Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: A8 kohta arvamusi (Vastuseid: 54 | Vaatamisi: 15783)
sospert
huviline

Registreerunud 18.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: q7

postitati 31.07.06 15:13 Tsiteeri

Ikka pärsi kallid need A8 jupid:
Alumine tagumine vasakpoolne õõts ei kattunud B varuosadega - zarniiri koonus oli peenem. Tuli osta Revalist originaal (3300, 800 asemel).
Rooliotsad panin B osa - ca 5000 km ja rehvi sisemine serv paljas - rooliotsal järjekordselt kummileevendi sees pehme. Ostsin Revalist (830, 200 asemel).

Vot nii, aga veel ei nuta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.06 15:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: sospert
Ikka pärsi kallid need A8 jupid:
Alumine tagumine vasakpoolne õõts ei kattunud B varuosadega - zarniiri koonus oli peenem. Tuli osta Revalist originaal (3300, 800 asemel).
Rooliotsad panin B osa - ca 5000 km ja rehvi sisemine serv paljas - rooliotsal järjekordselt kummileevendi sees pehme. Ostsin Revalist (830, 200 asemel).

Vot nii, aga veel ei nuta.

Sul on facelift A8 ja nendel on alumiiniumpüstikud ning nendel ongi vähe teised õõtsad, sama asi ka uuematel A6'tel...

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
spcvnd
huviline

Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6Q

postitati 31.07.06 20:40 Tsiteeri

minu õlifilter oli pärit forist, VW-OOOO kiri peal oletan, et originaal, neste 5w40 maksis 70kr/liiter(päris pikalt kasutand, reeglina 10k km ja vahetus, -30ga probleeme ei olnud), vahetasin ise(selle pealt hoidsin kokku). laagri panin coyo vahet pole mis tootja on, tootekood sama mis a80 B4'l (500kr), rihmavahetuse hinnapakkumise koos kõigi vaja minevaga tegi arupo mulle 6500kr. liigeldes olen keskmisest liiklejast ikka tunduvalt raskema jalaga, aga jah, talvel hullates sain korra ka 18l/100'le. addinoli koha pealt rääkides, siis seda ma ei fänna, aga mine küsi mida aava sellest õlist arvab... :D

"mögajutu" mehele, kui see käis minu kohta, siis mul on päris palju remondi(autohoolduse) kogemusi, väheseid on pannud nii palju raha remondi(hoolduse) peale kui mina, seega ma räägin ainult enda nahal kogetust. varuosasid kasutan reeglina LMI'd, sest muud "kräppi" ei kannata üldse alla panna.

edit:

tihti vahetust vajavate juppide hinnad revalis:

õhufilter mann 243.-
õlifilter kompl. 152.-
kütusefilter 230.-
salongifilter 486.- (baltilaagris oli mingi 150.- :))

võin remondiajaloo lehelt veel hindu ümber toksida...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.08.06 19:28 Tsiteeri

spcnvd

usun sind täielikult kuna täna tõesti käisin uurimas ja tuligi välja , et a8 on jupid odavamad (hoolduse osas) kui minu vana V8l seal siis ka minu viga:( Mul siis 2 korda kallimad:( Kui moto detailid ja elektroonika sul jällegi kallim:) seega enam vähem viigis:)
Vabandan su ees... ja mis puutub aavase siis ka seal on minu rihm vahetatud ja selle nalja mehega olen ikke no nalja ikke saanud....Lahe tüüp on see Urmo isa:) Adinoli tõesti keegi ei soovita....kõlbab vaid siis kui tahad mootorit lõhkuda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
spcvnd
huviline

Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6Q

postitati 01.08.06 19:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: riio
Lahe tüüp on see Urmo isa:) Adinoli tõesti keegi ei soovita....kõlbab vaid siis kui tahad mootorit lõhkuda.

too härra küll nii ei arva... :D või no temal tööd rohkem...irw.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 18.4% - SQL: 81.6%]