Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4  5  ..  9
Autor:
Pealkiri: Natuke naeru vol 9 (Vastuseid: 213 | Vaatamisi: 49281)
taritz
huviline

Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2.0 S-Line 2005

postitati 31.10.07 23:30

Kui sul aeg-ajalt on tõsiselt halb päev ja sa pead seda kellegi peal välja elama, siis tee seda mõne võõra peal!Ükskord istusin oma laua taga, kui mulle meenus telefonikõne, mille olin unustanud teha. Ma leidsin numbri ja valisin selle. Meeshääl vastas:"Hallo!" Ma ütlesin viisakalt: "Mina olen Tiit. Kas ma saaksin rääkida Marek Piegusega?!"Vastuseks karjus meeshääl mulle kõrva: "Hangi omale õige number,kurat!" ja lõi telefonitoru hargile. Ma ei suutnud uskuda, et keegi saab olla nii häbematu. Kui ma valisin Mareki korrektset numbrit, et talle helistada,avastasin, et olin kogemata kaks viimast numbrit segamini ajanud.Peale temaga kõne lõpetamist otsustasin uuesti helistada valele numbrile. Kui sama tüüp telefonile vastas, karjusin ma: "Sa oled sitapea!" ja panin toru ära. Ma kirjutasin ta numbri üles jakirjutasin sinna kõrvale sitapea. Ja kleepisin selle lauaplaadile. Igapaari nädala tagant, kui ma maksin arveid, või mul oli eriti s***päev, helistasin ma talle ja karjusin: "Sa oled sitapea!" Kui hakati pakkuma „numbrinäidu" teenust, mõtlesin, et mu teraapiline sitapeale helistamine peab saama lõpu, sest võin vahele jääda. Igaks juhuks otsustasin kontrollida, kas jobu sellest teab. Ma helistasin tema numbrile ja ütlesin: "Tere! Mina olen Toomas Tool Elionist.Helistan, et teada sada, kas te olete juba tuttav meie uue„numbrinäidu" teenusega?" Ta karjus: "EI!" ja lõi telefoni hargile. Ma helistasin talle kiiresti tagasi ja ütlesin: "See on sellepärast, et sa oled sitapea!" ja katkestasin kõne. Ühel päeval kui olin Selveri juures ja valmistusin parkima, lõikas mingi tüüp musta BMW-ga mul tee ära ja parkis end kohale, mida ma kannatlikult oodanud olin. Ma tuututasin signaaliga ja vehkisin kätega- tema lihtsalt näitas mulle keskmist sõrme. Aga tema auto külje aknal ilutses silt: MÜÜA, koos tema telefoninumbriga. Ma kirjutasin selle üles... Paar päeva hiljem, kohe peale seda, kui olin esimesele sitapeale helistanud (mul oli ta number kiirvalimise all) ja ta korralikult läbisõimanud, arvasin, et ma helistan sellele BMW sitapeale ka. Ma küsisin: "Kas teie olete see, kellel on must BMW müüa??" Ta vastas:"Jah, olen küll!" Ma küsisin: "Kas ma saaksin seda ka näha?" Ta ütles:"Jah, ma elan Vanapapli14, Veskimöldres. See on helebee˛ majake ja autod on kohe ette pargitud." Siis küsisin: "Mis su nimi on?" Ta ütles: "Mu nimi on Madis Muul." "Millal on hea aeg, sind leida, Madis?" "Ma olen kodus igalõhtul, peale kella 17""Kuule Madis, kas ma saan sulle midagi öelda?" "Jah?" "Madis, sa oled sitapea!" Siis panin ma toru ära ja salvestasin ka tema numbri kiirvalikusse. Edaspidi, kui mul oli probleeme, oli mul kaks sitapead, kellele helistada. Ühel päeval olin kogu maailma peale tige ja otsisin oma vihaleväljundit. Siis tuli mul idee. Helistan esimesele sitapeale. Ta ütles:"Hallo" Ma ütlesin: "Sa oled sitapea!" kuid ei pannud toru ära. Ta küsis: "Oled sa veel seal?" Ma vastasin: "Jah" Ta karjus: "Lõpeta mulle helistamine!" Ma ütlesin: "Eks sunni mind!" Ta küsis: "Kes sa oled?" Ma vastasin: "Mu nimi on Madis Muul" Ta ütles: "Jah?? Kus saelad?" Ma vastasin: "Sitapea, ma elan Vanapapli 14, Veskimöldres,bee˛is majakeses.Mul on must bemm maja ette pargitud, et sa teaksid." Ta ütles: "Ma tulen kohe sinna, Madis-poiss. Ja sul on parem juba testament ära teha!" Ma ütlesin: "Jah, ma juba tõsiselt kardan, sitapea!" ja panin toru ära. Siis helistasin ma teisele sitapeale. Ta ütles: "Hallo?" Ma ütlesin:"Hallo, sitapea!" Ta karjus: "Kui ma peaksin teada saama, kes sa oled..." Ma ütlesin: "Mis siis saab?" Ta ütles: "Ma kütan su p...kuumaks!" Ma vastasin: "Sul on see võimalus sitapea! Ma tulen kohe sinu juurde!" Siis panin ma toru ära ja helistasin politseisse.Ütlesin, et elan Vanapapli 14, Veskimöldres ja et ma olen teel koju,et tappa oma elukaaslasest pedesõber. Siis helistasin ma Kanal 2 Reporterisse, et kohe läheb mölluks lahti aadressil Vanapapli 14. Vennad lubasid kärmelt kaameratega kohale kimada. Seejärel läksin oma autosse ja sõitsin Veskimöldre poole. Ma jõudsin sinna täpselt õigel ajal, et näha kuidas kaks sitapead just kohale jõudnud politsei auto ees teineteist tümitasid. Ning loomulikultei puudunud ka telemehed oma kaameratega… Kohe tundsin ennast PALJU paremini. Viha taltsutamine toimib tõepoolest, tuleb ta lihtsalt enda seest välja lasta!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.11.07 19:59

