Arutelu on vägagi huvitav juba siin. Teema iseenesest üsnagi raskesti mõistetav. Üheltpoolt on ühel õigus ja teiseltpoolt jällegi teistel. Aga see
kiirusepiirang kanadalastele minu silmis õigustust ei näe. Eelkõige hakkab see kõik ikkagi autokoolist pihta. Pigem tõesti pikendada autokoolis
viibimise aega ja seda nii teooria, kui ka sõidutundides ja seda kõigile. Sest omast ajast mäletan, et kui õpetaja nägi, et õpilane sai juba hakkama,
siis hästi sebides ei pidanud sõitma enam minema ja maksti tunnid kinni. Lisaks ei teeks ju paha uuesti nii teooria kui ka sõidueksami kordamine kui
täislubade taotlemiseks läheb. Aga hakkama saamine ainult ei ole piisav. Siinkohal jällegi nõus Amadeuzega olukordade hindamise võimetega. Paraku neid
saab ainult liiklusest. Kuid kui nüüd paisata nad liiklusesse ja kui nad talvel lopa ja libedaga 70-ga venivad ja nende taha tekib autorong, mille max
kiiruseks on 90-92 siis usun, et see teeb rekkameeste suhtumise üleüldse autojuhtidesse veel halvamaks. Ja alati jääb neid, kes selle lopaga, kel
täisload käes, ei julge mööduda neist kanadalastest. Olen seda varemgi öelnud mujal ja ütlen nüüd siin ka, palju parem oleks kõigil liikuda linnades
ja ka maanteedel, kui inimestel oleks olemas Taksojuhi kogemus. Ja seda just OLUKORDADE HINDAMISTE kohapealt. Ennetades seda kuidas mõned taksistid
linnades liiklevad, siis võtke arvesse, et seda ma ei mõelnud siinkohal. Vaid just seda, et Taksojuhina satud sa ühest situatsioonist teise väga
kiiresti, sest oled u.3x rohkem liikluses, kui autojuht, kes sõidab hommikuti tööle 15min-1h jne. Sama ka teeoludega, kus 5 min tagasi mingil
ristmikul oli hea pidamine ja järgmisel hetkel kiilasjää. Seega paraku praegu läbides formaalsused, saades kätte "tunnistuse" hakkavad noored juhid
liiklust kompama ja tekibki ohtlikke olukordi.
Ahjaa üks asi veel. Krdi keskonna tegelinskid, tehke järvedel sõitmine legaalseks ja talvel tuleb hulka vähem õnnetusi. Või siis tuleks ehitada kusagile lennuväljale rada/rajad, kus saab
jäärajahuviline paugutada ja algaja harjutada ja õppida autoga toime tulemist libedal ajal.
Kivitare
|
|