Lehekülgi: 1 2 3 |
külgees
huviline
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100
|
postitati 19.12.09 14:14
|
|
|
Tere, ei hakanud uut teemat tegema ja küsin siis Audi 10vt mc2 mootori rihmavahetuse kohta. Nimelt kuda ma selle nukkvõlli paika panema pean? SJM
autotechnikus räägiti küll selgelt ja ilusti ära, aga ei saanud eriti sotti.
Edastan selle teksti:
Now, double check that the Camshaft timing is also correct, there is a dot or line mark which is on the back of the cam gear, this dot or line mark
should be lined up with the drivers side (US Vehicles) edge of the cylinder head valve cover gasket surface.
Pilt ka :
http://fotoalbum.ee/photos/lerros/62546217
Ma ei saa aru, mis on on valve cover gasket surface. Kas keegi oskaks mulle ullile ära seletada või veel parem näidata, mida selle valve cover gasket
surface'i all mõeldakse?
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 19.12.09 14:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: külgees
Ma ei saa aru, mis on on valve cover gasket surface. Kas keegi oskaks mulle ullile ära seletada või veel parem näidata, mida selle valve cover gasket
surface'i all mõeldakse? |
Klapikambrikaane tihendi tasapind.
|
|
|
|
Mybestfriendmyself
huviline
Registreerunud 29.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 2.8 Q
|
postitati 19.12.09 16:12
|
|
|
See punkt peab olema üheljoonel plokikaane ülemise servaga.
Võtad oma naise ka kaasa?Tuim oled peast või?Kes siis metsa puid kaasa võtab.
|
|
|
|
bike_me_bmw
huviline
Registreerunud 20.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.09.11 06:20
|
|
|
Pole päris kaua kirjutand siia mis vahepeal toimunud on. Autol nüüdseks mootor töötab, viga oli selles et kütusepihustid ei saanud tihendite vahetusel
korralikult pessa.
Vahetatud/tehtud sai veel:
piduriklotsid,
käsipidur oli kinni ning selle tross sai õlitatud,
mootoriõli,
kojamehe kang,
pasun, aku
ja autole sain ka valuveljed.
Hetkel vead veel:
tagumised udutuled ei tööta,
kompuuter ei tööta(nii ülemine kui alumine ekraan),
summuti tagumist pütti uut vaja,
tagasilla juures midagi koliseb.
Käisin autoga diagnostikas Tartus, ning seal pandi küttesegu paika, vaadati ka co-d mis on korras.
Kuna parempoolne poritiib on läbi roostetanud, saan selle uue, mis vajab värvimist. Tagumine põll on ka kergelt läbi roostetanud, aga sellega tegeleb
peale talve.
Auto juures on veel palju teha, aga seda talve saab kindlasti nautida, ahjaa uued numbrimärgid sain ka.
Enam pole 728AHV, uued numbrid olid arkis olemas kui vormistamas käisin. Hetkel ei tule meelde mis uus kombinatsioon on.
Kuna summuti tagumine pütt läheb vahetusse, siis mõtlesin väljalaskes midagi muuta, sest auto teeb väga vaikset häält. Ma ise mõtlesin, et kui
keskmine summutipütt vahelt ära võtta, siis peaks rida5 biit ilusti kuuldavale tulema Igapäevaselt sõidan audi a4-ga, aga vahepeal sigariga sõita on väga muhe tunne
Pilte ka:
Nädalavahetusel tuleb uus pildisessioon
|
|
|
bike_me_bmw
huviline
Registreerunud 20.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.09.11 15:52
|
|
|
Sai summutit natuke ehitatud. Võtsin alt ära vana lõpupüti ning vahele sai pandud natuke väiksem resonaator. Põhja all enne tagasilda on veel 2
väiksemat summutit. Tekkis mõte üks nendest ära võtta.
Hetkel hääl maru vaikne, aga tahaks just sellist nn. lörinat. Siit siis küsimus, et kas piisab ühe summuti ära võtmisest?
|
|
|
püstolett
huviline
Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5
|
postitati 24.09.11 17:17
|
|
|
Ma olen erinevaid variante proovinud. Orig. summuti ja miski sportpütt lõpus. Siis tühi toru ja resokas lõpus (eriliselt kõva hääl, aga tüütab ära
varsti). Ja nüüd on tühi toru ja 20vt pütt lõpus. Hääl kohapeal töötades väga mõnus ja kui tallad, siis on kuulda ka. Liiga vali ei ole.
Samas kui katalüsaatori aastaläbi alla jätad ja samamoodi teed, siis jääb vb veel vaiksem ja ülevaatuselt peaks ju ka läbi minema, ilma et kellegil
midagi öelda oleks. Ja löristab nii et vähe pole.
|
|
|
|
bike_me_bmw
huviline
Registreerunud 20.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.12.11 17:36
|
|
|
Jälle olen maru laisaks jäänud oma auto teemaga. Auto on mind väga hästi teeninud, olen temaga 2 kuud igapäevaselt sõitnud. Autol said vahetatud ees
pidurikettad ning salongi soojendusmootor. Ükspäev ei läinud auto starterist käima, mõtlesin kohe et tõmberelee või harjad läbi, aga tegelt oli vaja
ainult klemmühendust puhastada. Et autoga igav sõita poleks, sai sinna ka mingi vanem makk peale ostetud. Arvan et jätangi selline vanakooli pioneeri
sinna peale Kütust väga palju ei võtagi, keskmiselt 11-12 sajale, kartsin,
et võtab rohkem ja õli ka ei võta. Mootor käib muidu väga hästi, aga ainult külma mootoriga kiirendades jätaks nagu vahele ja jõnksutab, käivutus
külmalt ka kuidagi maru pikk. Polegi aega viga likvideerida, sest sõidan temaga igapäevaselt. Aga peab ikka mõne targa juures käima ja laskma
ülevaadata. Eks neid vigu veel jagub, käsipiduritrossid on vaja ära vahetada, kompuuter ei tööta, taga arvatavasti üks amort koliseb. Autol vaja
tagapõll ära vahetada, hetkel mega kõver ja roostes. Esiotsa vaja kohendada, sain poritiiva ja esipõlle ning protiib sai ka suht kiiruga värvitud ja
tulemus rahuldav. Nina sai suhteliselt kiiruga kokku pandud, esipõll ja stange ei tahtnud üldse kokku minna, aga eks kevadel kisub uuesti laiali ja
teeb teisepoole tiiva ka korda. Tahaks teada kui suur on sellel autol bensiinipaak, sest pole kunagi täispaaki veel võtnud.
Mõend pildid ka:
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.12.11 19:53
|
|
|
80l paak ja minul on õnnestunud mahutada maksimum 76l.
|
|
|
bike_me_bmw
huviline
Registreerunud 20.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.01.12 17:51
|
|
|
Proovisin ka täispaagi, mul mahtus 75l. Aga autol oleks vaja paak maha võtta. On keegi võtnud sellisel audil paaki maha, kas see on väga raske töö?
|
|
|
Procon-Ten
klubiliige
Registreerunud 07.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 2.2T 20V q '85 & Audi Q7 3.0TDI '13 & VW Transporter 1.6D '86 & VW Caravelle 2.1 WBX
|
postitati 10.01.12 19:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: bike_me_bmw
Proovisin ka täispaagi, mul mahtus 75l. Aga autol oleks vaja paak maha võtta. On keegi võtnud sellisel audil paaki maha, kas see on väga raske töö?
|
Kui tagasild juba alt ära, siis edasi pole midagi hullu
|
|
|
bike_me_bmw
huviline
Registreerunud 20.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.02.12 13:30
|
|
|
Niisiis sai auto jälle natuke kõpitsetud. Vahetasin ära käsipiduritrossid, tagumised pidurivoolikud ja summuti kuumaplekk sai ka ilusti kinni pandud.
Auto on jälle igapäevaselt kasutusel. Lisan mõned talvised pildid ka.
Kui kellelgi on on huvi siis auto on müügis. Auto müügiga kiiret ei ole.
|
|
|
bike_me_bmw
huviline
Registreerunud 20.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.02.12 21:31
|
|
|
Auto müüdud!
|
|
|
treilop
huviline
Registreerunud 05.05.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 TQ Sport/ Audi 100 2,5 TDI Sport Avant
|
postitati 16.02.13 17:14
|
|
|
Olen uus omanik, võib teema sinna tõsta, kuhu kuulub! Täiendan nii kuidas jõuan.
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
|
postitati 16.02.13 17:15
|
|
|
Tõnn palju sa neid kokku ostad või see ongi see millega sõitsid?
|
|
|
twistY
huviline
Registreerunud 06.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.02.13 18:24
|
|
|
Seesama auto on Tõnu valduses juba eelmise aasta aprillist.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |