täna hommikul proovisin. Kuna esimese 300m peale jääb ka kaks üle 90kraadist pööret, siis võiks adekvaatne olla. Lasin sisuliselt kohe kohalt ära kui
peale auto käivitamist ja RNS-e käivitumist kahte nuppu vajutasin, et kaart ette tuleks. Mingeid anomaaliaid polnud, nool ekraanil keeras ilusasti
enne kui kurv läbitud sai. Samas on DVD lugemise viga ekraanil üsna sagedasti, ehk laser on ilmselt õhtal.
|
|
|
lzv8q
huviline
Registreerunud 04.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: Renault 21 turbo; Jeep Grand Cherokee; Peugeot 405 Mi16x4; Mazda RX-8; Audi Allroad 3,0 TFSI
|
postitati 12.10.16 05:59
|
|
|
Mul läks GPS antenn läbi ajal kui navit ei kasutanud asukoha kordinaadid olid olemas aga ei muutunud. Vea avastasin siis kui kaabli taha panin ja GPS
antenni viga sees oli. Katsetasin täna ja mul kohe asukoht ees. Kui siseneda Navi peidetud menüüsse siis sealt näed palju satelliite sidesse tuleb.
Peidetud menüsse saamise õpetus siin RESETI pole vaja teha.
https://www.youtube.com/watch?v=nEYejZdMpeA
|
|
|
An-TT-o
huviline
Registreerunud 18.05.07
Kasutaja on eemal
Auto: A5 Coupe Quattro 2010
|
postitati 12.10.16 08:22
|
|
|
jaiks - kõige lihtsam lahendus sinul ongi teise antenni proovimine. Need eBay/hiina antennid toimivad väga hästi. Endale kunagi varem ka tellisin kui
raadio asemele RNS-E panin ning pliks-plaks asukoht paigas. Mingi 9-10 eurot ei ole väga suur summa testimiseks.
Originaalantennid on kuuldavasti läbi läinud ka teistel mudelitel. Seal võib misiganes juhtuda, ei pea alati niiskus olema.
Ma olen üpriski kindel, et teine antenn lahendab su mure ära. Isegi kui praegune satelliite näitab, siis suhtluses või nendelt saadud info
lahtikodeerimises läheb midagi metsa ja paneb su kaardil teise kohta.
|
|
|
|
jaiks
huviline
Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.10.16 09:03
|
|
|
Tellin prooviks ühe antenni jah.
Kummaline on veidi see ka, et kohapeal seistes on altitude ja heading degrees numbrid väga ebastabiilsed. Hüplevad üsna suures vahemikus. Loodab et
teine antenn teeb asja korda. Nii on jama navigeerida, kui peale tanklas peatumist ei saa navi usaldada.
|
|
|
DonNiger
huviline
Registreerunud 25.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 1.9TDI 96kw
|
postitati 13.10.16 19:20
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: DonNiger
|
Mis moodi avaldus? Minul näitab sõidu ajal et on satelliitidega ühenduses ja töötab üsna eeskujulikult. Vahel jääb paar sekundit maha aga kummaline on
just sõidu algus, kui liikumine toimub ilmselt ilma kosmose infota. Umbes minuti sõidab võsas ja siis saab aru, kus ja mis.
Võtsin ka antenni lahti aga see oli seest väga viisakas visuaalselt.
Foorumites kirjutavad küll, et antennid nõrgad aga kõigil kaotab vigase antenniga üldse sideme sattellitidega jäädavalt, minul muul ajal toimib.
Või siis ongi nii, et süüde väljas, siis lastakse antennilt toide maha ja sõidu alguses lähebki veidi aega.
normaalne? |
SAT'de kadumine on juba viimane staadium. Esmalt hakkab signaali kvaliteet kaduma, sellest võivad need hüppamised ka olla (aga ei pruugi). Mul nt oli
lisaks ka antenni pistik üsna otsas ja ei lasknud enam midagi läbi.
Voolud tulevad RNS-E'le taha kohe kui uksed puldist lahti teed ja jäävad veel 20 minutiks peale uste lukustamist.
|
|
|
jaiks
huviline
Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.10.16 20:17
|
|
|
Kusjuures, kui autost väljuda ja signa alla panna, siis lülitab navi täielikult välja paari minuti jooksul, muidu jah jääb ketrama pikalt. Tundub, et
jälgib ukse avamist ka enne lukustamist.
Sain lammarist uue uime katusele ja jõudsin sellega ka veidi ringi tiirutada. Esialgu jäi mulje et asi paranes küll aga eks seda näeb siis, kui ta
ennast täielikult ära kalibreerida on jõudnud. Praegu linnas sees ta veel hangus aeg ajalt ja siis hüppas edasi suurema hüppe.
Kuuldavasti pidi ta end kalibreerima paarisaja kilomeetri jooksul.
Igaks juhuks on mul veel hiinast ka odav antenn tulemas, kui sellel lammari omal ka mingeid anomaaliaid peaks esinema.
|
|
|
jaiks
huviline
Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.10.16 17:19
|
|
|
Tundub et teine antenn siiski mingeid muutusi ei toonud. Aga täna avastasin imeliku nüansi, nimelt kõik on sinnamaani justkui ilus, kuni tagurdan
mõned meetrid. Tagurdamise peale hüppab nooleke kaardil suvalises suunas õigest asukohast veidi eemale ja niimoodi vales suunas jääbki ta, kuni
mõnisada meetrit esipidi sõitmiseni. Kuna ma enamasti pargingi autot tagurdades, siis ongi alati uut sõitu alustades auto suunataju metsas. Aru ma ei
saa mis kala sellega siis on. Iga kord, kui tagurdan, läheb auto asukoht paigast.
Proovisin ka niimoodi, et võtsin navil toite maha ja sõitsin teise kohta ja seal andsin uuesti voolu peale. Veidi ajaga leidis auto asukoha üles küll,
nii, et satelliitidega mingisugune suhtlemine toimub.
Olen puhastanud kõik pistikud, vaatand üle juhtmed. Vägisi jääb mulje, et naviseadmel endal on midagi untsu läinud.
Viimane lootus on hiinast tulev antenn.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 |