Lehekülgi: 1 2 3 |
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 20.12.11 20:33
|
|
|
Kui ma praegusesse elukohta (suvaline Mustamäe 5-kordne) kolisin, pandi mulle ka algul kojamehe vahele perfokaarte, kus oli joonistatud skeem, et BMW
(mul oli siis E30) ei tohi parkida mitte maja pool teed ukse kõrval, vaid tema koht peaks olema kuskil teisel pool teed. Paar korda viisin need
demonstratiivselt lähedasse prügikasti, pole rohkem ilmunud.
Suvel sattusin poest tulles peale, kuidas kõrvale pargitud auto tagauks oli vastu minu oma avatud ja keegi seal midagi kohmitses. Usun, et see 70€ oli
talle hea õppetund.
|
|
|
|
MartT
klubiliige
Registreerunud 23.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: C4 2,8Q
|
postitati 20.12.11 20:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kpsTeine toredam kogemus oli Kristiines, kus ise kükitasin kõrvalistmel ja kõrvale parkinud autojuht
lõi rahulikult suure pauguga ukse minu auto vastu. Kuna ma olin oma kirsivandiga (liikuriga, mille ilust on mul täiesti kama) siis minu reaktsioon
sellele oli veel suurema pauguga oma küljeuks lahti ja astusin autost välja . |
Endal oli sarnane kogemus. Olin küll juhikohal, ootasin kui teised poest tulevad. Kõrvalistuja poole parkis keegi pohhuist ja pauguga lõi ukse lahti.
Päris korralik mats oli, juhi kohal kenasti tunda. Kuulsin tüübi suust vaid valju "ohh"'i ja liikus poe ukse suunas edasi, ei vaadanud tagasi ega
midagi. 100% kindel, et nägi mind ja minu kõrvalistujat autos. Oleks kohe välja karanud aga turvavöö oli peal ja ei saanud autost kähku välja. Kuna
minu autos olijad poes veel jokutasid siis sain ära oodatud kui see tüüp tagasi tuli ja aru päritud, et sedasi parklas uksi vastu teise inimese autot
ei lööda. Vastus oli umbes et mitte midagi ei juhtunud (tegelikult pärast valgemas oli üht kriipsu ukse iluliistul näha, õnneks plekk vmt pihta ei
saanud).
Tüüp pmst irivitas ainult ja istus oma masinasse tagasi.
Saaks aru kui kogematta uks hooga lahti läheb ja kohe vabandatakse, et näe juhtus. Aga sellel tüübil jäi õigust ülegi.
|
|
|
Raika42
klubiliige
Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c4 2,5tdiQ; S6 c5 4,2Q; A4 b5 2,8Q
|
postitati 20.12.11 21:27
|
|
|
Oli omal ka kunagi juhus, kus naine läks poodi ja ise jäin autosse ootama. Minu kõrvale parkis mingi Land criuser, mille uks virutati pauguga vastu
minu auto kõrvalistujapoolset ust lahti. Kuna kaks päeva varem oli sama auto ja juhiga sama situatsioon olnud siis teist korda ma asja alla neelata ei
kavatsenud. Ronisin küljega keskkonsooli peale ja täpselt siis, kui länkarivend ukse kinni lajatas ja vahelt ära astus, lõin oma ukse täie jõuga
lahti, ilusa mõlgi talle ukse peale. Vana vahtis ainult, nii umbes 10 sekundit ja jalutas poodi. Kui tagasi tuli, suutis isegi niimoodi sisse ronida,
et uks minu autot ei puutunud.
See mõlk, mis tema tekitas, tuli suhteliselt lihtsalt välja. Loodan, et temal läks sama kergelt....
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.12.11 22:59
|
|
|
Kummaline - saate uksele paugu, hetk hiljem panete kättemaksuks sama uksega paugutajale vastu?
Tekib küsimus, et mille üle te täpsemalt kiunute?
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 21.12.11 09:06
|
|
|
No andmise rõõm on ju alati suurem.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 21.12.11 09:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
No andmise rõõm on ju alati suurem. |
Sa oled mingi poksija või
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 21.12.11 10:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
No andmise rõõm on ju alati suurem. |
Jõulud on ju andmise aeg, eks siis tuleb see lahkus rohkem inimestes välja
On endalgi olnud juhuseid, kus tegelane suht tuima näoga lajatab ukse lahti vastu minu autot (siis kui mul Galant oli). Passisin parklas, ootasin
töölt tulevat elukaaslast, kui kõrvale parkis üks B5 Passatiga päss (välimuse järgi oli vist mingi 50a playboy- kerge vunts nina all, pikad blondid
lokkis juuksed jne). Parkis ära, ja siis ilge matsuga enda juhiuks minu auto tagumise rattakoopa vastu. Hüppasin välja ja küsisin, et mida kuradit?
Vend vahtis mulle otsa, kehitas õlgu ja jalutas minema. Ootasin ta ära, kuni tagasi tuli (olin vahepeal moblaga pildid teinud- Galantil oli väike
triip tagakoopal, Passatil natuke ukse juurest värvi maas) ja tegin siis vanale ettepaneku- 100 euri ja unustame ära või lähme koos piltidega
kindlustusse. Mõtles ta veidi ja maksis raha ära. Miks raha küsisin- sest niisama asja jätta ei saanud lihtsalt ja enda auto mõlkimisel mõtet ei
näinud (kuigi oleksin võinud tema autole oma juhipoolse tagumise uksega ka nii mõnegi kena mõlgi teha, ilmselt oleks ka minu auto selle läbi
kannatanud, samuti ei poolda sellist sina tegid mulle- mina teen sulle hullemini tagasi käitumist).
Ilmselt see mõjus talle, sest järgmine kord kui teda nägin, siis teretas viisakalt ja parkis oma Passati teistest autodest eemale.
Rahakoti kallale minek pidavat inimesele kõige paremini mõjuma. Kunagi ülemuski ütles, et kui inimene muud moodi ei õpi, siis minge ta rahakoti
kallale, selle kaudu õpib ta kõige paremini.
Rahulikku jõuluaega ja ilusat parkimist!
|
|
|
|
Raika42
klubiliige
Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c4 2,5tdiQ; S6 c5 4,2Q; A4 b5 2,8Q
|
postitati 21.12.11 12:11
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Harry_R
Kummaline - saate uksele paugu, hetk hiljem panete kättemaksuks sama uksega paugutajale vastu?
Tekib küsimus, et mille üle te täpsemalt kiunute? |
Ei kiunugi, lihtsalt mõni inimene ei õpi muud moodi, kui tuleb samaga vastata.
Esimene kord oli väike diskussioon, kus minu pretensiooni peale kästi mul vi*tu lakkuda ja oma vana rondiga nahhui tõmmata.
Teine kord sai samaga (uksepauguga) vastatud.
Kolmas kord kõrvuti parkida ja imekombel suudeti autost viisakalt välja ronida. Poleks eelmine kord midagi ette võtnud, oleks kolmas kord lõppenud
nagu esimene.
Kes viitsib ühe kriimukese pärast kindlustuse vahet joosta ja aega raisata? Mitte mina, aeg on liiga kallis selleks, et mitu päeva lolli mängida ühe
mõlgikese pärast. Samas aga häirib kui keegi arvab, et kuna kõrvalolev auto on tema omast 15 aastat vanem võib seda südamerahuga rammida ja taguda.
|
|
|
lohe
huviline
Registreerunud 16.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat Variant 4 motion 1,9TDI 96kw; Audi 80 B4 2.0 85kw
|
postitati 21.12.11 12:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Raika42
Samas aga häirib kui keegi arvab, et kuna kõrvalolev auto on tema omast 15 aastat vanem võib seda südamerahuga rammida ja taguda.
|
Vabandust vähekese OT pärast, aga hiljuti olin ise just vastupidises situatsioonis. Kulgesin pere teise auto (92 a B4-ga) mööda vabakat ja kõrval tegi
1 blond tibi selliseid kahtlaseid manöövreid oma väga uue X5-ga. Aga jube hea oli sel hetkel mõelda: "tead mu auto maksab u poole su bemmi kuumaksest
ja erinevalt sinust ei põe ma vähimalgi määral kui sa selliste trikkidega siin küljed kokku ajad" Ilmselt oleks suisa hea meel minna kindlustusest raha ära tooma.
Ja tegelikult olen väga tihti täheldanud, et mida vanem ront, seda muretum on linnas nende ess mersude ja muude kõvatajate vahel kulgeda. Juhul
muidugi kui sellele rondile on backup mõne teise auto näol kodus olemas.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 21.12.11 16:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lohe
Ja tegelikult olen väga tihti täheldanud, et mida vanem ront, seda muretum on linnas nende ess mersude ja muude kõvatajate vahel kulgeda. Juhul
muidugi kui sellele rondile on backup mõne teise auto näol kodus olemas. |
Täpselt.
Sellepärast ongi mul Audi esitiivad seniajani vahetamata, keegi vöiks piskusegi köksu teha, et kindlustuse kaudu uus saada.
Omakasu peab ka veidike olema.
Eks auto välimus küll näritud esitiiva pärast kannatab, kuid ega see ju "kiirust" vähenda.
Ise üritanud nendele ukselaksudele esialgu viisakalt läheneda, kuid kui jutule vilistatakse, siis pole ka ise kade märki jätmast.
Eelmise autoga oli juhus, kus lasin enda ees oleva naisterahva oma A6-ga ära sättida ja vurasin tema körvale, vaatas, et tulen ja pargin, ootas kuni
toimingu löpetasin.
Temal käis uks hooga lahti vastu minu auto paremat külge, ok üritasin olla rahulik, tädi vaatas ja muigas...ok ise juba vaikselt pobisesin, et kui
saaks teeks tagasi ... samal ajal aga mul poiss tagaistmel avas samuti ukse ja hooga tema A6 tagumisele tiivale, mis sai korraliku täkke.
Vaatasin hiljem tema masina tiiba lähemalt, kraaps sügavalt läbi värvi, koos terava lohuga.
Olin siis samuti viisakas ja ei öelnud talle midagi, olgugi, et tema oli juba jöudnud kaubanduse uksest sisse marssida oma köveratel körbenud
tikkudel.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
|
Auditehh
huviline
Registreerunud 20.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: Tid
|
postitati 21.12.11 20:38
|
|
|
Endalgi parklas uksega kerge kõks kõrval parkinud juhi poolt saadud, kui poest tulevat sõpra ootasin. Märkuse peale vabandati ja kuna kriimu ega mõlki
ei tekkinud jäi asi nii.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |
|