Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 |
vreps
huviline
Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,5tdi nüüdseks ajalugu
|
postitati 30.05.08 13:53
|
|
|
Täpselt nii ongi, et vaidlustada tuleb kohtus ja tulemus on hoopis teine kui politseis vaidlustamine(ment paneb täislaksu selle eest, et vaielda
julgesid).
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
vreps
huviline
Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.05.08 15:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Ärge nüüd ikka päris võimuesindajaid kah tampige. Tuttav kah helistas mulle mingi aeg tagasi, et temal nii ja naa mure ja näed selline värk ja
koostati dokument komissaari juurde visiidiks jne. Üritasin siis asja uurida ja ja lõpuks tuli välja, et kodanik tuttav oli ametnikke politsei autos
kõige mustematesse ja sügavamatesse kohtadesse saatnud, ning selle kohta oli ka ametnike dokument olemas, kes need mustad augud ka omapoolse
avaldusena visiidipaberile juurde lisasid.
Niisiis Laks tuli organitelt täiega ja ka minul oli suht häbi, et mul sellised tuttavad on, kes kõigepealt p*sa maha panid oma suuga ja seejärel veel
abi otsisid Nii, et olge oma kõnepruugiga organiliikurites ettevaatlikud,
sest nendepoolse avalduse puhul saate maitsta kõige mõnusamat riigiorganite sponsoreerimist | Üks asi on laiad lõuad ja elementaarse viisakuse puudumine hoopis teine aga see millest mina
kirjutasin ja komissari jutule vaidlustamise korral ei pääse vaid antakse kuupäev millest alates võid tagaseljaotsusele järgi tulla. Edasi on ikka
ainult kohtutee ,kus arvestatakse ka inimese eelnevaid patte või nende puudumist (Tartu mendid seda minu isiklike kogemuste põhjal ei arvesta ja
oskavad ainult maks. trahve keerata).
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 31.05.08 21:55
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: vreps
vaid antakse kuupäev millest alates võid tagaseljaotsusele järgi tulla. |
Kusjuures mind tõsiselt huvitaks, et kas üldse kellegi puhul on esitatud vastulauset ka mingilgi määral arvesse võetud?? Minul on jäänud mulje, et
põhimõtteliselt sihukese asjaga ei arvestata? Või siiski?
Kuna just sain teada, minu jaoks positiivse teise astme menetleja otsuse kavatsevad militsionäärid siiski riigikohtusse edasi kaevata ning kavatsen
kassatsiooni esitamise korral kindlasti ka meedia asjasse kaasata siis on väga oodatud igasugune informatsioon ebaõiglaselt karistatute juhtumite
kohta, eriti põhja politsei ja hr A. Reidi tomingute ja asjaajamiste kohta. Ka olen huvitatud politsei enese rikkumiste menetlemise kohta käivast
infost.
Eelistatult kogu jutt privas või emailitsi.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
kuuno
huviline
Registreerunud 23.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi200 2,2turbo/ 121 kw ja audi allroad 2.5,132kw.2003a
|
postitati 01.06.08 09:20
|
|
|
Põlva ja Paide mentidega on minul peavalu olnud. peavad kohe ära tegema ei aita mittemingisugune ja pugemine. see on koguaeg nii olnud.
|
|
|
Krooniline
huviline
Registreerunud 19.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: Jeep GC; Volvo V70
|
postitati 01.06.08 09:35
|
|
|
Hetkel politseis selline tulemuslik süsteem, et teatut normid tuleb kuus täis saada, näiteks teatud arv kuritegusid tuleb avastada ja valgeks saada
jne. Sellepärast on politseinukud viimasel ajal eriti karmiks läinud, kuna nad lihtsalt peavad kuu plaani täis saama, et palga koos preemiaga välaja
teenida.
Kui kõrgem pool nõuab, siis tuleb neil ka teha
Ärge küsige kust seda tean
|
|
|
vreps
huviline
Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.06.08 14:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Krooniline
Hetkel politseis selline tulemuslik süsteem, et teatut normid tuleb kuus täis saada, näiteks teatud arv kuritegusid tuleb avastada ja valgeks saada
jne. Sellepärast on politseinukud viimasel ajal eriti karmiks läinud, kuna nad lihtsalt peavad kuu plaani täis saama, et palga koos preemiaga välaja
teenida.
