Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4  5  ..  17
Autor:
Pealkiri: Ülemõistuse ropp liiklus (Vastuseid: 410 | Vaatamisi: 39900)
Antikristus
huviline

Registreerunud 29.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2 220kW ´95

postitati 09.12.07 18:33 Tsiteeri

see mis siin alguses kirjutati et õppe sõidu autod uimavad ja et maanteel 80 on paha siis olge normaalsed kui märk 90 siis spidol ka 90 ja kui tegelik on väixem siis pole ju juhi süü, teisex kus siis inimesed peax sõitma õppima? platsil ju liiklus kogemust ei saa. ja need tõmblejad, nagu sa ka ise oled kui räägid et kõik uimavad kergitagu oma jalga või mingu ringrajale:cool:

''Jõud on peamine'' ütles karu ja surus NELI käppa vastu maad.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
eroz
huviline

Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 09.12.07 18:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo
Tsitaat:
Algselt postitas: eroz
Tsitaat:

Ja maanteel sõidetakse 80 ja rodu autosid taga, aga päss :mad: kes roolis ei saa aru, et ta on ohtlik teel (kuna teised ei viitsi uimerdada ja sõidavad mööda).

Mine jaluta 15min metsa all või joo üks kohvi kuskil tanklas ja pärast jätka oma sõitu ilusti 90km/h ja jõuad selle pässiga ühel ajal sihtpunkti

ja siis maanteele minnes satud järgmise sellise klouni taha ja teed jälle 15min peatust?

No kas on targem siis punnitada möödasõite teha kolonnis kus on 20-30 autot,riskida eluga et lõpuks sellest klounist mööda saada ja mõned kilomeetrid "vabas vees sõita ja siis satud järgmise piduri taha?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: RS 6 Avant

postitati 09.12.07 18:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Antikristus
see mis siin alguses kirjutati et õppe sõidu autod uimavad ja et maanteel 80 on paha siis olge normaalsed kui märk 90 siis spidol ka 90 ja kui tegelik on väixem siis pole ju juhi süü, teisex kus siis inimesed peax sõitma õppima? platsil ju liiklus kogemust ei saa. ja need tõmblejad, nagu sa ka ise oled kui räägid et kõik uimavad kergitagu oma jalga või mingu ringrajale:cool:

Kui mina omalajal autokoolis tänavaliikluses sõitma hakkasin, õpetati mulle esimesena, et sa pead sõitma normaalse kiirusega, s.t. ei tohi aeglase liikumisega teisi takistada! Jah, alguses võis võtta silme ees kirjuks ja ei jõudnud kõike märgata jne, kuid just sedasi õpitaksegi õigesti liiklema. Selleks on ka õppeautos õpetajal pedaalid - saab vajadusel õpilast aidata. Kui sulle algusest peale sisestatakse, et "sõida nii kiirest kui julged/oskad", siis ei tulegi paljudest normaalseid juhte vaid "loksujad" ja "venijad".

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 09.12.07 18:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kaits
Tsitaat:

Kui mina omalajal autokoolis tänavaliikluses sõitma hakkasin, õpetati mulle esimesena, et sa pead sõitma normaalse kiirusega, s.t. ei tohi aeglase liikumisega teisi takistada! Jah, alguses võis võtta silme ees kirjuks ja ei jõudnud kõike märgata jne, kuid just sedasi õpitaksegi õigesti liiklema. Selleks on ka õppeautos õpetajal pedaalid - saab vajadusel õpilast aidata. Kui sulle algusest peale sisestatakse, et "sõida nii kiirest kui julged/oskad", siis ei tulegi paljudest normaalseid juhte vaid "loksujad" ja "venijad".

jah sellega meenub minulgi et kunagi ammus öiduöpetaja ütles-ära söida 45-50 kui teised 60 söidavad linnas.-:)

yepi
huviline

Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,5 TDQ 103 KW; A3 1,8 92 KW; Perlingo 1,4 55KW

postitati 09.12.07 19:06 Tsiteeri

Tsitaat:

