Lehekülgi: 1 2 3 4 5 .. 11 |
kella4
huviline
Registreerunud 10.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.05.10 09:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kuno666
Nagu ma aru saan siis sellisel a6 peaks el-aknad käima automaatselt alla ja üles kui korra nuppu vajutada aga minuomal läheb ainult alla ja seda ka
ainult juhipoolne seega relee ei tööta korralikult? |
Äkki ongi normaalne, mul toimib täpselt samamoodi.
|
|
|
Starr
huviline
Registreerunud 07.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 10.05.10 09:39
|
|
|
Nagu ma aru saan siis sellisel a6 peaks el-aknad käima automaatselt alla ja üles kui korra nuppu vajutada aga minuomal läheb ainult alla ja seda ka
Mul esimesed aknad C4-l käivad nii, et korra vajutan, lähevad alla ja korra vajutan tulevad üles, aga tagumistega see jama, et vaja peal hoida näppu.
Huvitaks ennastki kus ja mis relee?
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
|
postitati 10.05.10 14:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Starr
Mul esimesed aknad C4-l käivad nii, et korra vajutan, lähevad alla ja korra vajutan tulevad üles, aga tagumistega see jama, et vaja peal hoida näppu.
Huvitaks ennastki kus ja mis relee? |
Nii nad käima peaksidgi sest enamus siuksed a6 on olnud samat moodi ja kunagi keegi rääkis, et asi võib relees olla. Mul relee plõksub ka vahepeal.
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.05.10 15:25
|
|
|
Nonii oleks jällegi abi vaja kuna piduri support lasi õli läbi sai see alt ära võetud ja selgus, et võll läbi omadega. Sai pandud külge garagest teine
suppord aga audi 100 2,5tdi 85kw oma mis peaks olema uue remont komplektiga. Nüüd aga siuke asi, et pidureid pmst polegi pedaal läheb lõppu välja ja
toimib kõige paremini parempoolne esimene pidur, kässar töötab ka ilusti mõlemad võtab loha. Küsimus, et milles see probleem võib esineda? Kui
kellegil on soodsalt pakkuda sellele autole piduri suportit paremat tagumist võib u2u saata või kas võlle taastatakse? Kui midagi targemaks ei saa
siis vb peab homme romulast vaatama minema.
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.05.10 20:07
|
|
|
Sai siis käidud ac dragil ja osa võetud. Siinkohal suured tänud Ellarile ja Jyrisoole tänu kellele üldse rajale sai nimelt pole akukinnitust ja siis
sai jyrisso käest poldi aga autoküljest sobivat seibi ei leidnud aga siis tõi ellar mingi turvavöö klambri ja see sobis ideaalselt sinna ja nii saigi
tehnilisest läbi. Ajad siis:
16.536 0.259 2.553
16.543 0.291 2.523
16.573 0.204 2.564
16.706 0.691 2.548
16.870 0.276 2.605
Nagu näha on rektsioonid ikka eriti kehvad ja pidamine oli ka esimese käiguga täiesti 0 aga samas ei julgend siduripärast 2 starte teha. Imelik on
see, et algul sõitsin 16,7 ja viimased sõidud tulid 16,536. Egas midagi järgmine kuu ehk chip peale ja ette mingid rehvid millega pidamist on ja
uuesti starti. Kusjuures sõita avalaksul või dragil siis on ikka vahe sees,
tuled vilguvad nii kiiresti, et kuskile mujale pole mõtet vaadata, avalaksul läks jupp aega ennem kui tuled põlema hakkasid.
Avamise piltidel kõik alles raagus ja hall, nüüd ikka kevad käes
16,5 sõit: http://www.youtube.com/watch?v=wPj1i1K5Tc4
|
|
|
Evil9
|
postitati 30.05.10 19:32
|
|
|
Reede õhtul Pärnus, Riia mnt.-l sõitsuid mulle vastu. IRL - väga ilus
Nelikvedu - must have!
|
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.05.10 23:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Evil9
|
Vb tõesti just mõtlesin, et küsin kas sa sõitsid eelmine reede kuskil kanaküla kandis ka vastu?
|
|
|
Evil9
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.05.10 17:15
|
|
|
|
Vb tõesti just mõtlesin, et küsin kas sa sõitsid eelmine reede kuskil kanaküla kandis ka vastu? |
Eelmisel nädalal reedel, vaevalt. Laupäeva hommikul kella 6:30 ajal liikusin küll Pärnu suunal |
Aa siis nägin ikka õieti tulid seal vastu.
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.06.10 10:20
|
|
|
Nii vahepeal siis vahetatud kliimapump koos magneti ja laagriga ja esimene pooltelje ots. Nüüd abi vaja kuna sidur on hakanud näitama väsimus märke
siis plaan see ära vahetada aga kuna sõber vahetas kunagi endaoma ära ja sai sõita mingi 600km kuna auto sõideti puruks siis saaks sealt siduri aga
kas see sobiks, temaoma siis audi 100 2,5tdi 85kw oma. Kuna mul kahemassiline hooratas pole siis ei tohiks vahet olla või on nuudi vahe vms. Kui ketas
ei istu kas korv istuks? Kuna plaan chip peale panna siis tahaks siduri ka ära vahetada.
|
|
|
Starr
huviline
Registreerunud 07.02.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.06.10 19:08
|
|
|
Minu mäletamist mööda 100-l pole leevendiga hooratas ja sealt erinevus: korv paksem. Enda masina sidurikomplekti vahetamisel sai kogemata tellitud
vale komplekt, 100 oma, mu meelest oligi 2.5tdi 85kW oma ning ei mahtunud ära. Põhimõtteliselt enda korv ja ketas alles. Mul oli see jama, et
survelaager oli teisel ringil ja omadega täiesti peetis. Auto käima panin, siis vilistas nagu treipink. Aga see selleks. Igaljuhul, Luki komplekti
sain soodushinnaga 3,5k ning kui soovid soodsalt võin enda vana komplekti ära anda, hinna osas võib arutleda, kui tahad kasutatud ketast. Peaksid
surveka ainult ostma juurde.
Nii vahepeal siis vahetatud kliimapump koos magneti ja laagriga ja esimene pooltelje ots. Nüüd abi vaja kuna sidur on hakanud näitama väsimus märke
siis plaan see ära vahetada aga kuna sõber vahetas kunagi endaoma ära ja sai sõita mingi 600km kuna auto sõideti puruks siis saaks sealt siduri aga
kas see sobiks, temaoma siis audi 100 2,5tdi 85kw oma. Kuna mul kahemassiline hooratas pole siis ei tohiks vahet olla või on nuudi vahe vms. Kui ketas
ei istu kas korv istuks? Kuna plaan chip peale panna siis tahaks siduri ka ära vahetada. |
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.06.10 20:57
|
|
|
Aga sul ju quattro ka? Pmst on see 100 oma 5k oma aga mul 6k, mõtlesin ka varjanti, et võtaks ketta maha ja viiks taastamisse ja siis äkki ainult
korvgi istub?
|
|
|
Starr
huviline
Registreerunud 07.02.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.06.10 14:36
|
|
|
Quattro jah.
Aga sul ju quattro ka? Pmst on see 100 oma 5k oma aga mul 6k, mõtlesin ka varjanti, et võtaks ketta maha ja viiks taastamisse ja siis äkki ainult
korvgi istub? |
|
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.07.10 18:11
|
|
|
Nii täna oli siis see päev mil sai audi omale ette õiged amordid nimelt siis koni spordid ja jäikust regullitavad. Kätte sain nad siis lõpuks 3500kr
eest siiani oli odavaimad mis leidsin mujal taheti 2200 saada tk eest ja kätte sain nad firmast Javest. Avastasime veel, et tüüpiline koht tahab ka
keevitust sealt rooli juurest mingi raam vms. Sai veel iffilt soetatud veel üks mac-audio z4200 võim ja mõtlesin mis ma mõtlesin ja otsustasin, et
tuleb üks phase-i suppar juurde ja siis tuleb teha kast sinna kõrgema kohapeale bagassis.
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.07.10 22:50
|
|
|
Nii vahepeal sai üks rool juurde toodud aga ei tea kas see istub kuna on uuema tüübi s-i rool vist ja puudu on tagumine see plaat airbagi oma vms ja
siit ka küsimus, et kas orig rooli oma istub sinna asemele? Siis pmst läheb autosse 3 mac-audio võimu kõik 3tk on siis z4200 seeria omad ja 2 phase
supakat ja kast tuleb taha sinna kõrgema kohapeale. Vahepeal sai siis viidud kapslid ka tegemisse ja kuna veljed ilma nendeta koledad olid sai pandud
16 alla kuna neil vaja rehvid ära kulutada ennem talve.
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.07.10 17:47
|
|
|
Nii nüüdseks siis kaplsid audi logodega.
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.08.10 09:28
|
|
|
Eile sai siis toodud s-i rool nahatamisest ära ja tee mis sa tahad jõhker vahe on originaaliga. Nüüd vaja sidur vahetada kuna see on hakanud tublisti
libisema.
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.08.10 16:21
|
|
|
Kõik kes on sellisel audil siduriketast vahetanud võiks teada anda, et mis sinna vaja on, mis võtmed ja mis lahti tuleb võtta ja kuidas kõige lihtsam
seda vahetada on?