Kui kõrgem pool nõuab, siis tuleb neil ka teha
Ärge küsige kust seda tean | Oh,see süsteem on neil
kogu aeg olnud, lihtsalt nüüd on riigil rahapuudus väga suur ja sellest ka maks. karistused(loe trahvid). Paraku eesti inimene on ju nii lollilt
alandlik kõige suhtes mis ülevalt tuleb, et need vähesed kes oma õiguste eest võitlevad ei paista ka luubiga vaadates välja.
|
|
|
Krooniline
huviline
Registreerunud 19.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: Jeep GC; Volvo V70
|
postitati 01.06.08 14:37
|
|
|
Jah on olnud küll, aga nüüd on neid norme tõstetud ja isegi kui ületad kiirust 5 km/h rohkem, siis tõenäoliselt saad väikse paragrafi
Statistika järgi on see ka vilja kandnud ja juu siis õigustab see tegevus ennast siiski ära.
Kuna ise sõidan palju, siis võib öelda küll, et natuke on liiklus rahulikumaks läinud küll, aga endiselt leidub küllaga neid, kes teevad Tallinn-Tartu
mnt. kolme realiseks nii ühte kui ka teistpidi sõites
|
|
|
-ivar-
huviline
Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: typ 85q & XC
|
postitati 01.06.08 15:23
|
|
|
Mina pääsesin trahvist tänu vastulausele
Üks kohalik otsustas, et teeb mulle kiiruseületamise eest trahvi. Mõõtis siis kiiruseks 65km/h ja kohe protokolli kirjutama. Tema väitis, et 50 ala
mina ütlesin, et märki ei olnud, kuid mul oli kiire(orienteerumine) ja lasin tal kiiresti kiirmenetluse ära teha.
Õhtul läksin sõitsin uuesti oma teekonna läbi ja vaatasin üle, et märki polnd.
Koju jõudes helistasin 110, et mis tegema peab ja öeldi, et kirjutad kodus või kohapeal vastulause ning viid paidesse. Hommikul tegin veel pildid
tõestamiseks, et seal ühtki märki polnud ja läksin Paidesse politseisse. Seal kutsuti targemad mehed kokku ja öeldi, et kiirmenetlust saab tühistada
ainult kohus. Ütlesin siis neile, et võin nendega kohtusse minna, mille peale läks ülemus teise tuppa ja tõi mu protokolli ära ning ütles, et see pole
veel registreeritud ja me annuleerime selle ära.
Konstaabel Raha Riho sai noomituse ja mina pääsesin puhtalt.
|
|
|
GOLFIST
huviline
Registreerunud 28.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audiotsinguil..
|
postitati 03.06.08 22:17
|
|
|
Ma hetkel äraootaval seisukohal, kuna otsust pole kätte saanud, aga lugu järgmine: sõidan Laagris, seal see teeremont ja oli ümbersõit mööda väikseid
tänavaid. Lasin kolonnis u. 30-40kmh. päike säras silma ja õueala märki ei näinud. Keegi ei näinud ilmselt või eirasid seda tuimalt. Oli kitsam koht
ja jäin seisma, et vastutulevaid autosid läbi lasta. Kui võimalus tekkis hakkasin liikuma. Sõitsin parkivatest autodest mööda ja nägin et kurja,
veokas tuleb vastu. Vajutasin õrnalt pedaali ja hoppa viimane parkiv auto oli kohaliku konstaabli oma ja talle radarisse 50kmh. Seletas mulle seal
midagi ja alguses oli isegi nagu sõbralik, aga kutsus ikkagi autosse. Vahepeal mõõtis umbes 6 möödasõitva auto kiirust(kõik olid üle 40kmh) ja kukkus
protokolli vorpima. Siis näitas mulle minu väidetavat kiirust. See oli mulle juba liig ja hakkasin vaidlema. Tükk aega seletasime. Lõpuks kutt ütles
otse ära, et kui tema teha oleks, siis võtaks kohe mult load ära, kuna talle vaidlejad ei meeldi. Siis kirjutasin seletustesse vähekene oma arvamust
ja asi vask. Tegin vastulause ja tutvusin toimikuga. Kiiruse mõõtmise protokoll oli jumala vastupidiselt tegelikkusele täidetud+ parandatud
valgendajaga. Stalkeri taatlemist puudutav osa. Minu õnneks oli konstaabel üksi, ei filminud ega lindistanud ja minul on tunnistaja, tagasõitnud
auto,kes minu juttu toetada saab.
Väga nõme situatsioon iseenesest. Kukk teeb oma plaani täis kohas kust ümbersõidu tõttu, tipptunnil, sõidavad läbi kogu Laagrit läbivad autod.