bakaalnali

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 02.11.07 05:34

Isegi lennata ei saa rahulikult :(:D

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Rst
huviline

Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: hall metallik diisel Q

postitati 02.11.07 06:45

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Isegi lennata ei saa rahulikult :(:D

Äkki see oli valutum, kui tinamürgitus.

ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
HrOnkel
huviline

Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant Q (C4)

postitati 02.11.07 07:43

et paluks olla ettevaatlik, teed on meil juba libedad

lorrap
klubiliige

Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD

postitati 02.11.07 08:10

Korvpalli Euroliiga koduleheküljel fännide ennustusmängus kuulsusena osalev ameeriklane Jeff Nordgaard meenutas oma veebipäevikus värvikalt kuue aasta tagust ühist pidu Martin Müürsepaga, mis jänkile kauaks meelde jäi.

Muu jutu ja naljaviskamise seas kirjutas veel mullu Euroliigas mänginud jänki, kuidas ta 2001. aastal Poola klubi Wloclaweki Anwiliga pärast võitu Kaasanis sealse Uniksi üle Müürsepa ja oma tollase tiimikaaslase Aleksandr Kuliga viina visates eestlase ja valgevenelasega sammu üritas pidada, vahendab SL Õhtuleht.

Nordgaardi jaoks lõppes võidu tähistamine aga raskelt. «Järgmisel päeval mõistsin iga WC-s käiguga, et olin saanud väärtusliku õppetunni – ära kunagi ürita viina joomisel sammu pidada suurte meestega, kes saanud baastreeningu Venemaal,» naljatas ta.

...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
bazarre
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Quattro 2,8 1999(sodi), Ford Focus08 STW Ghia

postitati 02.11.07 14:40

"Kõvadele meestele" õpetuseks: http://www.funpic.hu/en.picview.php?id=22326 :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 02.11.07 18:00

Tsitaat:
Algselt postitas: HrOnkel
et paluks olla ettevaatlik, teed on meil juba libedad

Video ise oli selline kesine, aga kui hakkata laulusõnu ja pilti kokku ajama, siis ajas küll korralikult naerma :D

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.11.07 18:32

jalgrattur kes peksa sai oli päris naljakas.
tju sitt siis see aitab.
ilus ei ole teiste üle naerda aga............

reporter

Peter
huviline

Registreerunud 04.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 03.11.07 09:39

juhtumisi kohtusaalist
http://www.epl.ee/artikkel/406445

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.11.07 20:38

uno loobi uus muusika video.
what is love

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.11.07 20:49

jaapanlaste karaoke
jälgige nägusi ja liigutusi.:D
olles LIIGAGI lähedalt näinud jaapanlast (jaapanlasi) laulmas siis tean öelda et sellised krimassid tulevad lihtsalt neil. :)
järgmine

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.11.07 20:19

arusaamatu küsimus

Ivoonu
huviline

Registreerunud 25.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Honda Shadow vt750c

postitati 05.11.07 17:49

Tõsine kiirenduspill

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
puristaja
huviline

Registreerunud 03.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 06.11.07 07:45

11 naljakat väljavõtet politseile antud seletuskirjadest

1.Ma olin juba nelikümmend aastat sõitnud, enne kui roolis magama jäin ja kraavi sõitsin.

