Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: 2.8 128kw mootor uimane (Vastuseid: 52 | Vaatamisi: 7086)
Rom
huviline

Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: C6 3.0TFSI S-line

postitati 03.08.07 20:07 Tsiteeri

Ise olen ka 2,8 (128kw) omanik ja peale 2,6-te pole midagi audi mootoritest proovinud. Veidi rumal küsimus aga kas 2,2t on "tagumiku tundega" tunduvalt väledam? Samas on mind vaevanud küsimus kumb kiirem kas 1.8t või V6 2,8? Vabandan ette rumalate küsimuste pärast aga tahaks midagi väledamat asemele, kuid pole midagi ette võtnud ega tea täpselt kuhu poole liikuda, et saada paremat kiirendust?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 03.08.07 20:20 Tsiteeri

V6 on selline mugav igapäevasõidumootor. Lubab kolmanda käiguga muretult sõita 30-130 km/h. Väänab juba madalalt mõnusalt. R5 laadset teravust tal aga tõesti pole. Pärast 5k RPM hakkab vaikselt kustuma ja piirajasse polegi teda erilist pointi lasta. 2.2T on hoopis teistmoodi. Enamvähem 3k RPM-ni on ta suht tuim ja tahab linnas pidevalt käikude lappamist. Samas kui osuti jõuab 3k juurde ja üle ja boost taha tuleb, käib vrrrrrmmmmmmm ja osuti on 7.5k RPM peal, kiirelt järgmine käik, vrrrrmmmmmmmm, osuti on 7.5k RPM peal. Jne. :P Vaatad parempoolset kella, okoo, 200. :P Hoopis teisest puust mootor kui V6. Nii et mõlemal omad plussid ja miinused. Mina isiklikult ei julge 2.2T mootoriga autot eriti osta, kuna ma jääks ilmselt esimese kuuga lubadest pikaks ajaks ilma.

Black @ väga värsked muljed veel ADU'st. :P

Mul endal on 128 kW 2.8 B4 quattro. Eelmisel suvel proovisin ühe klubilise 132 kW 1.8T A6 quattrot. Minu arust liikusid väga ühtemoodi. Ma arvan, et kui ma peaks A6 peale mootorit valima, siis valiksin selle järgi, kumb käigukast mootori otsa saab - automaadiga V6, manuaaliga 1.8T.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
alar008
huviline

Registreerunud 05.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3.0 Q, Audi Q7 3.0 171kw

postitati 04.08.07 14:16 Tsiteeri

Endal sama mootoriga ja ei kurda.Astub minna küll.Algul oli ka jama,et uimane aga tahab väga täpselt süüdet paika saada siis liigub küll.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 7.8% - SQL: 92.2%]