Lehekülgi: 1 2 3 |
martinito
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: Bayerische Motoren Werke
|
|
Siiralt loodan, et need kes siin quattro-patrioodid on, viivad oma autot regulaarselt ka linnast välja asja eest mitte aint driftimise eesmärgil.
Pigem võivad kõvatada need, kellel quattro eluks vajalik on (maal sõita, ise elad maal jne).
Ja olgem ausad iga veo jaoks on oma koht
Peace
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: martinito
Ja olgem ausad iga veo jaoks on oma koht
Peace |
Tösi, ja nöusun ka eelneva jutuga, mida pajatasid.
Lihtsalt teemaalgatajast ei saa aru, et milleks seda teemat vaja oli.
Samas ju vöiks kellale riputada, et mille krti pärast on vaja Land Cruiseri, Jeep´i, Hummeri jne jne masinatega linnas kakerdada?
Kisub juba "teemasse", et mul pikem ja kövem, kui sul.
Ilma tagamötteta vöiks siis esiveo meestel/naistel olla teema "Käsipidur presents esivedu".
Söidetud tagasillaveoga, esisillaveoga ja nüüd quattroga, siis viimase kasuks oma enese pöhjal, läbivus ja kindlam teelpüsivus.
Rahuldada saab ennast ka teisiti, kui ainult quattroga
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
ando
huviline
Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: 3 x Touareq; Chevy M1008 6,2d.
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: CE
mulle tundub teemapüstitus kergelt kummastav: kui keegi kuhugi autoga kinni jääb ja sinu liikumistee blokeerib, peaks eluterve käitumine olema
hädasolija aitamine (sõltumata sellest, milline ots kinnijäänud autol veab), mitte pihku itsitamine või omas autos istumine ja närvitsemine. Suhtumine
a la "mul on länd kruiser ja vaesed II Eesti kodanikud kasigu mul jalust" mulle igatahes ei imponeeri. Kui koju maja ette sissesõidu oleks
blokeerinud keset teed magav purjus asotsiaal, kas siis õnnetu länkari omanik oleks pidanud ta alla ajama või aia maha sõitma ("Ostsin vinge maasturi
ja nüüd krt mingi eluheidik blokib teed. Tea kas kliirens kannatab üle sõitmist ilma et sillatala või autopõhja veriseks-rögaseks määriks?)?
Möödunud nädalavahetusel oli esimene kord, kus quattrot millekski kasulikuks sain tarvitada, milleks esiveoline auto poleks kõlvanud. Sai naabrimehe
VAZ 2101 kraavist välja tõmmatud ja ta maja ette lohistatud. Kuna talu juurde viis kaunis suure tõusu ja kurviga kitsas tee, mis oli lisaks veel
paraja kaldega väliskurvi poole, ei suutnud VAZ sealt iseseisvalt üle sõita: naaber oli varemalt juba 2 päeva üritanud autot kraavist kätte saada kuid
see oli ainult teest kaugemale vajunud. Ei tulnud siis pähegi, et oleksin hoopis pidanud kinnijäänud "kopikast" moblaga pilti tegema ja pärast
minema Lada foorimisse seletama, kui s*** läbivusega nende autod on.
Sõidan ise vaheldumisi nii nelikveolise kui esiveolise Audiga (viimasega peamiselt sellepärast, et külmas seismisega aku tühjaks ei saaks) ja no
ausal: libedal on nelikveolisega kindlam ja mõnusam. Nelikveolise roolist esiveolisse istudes on näiteks linnas kõrvalteelt peateele keeramisel alati
vastik tunne: pole kindlust, et manöövri alati peateel sõitjaid segamata saaks sooritatud.
| Müts maha sinusuguste ees. Meeldib sinu mõtteviis, st. teisi pigem aidata kui mööda sõita.
Kuid teemasse ka. Ise olen eelnevalt omanud nii taga- kui esiveoliseid, poole- kui ka neliveoliseid, kuid praegu olen pidama jäänud siiski 4WD - de
peale. Kuna oman maasturit (mitte linnamaasturit) siis oleks ju võinud leppida ühe autoga mis on jälgede tegemiseks pooleveolisele kuid tahaks peale
roomamise ka mugavust ja sõidumõnu tunda. Ja minuarust selleks parim lahendus on QUATTRO
|
|
|
krss
huviline
Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VAG
|
|
Ma ei saanudki aru, milles see "Dikteerib nõrgim lüli ahelas" seos on selle teemaga, aga tooks omapoolse (juba varemgi mainitud) näite. Kui sõitsin
SELLE QUATTROGA, oli tänu tõstetud kliirensile kõige nõrgem lüli sidur ja
sai neid ikka remontida. Tegelikult mitte tänu tõstetud kliirensile, vaid ikka selle pärast, et ma ronisin sellega kohtadesse, kuhu paljudel
(rasketel) maasturitelgi asja polnud. Paate järve äärest vedades sõitsin ise läbi, pärast tulin aitasin sõbra maasturit kah välja vintsida. Sidur sai
igal juhul hea. Kui auto ära müüsin, panin järgmisele omanikule ikka südamele, et katsugu panna kiusatusele vastu ja ärgu maastikule sellega ronigu.
Paar päeva hiljem oligi tal tulemus käes, nõrgim lüli polnud enam sidur vaid oli pooltelg. Jutt algas nii, et läksime jah ikka katsetama ja kui Ländcruiser juba kinni oli jäänud hakkasin mina... jne.
Quattro ruulib!
Eks paistab, kui kaua praegune suurte ratastega quattro koos püsib, sidur sai igatahes uus.
|
|
|
h6bekuul
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 16.08.09
Kasutaja on eemal
Auto: auto
|
|
Magada ikka saite vä?
Pange oma halamistele OT ette!
|
|
|
Kaaku
huviline
Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: h6bekuul
Magada ikka saite vä?
Pange oma halamistele OT ette! |
Sa arsti juurde ei ole mõelnud minna hommikul? Saan aru, et tööd Sul ei ei ole, igav ja kõle, liisingud maksmata jne. Kui arsti juurde ei julge minna,
(pannakse jämsi ära), mine vähemalt jaluta.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
|
OT on see juba pealkirjast saati minuarvates...
Ühel päeval gaasipliiti puhastades läks mul puhastusvahendit kogemata suhu. Minu suureks imestuseks oli sellel päris hea maitse. Võtsin koguni veel
ühe lonksu.
Küll teevad seal Euroopas ikka head kraami!
Proovisin seda ka silma pritsida, aga silmad hakkasid kipitama. Kutsusin kiirabi, aga sealt öeldi, et sellise tühise asja pärast nad tulema küll ei
hakka.
?
Panin valge särgi selga ning kirju lipsu ette ja kirjutasin presidendile selle kirja.
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Teate, mida vähem tema isikule tähelepanu pöörata, seda väiksem on ka tõenäosus, et edaspidi selliseid teemasid tema poolt tuleb. Seega, kui kellelgi
pole edaspidi eestlaslikku trotsi ja ärapanemist vaja välja näidata, siis pakun, et las ta olla omaette. Nii et, h6bekuul, teeme nii, et selliseid
teemasid rohkem sinu poolt ei tule. Vastasel juhul tead, sorry, aga enam pikka juttu ei ole.
Toimekat päeva!
Marko
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |
|