2. Teine auto põrkus minu omaga, andmata enne oma kavatsusest märku.

3.Ristmikule jõudes ilmus äkitselt stoppmärk sellisesse kohta, kus ma teda oodatagi ei võinud. Ma ei olnud enam võimeline autot peatama ja põrkasin teise autoga kokku.

4.Kärbse tapmise eesmärgil rammisin telefoniposti.

5.Nähtamatu auto ilmus eikusagilt, põrkas vastu minu autot ja haihtus.

6.Ütlesin politseile, et mul polnud häda midaga, kuid hiljem eemaldades kaabu oma peast, avastasin purustatud kolju.
7.Otsene õnnetuse põhjus oli suure suuga pisike mees väikeses autos.

8.Ma lendasin oma autost välja siis, kui see lahkus teelt. Hiljem leiti mind ühe väga tõsise lehma jälje seest.
Ma arvasin, et külgaken on lahti, kuid leidsin selle olevat kinni, kui ma pea aknast välja pistsin.

9.Vältimaks kokkupõrget eespool liikuva auto kaitserauaga põrkusin ma jalakäijaga.

10.Koju tulles sõitsin oma autoga vale maja juurde ja põrkasin kokku puuga, mida minu aias pole.

11. Ma olin enda tagumise otsa probleemidega teel arsti juurde, kui mu üldventiil ühtäkki järele andis ja põhjustas minu sattumise liiklusõnnetusse.

jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 06.11.07 12:05

Windorfile konkurentsi!?:D
PS! Mitte proovida kodustes tingimustes!:)

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ullivilli
huviline

Registreerunud 18.05.07
Kasutaja on eemal

Auto: C4A 2,5TDIQ, BMW GS1100

postitati 06.11.07 13:15

Ei tea, kas juba läbi käinud, aga vot mis võimas imeloom on müügil
LINKl

Minge metsa!
www.minemetsa.ee / www.ripptelk.ee
joe80
huviline

Registreerunud 03.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant 1,8Tq, Volkswagen Passat 2,0 B3 Syncro

postitati 06.11.07 18:25

Uued rehvid...

q
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lorrap
klubiliige

Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD

postitati 07.11.07 14:38

http://www.metacafe.com/watch/818002/how_to_run_away_from_class/

...
Ivoonu
huviline

Registreerunud 25.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Honda Shadow vt750c

postitati 07.11.07 20:09

http://halbot.haluze.sk/?id=3735

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.11.07 19:49

väike kelmikas vahepala. :D

inferno2
huviline

Registreerunud 24.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 1.9E

postitati 08.11.07 20:48

Ei tea kas läbi käinud....

Naaber riigi audiklubi poisid jälle kokkusaamise teinud :D

http://autoplay.ru/uploads/posts/thumbs/1192705118_4865224_1.jpg

http://autoplay.ru/uploads/posts/thumbs/1192705123_4865224_2.jpg

http://autoplay.ru/uploads/posts/thumbs/1192705127_4865224_3.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.11.07 20:57

huvitav millest valge b4 vasak rehv tühjaks on läinud?:o

to: puristaja. öhust tühi jah aga avariiga asi seotud nagu ei ole vist. ;)

puristaja
huviline

Registreerunud 03.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 09.11.07 06:31

Õhust:D

Starr
huviline

Registreerunud 07.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 09.11.07 07:54

vaata see valge audi üldse kahtlane, nagu keegi oleks talle tagant ka sisse uhanud pagassiluuk ei ole ka eriti sirge
Tsitaat:
Algselt postitas: Mario81
huvitav millest valge b4 vasak rehv tühjaks on läinud?:o

to: puristaja. öhust tühi jah aga avariiga asi seotud nagu ei ole vist. ;)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3  4  5  ..  9
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.5% - SQL: 72.5%]