Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Mida arvata sellisest politsei "tööst" (Vastuseid: 59 | Vaatamisi: 5700)
Cari
huviline

Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 19.09.07 10:51

Tsitaat:
Algselt postitas: ullivilli
Tegelikult hoovialal peab olema turvavöö!!
Ja teiseks parkla EI ole õueala, kui seal pole tähistatud teisiti.

§ 69. Turvavöö ei pea olema kinnitatud:

1. juhil ja sõitjal jääteel sõites;
2. sõitjal, kes on sellises haigusseisundis, mis turvavöö kinnitamist ei võimalda;
3. juhil või sõitjal, kellel tööülesande täitmine on seotud peatustega, mille vahemaa ei ületa 100 m;
4. asulasõidul taksojuhil ja takso tagaistmel sõitjal ning ka sõiduõpetajal õppesõidu ajal.

ok, siin ma eksisin:P

endal vöö alati peal

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
margus0000
huviline

Registreerunud 20.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi a3

postitati 19.09.07 17:08

Tsitaat:
Algselt postitas: Maku
Tsitaat:
Algselt postitas: ullivilli
See null tolerants on küll natuke üle pingutatud.
Tuttav võttis parklas minga 5 autot enne parkimiskohta vöö lahti ja ment pidas kinni, siis kui ta põhimõt pöörama akkaks parkimiskohale sai vilkureid ja edasine oli juba 900ne arve.

Selle kohta ütlen ma, et kui rikkuja ise on rumal, siis pole midagi teha. Ise tuleb oma suu lahti teha ja politseinikule asi selgeks teha. Mitte peale hüpates aga eluliselt asi ära seletada. Ma pole oma silmaga veel täisdebiilseid (debiilik = vaimne areng seiskunud vms) võmme näinud. Võmm on samasugune inimene nagu sinagi.

Inimesest saab kunagi võmm aga võmmist inimest ei saa enam kunagi , oli kunagi nii ,et võmm pidas dokumentide kontrolliks auto kinni , kõik oli ok ja soovis head reisi , läksime minema ja unustasime tuled põlema panna tuli järgi ja tegi trahvi . ei aitand ükski jutt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
lorrap
klubiliige

Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD

postitati 19.09.07 17:23

Tsitaat:
Algselt postitas: margus0000
Inimesest saab kunagi võmm aga võmmist inimest ei saa enam kunagi , oli kunagi nii ,et võmm pidas dokumentide kontrolliks auto kinni , kõik oli ok ja soovis head reisi , läksime minema ja unustasime tuled põlema panna tuli järgi ja tegi trahvi . ei aitand ükski jutt.

Millistel teaduslikel uuringutel / tõestustel see esimene väide põhineb?

Ning ma ei saa aru, milles probleem on...Oli ju rikkumine.

Ei ole ma mingi musterjuht, õige mitmes maakonnas on tulnud trahvi maksta, aga ma ei saa kunagi aru sellest, et mida seal kaubelda on. Seni olen kogu aeg saanud asja eest ja seda ka tunnistanud, et rikkumine oli.

Toome siin näite, mitte küll sama, aga analoogia siiski olemas.
Ajab keegi sulle käe tasku rahakoti järgi. Kere peale annad ju sellest hoolimata kas rahakotis oli 5 krooni, 500 krooni või 5000 krooni. Kere peale annad fakti eest, et tegelane rikkus reegleid.

...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 19.09.07 17:36

sellest suhtes, et jube hea et mul midagi kaasa rääkida pole kuna lihtsalt kogemused puuduvad. ;)

aga muidu olen lorrapi jutuga nöus, kui oled teinud, tunnista ja lepi sellega.

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 19.09.07 17:39

mööda sõitsid? sõitsid!
kiirust ületasid? ületasid!
kas kiirust tohib ületada? ei tohi!

kas midagi on arusaamatut? täiesti põhjendatud ja asja eest tehtud trahv, iseasi on see, kas ja kui eetiline on selline käitumine/provotseerimine politsei poolt.

A4TQ
klubiliige

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: SQ7, 911

postitati 19.09.07 17:58

Tarmoga 99% nõus.
Tundub et selle teema on ennast ammendanud. Mitu lehekülge asjasse mittepuutuvat juttu ei vii kuhugi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 19.09.07 18:01

No politsei käitumine oli küll jummala vale. Nagu keegi provotseerib sind et sa talle kallale läheks ja kui lähedki siis oled sina süüdi kui ta tappa saab. Tema kukupaike ei teinud midagi valesti, vaid SINA oled alati süüdi.
Mis oleks kui vahetaks politseiga kohad? Neil on kiire ja siis hakkad sina uimerdama tee peal ees, venitad 80 -85 tee peal ees. Tõstad ja langetad kiirust. Muidugi see ei ole eetiline ega aumehelik käitumine, aga kas see oli kui tegid ise sama. Seadusega on keelatud politsei takistamine aga miks ei ole seadusse sisse kirjutatud et politsei ei tohi ise ka sama teha. Mul endal ajab tee peal ikka jubedalt närvi püsti kui mingi m***n uimerdab tee peal ja ei liigu edasi. On endalgi ette tulnud taolisi olukordi kus eravärvides võmm uinub ees. Kuna tean enamjaolt kohalikke võmmide autosid, siis oskan ennast ka tagasi hoida, aga ikkagi närv on püsti ja roolis käib hammaste krigistamine

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tegelane5
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 19.09.07 18:39

No aga Morpheus mis siis juhtuks kui politseist siis ilma kiirust ületamata üritada mööduda.:cool: Karta on et asi hakkaks rekkate võiduajamist meenutama nagu Narvaka peal aeg ajalt näeb (85 sõitjast möödub 90 sõitja) Vbolla saavad siis aru asjast :) Ei poolda provotseerimist üldse.

kiireaudi
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68

postitati 19.09.07 18:52

Selliste teemade arendamiseks on olemas sr.org foorum
Kasvage suureks.

Teemaalgatajale:

LE-d rikkusid?
Rikkusid.

Milles probleem?

Vajad kaastunnet?
Tunneme kaasa.

Tahad, et aitame Sind trahvi maksmisel?
Ei, ei aita. Suur poiss oled juba. Load taskus, auto olemas ja puha. Võid ise oma tegude eest vastutada.

EDIT: Kui Sulle tehtud otsus ei meeldi, saad selle alati kohtus vaidlustada.
Meie arvamus, et EP-s töötavad mõned ebapädevad isikud ei koti küll kedagi.

11,823@191,5km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lorrap
klubiliige

Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD

postitati 19.09.07 18:58

Kuna teema läheb juba puhtalt üle liikluseeskirja rikkumise õigustamiseks ja põhimõtteliselt rullnokluse propageerimiseks siis teema ära lukku.

Liikluseeskiri on mõeldud täitmiseks. PUNKT. See et keegi meist sõidab 90 alas 100'ga ei anna mitte kõige vähematki õigust 90'ga sõitja kirumiseks. Kui sellest aru ei saa, siis tagasi autokooli.

...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 32.6% - SQL: 67.4%]