Lehekülgi: 1 2 3 4 |
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
postitati 20.10.14 17:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: muumitroll
Käisin täna seda vaatamas: http://www.auto24.ee/used/1785865
Ei osanud millegi üle nuriseda ega kurta. Sai küll katsutud ja kuulatud igalt poolt. Selle hinna eest väga soliidne. Korralik nii seest kui väljast.
Homme lepin aja kokku ka Revalis, et nemad auto üle vaataks. Veidi pidavat õli sööma.
Ega keegi teine seda isendit vaatamas ei ole käinud? |
Päris kena. Hinnad küll mega odavaks läinud. Peaks endale ka vist S-i
pühapäeva liikuriks võtma.
|
|
|
muumitroll
huviline
Registreerunud 25.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S4 b5 1999 2.7BiT, Audi S6 c5 2001
|
postitati 20.10.14 18:10
|
|
|
Olen vahest kogemata sattuud lugema teemat kus kurdetakse esside automaatkaste, et kipuvad läbi minema. Mis nende hädad täpsemalt on ja mis remonti
või hoolt nad vajavad? Hetkel kahjuks enam ühtegi sellist teemat ei leidnud. Ei karda küll mingit remonti summaliselt vaid tahaks asjaga lihtsalt
veidi kursis olla ja kõige hullemast hoiduda.
|
|
|
priidik
huviline
Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.10.14 11:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: muumitroll
Olen vahest kogemata sattuud lugema teemat kus kurdetakse esside automaatkaste, et kipuvad läbi minema. Mis nende hädad täpsemalt on ja mis remonti
või hoolt nad vajavad? Hetkel kahjuks enam ühtegi sellist teemat ei leidnud. Ei karda küll mingit remonti summaliselt vaid tahaks asjaga lihtsalt
veidi kursis olla ja kõige hullemast hoiduda. |
Õigel ajal õli vahetada ja kastiga mitte lollusi tehes ei tohiks temaga eriti midagi juhtuda. Muidugi seda, kas enne sind on lollusi tehtud, ei saa
keegi garanteerida.
|
|
|
MaQQu
klubiliige
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.10.14 11:17
|
|
|
Olen samal arvamusel - kui ostad korras kastiga auto, siis sa ei peaks selle pärast pead vaevama.
|
|
|
muumitroll
huviline
Registreerunud 25.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.10.14 15:03
|
|
|
Nonii, ei teagi mida arvata.
Nimelt käisin siis Arupos müüjaga autot kontrollimas. Keegi asjapulk sealt tegi siis proovisõitu ja ütles lihtsalt, et KÕIK on perses ja jalutas
minema, ei viitsinud kommenteerida ega selgitada. Küsisin vist vähemalt 3 korda, et mis perses on, vastust ei saanud. Ausaltöeldes, väga solvunud olen
teeninduses. Küsiti ainult, et kas tahan tõesti 10 000€ sinna auto alla magama panna. No tõesti, ma ei ole nii rumal, et aru saada kas auto vajab 10
000€ investeeringut või mitte.
Jääb lihtsalt teadmine, et ilmselt oli veermikuga midagi mäda. Tõsi, ise kuulsin tagumist amorti kolksumas.
Käigukasti ja mootori kohta kommentaari küsides ütles litsalt, et tundus ok aga ikkagi, KÕIK on perses.
Reedeks panen Flamekosse aja ja vaatan mis spetsialistid räägivad kui reaalselt autole käe külge panevad.
|
|
|
ragnara
huviline
Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal
Auto: A4 b9 2.0TDI Quattro
|
postitati 21.10.14 15:11
|
|
|
Uskumatu mida ma loen ikka . Head närvid sul ma ütlen, ma oleks vist
murdunud ja paar paremat sõna õelnud sellisele oinale. Eeldan, et maksid ka veel teenuse eest, siis ikka tere tali. Isegi kui seal ees ja taga kõik
puksid läbi ja amordid läbi ja piduri kettad klotsid läbi ei saa sa sinna 10k alla panna , ju see mõni audi vihkaja on. Ise käinud 7 bemmiga kontrollis, vend ise iilge bmw armastaja ja olgugi, et seal oli
hullult pisivigu siis vend seletas täpselt miks ja kuidas ja palju maksab remont ja kas tasub ning, et enamusel e38 on samas seisus või oluliselt
hullemas.
