Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: 2.8 mootori asemele 2,2 turbo (Vastuseid: 53 | Vaatamisi: 4423)
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 26.03.08 13:27

Tsitaat:
Algselt postitas: ICE
Tsitaat:

Peale 40 tuhandet raha matmist on sul tavaline essikäkk

Ja kusjuures ei ole ju veel essikäkk, kaugel sellest. Kõik see järgnev, mis sa ette lugesid, tuleb ju ka ära teha. Ning kuna need asjad on moraalselt täiesti vananenud, tuleb kulutada veelgi enam, et midagigi asjast välja tuleks. Ning tihtipeale polegi see võimalik, nagu ma olen juba praeguseks B4'ja peal tõestanud. Iga 2005a. 1,4L Fordinärakas on täpsema rooli ning tunnetusega. Ja ma võingi jääda matma raha sinna sisse ja ma ei saa kunagi soovitud tulemust. MOTT.

Madu, loe seda postitust väga tähelepanelikult ning kuula mida reaalselt sellist asja teinud inimene räägib. See peaks sellele teemale kriipsu alla tõmbama!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
madu
huviline

Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D4

postitati 26.03.08 13:33

to lukas

20v-dei ole omanud, on see oluline? sul oli sünnitunnistusega 20v kaasas? vist mitte...nähtavasti ei ole see argument. Iga uue asja algus on raske...ma ei mäleta, et ma oleks kuskil väitnud, et mis see siis on... leiame 40 raha ja sõit võib alata. Ma sellepärast siin "targemate" käest uuringi, et mis ja kus. ja kas üldse. sest teine variant on ikka see kompressorikit. ja ega ma sellest ka veel ei tea suurt palju. aga paistab et ebatavalised lahendused eesti mehele kohased pole. Lihtsam oleks meil kõigil koopas elada ja süüa teha ja si..uda samasse anumasse ja poleks probleemi, et peaks pead vaevama mida ja kuhu...

kogu selle suure targutamise seest saab lõpuks terateralt ka head infot...ma lootsin, et niisama tõrjuva hoiaku asemel proovib keegi ka kaasa mõelda:) aga asjata lootus oli vist...[roppus] the rest, S is the best...ja selle kännu otsas oleme:)

kas suured "tuunijad" raha saamise korral ka suud nii palju pruugivad? vist mitte, muidu katkeks rahavoog. mõni ju võtaks sellise asja ehitamise ette ka kui piisavalt raha pakutakse? ja kui siis poole ehitamise pealt asi seisma jääks, olles siis kulutanud 40 või 100 või pluss raha, siis ei oleks see ju ehitaja mure...tema on oma töö teinud.

igatahes on minu poolt selle teema avalik osa läbi...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 26.03.08 13:46

Tsitaat:
Algselt postitas: maduaga paistab et ebatavalised lahendused eesti mehele kohased pole.

No issand jumal... anna abi:mad:
Räägi palun meile kõigile mis on erilist selles 20VT tõstmises 2,8 asemele? palun... ma ootak seda väga? mis on seal nii erilist???
Kompressor... teine jutt juba, sellist masinat ikka naljalt eestimaa pinnalt ei leia, 20VT konega masinaid on jalaga segada ning miskeid isearetusi ei oleks üldse vaja!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 26.03.08 13:46

Väga dramaatilised on su vastused, madu :)
Kusjuures ma pole tegelikult siiani päris hästi aru saanud, et mis sa selle autoga saavutada tahad või mis eesmärki ta täitma peaks. Minujaoks seda siit tekstist ei selgu. Aga ma usun, et hetkel on see teema end selles mõttes ammendanud, et järgmine samm on sul otsustada kas hakkad tegema või mitte ning siis juba võid avada uue teema uuest (võimalik, et huvitavast) projektist, kus siis näiteks jooksvatele muredele lahendusi otsid ja oma edusammudest teisi teavitada. See kompressoriprojekt või biT variant oleks kindlasti kõige huvitavamad, AAN/ABY/3B/ADU vast mitte niiväga :P

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 8.6% - SQL: 91.4%]