Ainus soovitus algajatele ...tuleb minna liiklusvooluga kaasa mitte jalgu jääda.
Ja muideks ma ei ole mingi tõmbleja roolis, kui jääb jalgu sõidan lihtsalt mööda ja jätkan omas vanas tempos

Ihne maksab ühe korra, rumal kaks korda, jobu - kogu aeg.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 09.12.07 19:08 Tsiteeri

aru ma ei saa, kuhu kõigil koguaeg nii kiire on? kui maanteel läheb kilomeeter et 50->100km/h jõuda siis olen kohe saatan ja takistan liiklust?
jah, olen üks neist "kes kõigil liiklust takistab ja koguaeg ohtlikke olukordi tekitab"

kas siis kellegil pole pähe tulnud, et mu auto äkki ei suudagi kiiremini kiirendada? võibolla kõigile pole kohale jõudnud, kuid mõned autod on ka sellised, mis polegi tehtud 100-110ga maanteel sõitmiseks või 5 sekundiga 100-ni kiirendamiseks. kui ma maanteel 100 asemel 85-90-ga liigun, siis olen ohuks kõigile? jällegi keegi ei mõtle sellele, et ma äkki ei julgegi kiiremini sõita, sest ma üritan kõigest väest mitte uudistesse pääseda?

kurat, niigi on liiklus tuksis, ja siis tullakse veel halama, et oma elust hooliva juhi tõttu ei saa ma rahus maanteel lennata? sõitke, kuid laske teistel ka sõita.
kui mul 100 pealt auto käest läheb, siis uudistes oleks pealkiri "tallinn-tartu maanteel jukkus järgmine inimene" kui kellegile veel sisse juhtun põrutama, või kui keegi mul peale enda veel autos on, siis ilmub midagi sarnast eilse mäo uudisega. on seda vaja? ma usun et ma pole siin teemas ainuke inimene, kes ka homset päeva näha tahab...

jah ma tahaks midagi turvalisemat ja stabiilsemat millega praeguse ilmaga liigelda, kuid mul veel pole seda turvalist ja stabiilset, ning pean läbi ajama sellega mis mul on.

kõigi kirujate õnneks suundun ma tallinn-tartu maanteele ainult siis, kui teedel on minimaalselt inimesti, kuid ka siis olen parajalt näinud juhte, kelle ego ei kannata mu sabas sõitmist, mis sellest et liigun GPS andmetel 90-95ga, ning peavad ääretult lollides kohtades kamikaze manöövritega minust mööda saama. ja kui mingi ime järgi peakski mulle taha mingi rodu masinaid tekkima, siis õnneks on tallinn-tartu maanteel piisavalt neid kohti kus kõrvale võtta ja näiteks tulesid või akent puhastada, täistuledega seljas elavad autod häirivad mind samapalju, kui mina neid.

linnavahel ma küll kellegile kiiruse poolest ette ei jää, kuid ometigi on ka neid juhte kes mu masna ära tunnevad ja trolliks klassifitseerivad, see aga tingib selle, et nende troppide tõttu ei saa ma ühtlases tempos liigelda vaid pean pidevalt pidurdama et mitte rammida neid, kes vahele trügivad. ehk siis sellistel puhkudel "olen ma jobu, kes liiklust takistab"

jah, ma sõidan mossega, sest muud mul pole.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 09.12.07 19:22 Tsiteeri

kui sa enda elust hooliks,siis sa ei sõidaks mossega,sest
kui vaadata viimasel ajal neid pauke,kus on osalenud vene autod,siis no anke andeks......need on ikka niiiii kokku väänatud võrreldes teistega.
Peale selle video nägemist on üks auto,kuhu mina ei istu:
Volkswagen

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
yepi
huviline

Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 09.12.07 19:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zoig

kas siis kellegil pole pähe tulnud, et mu auto äkki ei suudagi kiiremini kiirendada? võibolla kõigile pole kohale jõudnud, kuid mõned autod on ka sellised, mis polegi tehtud 100-110ga maanteel sõitmiseks või 5 sekundiga 100-ni kiirendamiseks. kui ma maanteel 100 asemel 85-90-ga liigun, siis olen ohuks kõigile? jällegi keegi ei mõtle sellele, et ma äkki ei julgegi kiiremini sõita, sest ma üritan kõigest väest mitte uudistesse pääseda?

jah, ma sõidan mossega, sest muud mul pole.

Ega jah kõigil pole ''püssid'' aga minutiga peaks kiiruse ikka saavutama nii 90 km/h :D ja just see, et sa sõidad 85 ga ongi üks ohtlikumaid liiklejaid üldse. See kui inimene sõidab 90 ga ei aja mind üldse närvi, aga see kes uimerdab ja kihutab on küll närvi ajavad tegurid.
Ja mosse on aus asi :) Endalgi olnud ja sai alla minuti ikka sada sisse :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: RS 6 Avant

postitati 09.12.07 19:25 Tsiteeri

Zoig, nüüd pingutad tiba üle :)
Kui Sul on auto, mis tänapäeva mõistes pole enam kaasaegne ja tehniliste omaduste poolest enamusele kaasliiklejate sõidukitele alla jääb, siis peadki olema tähelepanelikum roolis ja arvestama oma sõiduki eripäradega. Sõida maanteel 90km/h, kui Sa ei loksu 70-90km/h vahel pidevalt, pole Sa ka probleem. Lase kiiremad ilusti mööda ja no problemo :)
Minuarust sellised vanad pillid polegi eriline probleem, pigem just uued "poekärud", mis kuidagi hakkama ei saa. Eks harva satub ka penskareid sikside ja mossedega liiklusesse, aga nende veidrad sõiduvõtted tulevad tõenäoliselt pigem vanadusest ja mitte sõidukist. Anna talle uus auto - ta sõidab ikka samamoodi.

M-Tuning
huviline

Registreerunud 26.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: wannabe Mugen

postitati 09.12.07 19:32 Tsiteeri

to Zoig:

Olen ka mina kunagi mossega sõitnud, sest muud mul ei olnud. Elu oli, on ja jääb kellegi suhtes ebaõiglasemaks, kuid liiga tihti saaksid sellistes olukordades inimesed just ise kõige rohkem enda heaks ära teha. Been there, done that..

Samas oma mosseaegadest mäletan ka seda, et Moskvich oli auto nagu iga teine - ei sundinud ta mind meelega teisi blokeerima ja ei sõitnud ta ise ristmikule anna-teed-märgi alt välja peateel liikujatele ette! Olen täiesti veendunud, et 44kW diisel-Golf kiirendab vähemalt sama kehvasti ja sellega sõitja peab täpselt sama palju ette kalkuleerima, kas jõuab/ei jõua ohutult peateele keerata. Häbiväärne on sellistes asjades autot või oma majanduslikku arengut süüdistada!

Aga teemasse - kas näiteks Audi Klubis on levinud suhtumine, et kui näed eemal mõnda autot (tulesid), siis pead ilmtingimata talle järgi kiirendama ja siis prse sõitma jääma, isegi kui muidu olid/oled aeglasem?
Küsin, sest täna jälle oli jälle mitu korda nii - peeglitest nägin, et kõrvalteelt keegi keeras peateele, mitu km sõitu ja siis istus sama auto mul järgmised 20km prses kinni. Andsin natuke gaasi, kiirendasin eest ära ja tagumine auto lisas ka kiirust. Võtsin hoo maha ja ka tema võttis hoo maha. Like wtf?! :o
Minule isiklikult küll ei meeldi, kui mul keegi täpselt ees või vahetult taga sõidab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 09.12.07 19:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Audihoolik
Peale selle video nägemist on üks auto,kuhu mina ei istu:
Volkswagen

Võiksid selle video juures olevaid kommentaare ka veidi lugeda...

puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5, Quattro, 4,2L

postitati 09.12.07 19:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: priidik
Loomulikult mida meie (st Eesti) liikluskultuuris ei mõisteta, et kiirematele tuleb teed anda. Maanteel hoida paremale kui Sinust tahetakse mööduda, kaherajalisel teel sõita esimesel rajal kui sõidad teistest aeglasemini jne. Kes on sõitnud mujal "arenenumas" Euroopas teavad, millest räägin. Meil tekib pigem olukordi, et kui kellestki (kes teisega pikivahet ei hoia ja ohustab sellega nii enda sõidukis olevaid kui ka eessõitvaid) mööda sõidad, siis ta lisab veel kiirust juurde "a la mis ta pressib ennast siia".

Mõistlik jutt, mõtlen samu mõtteid igapäev liigeldes.
Paljud ei ole kuskil käinud ja sõita ei suuda.
Samamoodi ei suudeta tõesti tõmmata paremaleteepoole kui keegi möödub vaid ikka suht tee keskele.
Ise ei takista kunagi kedagi möödumast see ajab teise närvi ja krt teab mis ta siis korda võib saata.
Kuigi minu masin võimaldab kiireid möödasõite ei aja siiski asja hulluks kuna teised ei tea kui kiirelt suudan mööda liikuda ja see teeb jälle asja ohtlikuks.
Möödun ikka kui on nähtavus ja piisav vahe, et suudaks ka 2.0 mootoriga mööduda.
Ei ole nii kiire, et mõningad sekundid peaks võitma.

Tel +3725654585; +358445654585
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 09.12.07 19:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Meil tekib pigem olukordi, et kui kellestki (kes teisega pikivahet ei hoia ja ohustab sellega nii enda sõidukis olevaid kui ka eessõitvaid) mööda sõidad, siis ta lisab veel kiirust juurde "a la mis ta pressib ennast siia".

Samasuguseid tolasid on näituseks Soomemaalgi küllalt - enne venitakse sul jalus, aga kui mööda minema hakkad, siis tallatakse see parempoolne pedaal kasvõi läbi põranda - isegi kui ollakse selle 44 kW Golfi roolis.

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 09.12.07 20:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: M-Tuning
to Zoig:Samas oma mosseaegadest mäletan ka seda, et Moskvich oli auto nagu iga teine - ei sundinud ta mind meelega teisi blokeerima ja ei sõitnud ta ise ristmikule anna-teed-märgi alt välja peateel liikujatele ette! Olen täiesti veendunud, et 44kW diisel-Golf kiirendab vähemalt sama kehvasti ja sellega sõitja peab täpselt sama palju ette kalkuleerima, kas jõuab/ei jõua ohutult peateele keerata. Häbiväärne on sellistes asjades autot või oma majanduslikku arengut süüdistada!
usu mind, ma olen väga hästi kursis kui hästi või halvasti mu masin kiirendab ja kellegile niimodi ette pole ma kordagi keeranud. tean ka väga hästi seda milliste kiiruste juures ma suudan ohutult teda teepeal hoida, ning vastavalt teeoludele valingi stabiilse kiiruse milleks mul üldjuhul on 90, vaid suurematel tõusudel kipub kiirus langema sest lihtsalt mootor ei jõua autot edasi vedada(erinevalt diisel Golfist).

PS: Kaits, eks ma jah pingutasin esimese postitusega veidi üle, kuid olles ainuke kes nii aeglaselt sõidab ja seda avalikult tunnistab tulebki veidi üle pingutada, et teistele ka äkki kohale jõuaks miks ma 100 peal kruiisi sisse ei lülita ja rahus mööda teed kulge :)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
yepi
huviline

Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 09.12.07 20:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zoig
Tsitaat:
Algselt postitas: M-Tuning
to Zoig:Samas oma mosseaegadest mäletan ka seda, et Moskvich oli auto nagu iga teine - ei sundinud ta mind meelega teisi blokeerima ja ei sõitnud ta ise ristmikule anna-teed-märgi alt välja peateel liikujatele ette! Olen täiesti veendunud, et 44kW diisel-Golf kiirendab vähemalt sama kehvasti ja sellega sõitja peab täpselt sama palju ette kalkuleerima, kas jõuab/ei jõua ohutult peateele keerata. Häbiväärne on sellistes asjades autot või oma majanduslikku arengut süüdistada!
usu mind, ma olen väga hästi kursis kui hästi või halvasti mu masin kiirendab ja kellegile niimodi ette pole ma kordagi keeranud. tean ka väga hästi seda milliste kiiruste juures ma suudan ohutult teda teepeal hoida, ning vastavalt teeoludele valingi stabiilse kiiruse milleks mul üldjuhul on 90, vaid suurematel tõusudel kipub kiirus langema sest lihtsalt mootor ei jõua autot edasi vedada(erinevalt diisel Golfist).

Kas ei ole aeg siis oma mosse manalateele saata või võtta mingisugune remont ette (minu oma jooksis küll 120 välja, rohkem ei julgend vajutada ''hirmus hakkas'' :D )

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 09.12.07 20:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: yepi
Kas ei ole aeg siis oma mosse manalateele saata või võtta mingisugune remont ette (minu oma jooksis küll 120 välja, rohkem ei julgend vajutada ''hirmus hakkas'' :D )
remont või õigemini restaureerimine on küll kavas, kuid seda alles siis, kui teine auto olemas on, sest autot läheb mul igapäevaselt vaja(Hõissaa siinkohal tallinna ühistranspordile mida ma tööleminekuks kasutada ei saa)
mosse on mul 135 välja läinud(120 peal hakkas sõbrannal hirmus), rohkem antud mudel lihtsalt füüsiliselt ei lähe, ühe teise isendiga olen ka 145 ära näinud, kuid see pole selle teema jutt;)

serxx
huviline

Registreerunud 31.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 09.12.07 20:45 Tsiteeri

Aru ma ei saa, milles siin probleem on?
Linnas on lubatud sõita kuni 50km/h!
Maanteel on lubatud sõita kuni 90km/h!
Punkt.

Mis juttu saab olla maanteel 100-110km/h sõitmisest ja linnas 60-70km/h sõitmisest?
Eeskiri on täitmiseks, mitte arutamiseks.

Veokatel (kes on suht ainukesed, kes tavaliselt kiirusepiiridest kinni peavad) on keelatud sõita reedeti tartu maanteel, et "normaalsed" inimesed kihutada saaks? ABSURD!

Tulge maapeale tagasi!

1. Pidage kinni kiiruspiirangutest!
2. Kasutage peegeleid!
3. Suunatuli tuleb sisse lülitada VÄHEMALT 3 sekundit ENNE manöövrit.
4. Suunatuli tuleb välja lülitada vahetult peale manöövrit.
NB! Suunatuli ei anna mingit õigust manöövrit sooritada, suunatuli on vaid informatsiooniks teistele!
5. Möödasõitu ei tohi takistada.
6. PAREMA KÄE REEGEL, kui pole foore või märke.
7. Kui on näha, et sa ei jõua üle ristmiku (ummik vms), EI TOHI RISTMIKULE VÄLJA SÕITA (ülemiste ristmiku teema)
8. Asulavälisel teel ei tohi sõita vasakpoolses sõidureas, kui parempoolne on vaba!
9. Kui keegi lülitab sisse suunatule, siis laske ta vahele, mitte ärge pressige eesõitjale selga, et teine jumala eest vahele ei saaks. Vahele pressijatega on muidugi teine teema, kui sa ise ei vaevu viisakalt suunda näitama, ära oota, et sind vahele lastakse.

Tutvuge liikluseeskirjadega ja pidage neist kinni, siis on kõigil parem liigeda.

Kui liikluseeskiri ei meeldi, kandideerige riigikokku ja muutke seda!

Liigelge korralikult ja olge teistele eeskujuks. Maailma ei saa muuta üleöö, proovime seda muuta üks inimene korraga ja miks mitte alustada iseendast!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
yepi
huviline

Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 09.12.07 20:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: serxx
Aru ma ei saa, milles siin probleem on?
Linnas on lubatud sõita kuni 50km/h!
Maanteel on lubatud sõita kuni 90km/h!
Punkt.

Mis juttu saab olla maanteel 100-110km/h sõitmisest ja linnas 60-70km/h sõitmisest?
Eeskiri on täitmiseks, mitte arutamiseks.

Veokatel (kes on suht ainukesed, kes tavaliselt kiirusepiiridest kinni peavad) on keelatud sõita reedeti tartu maanteel, et "normaalsed" inimesed kihutada saaks? ABSURD!

Tulge maapeale tagasi!

1. Pidage kinni kiiruspiirangutest!
2. Kasutage peegeleid!
3. Suunatuli tuleb sisse lülitada VÄHEMALT 3 sekundit ENNE manöövrit.
4. Suunatuli tuleb välja lülitada vahetult peale manöövrit.
NB! Suunatuli ei anna mingit õigust manöövrit sooritada, suunatuli on vaid informatsiooniks teistele!
5. Möödasõitu ei tohi takistada.
6. PAREMA KÄE REEGEL, kui pole foore või märke.
7. Kui on näha, et sa ei jõua üle ristmiku (ummik vms), EI TOHI RISTMIKULE VÄLJA SÕITA (ülemiste ristmiku teema)
8. Asulavälisel teel ei tohi sõita vasakpoolses sõidureas, kui parempoolne on vaba!
9. Kui keegi lülitab sisse suunatule, siis laske ta vahele, mitte ärge pressige eesõitjale selga, et teine jumala eest vahele ei saaks. Vahele pressijatega on muidugi teine teema, kui sa ise ei vaevu viisakalt suunda näitama, ära oota, et sind vahele lastakse.

Tutvuge liikluseeskirjadega ja pidage neist kinni, siis on kõigil parem liigeda.

Kui liikluseeskiri ei meeldi, kandideerige riigikokku ja muutke seda!

Liigelge korralikult ja olge teistele eeskujuks. Maailma ei saa muuta üleöö, proovime seda muuta üks inimene korraga ja miks mitte alustada iseendast!

Sinna ma oma jutuga tegelikut tüürin, et inimesed hakkaksid aru saama mis asi on liiklusseadus.Ise tavaliselt lisan lubatud kiirusele +5 kuna spido valetab nagunii 2-6 km/h

puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 09.12.07 21:35 Tsiteeri

Propageerime liiklus eeskirja täitmist, aga ise ületame teadlikult kiirust:o
Mina seda küll välja ei hõikaks.

villu157
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG

postitati 09.12.07 22:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: generaator M
Samasuguseid tolasid on näituseks Soomemaalgi küllalt - enne venitakse sul jalus, aga kui mööda minema hakkad, siis tallatakse see parempoolne pedaal kasvõi läbi põranda - isegi kui ollakse selle 44 kW Golfi roolis.

See kipub siiski nii olema siis, kui möödud sellest tolast eesti numbritega autoga. Mõnele seal maal ei mahu lihtsalt hinge selline asi, et eestlane temast mööda sõidab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Xan
huviline

Registreerunud 07.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 C4 4,2NQ, Audi C4 Q (projekt)

postitati 10.12.07 00:05 Tsiteeri

Tee- ja ilmastikuoludele vastav ohutu sõidukiirus ei vasta alati maksimaalsele lubatud sõidukiirusele. Ja on pealegi suuresti sõltuv juhi oskustest, kogemustest ja sõidukist ja selle tehnilisest seisukorrast. Niiet mina küll ei leia midagi laiduväärset selles, kui keegi aeglasemalt sõidab. Ilmselt tal on selleks põhjus. See maksimaalselt paar minutit oma kiirust piirata, et ohutu möödasõidukoht leida, ei sega mind isiklikult põrmugi.

Arhitektuurne projekteerimine ja detailplaneeringute koostamine.
Küsi lisa 50 18 059
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
serxx
huviline

Registreerunud 31.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 10.12.07 06:15 Tsiteeri

Tahaks tuletada meelde ka udutuledega sõitjatele liikluseeskirja punkti, mis ütleb:
Tsitaat:
§180. Eesmised udutuled võivad põleda sõidu ajal ainult koos lähituledega või lähitulede asemel, kui nähtavus on halb.

Ei nori nende kallal, kes udukaid kasutavad päevatuledena, vaid nende kallal, kes tulevad öösel vastu kõik tuled ees säramas.

Huvitavat lugemist:
Liikluseeskiri
Liiklusseadus

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
vx_105
Bännitud

Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.12.07 06:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Loomulikult mida meie (st Eesti) liikluskultuuris ei mõisteta, et kiirematele tuleb teed anda.

Ega ikka ei tule küll kui see "kiirem" jõhkralt kiirust ületab (ületada tahab). Tuleb vaid sel juhul kui sa ei sõida maksimaalse lubatud kiirusega.

puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.12.07 06:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: vx_105
Tsitaat:
Loomulikult mida meie (st Eesti) liikluskultuuris ei mõisteta, et kiirematele tuleb teed anda.

Ega ikka ei tule küll kui see "kiirem" jõhkralt kiirust ületab (ületada tahab). Tuleb vaid sel juhul kui sa ei sõida maksimaalse lubatud kiirusega.

Sa oled siis järgmine kes spetsiaalselt ei lase mööda, et mida ta siin kihutab raibe parema autoga.

Dust Rocket
huviline

Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: avataris on mälestus!!!!

postitati 10.12.07 07:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: vx_105

No ega selles mõttes nüüd takistama ka ei hakka, et kui näiteks ühes suunas läheb 2 rada ja ma sõidan paremas reas ning siis peeglist näen, et tagant üks ilge kimaga tuleb ja siis võtan vasakusse ritta ning sean ennast kõrvuti teise paremas reas sõitva autoga, seda selleks et tagant tulija kihutada ei saaks. Seda mitte. Aga kui ma sõidangi juba vasakus reas ja kiirus on max lubatud (tegelikult reeglina sõidan maanteel spidoka järgi 100 km/h, mis reaalselt on 92-93 km/h, järgi mõõdetud) ja juhtumisi on kõrval paremal ka auto kes sama kiirusega sõidab ja siis mingi tagant tulev "väikese riistaga mees, kes tahab oma riista väiksust veidikenegi autoga ja sellega sõites kompenseerida" tahaks ette kimada, siis ega ei huvita eriti küll tema "probleem". Ju mingil ajal võtan ikka paremasse ritta, pole just eriti hea niimoodi kõrvuti sõita, aga ega ma nüüd mõne kiirust ületada tahtva tüübi pärast seda spetsiaalselt tegema küll ei kiirusta.:)

Sellised `Politseinikud`on tegelt ikkagi lambad.
Võib olla mul naisel sünnitus valud ja sa ei saa siis selle parempoolses reas sõitja ette ega taha reastatud, et tagant tulev `uhaja`mööda lasta?
Siit see saabki alguse. Vend kes tagant tuleb, pidurdab, siis reastub esimesse ja jälle teise ritta. See tekitab temas viha ja ta paneb su ees blokki.

JA jälle selge cashe Road Warriourlusest. Kuna sa juba nagu nii sellest esimese rea mehest möödud (teises reas võib sõita ainult siis kui sa teed möödasõitu) kas siis on raske pisut pedaalida ja ta ette reastuda?

Satan will claim my soul.
 Lehekülgi:  1  2  3  4  5  ..  17
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 0.3% - SQL: 99.7%]