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.08.10 22:54
|
|
|
Eile öösel sai audi endale uue suure inverterkasti sisse( P kujuline), esialgu mängib küll ainult üks element kuna teisel puudub port/inverter toru,
hetkel. Kuid see üks element tuulutas juba päris korralikult. Kasti
pagasniku avast sisse saamine kujunes oodatust keerulisemaks, õnneks pääsesime vähese lõhkumisega ja kasti taga seinale saega kallale ei läinud, kuhu
kinnituvad võimendid ja mis sai ehitada nii, et kataks kõrgemal asuva kütusepaagi. Kast on siis tehtud täpsete mõõtude järgi ja võimsust on nüüd
800rmsi.
Kui teine inverter ka lõpuks koju jõuab, siis peaks alles lõpptulemus kuulda olema. Rohkem pilte antud kastist siin http://picasaweb.google.com/siim138
|
|
|
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic
|
postitati 14.08.10 14:56
|
|
|
Kuidas selline lahendus aknalaual olevate kõlarite alla mahtus? Omal oli samane kasti plaan, aga mul ovaalid jäävad jalgu, peaks kasti mingi
ekstreemse kujuga tegema, või ovaalidele mingi teise lahenduse mõtlema.
Alla kolme liitristesse käib piim ja vesi!
|
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.08.10 15:02
|
|
|
Kusjuures mul see probleem ongi, et ilmselt peab haamrit vähe andma kuna kast tuli täpselt nii, et kõlarid läksid umbes 1cm üles. Kast sai mitukorda
mõõtedud aga tekkis ikka mingi case sellega, et tuli parasjagu nii lai, et täpselt magneti serv jäi natuke peale kastile aga nagunii tuleb korra kast
välja võtta ja siis tuleb midagi välja mõelda. Kast saigi sellepärast siuke kuna siis jäi väike ruum bagassi ka ja samas ruum vaba ruum on kasutatud
sealt paagi kohalt ja kuna kast on 110l siis tuli ikka päris palju vaeva näha, et jääks ruumi ka.
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.08.10 17:03
|
|
|
Nüüsest kas täiesti valmis, kuid sättimist veel kõvasti, võimenditel nuppe ka palju mida kruttida. Tuleb hakata pagassi uut akut ehitama kuna istme alla see ei mahu ja 75amprit on ikka vähe küll. Veel sain konid
ka tagasi ja siinkohal müts maha Javest Baltic oü ees kus need sai ostetud ja kiiresti probleemid lahendatud. Ennem ac dragi tahaks siduri ka ära
vahetada. Veel sai abs tööle ja viga oli ajus.
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.08.10 20:47
|
|
|
Kuna nahksisust jäin ilma siis sai ostetud huvipärast taha tumedad tuled, kuna neid lademetes ei vedele siis jälle midagi teistmoodi. Keskmine paneel
on kuidagi hele aga eks sellevastu leiab ka rohtu aga samas nurgatuled on nagu uued ja paneelil on ka ainult pisikesed mõrad tagurpidi käigu tulede
juures muidu on korralik. S6 oma on ka alles et kui kunagi peaks ringi tahtma vahetada siis on ainult mutrite kruttimine.
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.09.10 00:27
|
|
|
Sidur siis vahetatud aga selgus kurb tõsiasi, et käimaril miski viga. Küsiks kohe kas pärnus keegi käimareid nii ka üle vaatab, et ei peaks alt ära
võtma kasvõi annaks esialgse hinnangu mis olla võib viga või mis käimari remont umbes maksab? Viga seisneb siis selles, et kui liigutada vasakpoolset
pooltelje otsa(sisemist) siis see loksub üles alla ja paremaga sama lugu aga vähem ja kui rattada ringi lased siis kuskil 40 pealt tekib kahin aga kui
hoiad ühte rtast kinni siis kahin kaob. Muidu kõige selle jama juures on nüüd sidur ikka hoopis teine.
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.09.10 21:17
|
|
|
Nii täna sai siis ennem dragi vahetatud õli sisse läks mobil 1 10w40 ja käigukasti õli sai juurde pandud, veel sai väike op ajule tehtud ja kivid
vahetatud aga asi tahab timmimist. Pmst dragil ärge selle autot taha ronige pilte tegema vms jube tahmaseks võib saada. Kahjuks ei jõudnud rõhu lekkeid kontrollida ja nii tuleb sõita nii nagu on,
tulgu mis tuleb. Rõhu lööb pragu korra 1,1 vahepeal 1,2 ja siis hoiab 0,9
ja piiraja on ka nüüd 5200 pealt ennem oli kas äkki 4800.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 .. 11 |