Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Kas panna juba suverehvid? (Vastuseid: 85 | Vaatamisi: 9607)
Reimo
huviline

Registreerunud 18.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Peugeot 508SW, A4 B5

postitati 14.03.07 12:30

Tsitaat:
Algselt postitas: aivo_
Tsitaat:
Algselt postitas: Reimo
Minuarust on kõige haigem vabandus see, et näe nõuka ajal ei olnudki talverehv jne.Krt siis olid ju autod ka siksid ja mossed :).Tänapäeval on autod juba niipalju võimsamad ja oleks äärmiselt vastutustundetu teiste suhtes juba praegu suverehvid alla panna.Kannatage inimesed nüüd natuke ega see kevad ja suvi tulemata ei jää.Ööpäeva keskmine temp.on veel piisavalt madal ja hommikud on ikka veel väga libedad.
Kus kohast näed, et see vabandus oli. Pakkusin lihtsalt mõtlemisainet. Muide sigulid, mossed on tagaveolised ja üldiselt ka tänapäeva autodest kehvemini juhitavad arvestades nende ehitust. Samas võime ju öelda, et seaduse valmistajad kes määravad ära kohustusliku talverehvi aja on ka vatutustundetud. Märtsist võib sõita suverehviga ja see pole seadusega keelatud. Tahan siin kohal öelda seda, et kõik on ikka inimeste mõistuses kinni. Paljud sõidavad juba suverehvidega ja mina ei arva, et peaksin selle pärast ühistranspordiga sõitma kui mõni hull suverehve kasutab.

Ei midagi isikliku lihtsalt arvamus.

Mõtlesin seda üleüldiselt.Olen tegelenud rehvidega juba 7a ja olen kuulnud selliseid vabandusi seinast-seina.Inimesed on käinud märtsis suvekaid alla panemas ja siis on aprill üllatanud tuisu ja tormiga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 14.03.07 12:42

Täna uisutasin naastudega mööda maanteed hommikul ringi ja mõned mehed panevad siis suverehve alla :D

Edit: Mainin siinkohal ära, et ka ise olen sõitnud hallil ajal ringi sigulli ja leenini peadega totaalse kiilakaga, sest naastu võtta polnud :)

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 14.03.07 13:00

Täna hommikul keeras minust ca 300m eespool auto ennast katusele.Must jää+suverehv.:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
cmp
huviline

Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 14.03.07 13:00

EMHI märtsi ilmaprognoos on selline:
Kuu esimese kolmandiku lõpul võib lühiajalise soojalaine tuua järgmine läänetsüklon. Kuu teises ja viimases kolmandikus tugevneb Põhja-Skandinaavia ja Põhja-Venemaa kohal külm kõrgrõhuala.Kuid samas toovad läänetsüklonid Baltimaile pilvist, sajust ja suhteliselt sooja ilma. Mõnedel öödel, kui kõrgrõhuala mõju ülekaalus, võib selgimiste korral langeda õhutemperatuur ka alla -10°C. Päevane õhutemperatuur on nullilähedane, kolmanda dekaadi lõpul plusspoolel.

Et ööd lähevad veel külmaks

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 14.03.07 13:07

täna hommikul sai kah mõnusalt uisutatud: 85kw q ajas asfaldil selle hooaja ug500-dega kõik neli all ringi, et lausa lust oli külge libistada. sai siis poolevedusega käidud ka maanteel...mõnus liuväli, üle 80km/h tahtis auto juba vägisi otse minna (autol on 1500km sõitnud ug500-d, abs, esr, esp ja krt teab misasjad veel).
asjast siis veel niipalju, et rehvid ei asenda ajusid! maanteel oli 2 autot kraavis ca 10km vahega, mõtlesin et aitan välja, esimene neist oli suvekatega, temale soovisin head päeva jätku ja leida pood, kus ajusid müüakse ! teisel olid talvekad, tema aitasin rõõmsalt teele tagasi.
vat just selline suhtumine on mul inimestesse, kes praegu suvekad alla kruvivad.
nb: see suhutmisega ei esinda ma audiklubi, ei olnud audiga teel, see on minu isiklik suhtumine ega kuulu edasise arutamise alla.

ahjaa, täpsustuseks:
talvekatega oli MB c200 väljalaskega 2000 ja edasi (päris viisakas ilukilp oli)
suvekatega oli umbes samavana omega, ilusa 16" azev type C veljega

ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 CQ '87

postitati 14.03.07 13:12

Nõuka aeg ei pane ei vähemalt ega suuremal määral üldse midagi mõtlema. Pole mõtet isegi seda mainida. Nõukaajal jagati autosid vastavalt "teenetele" ja kui said loa olid õnnelik, et saad auto osta. Ka minu vanemad ostsid omale NIVA umbes nii 85-86 aasta paiku loaga, uskumatu aga luba anti ainult kasutatud auto ostuks. Ja see maksis tol ajal rohkem kui uus. No need load olid küll jah tihtipeale parematele autodele.
Veel üht teist. Tänapäeva, kui eriti veel eramajade rajoonis ringi sõita, võid olla kindel, et maja ees on vähemalt 2-3 erinevat autot. Igal pereliikmel enda ja mõnel lausa mitu. Igaks elujuhtumiks. Nõukaajal pidi pere õnnelik olema kui sapakas nende hea tööloom oli. Nii et mida me räägime üldse liiklustihedusest ? Loomulikult juhtus ka siis õnnetusi, aga rooli ka ei istunud väga kogenematud juhid, emmed - issid lihtsalt ei lubanud oma kallist vara sedasi katki sõita. Samahästi võiks juba siis võrdlema hakata rauaaega ja tänapäeva, et näe, siis ka ju talv tuli igal aastal ja inimesed jäid ellu, miks enam ei peaks jääma ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ponkskar
huviline

Registreerunud 20.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 14.03.07 20:08

Mulle tahtis ka üleeile üks tibi Ford Ka-ga selga tulla. Oli kurv enne Jüri kirikut ja tuli mulle vastu, paarkümmend meetrit enne mind hakkas vibama ja just kui oli must möödunud viskas risti ja minu sõidu suunda. Oleks ma 1-2sekundit hiljem olnud seal, oleks mulle täiega külg ees sisse tulnud (kui ma ise ei oleks just jõundud kraavi keerata vms). See nädal on ikka igal hommikul täiega libe olnud (alustan liikumist ca 7.30). Talverehvidest on õhtul töölt koju tulles kahju küll kui väljas 5-10kraadi sooja, aga hullem oleks hommikul suvekummidega kellegagi kokku panna.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 14.03.07 23:31

Minu arust on siin kõk kinni inimeste suhtumises auto jõuan osta aga rehvi enam mitte. Lihtsalt vastutustundetud inimesed.:(

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tegelane5
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 15.03.07 09:03

To Tarmo
Ma ei saa aru mispidi see juht targem on kes 10 km hiljem, eriti peale seda kui enne teda oli juba keegi teeäärde jäänud ise naelkummidega teelt välja sõidab?:o Arvatavasti mesa vend lehvitas ka sellele suvekummidega õnnetule.:( Ma saan aru kui joobes juhi jätad teeäärde tahenema aga antud juhul milleks üldse siis vaevuda, midagi tehti ju nagunii valesti.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 15.03.07 09:47

Juunis võib ka veel lund tulla. Et krõbistaks naeltega jaanipäevani? Igaks juhuks. Äkki tuleb veel. Praegugi on juba väga vastik kuulata, kuidas naeltega mõttetult asfalti üles freesitakse. Kui seadusega on lubatud märtsikuust suvekad alla panna, siis on iga autoomaniku vaba valik seda ka teha ja siin avarii korral peksa pakkujate hambad ise jalaga välja lüüa.
Tsitaat:
Algselt postitas: pampkuri
Minu arust on siin kõk kinni inimeste suhtumises auto jõuan osta aga rehvi enam mitte. Lihtsalt vastutustundetud inimesed.:(

Pigem selles, et teed on puhtad, päike väljas, tahaks oma 20" bling-blingid alla keerata. Autofoorumites käivad autopeded, mitte koduperenaised.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 15.03.07 10:09

Kui sõidate ajal, mil võib libedust veel teedel olla, miks mitte kasutada talvekaid? Samas kui autosõit leiab aset 100% ilma külmast tingitud libeduseta teel, siis oleks aeg ju ära vahetada rehvid.
Ma ei saa aru, miks peab siin vaidlema sellise asja üle nii pikalt? Kas inimestel foorumikasutajatel pole enam üldse omal ajusi, millega otsuseid vastu võtta? Kas varsti tuleb teema aluspesu vahetamise vajalikkuse/intervalli pikkuse kohta?