Äraootav on seisukoht sellepärast, et kui mingi pisikese rahasumma trahvi saan, siis maksan selle ära ja unustan kogu loo. Kui nad aga mulle keerama
hakkavad, siis väänan vastu. Samas tahaks juba ainuüksi selle vaidlemise jutu peale kohtusse minna. Trahvi oleks auga väljateeninud ja karistuse ära
kandnud siis, kui ma oleks olnud ainuke auto seal teel, ümbersõitu poleks olnud ja kõik Kuuse tänava lapsed oleksid minu auto kõrval kula mänginud.
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 04.06.08 07:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: GOLFIST
Ma hetkel äraootaval seisukohal, kuna otsust pole kätte
Äraootav on seisukoht sellepärast, et kui mingi pisikese rahasumma trahvi saan, siis maksan selle ära ja unustan kogu loo. |
Selles kogu süsteemi viga ongi, et kõik maksavad oma "pisikesed" rahasummad ära ja on vait. Ning militsionääridele jääbki tunne, et võib ükskõik
mille eest ja ükskõik mil moel trahve teha.
Põhimõtteliselt tuleks iga sarnase norimisjuhtumiga otseteed kohtusse minna. Antud juhul muidugi on raske kuna rikkumine praktiliselt eksisteeris,
kuid minu arvates näiteks miilitsaseadusele (miilitsionääri ülesanded ja miilitsa töö alused) ja teeseadusele (teedele esitatavad nõuded) tuginedes
saaks asja vaidlustada küll. Kindlasti leiaks ka väärteoasja menetlemises ning dokumentatsioonis mõne mittekorrektsuse.
Ärge laske enesele ebaõiglaselt ka väikeseid karistusi määrata! Karistuse saad umbes teada kui võtad võimalikust maksimumist kaks kolmandikku, ahsoo,
vaidlesid ka, siis maksimumi ikka (LS§74/22 lg2)
Edit:õuelalal 50'ga sõitmine iseenesest ei ole üldse mitte ilus tegu
Aga endiselt siis ka õhus küsimus: kas siis tõesti ei ole kedagi kelle puhul vastulausega oleks mingilgi määral arvestatud? Saan aru, et siin
foorumis on korralikud liiklejad kes tavaliselt eeskirju ei riku aga ehk on
vähemalt kellegi tuttava tuttaval selline juhtum?
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
Cari
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 04.06.08 07:40
|
|
|
ümbersõidu puhul see ilmselt ei kehti, kuid muidu on ju õuealalt läbisõit peatumata/parkimata keelatud.
Varsti trahvitakse selle eest ka!?
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 04.06.08 08:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Cari
ümbersõidu puhul see ilmselt ei kehti, kuid muidu on ju õuealalt läbisõit peatumata/parkimata keelatud.
Varsti trahvitakse selle eest ka!? |
Tõsi. Kui ametlik ümbersõit (kollaste nooltega) on korraldatud läbi tänava, mis on varem asunud õueala piirkonnas, tuleb õueala märk sealt ära
koristada või kinni katta. Sa ei lähe ju sinna siis peatuma/parkima. Selliselt kirjutagi vastulause. Mina läheks sellega vabalt kohtuni.
|
|
|
|
GOLFIST
huviline
Registreerunud 28.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audiotsinguil..
|
postitati 04.06.08 08:40
|
|
|
Neid vastulausete arvestamisi on kõige parem lugeda kohtulahendite registrist. Arvestatakse küll.Lugesin öösel sealt veel igasugu huvitavaid asju ja
oma asjaga arvan, et kohtutee jalgealla võtan. Pure Fun.
Õuealal ei ole tõesti ilus 50kmh sõita. Aga õuealal ja õuealal on vahe sees ja kui ümbersõit on korraldatud läbi õueala, siis oma funktsiooni ta
niikuinii ei täida.
|
|
|
uko
huviline
Registreerunud 11.01.08
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad(132 kiluvatti),Avensis (130 kiluvatti)
|
postitati 09.06.08 16:06
|
|
|
Asi siis nüüd sealmaal,et sai räägitud advokaat Hr.Maano Saareväljaga.Ja hetkeseis on selline,et minu sõna mentide vastuühesõnaga suht lootusetu olukord.Kõige huvitavam on asja juures see,et kiirust
ületasin ma 25.dal km,mendid olid 29.dal km ning paberile panid nad kirja,et kiirust ületasin ma vabsee 39.dal km.Lihtsalt s*ta ajab keema see kui
kergelt süsteem lüpsab äraNagu Hr.Maano mullegi ütles,et asja jämedam ots
on alati süsteemi käes.Lihtsalt ma ei tea mis peale hakataEi ole seda raha ka
nii palju,et lihtsalt õnne minna proovima kohtusse
|
|
|
lukas
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: paar käru
|
postitati 09.06.08 16:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: uko
Asi siis nüüd sealmaal,et sai räägitud advokaat Hr.Maano Saareväljaga.Ja hetkeseis on selline,et minu sõna mentide vastuühesõnaga suht lootusetu olukord.Kõige huvitavam on asja juures see,et kiirust
ületasin ma 25.dal km,mendid olid 29.dal km ning paberile panid nad kirja,et kiirust ületasin ma vabsee 39.dal km.Lihtsalt s*ta ajab keema see kui
nii palju,et lihtsalt õnne minna proovima kohtusse |
Mingi tasuta õigusabi peaks ju ka olema, iseasi kui motiveeritud ja pädevad need tegelased on sind kaitstes. Minu nooruspõlves tehtud huligaansusest
algatatud kriminaalasja puhul ütles mu esindaja vihjates Don Quiotte´le, et tuuleveskitega pole mõtet võidelda. Nii ta vist on kahjuks siiani.
|
|
|
priidik
huviline
Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.06.08 16:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: uko
nii palju,et lihtsalt õnne minna proovima kohtusse |
I. Sirk pidas just mõni nädal tagasi väärteomenetluse koolitusel väga asjaliku loengu sellest, millised puudused ning võimalikud vead esinevad kiiruse
yletamise fikseerimisel. Sinu juhtum läheb sinna alla, kuna peale sinu ja teisaldatava sõiduki liikus veel teisi sõidukeid teie ees-taga-kus iganes.
Võitu sulle loomulikult keegi ei garanteeri, kuid isiklik soovitus oleks need mõned tuhanded leida ja kadalipp läbida... Kui muud ei võida, siis
aegagi trahvi tasumiseks..
|
|
|
uko
huviline
Registreerunud 11.01.08
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad(132 kiluvatti),Avensis (130 kiluvatti)
|
postitati 13.06.08 15:31
|
|
|
Asjale siis ametlik käik antud ja kaebus kohtule esitatudHetkel muud
boonust ei ole kui see,et ei pea suvel jalamees olemaEks paistab kuidas
asi edasi areneb.
|
|
|
q3
huviline
Registreerunud 28.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant Quattro 2,5 TDI `04
|
postitati 30.06.08 16:47
|
|
|
Edu protsessimisel! Ja lisaks ühe hea näite politseiriigist.
www.postimees.ee/300608/esileht/arvamus/338905.php
|
|
|
kuuno
huviline
Registreerunud 23.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.06.08 18:58
|
|
|
kas +-10 km/h eksimine on veel jõus .
|
|
|
-ivar-
huviline
Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: typ 85q & XC
|
postitati 30.06.08 19:05
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kuuno
kas +-10 km/h eksimine on veel jõus . |
Hetkel peaks olema see "eksimine" +-3
|
|
|
janar
huviline
Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant
|
postitati 30.06.08 19:23
|
|
|
üldiselt oleneb aparaadist, aga karistus algab juba 5-st:
|
|
|
kuuno
huviline
Registreerunud 23.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.06.08 19:38
|
|
|
5 üle ja trahvi. oo eiii nii see asi ei käi. ennem kiiruse mõõdikud eksisid +-10 ja nüüd kus raha vaja siis enam ei eksi. mina küll ei lase trahvi
pähe määrida kui (max10) üle on. SEE SISTEEM SAKIB
|
|
|
AndresR
huviline
Registreerunud 14.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 Allroad
|
postitati 30.06.08 20:21
|
|
|
Viga sõltub radari tüübist ja mõõdetavast kiirusest. Mida suurem kiirus, seda suurem viga.
Hiljuti õnnestus näha sellist tabelit politsei autos (kahjuks).
|
|
|
janar
huviline
Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant
|
postitati 01.07.08 19:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kuuno
5 üle ja trahvi. oo eiii nii see asi ei käi. ennem kiiruse mõõdikud eksisid +-10 ja nüüd kus raha vaja siis enam ei eksi. mina küll ei lase trahvi
pähe määrida kui (max10) üle on. SEE SISTEEM SAKIB |
Tehnika on vahepeal arenenud, aga mõned liiklejad see eest mitte.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 |