Lehekülgi: 1 2 3 |
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
Fabulous-V8
huviline
Registreerunud 21.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: oli Audi V8 3.6 184kw
|
|
ise ma olen foorumi kasutaja juba juunist ja ise ei vingu et tahaks sisse saada...(klubi teemade alla siis). ja enne ei saa kahjuks klubi üritustel
osaleda kui saan uue v8 mis teha...ainuke audi mis mulle KOHE VÄGA
meeldib.
|
|
|
AudiMihkel
huviline
Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: Mitte audi
|
|
Mind näiteks ei huvitagi see kas ma saan või ei saa teiste autosid vaadata
See foorum on eeskätt ikkagi suhtlemiseks/abisaamiseks/abiandmiseks,mitte autode vaatamiseks....vähemalt mulle on selline mulje jäänud
|
|
|
andriu
huviline
Registreerunud 21.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: a6c6
|
|
aga mind huvitab
2a olen kasutaja
päevas käin minimaalselt 5x sees
abistan oma pädevuse piires ja teinekord küsin ise
ligipääsu ei ole sinna
ei näe põhjust,et kedagi paluma sellepärast hakata, kuna ei tunne ühtegi kasutajat isiklikult.
ULME
|
|
|
Mudjamix
klubiliige
Registreerunud 29.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: TT mk2 + Q7
|
|
Heh oodake aga oodake Krt ega magavale kassile hiir ikka suhu ei jookse
ju.Ma pole ise küll selle juurdepääsuga aga suht kindel et kui tahtmine oleks tõsine siis leiab ikka viise kuidas sinna saada.Ma olen aru saanud et
selleks vaja lihtsalt klubilistega tuttavaks saada ja mis peamine ennast teistele tutvustada.
Endal hea meel et see foorumgi avatud kõigile ja abi on siit saanud ikka hulgaliselt.Oleks ju tobe klubi kui iga audi ostnu kohe sinna kuuluda saaks.
Don't drink and drive. You might hit a bump and spill your beer
|
|
|
|
Fugitive
klubiliige
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi
|
|
ma pakun, et see ongi põhi viga miks sa sinna ei saa
Tsitaat: | Algselt postitas: andriu
ei tunne ühtegi kasutajat isiklikult.
ULME |
|
|
|
Arts
huviline
Registreerunud 08.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Coupe GT
|
|
Aga milles probleem. Võtke mõnest audiklubi üritusest osa ja saate ka tuttavad kes teid soovitaks.
Vana auto on must auk!
|
|
|
|
K1KaZ
klubiliige
Registreerunud 24.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: Kolm kuubikut
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
Nägude järgi ikka, kuidas siis veel? Või siis mulje järgi, mille kasutaja
on endast foorumis jätnud. Kui ikka reegleid pohhuistlikult eiratakse (ei kasutata isegi kirjavahemärke ega suurt lause algustähte, kuigi selle oleks
võinud ju igaüks põhikoolist selgeks saanud olla, minu arust elementaarne viisakus) või niisama igas teemas plõksitakse, kuigi tegelikult midagi öelda
polegi, jätab selline kasutaja endast ebasümpaatse mulje. Minu jaoks ebasümpaatset inimest minu käsi sinna listi lisama ei tõuse. Mul jääb selleks
empaatiavõimest veidi puudu. Kui ma aga inimest näost näkku näinud olen ja ta tegelikus elus täitsa toredaks tegelaseks osutub, ei näe ma enam
probleemi.
Aga klubikaart ja seoses sellega foorumi reorganiseerimine on kohe-kohe tulemas. Natuke kannatust paluks.
PS. Mitte, et siis ebasümpaatsed inimesed seda ka saama hakkama peaks.
PPS. Kui keegi leiab, et tema põhiseaduse järgseid õigusi on rikutud, on alati võimalus õiguskantslerile kaevata.
|
|
|
|
skyaudi
huviline
Registreerunud 23.05.07
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
(ei kasutata isegi kirjavahemärke ega suurt lause algustähte, kuigi selle oleks võinud ju igaüks põhikoolist selgeks saanud olla, minu arust
elementaarne viisakus)
|
Kui juba staff ei kasuta suurt lause algustähte , siis ei saa seda ka nõuda kasutajate käest.
|
|
|
mkb
meeskond
Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Avant Q
|
|
Sulgudes ta ju täpsustas on mõtet. Mina näiteks kasutan sulgudes suurt algustähte ainult nimede, linnade jms juhul.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: skyaudi
Kui juba staff ei kasuta suurt lause algustähte , siis ei saa seda ka nõuda kasutajate käest. |
Koma ette ei käi muide tühikut. Ja sellised närijad on tegelikult eriti vastikud. Ma ei ole juuksekarva lõhki ajanud ega kelleltki filigraanset
ortograafiat nõudnud. Ega ma isegi mingi filoloog ole ja tihti kahtlen ka mina mõne sõna kokku- või lahkukirjutamise vahel. Aga elementaarset
koolitarkust võiks ju siiski oskuste ulatuses püüda rakendada. Lauset suure tähega alustada ja lause lõppu punkt panna. Kas see ka tõesti koolist
meelde ei jäänud? Ei võta oluliselt lisaaega. Ja tegelikult on see kõik juba siin teemas läbi nämmutatud. Ja mitmes teises.
See kirjutamisviis on ainult üks üsna mitmest valiku tegemise kriteeriumist. Sugugi mitte ainumäärav.
Ma ei peaks tegelikult siin teemas midagi lahti seletama. Ma tegin seda seepärast, et võibolla mõni ligipääsu soovija paneb sellest midagi kõrva taha.
Eriti, kuna teema pealkiri on selline küsiv. Niisama vastuplõksijad ei muuda ühtki minu otsust.
|
|
|
|
skyaudi
huviline
Registreerunud 23.05.07
Kasutaja on eemal
|
|
Esiteks pole ma väitnud, et kirjutan perfektselt. Ütled, et kui reegleid pohhuistlikult eiratakse (kirjavead jne.), siis pole mõtet juurdepääsu loota.
Samas staff võib kirjutada nii kuidas jumal juhatab, tähendab, staffi liikmeks saab iga kirjaoskamatu aga lugejate autosid ei näe. Eeskuju peaks just
näitama staff.
|
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5
|
|
Esiteks pole ma väitnud, et kirjutan perfektselt. Ütled, et kui reegleid pohhuistlikult eiratakse (kirjavead jne.), siis pole mõtet juurdepääsu loota.
Samas staff võib kirjutada nii kuidas jumal juhatab, tähendab, staffi liikmeks saab iga kirjaoskamatu aga lugejate autosid ei näe. Eeskuju peaks just
näitama staff. |
Üks asi on korralikult kirjutamine paratamatude vigadega, mis tekivad. Teine asi aga mingi "veica teiztmoodi kirjutamine kõik ühte lausesse ei mingit
suurt ega väikest tähte rääkimata kirjavahemärkidest"
See ei ole siin eesti keele kontrolltöö, kus üle 3 veaga postituses kohe enam AC piiratud ligipääsu ei saa.
Staffi postitustes pole ma küll kunagi märganud mingit segast, ilma kirjavahemärkideta postitusi ega muud sellist.
Black ka kirjutas, et juuksekarva lõhki ajama keegi ei hakka.
|
|
|
rulamees
huviline
Registreerunud 13.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: 2x Audi B4 2.0 automaat ABK, CBT
|
|
mul peaks varsti 5 aastat täis saama. Enne ei hakka juurdepääsu ka lunima VOT. Aga asja point on selles, et kui pole näinud siis ei tea ka millele
lunida
|
|
|
skyaudi
huviline
Registreerunud 23.05.07
Kasutaja on eemal
|
|
Täpselt, kui juhtuvad mõned vead sisse pole probleemi aga Black tõi välja konkreetselt suure algustähe ja punkti. Tean vähemalt ühte staffi liiget,
kelle postitustes ei mäleta, et oleks näinud suurt algustähte ja enamus ajast puudub ka punkt, nii et alustada tuleks siiski staffil endast.
|
|
|
vreps
huviline
Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,5tdi nüüdseks ajalugu
|
|
Raadi autoturul on nädalavahetusel väga palju läikima nühitud autosid mida vaadata.Ei nõuta mitte ühtegi soovitust ka. Kas tõesti on mõningate
kodanike arvates juurdepääsu mõte ainult ... ? Ei taha kedagi solvata aga
see halamine antud teemal on natuke veider.
|
|
|
Eero
meeskond
Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: B2 2dq
|
|
Täpselt, kui juhtuvad mõned vead sisse pole probleemi aga Black tõi välja konkreetselt suure algustähe ja punkti. Tean vähemalt ühte staffi liiget,
kelle postitustes ei mäleta, et oleks näinud suurt algustähte ja enamus ajast puudub ka punkt, nii et alustada tuleks siiski staffil endast.
|
suur algustäht on minumeelest internetifoorumites küll natuke ülepingutatud, viisakuse mõttes on ilus nimesid suure tähega alustada, kuna siiski
inimese nimi. kirjavahemärgid on küll minumeelest elementaartne, ilma nendeta on ikka väga keeruline aru saada mida öelda sooviti. c,z,x jms tähtede
kasutamine sõnades on üks nilbemaid asju üldse mida teha saab, mis selle mõte nagu oleks, jube cool või?
üldiselt see ''tuleks alustada staffist'' on veidi mõttetu jutt, endast tuleks ikka alustada, kõige lihtsam.
edit:
ja siis sinna suletud osasse pääsemise kohta, et 3-4-5a registreerumist ja igapäevast lugemist ei anna ilmselgelt sulle õigust sinna ligi pääseda. ega
staff siis koguaeg logisid ja ip aadresse ei jälgi, et näe väga aktiivne kasutaja, anname talle õigused. õigused saab täpselt nii nagu teema alguse
poole viidatud lingil kirjas. minumeelest on neid kokkusaamise võimalusi ikka täiesti piisavalt, 5 aasta jooksul julgeks äkki lakke vaadates 30x
öelda?
|
|
|
|
skyaudi
huviline
Registreerunud 23.05.07
Kasutaja on eemal
|
|
Ma pole kunagi tahtnud juurdepääsu sinna teemasse. Lihtsalt väga nõme oli lugeda, kuidas üks staffi liige räägib, et suur algustäht ja punkt peaks
olema juba koolist selged ja nende kasutamine elementaarne viisakus, ning kõik, kes seda ei tee on tema jaoks ebasümpaatsed ja tema neid sinna listi
ei tõsta, samas teine staffi liige ei kasuta kumbagi 99% oma postitustes ja neid postitusi pole vähe.
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=35106
Minge ja täristage seal, ja öelge otse välja mida asjast arvate ja kelle nägu ei meeldi...
See teema läheb lukku ära, juurdepääsude süsteemi ei muudeta, erinevad pretensioonid ja vastuväited esitada ülalmainitud teemasse.
|
|
|
|
skyaudi
huviline
Registreerunud 23.05.07
Kasutaja on eemal
|
|
Kus hundist räägid....
Tore kohe lugeda, kui kirjapilt korras.