|
|
|
muumitroll
huviline
Registreerunud 25.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.10.14 15:28
|
|
|
Õnneks oli mees ise nii "solvunud", et ma talle sellise "perses" auto viisin ja ei küsinud isegi raha. Ilmselt oli mehel lihtsalt väga halb päev,
ei oska öelda. Ma nagu ise hakkasin ka mõtlema, et isegi kui ma kõik detailid sillas ära vahetaksin siis ei saaks ma 10 000€ kokku vast
|
|
|
priidik
huviline
Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.10.14 19:46
|
|
|
Äkki vana ise müüb sarnast autot
|
|
|
muumitroll
huviline
Registreerunud 25.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.10.14 13:42
|
|
|
Sai siis tolle isendiga spetsialistide(Flameko autohoolduses) ära käidud. Ega kiidulaulu ei lauldud
Auto on suht õnnetu küll veermiku poolest ja ka mootor pidi paksult õline olema. Käigukasti ja mootori vahelt lekib ka õli. Puudusi oli veel
küllaga.
Ühesõaga soovitati turul veel ringi vaadata Kui kellegil huvi võib
täpsemalt küsida, ise ilmselt otsin autot edasi. Kui keegi miskid head teab, siis pakkuge
|
|
|
Competition
huviline
Registreerunud 12.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6, 250KW, 2001.a.
|
postitati 27.10.14 06:28
|
|
|
http://www.auto24.ee/used/1781184
vaata ja võta kontakti, gaasiga sõites ca 5-6€ 100 km kokkuhoidu.
Jõu ja kiirenduse kohalt alla bensiinile ei jää
|
|
|
muumitroll
huviline
Registreerunud 25.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.10.14 18:25
|
|
|
Kahjuks ei soovi sedaani.
|
|
|
TurboSlava
huviline
Registreerunud 09.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: 5X Audi 100 sedaan c4
|
|
sven66
huviline
Registreerunud 12.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: Q7 4.2, 100 quattro avant sport, Coupe GT, Subaru Forester XT, Coupe Q, 2x gsxr
|
postitati 07.01.15 16:07
|
|
|
Eks Arki pang jah. Siin on sellest
rohkem räägitud.
|
|
|
MaQQu
klubiliige
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.01.15 11:32
|
|
|
Kui küljesolevad esi ja tagastanged on originaal RS6 omad ning lisaks veel originaal küljekarbid, ukseliistud ja iluvõre, siis need üksi on
põhimõtteliselt väärt küsitud hinda : )
|
|
|
Unt1
huviline
Registreerunud 30.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 90Q, Audi RS6, Audi URS4
|
postitati 08.01.15 19:43
|
|
|
Vin-koodi kontrollides selgub, et see masin veeres tehasest välja A6 4.2 v8 quattro 220kw mitte S6! Seda sai siin ühes teises teemas ka arutatud.
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
|
ragnara
huviline
Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.03.15 10:54
|
|
|
http://www.auto24.ee/used/1913829
Kas keegi sellest midagi oskab rääkida. Mida arvata sellest sinisest jahutusvedelikust. Ls on ka juba selline et ilmselt keti majandus vaja vahetada.
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
postitati 02.03.15 16:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ragnara
Kas keegi sellest midagi oskab rääkida. Mida arvata sellest sinisest jahutusvedelikust. Ls on ka juba selline et ilmselt keti majandus vaja vahetada.
|
Sellel ju ainult kaks väikest ketti.
|
|
|
|
ragnara
huviline
Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.03.15 16:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: yanekk
Tsitaat: | Algselt postitas: ragnara
|
Sellel ju ainult kaks väikest ketti. |
No ketid ja pingutid ja asjad ei tohiks hullupööra kallis kraam olla. Koos rihmade ja pingutitega vast 2000.- saab hakkama? Lihtsalt päris raipeks
lastud asja ei taha osta. Üks pildi pealt päris kena, too must, aga avaliku päringu järgi see kuni 2017a arvelt ajutiselt eemaldatud, tundub kahtlane
ja automaat kast hirmutab ka veits kui ei tea täpsemalt auto hooldus ajalugu. Ehk keegi teab kedagi kes teab kedagi kellel on sõber kes müüb S6
manuaal avant ja mis on paigas hinna ja kvaliteedi suhtega?
|
|
|
Oudseisy
huviline
Registreerunud 04.05.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B7 2.0T 2005a
|
postitati 03.03.16 14:37
|
|
|
Päevast seltsimehed!
Mõtlesin teemat lihtsalt veidi elus hoida, kuna viimane postitus on juba aasta vanune. Ja muidugi kellele ei meeldiks V8
Endal mingit kindlat ostusoovi otseselt ei ole aga võib-olla tekib või tekib see kellelgi teisel, kes seda teemat loeb ja saab ehk targemaks.
Hetkel auto24-s on müügil 4 Audi S6 4.2 V8 250kw 2000-2002a. Hindadega 2700-4400€ (ilma 19" velgedeta)
Üks parem/hullem kui teine.
Audi 1
Audi 2
Audi 3
Audi 4
Paljud ehk eelistaksid sellise kubatuuri puhul manuaali automaadile, kuid hetkel on kõik autom. kastiga.
VIN-koodi on julgenud ka üks omanik juurde lisada.
Saan aru, et massilist huvi nende isendite vastu ei ole, kuid keegi ehk ikka käinud vaatamas? Teab midagi nendest? Kellegi tuttava tuttav omab?
Jutu järgi, mis auto24-s kirjas, võiks eeldada, et Audi 2 on kõige soliidsem.
Kellelgi midagi lisada, täiendada, küsida, arutada - siis andke aga tuld!
|
|
|
sigaelmar
huviline
Registreerunud 25.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.03.16 16:17
|
|
|
Veel paar kuud tagasi maksid need autod ca 5000€, nüüd on talv läbi ja hinnad kukuvad. Viimasel on keegi vist sisuga nahka teinud sest need pole isegi
mitte sportistmed, rääkimata Recarost. Mis muuseas pole üldse nii mugavad kui arvata võiks. Õigupoolest on Recarod minu arvates isegi ebamugavad
võrreldes tavaliste sportistmetega. Kunagi keegi siin foorumis tahtis vahetada ka oma Recarosid tavaliste sportistmete vastu, kui ma siis seda
lugesin, mõtlesin, et what a f@#k aga nüüd kui omal ka selline on, siis ma mõistan teda
|
|
|
-deepack-
huviline
Registreerunud 03.11.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B7 3.0 TDI Quattro S-line
|
|
mkb
meeskond
Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Avant Q
|
postitati 19.06.16 16:56
|
|
|
Võrreldes teistega pole see hind küll "kiirmüügi" oma.
|
|
|
|
andriu
huviline
Registreerunud 21.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: a6c6
|
postitati 21.06.16 07:53
|
|
|
Hiilin ise ka siin c5 s6, aga tundub et enamus autosi mis praegu müügis, olid ka 3 kuud tagasi. See isend http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=2265720 tundub piltidel
ok, aga pidi olema tosooli kadu, kuna lõdvik lekib, samas plokikaane tihend vahetatud, aga lõdvikut pole vahetatud, kuna ei viitsi tegeleda sellega!?
Ma leian, et kui nädalaga tosool välja lekib, tuleb sellega koheselt tegeleda, mitte leppida iga nädal liitri peale valamisega, kuna selle tihendi
vahetus on kordades kallim kui mingi lõdviku asendus. Pigem lõhnab kõvera plokikaane järele see lugu.
|
|
|
andriu
huviline
Registreerunud 21.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: a6c6
|
postitati 02.07.16 19:41
|
|
|
Tean, et 100tuh on sellel maha keritud, ehks siis tegelik ls pea 400tuh, mis omaniku arvates selle auto jaoks on alles lapsekingad arvestades mootori
ressurssi
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |