Lehekülgi: 1 2 3 4 5 .. 8 |
jaanika01
huviline
Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi100 V6 2.6-1993a, Audi 80 B3 1,9 E 86-87a,Audi 100 avant 2.8 92a(automaat),Audi 80 B3 1,8 88a
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Dust Rocket
Küsiks siis nii, kas klubiliikmeid kellel on huvi tulla kuid ei oma AUDI-t, kuid siiski autot, võetakse ka kampa või loobitakse kividega surnuks?
|
No teise autoga nagu küll ei soovitaks tulla ,siis pole nagu audide kokkutulek ,aga kui tahad tulla, ju keegi ikka peale võtab ,ka mul poleks see
probleem sind enda audi peale võtta
|
|
|
Cobain
huviline
Registreerunud 18.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8T
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jaanika01
Küsiks siis nii, kas klubiliikmeid kellel on huvi tulla kuid ei oma AUDI-t, kuid siiski autot, võetakse ka kampa või loobitakse kividega surnuks?
|
No teise autoga nagu küll ei soovitaks tulla ,siis pole nagu audide kokkutulek ,aga kui tahad tulla, ju keegi ikka peale võtab ,ka mul poleks see
probleem sind enda audi peale võtta |
Ma küll sellisest võimalusest ära ei ütleks sinuasemel, Dust Rocket.
|
|
|
jaanika01
huviline
Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi100 V6 2.6-1993a, Audi 80 B3 1,9 E 86-87a,Audi 100 avant 2.8 92a(automaat),Audi 80 B3 1,8 88a
|
|
Kleepsud!!!!!!!
From: info@aff.ee
To: audigirl119@hotmail.com
Subject: Re: RE:
Date: Tue, 12 May 2009 18:03:17 +0300
tere,
Kujunustööd lähevad maksma 350 kr + km
Ja kleebise hinnaks tuleb sellisel kleebisel 60 kr tk +km
Parimate soovidega,
Krister Kurn
AFF Reklaamitöökoda
taskus: 5552 8000
laual: 657 7008
krister@aff.ee
Nii, kas hind sobib või mitte?
Kujundus siis selline, nagu Hiiumaa oma oli.
Kleepsu täpne hind homme, siis ka konto nr ja siis kohe trükki.Ise arvestasin ,kui kujundustöö on 350+km ja kleeps 60+km ja kui tellida 15 kleepsu
,siis oleks hind 98,3 eeki tk ,aga kui tahtjaid rohkem, siis hind väiksem,kuna see 350 tuleb jagada tellijate vahel ära.
|
|
|
waixu
huviline
Registreerunud 15.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: RS6 c5 2003
|
|
Ma olen nõus.
Kleepsud trükki ja konto nr. kuhu kanda.
|
|
|
ints28
huviline
Registreerunud 03.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: 80 B4 2.8 93 a. 100 C4 2.5 TDI 93 a.
|
|
Mina olen ka nõus! Saaks juba kleepima hakata!
|
|
|
Dust Rocket
huviline
Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: avataris on mälestus!!!!
|
|
jaanika01
huviline
Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Cobain
Tsitaat: | Algselt postitas: jaanika01
|
probleem sind enda audi peale võtta |
Ma küll sellisest võimalusest ära ei ütleks sinuasemel, Dust Rocket.
|
Kui sa veel ei tea siis Jaanika on abielus ja õnnelik ema |
Oi ma tänan ja õnnelik olen tõesti ,aga audi peale mahud ikka
|
|
|
heihei
huviline
Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: b6, 96kw bens.
|
|
Kas Tuule Laevad viivad ainult Virtsust Kuivastule? Et ennem ikka mõtekam praami pilet bronnida, sest peokoha leiaks ju alati. Vaatasin üks hommikune
reis 10 juulil juba 36 protsenti broneeritud.
|
|
|
|
Cobain
huviline
Registreerunud 18.08.06
Kasutaja on eemal
|
|
36% ei ole midagi. Aga kui kindel tulija oled, siis 25 krooni selle broneerimise eest, ei ole tõesti mis hiigel summa.
|
|
|
jaanika01
huviline
Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal
|
|
Tere ,jah kes kindlad tulijad ,hakake mõtlema broneeringule, kuna 25 eeki pole tõesti palju ,veel hullem see kui maha jääda,aga võite ka lihtsalt
bronnil sima peal hoida,kuna alles mai ,siis juunis mõtekam bronnida. http://www.tuulelaevad.ee/ Virtsu-Kuivastu
|
|
|
styler
huviline
Registreerunud 18.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi s4/c4 4,2 1994, audi a4 quattro 1.9 tdi 1996
|
|
No nüüd läheb kleepimiseks
|
|
|
wpuhh79
huviline
Registreerunud 30.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 176kw TDI C6 Quattro 2009
|
|
Makse tehtud , aga tulemine veel lahtine.
|
|
|
jaanika01
huviline
Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal
|
|
MEEMEES
huviline
Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant C7 BI-T, Audi TTQ, Audi A3 2009,SeaDoo 300hp,Hanomag1934, Ford Scorpio RS Mk1, BMW E39,Honda CBR F4S2
|
|
styler
huviline
Registreerunud 18.11.08
Kasutaja on eemal
|
|
Roheline ilusam
|
|
|
jaanika01
huviline
Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Sqad100avant
Ise kohe kindlasti kleepima ei hakka aga minumeelest hallikas ilusam,tagasihoidlikum ja viisakam
Aga mis siin ikka,jääme ootama siis andmeid kuhu kanda mingi raha.Aga sams mille eest üldse raha võtma hakatakse?Ja kui tulla ainult tunniks või
paariks kas siis ka tuleb mingi eriline summa kanda ? Lihtsalt küsimused mis peas keerlevad,sest kunagi ei tea ju mis ilm jne on |
Ega sellel Hiiumaa kleepsul ei ole tegelt ka halli tausta , see on vaid kavand, muud pole muudetud saar on valge ja Saaremaa omal roheline.Kui sa
kleepsu ei taha ei pea raha kandma.Osavõtumaksu kohapealt nii palju , et peaks panema 150 eeki ,kuna hiiumaal meil seda polnud ja kes olid suured
tulijad neid kohale ei ilmunud.Selle maksu sees oleks siis, telkimismaks 45 eeki inimene ja siis kui saab ka toitlustus ja kui üle jääb siis raha
tagasi.Aga kui inimesed seekord suudaks oma sõnapidada ja on kindlad tulijad ,siis ei tuleks mingit maksu, kõik maksame ise kohapeal.Eks näis, aega
veel juulini on, kui teeme selle osavõtumaksu ,siis alles juuni keskel.
Sqad100avant, kui sa tõesti tunniks või paariks jääd ,ei pea midagi maksma .Ega see osavõtumaks meie tasku ei lähe, vaid selleks ,et kes ikka lubavad
need ka tulevad ,mitte nii nagu hiiumaal ,kes jäi maha praamist ,kes jäi magama jne.
Minu meelest pole olemas halba ilma, vaid halb varustus Meil Hiiumaa
üritusel sadas vihma nagu oa-varrest ,aga üritus oli ikka supper
|
|
|
melks
huviline
Registreerunud 06.04.08
Kasutaja on eemal
Auto: A4 Avant 1,9TDI 81+kw´99a.
|
|
Huvitav oleks teada, kas see kleeps peab 2 kuud vastu ilmastikule ja auto pesule, või tuleks neid kohe kimbuga võtta?
|
|
|
|
jaanika01
huviline
Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: melks
Huvitav oleks teada, kas see kleeps peab 2 kuud vastu ilmastikule ja auto pesule, või tuleks neid kohe kimbuga võtta? |
Hiiumaa oma pole mul siiani õieti maha tulnud Küll vastu peab
|
|
|
Sqad
huviline
Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: -
|
|
krt,kustutasin oma eelmise postituse kogematta ära
Aga see paari tunni jutt on ses suhtes,et ööbima ei hakka aga samas mingeid üritusi teeks küll kaasa klubilastega...no ja mõtlesingi,et kas on mingid
atripuudid mis spetsiaalselt renditud mingite mängudse korraldamiseks vms.Ja samas ei ütleks ma usun,et ära ka söögist seega mingi raha kannaks kindlasti aga eks see selgub siis kui korralik plaan
paigas jne.
Igaljuhul jään ootama üritust
|
|
|
|
Cobain
huviline
Registreerunud 18.08.06
Kasutaja on eemal
|
|
KARUJÄRVE VAIM
Huvitavam ja selgem kuju metsatondist oli järvetont. Tema andis ennast näha, andis ennast kuulda ja tema poolt võis leida isegi füüsilise jõu
avaldusi. Minu kasvukoha ligidal on ilus Karujärv. Seal asus ta päris kindlasti, seda uskusime me kõik, niihästi vanad kui noored: teda oli ometi
nähtud väga autoriteetliste isikute poolt. Tema võis omale võtta väga mitmesugused kujud: loom, inimene, laev jne. Tema ilmumise aeg oli laupäeva
õhtul, ja siis oli järv tema päralt. Ükski lootsik ei liikunud laupäeva õhtul järvel, kuna ta näituseks pühapäeva õhtul neist otse kubises, kuuldus
laul ja hõiskamine. Ka äripäeva õhtul oli alati õngitsejaid, aga laupäeva õhtul oli järvepind puhtaks pühitud. Kui ma aasta kümne eest seal suvitasin
ja laupäeva õhtul üksipäini järvele läksin, tundsin, et mul polnud hea olla: olin sattunud nagu kuhugile võõrasse riiki seda rahu segama. Ja ma ei saa
ütelda, et ei vaadanud, kas ei kerki kusagil midagi silmapiirile. Oli neid, kes olid ka läinud laupäeva õhtul järvele, aga nad said selle eest
karistada. Kõnelen ühe niisuguse loo.
Buuga buuga
|
|
|
Dust Rocket
huviline
Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: avataris on mälestus!!!!
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Cobain
KARUJÄRVE VAIM
Huvitavam ja selgem kuju metsatondist oli järvetont. Tema andis ennast näha, andis ennast kuulda ja tema poolt võis leida isegi füüsilise jõu
avaldusi. Minu kasvukoha ligidal on ilus Karujärv. Seal asus ta päris kindlasti, seda uskusime me kõik, niihästi vanad kui noored: teda oli ometi
nähtud väga autoriteetliste isikute poolt. Tema võis omale võtta väga mitmesugused kujud: loom, inimene, laev jne. Tema ilmumise aeg oli laupäeva
õhtul, ja siis oli järv tema päralt. Ükski lootsik ei liikunud laupäeva õhtul järvel, kuna ta näituseks pühapäeva õhtul neist otse kubises, kuuldus
laul ja hõiskamine. Ka äripäeva õhtul oli alati õngitsejaid, aga laupäeva õhtul oli järvepind puhtaks pühitud. Kui ma aasta kümne eest seal suvitasin
ja laupäeva õhtul üksipäini järvele läksin, tundsin, et mul polnud hea olla: olin sattunud nagu kuhugile võõrasse riiki seda rahu segama. Ja ma ei saa
ütelda, et ei vaadanud, kas ei kerki kusagil midagi silmapiirile. Oli neid, kes olid ka läinud laupäeva õhtul järvele, aga nad said selle eest
karistada. Kõnelen ühe niisuguse loo.
Buuga buuga |
Selge ma siis ei tule.
/me grabs for tinhat!!!
Satan will claim my soul.
|
|
|
|
umi
huviline
Registreerunud 11.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7
|
|
Tegin ka siis ülekande ära, kuigi tulekus 100% kindel pole, aga väikest reklaami võib ikka teha
|
|
|
jaanika01
huviline
Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal
|
|
Kleepsu tellijate nimekiri!
Nimekiri:
Cornoyo:1 kleeps-makstud
Ints28:2 kleepsu-makstud
Imres:2 kleepsu-makstud
Jaanika01 & audiguy21:2 kleepsu-makstud
Jalmat:1 kleeps-makstud
J2mis:1 kleeps-makstud
Styler:1kleeps-makstud
Wpuhh79-1kleeps-makstud
Melks-1kleeps-makstud
Umi-1 kleeps-makstud
Arehitus-1kleeps-makstud
Ööbic -1kleeps-makstud
Kleepsud!!!!!
Konto nr: 334879620002 Sampo
Jaanika Vahter
100 eeki
Lisada foorumi kasutaja nimi.
Ja kui kleepsud lähevad vähem maksma ,siis kannan raha tagasi.Pärast, siis kui saatmiseks läheb, siis saab rääkida postikuludest.Teeks siis nii, et
teisipäevaks peaks olema kõik rahad koos ja saaks kleepsud trükki lasta ja kleepsud saaks päevaga valmis.Nädalavahetus vahel, siis esmaspäev on
viimane maksmis päev.
Täna kell 14.00 lähevad kleepsud trükki Nii kleepsud
trükis ,nüüd vaid oodata millal valmis saavad.
Seda ka,et kes tahab veel kleepse saada ,siis on see võimalik ,kuni juuni ja kui vaja ka juuli Siis lihtsalt teada anda ja saab lasta juurde teha.
|
|
|
styler
huviline
Registreerunud 18.11.08
Kasutaja on eemal
|
|
Nii ülekanne tehtud. Nüüd tuleb oodata
|
|
|
arehitus
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 20.10.08
Kasutaja on eemal
|
|
Tere
Võtaks kah kleepsu...tegin just ka ülekande ära...
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 .. 8 |
|