Lehekülgi: 1 2 3 |
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Lugesin ka teema algusest lõpuni läbi... asi on jah tiba nagu käest ära läinud... arvamused on väääga vastupidised jne
Ühes asjas on siiski õigus... kui miskit sellist toimus või kunagi oli siis sellega teiste ees laiama minna ei ole ikka mõtekas küll... ja siit kogu
see probleem alguse saigi
Nagu siin mainiti et igaüks vaadaku oma minevikule ja mõelgu kas on miskit sellist olnud või mitte, täiesti õige... arvan et ei ole ainsatki inimest
kes ei oleks kehtivat või kunagi siis kehtinud LE rikkinud, kasvõi väikese asjaga kuid siiski + veel EV seadus oma igasugu erinevate punktidega (see
legaalne arvutitarkvara on hea näide)
Mina nt olen nii mõndagi minevikus teinud... sellega laiama ei tule, sest ei ole see mitte sünnis lihtsalt ja kokkuvõttes olen selle eest karmi hinda
maksnud, mis teha juhtus nii eks elu ise õpetab.
|
|
|
|
80quattro
klubiliige
Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B9 Allroad quattro; Audi Q3; Audi 100 C3
|
|
Paneks siis teema lukku ja teeks vaherahukõrvaltvaataja soovitus ainult
Toomas
|
|
|
|
Driver
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 1,9 TDI
|
|
kus te kõik varem olite hea kui keegi asjast aru saab
|
|
|
Driver
Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal
|
|
nõus
kuigi eks oleks veel kindlast rahvast kes tatti pritsida tahaks!
kõigile siis: ärge pikka viha pidage
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Driver
Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal
|
|
hea on see kui asi sõnadega korda saab
muidu tõmbame klubi mainet alla kui andmiseks läheb
ega mul selle vastu midagi ole aga milleks
|
|
|
MarkoC
huviline
Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3xx bemuur
|
|
Driver kui sa tahad AC ridades eksisteerida, siis niukese "ilaga" tõmbad hoopis SINA maine alla ! mitte mina kes ma sellist käitumist netis
ei propageer,i eksole, ja SRi kui silmas pidasid, on ka omad reeglid millest sina sittagi ei jaga kui siin kobised teemas, mis antud juhul kohe
kuidagi teemasse ei puutu...
Ajad siukest lapse ila suust välja juba oma politsei kutsumiste ja asjadega ...
Sul veel vast mõni aasta areneda, et mingile poindile pihta saada .... Mina pole seletandki etr olen üdini aus jne jne olnud, aga netis ei kilka ka
sellest KUI palju ja mille eest ma pollari rajakaid toitnud olen, vähemalt 4 a pole ma saeda teinud ja ei tee kah enam ...
Kui sul mulle ISIKLIKULT midagi veel öelda, siis U2U abiks ja ma võin sulle ka maksupettuste skeemidest rääkida, aga avalikult netis niukest ila ajada
on minu arvates mingi debiilsuse aste !
Ilusat õhtut ....
|
|
|
|
krss
huviline
Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VAG
|
|
Teema algas sellest, et politseinikud on küündimatud. Ning arenes selle üle vaieldes, MIKS nad seda on. Esimest kivi eksija pihta pole meil kellelgi
õigust visata, sest igaüks on teinud nooruses lollusi, ka mina. Ja mitte vähe. Aga mingil hetkel elus peaks saama niipalju lollusi juba tehtud, et tekib oskus eristada õigeid ja valesid käitumisviise. Olgu selleks siis
altkäemaksud, täis peaga sõitmine, varastatu tagasiostmine või lihtsalt turult piraatplaatide ostmine. Sellised elu tõsiasjad tasuks enne selgeks
mõelda, kui omale lapsed hankida, et mitte nendele oma vildakat mõttemaailma külge pookida - muidu hakkavad viimaks nemadki seda normaalseks pidama.
Siin foorumis enamjaolt õnneks täiskasvanud inimesed neid raskem ümberkasvatada. Aga mõni vajaks seda küll... See võiks olla küll audiklubi nn
firmamärk, et kui autol on audiklubi kleps peal, siis varas teab, et seda autot omanikule tagasimüüa on võimatu. Ning mahapõletamiseks ei hakka neid
ka keegi varastama
|
|
|
Driver
Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal
|
|
kuidas SR (mitteametlik)ei puutu kuidagi asjasse ja mis krdi reeglid on mitteametlikul üritusel (mis on keelatud üritus)?
kas siis SR (mitteametliku) korraldamine pole nagu seaduse rikkumine?
miks siis kõik sealt piibekalt laiali jooksid kui mendid tulid?
sinu jutu järgi oli justkui kõik õige(reeglid ja puha)!
ok ok kle Marko C teeme vaherahu ja unustame selle teema ma ei jõua siin
vaielda enam, see on lihtsalt mõttetu tõmblemine
|
|
|
Kotkas
huviline
Registreerunud 30.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: paljuklapiline "nuhtlus", S6 4,2 ja Masha 3
|
|
Sorry, aga mulle, kui kõrvaltvaatajale, tundub, et te enamus olete ühtemoodi närvihaiged.
Ärge pahasti mõelge.
Erik
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja ferdinand
Põhimõtteliselt olen ka Marko C seisukohtadega nõus |
Tsitaat: | Esialgne postitaja Driver
sina Marko C peaks oma pasti küll jummala kinni hoidma
olen 100% FERDINANDIGA nõus
|
Mingi vastuolu tekib eelnevas?
Minu arvates oleks ka ülim aeg mõttetu vahutamine lõpetada. Igal omad seisukohad. Ja tavaliselt ei ole kõige õigem see mis kõige kõvemat
väljakarjumist vajab. Oma seisukohtade kõvahäälset pealesurumist ei pea ma küll õigeks.
|
|
|
turbo
huviline
Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: S6
|
|
Poleks ma poola tollis omal ajal altkäemaksu maksnud, oleks vist siiamaani poolas...
Poleks ma leedu tollis omal ajal altkäemaksu maksnud, oleks vist siiamaani leedus...
Poleks ma läti tollis altkäemaksu maksnud, oleks vist siiamaani lätis...
Eesti tollis on normaalsed mehed...
Aga teema võiks nüüd lukku panna
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Ma panen selle teema parem lukku, kuna asi on läinud juba ammu mõttetuks lahmimiseks. Aga jah, tänu sellele teemale saime nii mõndagi mõne inimese
kohta teada...
Driverile ütlen teadmiseks niipalju klubi korraldatava kiirendusürituse kohta, et kui on olemas objektivaldaja luba ja asi vastavate instantsidega
kooskõlastatud, siis ei keela keegi kiirendusvõistlusi korraldada.
Kas sa oma targa peaga tõesti arvasid, et Speedest on ka ntx illegaalne üritus ?
|
|
|
|
ICE
klubiliige ac aasta auto 2006 võitja
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool
|
|
Pidin avama teema korra, kuna just avastasin selle.
Nimelt leian mina, et altkäemaksud on seotud tugevalt vanusega. Oled noor, omad lube aga töökohta mitte. Vael meeldib oma saaniga nooruse tuhinas
kihutada... Jääd vahele, raha pole. Üritad maksta vähem. Oled ju noor ja ei mõtle kuidas need asjad käivad... Aga kihutada vahel tahad...
Selline olin mina kunagi... maksin altkäe kuna never ei viitsind süveneda sellesse, kuidas asjad käivad. Sain vanemaks ja targemaks ja muutus ka
suhtumine- kui lollusi tahad teha, siis kanna ka vastutust. Ei maksa ka enam altkäe!
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |