Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: audi v8 kokkutulek? (Vastuseid: 81 | Vaatamisi: 12287)
rkrimm
huviline

Registreerunud 09.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: V8 4.2TT man projekt; S6 2,2t man.

postitati 07.06.09 19:45 Tsiteeri

Mul on sama lugu kahjuks, et liikumasaamise tähtaeg on kunagi tulevikus :( .

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 07.06.09 20:23 Tsiteeri

Tehke augustis, siis on hea ühtlasi teemaga alustamise aastapäeva tähistada. ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rix30
huviline

Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S3 1,8T 8L

postitati 08.06.09 18:22 Tsiteeri
v8

Oleks kahh osaline,oma V8-ga.:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Fabulous-V8
huviline

Registreerunud 21.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: oli Audi V8 3.6 184kw

postitati 11.06.09 10:17 Tsiteeri

Kuna sai ükskord Indroga arutatud seda korralduse asju, siis sai otsustatud, et see aasta ei tee seda üritust. Kui teha, siis alles järgmise aasta suvel. On pikem aeg korraldusega asjatada ja erinevaid lube saada. Kuna jah kahjuks jäi seekord aeg korralduseks liialt lühikeseks. :D
Kes aga soovib abiks olla, andku teada. Ise olen mõelnud vähemalt kahe päevase ürituse teha.

Harri.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy

postitati 11.06.09 10:25 Tsiteeri

Miks järgmine aasta ?
Tuleb vaid kuupäev kirja panna ja siis on näha , kes tuleb ja kes mitte .
Fakt on see , et ei saa olla kõigile meeltmööda ja alati leidub keegi ,kes tulla ei saa .
Hea aeg oleks 02-05 juuli Alastaros kokku saada :)

;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Fabulous-V8
huviline

Registreerunud 21.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: oli Audi V8 3.6 184kw

postitati 11.06.09 10:35 Tsiteeri

arsi - ma ise olen mõelnud ikka niimoodi kogunemist, et me teeme ka seal midagi, mingid võistlsued jne. Lihtsalt kohale tulla ja siis vaadata mida edasi teha on mõttetu tegevus minuarust. Kahjusk ma ise ei saa ka soome tulla, kuigi jah oleks kindlasti seal tegevust(Grill sinupool :D:P;) ). Aga eks näis mida teised arvavad.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy

postitati 11.06.09 10:55 Tsiteeri

Kui liha tahad põletada siis koht on olemas ( 25 km tartust jõhvi mnt pidi välja ) . Autosid saaks ritta parkida mitukümend :)

;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.05.10 11:56 Tsiteeri

Taas on ilusad ilmad ja teema on juba pikalt surnud olnud . Mina olen ikka veel asjast huvitatud ja nöus kohale tulema :D
Endal siis tekkis idee, et asja v6ks korraldada Raplas kardirajal . Selliste kohmakate pommidega kyll mingit imeaega ei s6ida aga huvitav oleks sellegipoolest .
Kuna V8 kui mudel on juba varjusurmas ja kogunemine oleks suht mannetu siis v6iks kaasata ka muud Audid mille kapoti all 8 silindrit on .

Hetkel ootan vastukaja ja kui see positiivseks osutub siis saab juba raja bronnimisega tegeleda.

;)
rkrimm
huviline

Registreerunud 09.06.08
Kasutaja on eemal

postitati 24.05.10 19:46 Tsiteeri

Juba algusest peale olen selle mõtte poolt olnud, ning nüüd kui taaskord on mul auto liikumisvõimeline, väikeste möndustga siiki veel, oleksin ikkagi käpp.
Algselt oli ju tegelikult pärs vahva mõte kaasata kõik C3 ja D11 kerega masinad kuid 8 silindriliste elukate kogunemine on ka päris vahva idee :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Geo
huviline

Registreerunud 20.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: 4xQ

postitati 05.11.10 05:05 Tsiteeri

Keegi ei ole huvitatud kokkutulekust?

arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.11.10 21:46 Tsiteeri

Teema algatamisest on pikk aeg möödas ja enamus selle aja V8 omanikest on ex omanikud :)
Me peame vist sinuga kahekesi kokkusaamise korraldama .

;)
rkrimm
huviline

Registreerunud 09.06.08
Kasutaja on eemal

postitati 09.11.10 19:00 Tsiteeri

Ma ei julge oma pasakäkiga teie kõrvale tullagi :P Kuid detsembris või jaanuaris võiks väiksema ühiskulgemise Tartus teha näiteks...

arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 09.11.10 19:12 Tsiteeri

Kõik ei ole kuld mis hiilgab ....tule aga kohale .
Ajame juba selle nädala reedel autod kokku !?

;)
rkrimm
huviline

Registreerunud 09.06.08
Kasutaja on eemal

postitati 09.11.10 21:46 Tsiteeri

Noo kuna mul lambda, roolilatt ning roolivõimupump tahavad vahetust/remonti siis see tekitab mu rahakotti suure augu hetkel. Kuid eks neid võimalusi tuleb ju veel :) Ning kuna igapäevane liikur mul v8 on siis ei ole suurt probleemi kohale veereda kui kuskil läheduses olen :P

888
huviline

Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Quattro

postitati 10.11.10 17:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: arsi

Ja kus siis???
On küll "Irooniline", aga natsa võiks ette planeerida kuna enda massõõna ka hetkel laiali:P
Tore oleks kokku saada näiteks sellisel ajal http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=88083 Siis saavad inimesed oma elu selleks ajaks ette planeerida:cool:

Sõitsid saanid-Sõitsid reed A Quattro sõidab ikka veel;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.11.10 18:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: 888
Tsitaat:
Algselt postitas: arsi

Ja kus siis???
On küll "Irooniline", aga natsa võiks ette planeerida kuna enda massõõna ka hetkel laiali:P
Tore oleks kokku saada näiteks sellisel ajal http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=88083 Siis saavad inimesed oma elu selleks ajaks ette planeerida:cool:

Justnimelt sellepärast ei olegi kahe aasta jooksul midagi toimunud, et alati on neid kes ei saa kohale tulla.
See, saaks, võiks, teeks ei vii kuhugi.
Kuna ma Tartus ise head kohta ei tea, siis mõni teadjam soovitab.
Alguses kiidame oma, otsime teiste autodelt iluvigu hiljem joome kuskil teed või kohvi ja jätkame autode juures pooleli jäänud tegevust.

Vastukaja ja soovitusi !?

;)
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 10.11.10 20:29 Tsiteeri

Mul on juba tükk aega mõttes olnud teema teha Tartu kandis kogunemisele. Olgu siis see D11 või C3 või kõik segamini. Enamasti ikka kohale tulijate autodel rool keerab ja seega saab neid Audisid mistahes ritta või järjekorda panna. Kas või VIN-koodi järgi, et kellel väiksemad numbrid, see esimene. Aga kuna nüüd ilmselt ei jõua enne jõule Eesti, vähemalt mitte autoga, siis jääb minu pool ilmselt orgunn või selle abi ära. Tundub, et V8 meestel on omajagu juttu omavahel puhuda, siis polegi kohal vahet. Pange konkreetne aeg paika. arsi vist mainis ka juba tulevat reedet. Seljuhul ilmselt peaks ju EPA parkla sobima, kuna see on valgustatud? Kindlasti leidub meil klubis ka korralikuma seebikarbiga tegelinskeid, kes selles õhtuvalguses toredaid pilte teevad. Üritusi ja kogunemisi tuleb teha. Olgu need ükskõik kui võimsa mootoriga Audide kogunemised. Selle järgi tekib huvi ka teistel. See on klubilistes ja huvilistes endas kinni, kui ei juleta kohale tulla, arvates, et neil pole ju midagi näidata nende V8 ja esside ja näituste autode kõrval. Kogunemistel on oluline ju ühine huvi automargi vastu. Miks tehakse asju raskemaks.

Minu poolt tuld ja kui miskit peaks muutuma, et saan tulla varem ja kogunemine on samal ajal, siis olen kohal;) Olgu siis meid või teid ainult 3. Kogunemine on kogunemine;)

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Rolevents digiturundus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Geo
huviline

Registreerunud 20.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 13.11.10 16:43 Tsiteeri

Aga esialgu võime Arsiga kahekesi teha kokkutulekut ju, katseks :D

Geo
huviline

Registreerunud 20.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 06.04.11 05:57 Tsiteeri

Kevad käes, V8 puhtaks ja suverehvid alla!

veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: S6 PLUS 4.2, A4 TDI quattro, S8

postitati 06.04.11 08:18 Tsiteeri

Praegune seis:
Teema saab sel aastal 3 aastaseks!
Huvi on tundnud umbes 10 V8 omanikku, sinnapeale mõned C4 kere S'id. C3 200 jne on huvi üles näidanud ca 5 korda. Pakun, et kõige reaalsem on teil maksimumina C3+D11 kokku saada umbes 10 autot(ca 2.5 aastaga pole sedagi suudetud). Et asi üldse lähima viisaastaku sees mingil ülesmärkimistväärival moel toimuma saaks, võiks ikka kogu Audi 8 pütaliste seltskonna kokku kutsuda? Mootorid on ju põhimõtteliselt täiesti samad, elektroonika jne on vaid muutunud.

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 06.04.11 17:26 Tsiteeri

Loetelu on hea aga....
Kui mitu teemas sõna võtnud isikut omab veel V8 tüüpi sõidukit ? ;)

Pole hullu, ajame Geoga oma autod kõrvuti ja ongi kokkutulek :)

;)
Geo
huviline

Registreerunud 20.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 11.04.11 10:23 Tsiteeri

Siin siis väike näide mini kokkutulekust :)
Arsi, sina olid ainult puudu tollel hetkel ;)

http://static2.album.ee/files/961/35/large_24033869_kf60.jpg

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 11.04.11 12:29 Tsiteeri

Ah tulge lihtsalt minu poole grillima nädalavahetusel :D

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Rolevents digiturundus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.04.11 15:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Geo
Siin siis väike näide mini kokkutulekust :)
Arsi, sina olid ainult puudu tollel hetkel ;)

http://static2.album.ee/files/961/35/large_24033869_kf60.jpg

Minu auto on sellest kohast umbes 400m eemal kus te seisate :)
Kas nüüd läheb see teema ürituste järelkaja alla ?:D

;)
tanelr4
huviline

Registreerunud 28.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.04.11 17:05 Tsiteeri

Lahedad masinad, kui kokkusaamise korraldate, siis võiks kasvõi niisama vaatama ja ila tilkuma ajama tulla:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 39.2% - SQL: 60.8%]