Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3  4  5  6
Autor:
Pealkiri: Numbrilaua ja ääretulede LED valgustus (Vastuseid: 140 | Vaatamisi: 28608)
anduke88
klubiliige

Registreerunud 17.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B6 1.9TDI & MB W205 & BMW F31 & Audi Q7 60 TFSIe

postitati 13.11.08 15:53 Tsiteeri

Sry, et kaevasin nii vana teema üles.

Need eelnevad pildilingid enam ei toimi.

Tahtsin küsida, et kas numbrituledesse sedasorti ~30.- LED pirnid ei sobi? Ehk kas valgustab ka numbrilauda või näitab otse tagastangele? On kellegil kogemusi või on proovinud sedasorti valgeid pirne?
http://xs233.xs.to/xs233/08464/led_pirnid276.jpg.xs.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Kenwood
huviline

Registreerunud 03.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi V8 ; MB

postitati 13.11.08 16:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: anduke88

Tahtsin küsida, et kas numbrituledesse sedasorti ~30.- LED pirnid ei sobi? Ehk kas valgustab ka numbrilauda või näitab otse tagastangele? On kellegil kogemusi või on proovinud sedasorti valgeid pirne?
Osta endale kaks õllet selle asemel ja puhasta numbritulede klaasid puhtaks ja pane kõige odavanam uued pirnid ja tulemus on garanteeritult kaks korda parem ja ilusam.

Samas, head kokka tunneb sellest, et pann on tahmane.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ggsizask
huviline

Registreerunud 14.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100 c4 2.0, audi a6 c5 4.2 quattro

postitati 13.11.08 19:13 Tsiteeri

mina just enda numbrimärgi tuledesse need panigi, ja tulemuis on väga ilus, panin need umbes kaks kuud tagasi ja siisamaani põlevad. panin sellise ledi ka kindalaekasse ja päris hea on ning ka pagasiruumi (seal on teistsugune led). ei ütleks et kui numbrimärk puhtaks teha ja uued hõõgnidiga pirnid panna et jääb ilusam, minu arust just led-ga jääb asi palju ilusam.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
taavo23
huviline

Registreerunud 04.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2.5 TDI

postitati 13.11.08 19:26 Tsiteeri

ei need pirnid ei toimi, kasutasin ise neid samu - tulemuseks 1 nädal ja põles läbi...vihjeks võin anda, et väga head LED pirnid nurmrituledesse saab siit ACst ;)

Tsitaat:
Algselt postitas: Kenwood
Tsitaat:

AUDI is the BEST!!!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: typ 85q & XC

postitati 13.11.08 19:36 Tsiteeri

Mina toppisin need samad mis pildil oma auto tuledesse. Ütleme nii, et eemalt vaadates on ikka väga sinised. Kuigi ostsin ju need valged LED'id.
Numbri valgustavad ilusti ära, kuid politsei tüütab suht tihti.
Igakord tee neile selgeks, et need on valged led'id mitte sinised tuled. Ükskord pidin tagaluugi üles tõstma ja pakkusin juba, et võtan pirni välja neile. Valged oleks ilusamad, kuid ei ole viitsinud otsida neid.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
onuwoody
huviline

Registreerunud 31.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 13.11.08 20:33 Tsiteeri

Numbrit valgustavad need valged LED pirnid nii:
(klikk pildil)
http://img46.imageshack.us/img46/2339/img9085lz9.th.jpghttp://img46.imageshack.us/images/thpix.gif

Samad valged LED pirnid ka ees parktuledeks, sinikuubedega siiani probleeme pole olnud :)

ggsizask
huviline

Registreerunud 14.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 13.11.08 20:49 Tsiteeri

ega ikka ei valgusta kyll nii, puhasta oma tuledeklaasid ära ja asi parem. mul on ikka number ilusti valgustatud ja väga selgelt loetav ka kaugelt.
ei ütleks et need vähe aega vastu peavad, mul need juba kaks kuud ja ees parkdes samad ja olnud juba suve algusest saadik.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.11.08 21:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: onuwoody
Numbrit valgustavad need valged LED pirnid nii:
(klikk pildil)
http://img46.imageshack.us/img46/2339/img9085lz9.th.jpghttp://img46.imageshack.us/images/thpix.gif

Samad valged LED pirnid ka ees parktuledeks, sinikuubedega siiani probleeme pole olnud :)

Minu autol valgustab ikka tervenisti numbri ära.

http://ivar73.planet.ee/audi90/tuled.jpg

Kaugelt on ikka natuke liiga sinised., kuigi on need samad pirnid, mis on siin paar postitust üleval pool.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 13.11.08 21:37 Tsiteeri

Klaasi puhastamine ja uued pirnid annavad ka siiksi päris palju juurde. Vb isegi klaasi vahetamine, sest tundub et see klaas läheb aja möödudes kollakaks, mina teda päris puhtaks ei saanud, seest selline krobeline.

Aga peab kah vist mingid LED'id vaatama, tahaks pigem valgeid kui neid sinakaid. Mul salongis jalgade valgustuses on need kasutusel. Käivad sinna samasugused toru kujulised, kuid ütlen ausalt et need küll suurt midagi ei valgusta. Vb valge numri peal tundub heledam. Ostsin nad Autoringist, Alpine omad mingid. Vist 3 väikest LED'i seal sees.
Et kui keegi teab mingeid heledaid mis numbrituledesse panna ja jalgadele valgustuseks, siis olen huvitatud.

Ja mingid läksid minul kah suht ruttu katki. Olid mul parktuledes. Kuumus ja niiskus ei pidanud hästi mõjuma neile.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 13.11.08 21:57 Tsiteeri

vaatan,et teema suht populaarne.
ega mul muud öelda tegelikult polnudgi,kui et olge nende sinakate tuledega ettevaatlikud.sain litaka kätte ja öeldi veel,et hakkavad suuremat tähelepanu sellele pöörama(jutt sinikuubedelt)
endal olid ees siis kunagi ühest teemast läbi käinud xenon white H7 pirnid ja tömmati rajalt maha,kuna pidavat liiga sinised olema.2 minu ees olevat söidukit olid just nende numbritulede pärast kokku korjatud-üks saadeti korduvale TÜV-le isegi(liialt vaidles kuubikutega)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ggsizask
huviline

Registreerunud 14.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 14.11.08 04:16 Tsiteeri

sul -ivar- on jh kudagi liiga sinine, mul ikka valge, kuid jh õrn sinikas toon on aga vähe.

wilson
huviline

Registreerunud 30.07.08
Kasutaja on eemal

postitati 14.11.08 04:51 Tsiteeri

sai ka proovitud siis erinevaid "valgeid" Lede aga valgus jäi siiski sinakas selline. Läksid sisse pirnid mis on muidu mõeldud salongi valguseks ja igastahes tulemus jäi väga rahuldav :)

www.eci.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
j2mis
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5, B5, Zafira A

postitati 14.11.08 05:29 Tsiteeri

Mina Lahendasin oma numbritulede valge valguse saamise Philips Blue Vision seeria abil :)
Ise olen tulemusega rahul, numbrituled on nüüd valged, mitte kollased

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
anduke88
klubiliige

Registreerunud 17.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B6 1.9TDI & MB W205 & BMW F31 & Audi Q7 60 TFSIe

postitati 14.11.08 05:52 Tsiteeri

Olgu. Võtan siis need ~30.- LEDid numbrilaua jaoks prooviks. Õhtul krutin külge, eks siis ole näha kuidas tulemus jääb. Kas piisavalt valgustatud, liialt sinine vms.

Siin mitmeid postitusi tagasi küsiti, et millist parktule pirni kasutada. Minul on seal mingit sotri LED, mis on täiesti uut tüüpi ning valgustab vaid valgelt ja väga kõvasti. Kui põlevad vaid parktuled, siis tunne nagu lähituled oleks põlemas (seda siis autot ikka eestpoolt vaadades, mitte salongist vaadatuna:) ). Sai ka käidud tulekontrollis. Vanad ütlesid, et kõik lubatud piires. Lisan ka pildi teisest teemas oma postitusest siia:
ENNEM:
Parkpirn:
------

NÜÜD:
Parkpirn:
------
Maksid 40.- tk ja oli vist 12V6W ning NARVA toodang.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 14.11.08 14:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: -ivar-
http://ivar73.planet.ee/audi90/tuled.jpg

See näib ikka küll päris gay-sinine. Pole ime, et nokivad.

Tsitaat:
Minul on seal mingit sotri LED, mis on täiesti uut tüüpi ning valgustab vaid valgelt ja väga kõvasti.
Maksid 40.- tk ja oli vist 12V6W ning NARVA toodang.

Need 6W-sed ei ole siiski LED'id, vaid halogeengaasiga hõõglambid.

Muide, päris valget LED'i ei olegi olemas. Need nö valged ongi tegelikult hästi helesinised.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 14.11.08 15:02 Tsiteeri

Milleks osta prismast mingeid ma ei tea mis gay-siniseid "LED'e" kui on klubikaaslane kelle käest saab korralikud asjad kätte? Ise ostsin ja või öelda, et ikka on valged ja valgustavad hästi

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=47914

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 14.11.08 15:10 Tsiteeri

Jep saan ka ise Jyrisoo led-e kiita, super head ikka võrreldes poodides müüdava pahnaga.
Endal juba ligi pool aastat numbrituledes (ikka täitsa valge) ja ka parkides (5-led lahendus) ja ikka väga vinged on.
Olen oma tuttavatele ka ostnud Jyrisoo kaudu kokku umbes 15 parkpirni ja kõik rahul, 4tk on vilkuma hakanud ja ära koolenud aga seal muud tegurid ilmselt.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 14.11.08 15:19 Tsiteeri

Need jyrisoo omad paistavad päris head. Peakski need muretsema:)
Ennast ka nats häirivad need sinised, kuid pole viitsinud ära ka vahetada.

Riho88
huviline

Registreerunud 03.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: 100 avant 2.4D '94

postitati 14.11.08 20:16 Tsiteeri
originaalid!

Siiski kõige lihtsam ja ilusam lahendus jääb originaalidega!

Autot ostes polnudki numbritulesid :D Sain alles siis teada, kui konstaabel märkuse tegi (ja mitte 1X );) Siis hakkas endal imelik [hakkas piinama mõte: audit jaksab osta aga hoolitseda ei jaksa . . .] Siis läksin romulasse, valisin kõige kobedama audi välja ja kookisin numbrikad küljest, viskasin 25,- ühendasin ära ja S U P E R! Isegi konstaabel kiitis hiljem :)

Ei materda LEDe lihtsalt pooldan originaal lahendust.:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5

postitati 14.11.08 20:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Riho88

Täiesti maitse asi, aga no kollane valgus on juba ammu out :D ning kui nagunii on pirnid-ploomid läbi põlenud, siis miks mitte asendada need rohkem valgust andvamate LED'idega, millega on nr. ka pimedas paremini loetav :)

kaimagk
huviline

Registreerunud 09.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: 1,4 tsi vag

postitati 14.11.08 20:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raunz
Tsitaat:
Algselt postitas: Riho88

Täiesti maitse asi, aga no kollane valgus on juba ammu out :D ning kui nagunii on pirnid-ploomid läbi põlenud, siis miks mitte asendada need rohkem valgust andvamate LED'idega, millega on nr. ka pimedas paremini loetav :)

LED pirnid tarbivad vähem elektrit ka.Enda autol ka käsil pirnikeste vahetus , B6'el ikka on neid lambikesi.

VIP
huviline

Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant Quattro 2.8 30V

postitati 15.11.08 07:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: olensaarlane
ega mul muud öelda tegelikult polnudgi,kui et olge nende sinakate tuledega ettevaatlikud.sain litaka kätte ja öeldi veel,et hakkavad suuremat tähelepanu sellele pöörama(jutt sinikuubedelt)
endal olid ees siis kunagi ühest teemast läbi käinud xenon white H7 pirnid ja tömmati rajalt maha,kuna pidavat liiga sinised olema.2 minu ees olevat söidukit olid just nende numbritulede pärast kokku korjatud-üks saadeti korduvale TÜV-le isegi(liialt vaidles kuubikutega)

Mille alusel sulle trahv määrati? Endal ka need "valged" LED-d, mis on tegelikult sinakad. Enne nende paigaldamist uurisin seadusi ja ei leidnud kuskilt, et nr. märgi valgustus peab kollane olema. Oluline on see, et piisavalt kaugele oleks nähtav.

taavo23
huviline

Registreerunud 04.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2.5 TDI

postitati 15.11.08 09:56 Tsiteeri

ja kui ma ei eksi, siis uutel Lexustel on ka sinakad/valged numbrituled!

T

AUDI is the BEST!!!
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 15.11.08 10:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: VIP
Tsitaat:
Algselt postitas: olensaarlane

Mille alusel sulle trahv määrati? Endal ka need "valged" LED-d, mis on tegelikult sinakad. Enne nende paigaldamist uurisin seadusi ja ei leidnud kuskilt, et nr. märgi valgustus peab kollane olema. Oluline on see, et piisavalt kaugele oleks nähtav.

ei ei.önneks trahvi ei tehtud-teine suuline hoiatus tulede eest.minul ei olnud tegu numbrituledega vaid lähikatega.aga eemal seisvale söidukile tehti küll trahv vöi saadeti korduvale(sinakad nr-i tuled).
mina vaidlesin nendega pea tunni ja seletasin neile,et näed sert peal ja köik peaks legaalne olema,kuid ikka ei jätnud nad jonni.löpuks vihastasin ja tulin tulema.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5

postitati 15.11.08 16:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: taavo23
ja kui ma ei eksi, siis uutel Lexustel on ka sinakad/valged numbrituled!

T

Valged on jah, just nimelt LEDŽid

Lehekülgi:  1  2  3  4  5  6
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 36.0% - SQL: 64.0%]