Lehekülgi: 1 2 3 4 5 .. 10 |
jvc
huviline
Registreerunud 10.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,3E´92
|
|
pahatihti tundub et uuematele autodele vist ei pandagi enam suunatulesid külge(lisavarustuses) paldiski mnt.l olen mitu korda sattunud ühele vordile sappa millel taga mitte ükski piduri tuli ei põle jube paha
ennustada seal taga, üks hetk lihtsalt seisab sul ees ja kõik...
|
|
|
heihei
huviline
Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: b6, 96kw bens.
|
|
ega jah tagant osad suunatuled selliselt paigutatud ,et jäävad üsnagi mörkamatuks ,kuna pidurituledega hästi sulavad kokku ju
|
|
|
|
poleoluline
huviline
Registreerunud 25.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2 Q
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: janar103
Tubli ash!
Quattromemm- meil on liitlasi! |
Minupoolest võivad kõik sooviad ennast kasvõi ribadeks sõita, kuid mitte vastu teisi liiklejaid.
Oma asi mida endaga teevad...
Plekimõlkimine on üks asi... ...aga... ...kui keegi peaks minu lähedastele oma jokkis supersõiduoskustega viga tegema... siis aidaku teda
jumal...
Sry kui minu väljaütlemine kedagi riivab või ärritab... olin lihtsalt aus.
|
|
|
Eero
meeskond
Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: B2 2dq
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ve1ks
Nooremana, kui sai load kätte ja esimese auto, oli ikka vinge küll anda maanteel teitest mööda, sõpru täis autoga ja igasugu idiootsid manöövreid
tehtud ja ei huvitand üldse teiste arvamus asjast.
Niih .... sellest ajast on nüüd juba üle 5-e aasta möödunud ja ellusuhtumine ning käitumine liikluses on muutunud 360*.
|
ehk siis tegid pirueti ja sõidad täpselt sama moodi edasi?
|
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant 2,6 V6
|
|
Tsitaat: | Tsitaat: | Niih .... sellest ajast on nüüd juba üle 5-e aasta möödunud ja ellusuhtumine ning käitumine liikluses on muutunud 360*.
|
ehk siis tegid pirueti ja sõidad täpselt sama moodi edasi? |
Ei, ma ei liikle enam nii, kuna enese elu on kallis ja pean ka teiste eludest lugu.
Eks me kõik eranditeta ole selle nooruse hullustuse üle elanud - ja mõni pole ka!
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Got burger? (Jeep)
|
|
näed, maksin trahvi... oma sõidumaneeride eest...
ei kavatse midagi muuta...
three sixty
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: erki.t
näed, maksin trahvi... oma sõidumaneeride eest...
ei kavatse midagi muuta...
three sixty |
Trahvid siis liiga väikesed järelikult? Või liiga harva tehakse.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
Tegelane5
huviline
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
|
|
Ma pakun et politseid on lihtsalt liiga vähe liikluses näha. Väga paljudel kiirustajatel kaob kiirustamise isu nii kähku et tuleb koguni pidurit
vajutada kui sini valget autot teeääres näeb
|
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
|
|
õnneks jagub targutajate veskitele vett
|
|
|
JanariA4
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia RS III
|
|
Ei näe mõtet oma postil..sorry
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Tegelane5
Ma pakun et politseid on lihtsalt liiga vähe liikluses näha... |
Tartus on asjalood niimoodi, et paikuse kitsekasvanduse poisid/plikad teevad tööd siis, kui on vaja linnaisadele Raadimõisa ja ihaste kanti
linnakassast ostetud rahade eest lumesahkade, tänavakoristusmasinate rahad tagasi maksta. Täpselt sellepärast oli sini-valgeid niipalju liikvel
veebruarist märtsi alguseni ja seda nii päeval kui ka öistel tundidel. Andmed pärinevad usaldusväärsetelt allikatelt, mis ei kuulu
avalikustamisele.
Seega kui mingil perioodil neid jälle palju on siis võib arvata, et eks neil miskit tagasi vaja "trahvida" on
|
|
|
|
JanariA4
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
Kle kivitare!
See on küll igavesti loll jutt. Kui natuke mõtled,siis saad aru,et NEED asjad küll nii ei käi.
|
|
|
lukas
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: paar käru
|
|
arsi
huviline
Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jõuvanker
Edit: "alamõõdulise" mootori omajad, kes armastavad "tõmmelda": ostke/hankige endale korraliku mootoriga ( üle 200KW ) liikur ning proovige siis
"tõmmelda", tüdinete kiiresti, kuna vastaseid ei ole ning rahuldute kiiresti. Seega, sõitke rahulikult "alamõõduliste" mootoritega edasi ning ärge
"tõmmelge". |
Kahjuks ei mahu minugi auto Jöuvankri poolt paika pandud KW määra sisse ära .......teen omad järeldused ja lähen häbenen kuskil oma
"alamõõdulise" mootori pärast
|
|
|
Indrek
huviline
Registreerunud 09.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 quattro
|
|
Teemasse ka miskit siis.
Pärnus kolmapäeval või neljapäeval hommikul 8 ajal, ei mäleta täpselt, tuli Pärnus uue silla poolt vastu Audi 200. Seal, kus kaherealine ära lõpes,
tuli ta mingi 130+kmh (kõva vile oli taga igaljuhul) ning trügis kaherealise viimastel meetritel paremas sõidurajas sõitjatest mööda, sundides ka
vastassuunas olijaid (ka mind) pidurdama ja teeserva võtma...
Ei viitsi otsida, mu meelest on see audi ka siin klubis, number oli 212***. Kurat, nii kiire sul ikka olla ei saa, ära mine viimasel minutil kodunt
välja, ärka 5 minutit varem üles, kui ei suuda siis proovi nii et lähed 5 minutit varem magama, aga ära liikluses lolli mängi!
|
|
|
JanariA4
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lukas
Tsitaat: | Algselt postitas: Kivitare
Tsitaat: | Algselt postitas: Tegelane5
Ma pakun et politseid on lihtsalt liiga vähe liikluses näha... |
Tartus on asjalood niimoodi, et paikuse kitsekasvanduse poisid/plikad teevad tööd siis, kui on vaja linnaisadele Raadimõisa ja ihaste kanti
linnakassast ostetud rahade eest lumesahkade, tänavakoristusmasinate rahad tagasi maksta. Täpselt sellepärast oli sini-valgeid niipalju liikvel
veebruarist märtsi alguseni ja seda nii päeval kui ka öistel tundidel. Andmed pärinevad usaldusväärsetelt allikatelt, mis ei kuulu
avalikustamisele.
Seega kui mingil perioodil neid jälle palju on siis võib arvata, et eks neil miskit tagasi vaja "trahvida" on |
Kui sa kunagi oled vahele jäänud ja trahvi maksnud, siis oled ehk märganud et summa saaja pole mitte kohalik omavalitsus. |
heh...saite vist minust valesti aru...
Olen trahvi saanud ja ka selle maksnud ja tean kuhu raha läheb...lihtsalt selle aasta alguses osteti LINNAKASSA rahade eest lumetõrje masinad
Ihastesse ja Raadimõisa elurajooni, kus elavad siinsed "kõrgemad võimud" ja trahvirahad, sel perioodil ainult, läksid linnakassase tagasi. Ja loll
jutt see pole. Olen Tartus taksojuht ja liigun ööd päevad linnas ringi ja saan aru kuna neid on liiga palju ja kuna neid ei ole. See selleks. Lisaks
liigub Taksojuhtide seas igatsorti liiklust ja selle korrapidamist puudutavat infot. Ja nagu ma oma postis ütlesin, on info usaldusväärne. Seega
vabandan kui kellegi tundeid riivasin. Aga tõesti ma ei väida, et selline asi käib koguaeg.
Ja lause "Seega kui mingil perioodil neid jälle palju on siis võib arvata, et eks neil miskit tagasi vaja "trahvida" on" võtan ma tagasi kuna sain isegi aru, et just see võis viia minu postituse
mõtte arvamusele, et Tartus ainult sedamoodi asjalood käivadki.
Peace: and sorry OT
|
|
|
|
jann1987
huviline
Registreerunud 09.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: audi 90 89 2.2 100kw
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
|
|
aiva loen ja imestan, et mis mõte sellisel eidelikul targutamisel ja vingumisel on... kahtlaselt sarnane pernsionärist memmekeste temaatikale kuskil
pingikesel päikeselaigus...
kas ei oleks mõtekam ise korralik olla ja pigem keskenduda tegutsemisele, mitte pirisemisele?
analüüsiks korra seda poolt ka, et miks selline vingumisnurk nõnda elujõuline on.
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
Muide mulle on jäänud silma ka see, et üha tihemini on just audijuhid need kes viisakalt käituvad.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
aixx
huviline
Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ferdinand
Muide mulle on jäänud silma ka see, et üha tihemini on just audijuhid need kes viisakalt käituvad. |
Jajah eriti näiteks üks tumesinise A4 Avant (nemm auto numbrialused), kes näiteks arvab, et peab kõnnitee kaudu 90km/h õppeautost(sõitis 70km/h)
mööduma.
P.S Järvevana tee ääres on mõlemal pool kõnnitee, kes ei teadnud.
|
|
|
Snowhite
huviline
Registreerunud 12.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: C5 S6
|
|
kahjuks on siiski ka see veel näitajaks eestis, et rahakott on pöördvõrdelises seoses mõistusega ja lineaarselt kasvav on sellisel juhul mootori
võimsus ja lollused mis tee peal tehakse.
endal on palju autosid, ilusaid ja kiireid olnud ja tulemas veel ja ehitame sõbraga neid ja käime vastavas kohas sõitmas.
liiklus on üldkasutamiseks, kihutamine ei ole normaalne, ja need kes on hoolimatud on ühiskonna värdjad ja neid ootab millalgi kindlasti õnnetus.
endal on ka tuttavaid, kes sõidavad nagu idikad ja keda pole võimalik ka ümber õpetada, aga oma lapsi tänavale lasta nii, et sellised seal ringi
sõidavad???
üks näide veel eesti liiklusest ja muudest asjadest ka mis toimub.
sõitsin tallinnas kodu poole ja ühel ristmikul tõmbles minu ette mingi mustade klaasidega käru, ma pidin peaaegu posti sõitma, selleks, et mitte talle
tagast sisse lennata, mul autos oli kaasas õe väike laps. tegin rumala ja mõtlematu lükke ja sõitsin tast ette ja pidasin kinni, võtsin selja tagant
tööriistakastist 22 mutrivõtme ja läksin sinna auto juurde, vastu vaatas mingi mõttetu mäkerdatud lõustaga blondiin, kellele oli issi auto andnud.
röökisin oma viha välja, helistasin pollarisse. kuna telefoni karjusin sis tuldi suht kiiresti kohale. tuttsaba, kes autos oli, helistas issile ja
issi helistas kuhugi mujale kuhu vaja ja mina sain protokolli hooletu sõitmise eest...
|
|
|
Audiamus
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Snowhite
kahjuks on siiski ka see veel näitajaks eestis, et rahakott on pöördvõrdelises seoses mõistusega ja lineaarselt kasvav on sellisel juhul mootori
endal on palju autosid, ilusaid ja kiireid olnud ja tulemas veel ja ehitame sõbraga neid ja käime vastavas kohas sõitmas.
liiklus on üldkasutamiseks, kihutamine ei ole normaalne, ja need kes on hoolimatud on ühiskonna värdjad ja neid ootab millalgi kindlasti õnnetus.
endal on ka tuttavaid, kes sõidavad nagu idikad ja keda pole võimalik ka ümber õpetada, aga oma lapsi tänavale lasta nii, et sellised seal ringi
sõidavad???
sõitsin tallinnas kodu poole ja ühel ristmikul tõmbles minu ette mingi mustade klaasidega käru, ma pidin peaaegu posti sõitma, selleks, et mitte talle
tagast sisse lennata, mul autos oli kaasas õe väike laps. tegin rumala ja mõtlematu lükke ja sõitsin tast ette ja pidasin kinni, võtsin selja tagant
tööriistakastist 22 mutrivõtme ja läksin sinna auto juurde, vastu vaatas mingi mõttetu mäkerdatud lõustaga blondiin, kellele oli issi auto andnud.
röökisin oma viha välja, helistasin pollarisse. kuna telefoni karjusin sis tuldi suht kiiresti kohale. tuttsaba, kes autos oli, helistas issile ja
issi helistas kuhugi mujale kuhu vaja ja mina sain protokolli hooletu sõitmise eest... |
Whatt??? protokolli??? Mille eest tema siis ei saanud? Leppisid liiga leebelt vist?
|
|
|
turbo
huviline
Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: S6
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Snowhite
sõidavad???
issi helistas kuhugi mujale kuhu vaja ja mina sain protokolli hooletu sõitmise eest... |
Mis puutub siia raha?
Ma olen 20a. kiiresti sõitnud ja kõik ok. Ka Vaz 07-ga ja suverehvidega talvel.
Näitan alati suunda, ei tõmble, lasen jalakäijad alati sebral üle tee. Viimase trahvi(õigemini hoiatuse) sain 1998a.-l. Turvavöö oli linnas lahti,
kusjuures linnas ei ole seda kombekski kinnitada.
Pigem on ohtlikud kiirteel 50km/h S mersuga teises reas sõitvad blondiinid. Telefon käes, unustavad nad ära, kus nad viibivad.
Kusjuures, näiteks Rootsis on kiirteedel tavaline liiklus ca 30km/h kiirem lubatust.
Rajalt maha ei võeta isegi siis kui politsei kiirust mõõdab, niikui tõmblema hakkad, kiirust ületades, võetakse kohe maha.
Jalakäijat üle tee ei lase, jälle kohe maha, jne. St. tehakse trahvi õigete asjade eest. Muidugi, seadus on seadus ja seda tuleb täita, aga eelkõige
peaks rõhku panema liikluse paremale sujumisele, mitte tulemuspalgale (oma rahakotile).
I´m just lucky man?
|
|
|
|
Mutjuki
huviline
Registreerunud 19.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q5
|
|
Väike OT: Ise sõidan iga tööpäev Tallinn-Tartu mnt-d (Koselt Tallinnasse) iga tööpäev, suht tihti ka vabadel päevadel. Kõige hullemad päevad on reede,
pühapäeva õhtu ja esmaspäeva hommik, kui seda teed läbivad need inimesed, kes tavapäraselt seda teed ei sõida. Enamustel tekib selline vabanemise
tunne vist, kus arvatakse, et nüüd vabaneti pealinna rutiinist ja nüüd panen täiega. Mitte kunagi pole häirinud see, kui inimene sõidab minust mööda
(selles suhtes kompleksid puuduvad) normaalslt ja kaalutletult, kuid kui mõni lammas hakkab enne kurvi mööda sõitma või minu kõrval rekkaga mõõtu
võtma, siis ajab vihale küll. Ma usun, et need kes maanteel igapäevased sõitjad on, saavad aru, mida ma silmas pean.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 .. 10 |