S8 http://images.spritmonitor.de/1565415_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.png Die Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 15.03.07 11:08

yeah, midaiganes. Küll arvad sama, kui Sul naelad ja libedaga pidurdada vaja on ja seisma jääd ja mõni lammas oma ilusate blingidega sulle tagant selga uisutab. Mis ma öelda oskan, seadus on seadus, loomulikult kedagi lüüa ei tohi ja samuti käskida ei saa naelu all hoida. (see oli näiteks toodud et oma emmotsioone väljendada - kohe näha kuidas inimestele hinge läheb:) ) Samuti pole seadust, et iga hommiku tuleks hambaid pesta, tööle minnes viisakusest tere hommikust öelda.. aga vaata need on kuidagi välja kujunenud moraalinormid, vastupidiselt mõtlevad vaid inimesed kes on mina-ja-minu-ego küüsi langenud. No kahju sellistest. Ei tasu isiklikult võtta, eks me kõik oleme siin ju autopeded suuremal ja vähemal määral, aint eks see õige autopedelus just olekski teistega arvestamine ja austamine, mitte oma ülbust näidata üles, et olen suur isa ja teen mis tahan. Meie asfalt on nagunii hukas, see 20-30 päeva naeltega freesimist kindlasti muudab seda küll hullemaks, aga samas maksame me kõik aktsiisi ja ootame, et teed ka korda tehtaks. Soomes sõidavad inimesed kuni viimse hetkeni naeltega, aga pole nagu probleemi tekitatud. Elud ikka kallimad. No üleüldse suht mõttetu teema vaidlemiseks. Nagu mainisin, ilusad blingid lähevad meie muutliku ilmaga ja armsate teeoludega 10 km jooksul juba koledateks sopasteks.
Lihtsalt kahju vaadata, kui inimesed aint oma ninaaluse hea eest seisavad. See kas olla ohutu liilkleja teistele, jätab külmaks. Ja on ju siis hea kiruda kui p*rses meie liikluskultuur on, mis siis, et ise sellise kaose tegelt põhjustame....

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Juunis võib ka veel lund tulla. Et krõbistaks naeltega jaanipäevani? Igaks juhuks. Äkki tuleb veel. Praegugi on juba väga vastik kuulata, kuidas naeltega mõttetult asfalti üles freesitakse. Kui seadusega on lubatud märtsikuust suvekad alla panna, siis on iga autoomaniku vaba valik seda ka teha ja siin avarii korral peksa pakkujate hambad ise jalaga välja lüüa.
Tsitaat:
Algselt postitas: pampkuri

Pigem selles, et teed on puhtad, päike väljas, tahaks oma 20" bling-blingid alla keerata. Autofoorumites käivad autopeded, mitte koduperenaised.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Audiamus
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 15.03.07 11:23

Nagu näha, siis arvamusi on niipalju, kui palju inimesi siin teemas. Väike vihje-- milleks on olemas selline asi nagu pikivahe. Räägitakse mingist selgatuiskamisest ja naelte ülistamisest. Mehed--sõitke normaalselt ja ärge istuge üksteise seljas-- siis ei juhtu ka üllatusi. Vähemalt mina proovin sedasi liigelda. Võib-olla see üleskutse on paljudele üleliigne, kuid siiski, kuna sellest siin juttu nagu polegi. Vähemalt iga päev liikluses olles pikivahest pole haisugi näha.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 15.03.07 12:09

Nõustun! Paraku saabki alguse kõik see pikkivahe ka kaugemalt kui aint enda nina ette nägemisest. Polekski probleemi :) Sina ja mina võime ju pikkivahet hoida, aga see ei tähenda, et seda oleks võimalik teha närvilise inimesega su seljataga, kes iga võidetud meetri ja sekundiga saab eneserahuldust nagu koer puule k*semisest. Ja uskumatu, kui linnas hoiad pikkivahet 3 auto jagu, võid kindel olla et alla minuti on Sul seda raske hoida, kõrvalreast lihtsalt arvavad 2 autojuhti, et seal on liiga palju ruumi ja selles reas liigub liiklus kiiremini. :) Aga ok kaasmaalased, muud ju ei tahtnudki öelda, kui ainult kainet mõistust ja arvestaks ka teistega, pole mõtet tülli minna kui maailmavaated nii erinevad. Seepärast see foorum siin ongi, et natuke arvamust avaldada. Aga tundub, et asi kisub käest ära..
Eks siis tuleb lihtsalt masendavat liiklusstatistikat lugeda ja kiruda taaskord, et kultuur hukas ja huvitav küll kuidas ta selliseks muutub, ise me ju kõik korralikud... :P
(panen käe südamele ja tunnistan, et olen liikluses vahest ikka siga ka - nii et oma sõnu vähemalt ma sööma ei pea! :))

Tsitaat:
Algselt postitas: Audiamus
Nagu näha, siis arvamusi on niipalju, kui palju inimesi siin teemas. Väike vihje-- milleks on olemas selline asi nagu pikivahe. Räägitakse mingist selgatuiskamisest ja naelte ülistamisest. Mehed--sõitke normaalselt ja ärge istuge üksteise seljas-- siis ei juhtu ka üllatusi. Vähemalt mina proovin sedasi liigelda. Võib-olla see üleskutse on paljudele üleliigne, kuid siiski, kuna sellest siin juttu nagu polegi. Vähemalt iga päev liikluses olles pikivahest pole haisugi näha.

lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: paar käru

postitati 15.03.07 12:19

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: ash
Ma annaks heameelega sellisele lambale pikki vahtimist kah veel kui tagant otsa tuleks ja näeks et suvekad juba all - täielikult idioot ju :)

Algselt postitas: karlpoiss
Nende tarbeks,kes olusi hinnata ei oska,viskasin sõrgkangi(mida perfektselt valdan) autosse.Mitte küll hammaste lugemiseks vaid nende suviste meeste autode lammutamiseks kes mulle selga juhtub tulema.

Arvasin et suudan näpud siit teemast eemal hoida, kuid on ikka "toredaid" klubikaaslasi küll.
Üks paneks vastu vahtimist ja teine tambiks sõrgkangiga autot. http://ufo.planet.ee/foorum/lol.gif

Mis toimub? Vastutate ka oma sõnade või veel enam tegude eest? Põrgake siin kui nii kõvad mehed tahate olla. Seal saab kirjutada, et kui kiiresti oled radarisse püssinud, kui mitut naist pannud, palju trahvi oled saanud, mis te arvate palju ma trahvi saan, millise laulu ajal tekib tahtmine gaas põhja suruda ja maitea mida veel. :D

Mul on ka autol suvekummid all ja kui lumi maha tuleb võtan lihtsalt teise auto millel naelad all. No ei ole probleemi.

selfer
huviline

Registreerunud 25.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe-83, A6 -2000, kadett -84

postitati 15.03.07 12:34

minu autol lamell all, ennem kui autosse istun teen silmad lahti ja ma näen mis ilm on, kas annan talda või olen ettevaatlik.Ja mina paneks suverehvid alla, kole jah naelte krõbin mis rikub asfaltit .Enamus sõidud linnas ala 90 protsenti. Kus juures talv läbi olid lamellid all 225 laiad ja ei saa ültse nuriseda et halvasti tee peal olin, korralik firma rehv.Jõudu

ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 15.03.07 12:54

TO: lukas

Enne kui ise kirjutad, loe korralikult mis mina kirjutasin. "Tore" on hoopis see, et paljudele nii hinge see läheb mis ütlesin. Kui Sa korra veel läbi loed, siis kirjutasin esimeses kirjas, et tekib tahtmina pikki vahtimist anda sellisel juhul kui selga uisutatakse... üks asi on tahtmine, teine asi on kas ka nii oleks. Ma tahaks ka, et iga päev kui ärkan, päike paistab. Ja iga kord kui panga arvet vaatan, oleks seal lõpmatud rahanumbrid. Samuti peale seda vaenulikku suhtumist, kus ma ka oma sõnade pärast olen vabandanud, et sellise posti teen ja seda alguses ja teadlikult, kirjutasin ka seda, et ei tohi ei kallale minna ega muud (järgnev postitus selgituseks paljudele, kes aru ei saanud). Põrkamisest on asi kaugel. Pigem põrkavad need, kes slikkidega hommikuti uisutavad.
Kui Sa minust nii s*tasti arvad, siis palju õnne. Aga enne soovitaks ikka teemasse süveneda, mitte niisama tühja kirjutama hakata. Foorum on foorum, aga nõmedaks kisub see, kui mõned isiklikuks muutuvad ja seda kõike südamesse võtavad.

Peale selle, kui Sul on võimalus sõita kahe autoga, millel erinevad rehvid all - lase käia, väga hea idee ja ainult kiiduväärt - see oleks kompromiss kõigile - teed jääksid terveks, saaks suure veljega sõita ja ka vaikust nautida. Enamus kes siin kekutasid, nendel seda võimalust pole. Seepärast ma ei saagi aru, miks õigustada seda suhtumist, mis on tõsiselt mööda igasugusest moraalist.

Veelkord, enne kui uuesti midagi kirjutad. Loe korralikult läbi, mis ka mina kirjutasin, et ise lolli olukorda ei satuks.

Peace!

P.S!! Tundub, et mul on liiga ühepoolsed maailmavaated, nii et võtan õppust ja hoian järgminekord selliste teemade puhul suu kinni. Mitte kibestumisest, vaid pigem sellest, et lihtsam on selle halli massiga ühineda ja nutta, kui pahasti kõik meil tänavatel on, et kõik on ainult riigi süü, ja kõik halb juhtub samuti riigi tahtel. :P Et kõik need õnnetused oleks ju olemata, kui riik korralikud teed ehitaks - pigem küll vahest tunne, et teid pole mõtet korda tehagi, muidu hakkab korduma vaikselt eelmise suve tragöödia, kus ei läinud vist ühtegi nädalat (ilusa ilmaga) kui poleks noored inimesed end surnuks ja vigaseks sõitnud. Aga ok, eks ma pole ainuke kellele turja on karatud kui lihtsalt reaalsust korra mainida ja küsida "kas sa ise ikka selle nimel vaeva näed, et midagi paremaks läheks?"... :)

lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: paar käru

postitati 15.03.07 13:29

to Ash

Ma ei saanud lihtsalt aru, milleks selline jutt või illusioon avariipaigas käitumisest. Oleks sa ainuke. Järgmine vend tahab juba kellegi maha lasta kes suvekatega selga sõidab. Vägivald tekitab teatavasti ju vägivalda.

Kui kirjutad, et sa annaks vastu vahtimist ja ise väidad et ainult tahaks anda, siis ma küll aru ei saa kuidas mina nüüd lollis olukorras olen või kuidas oleks pidanud välja lugema :D See selleks. Miljonid pangaarvel on oluliselt ebareaalsem unistus kui see, et keegi sulle selga uisutab suvekatega.

Minu küsimus lihtsalt oli, et kas sa annad endale aru, millest räägid ja vastutad selle eest mis sa teha võiksid?

Ise ma püüan olla võimalikult viisakas juht ja audiklubi tundub ka nagu keskmisest rahulikumate ja intelligentsete inimeste foorum. Pika kogemusega klubiliikme kohta ma usun et sa tead seda. Nõme on lihtsalt siin klubis sellist "kõva mehe" juttu lugeda. Mõtetu nagu veits ju?

Turvalist liiklemist ja külma närvi ning enesevalitsemisoskust sulle!

Loodan, et minu pärast seda teemat lukku ei panda. :)

ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 15.03.07 15:06

To: lukas

Mina vastutan enda sõnade eest täielikult ise. Ehk siis loed ikka veelkorra läbi mis ma kirjutasin, tundub et me räägime üksteisest väga mööda. Väljavõte minu esimesest kirjast:

Ma annaks heameelega sellisele lambale pikki vahtimist kah veel kui tagant otsa tuleks ja näeks et suvekad juba all - täielikult idioot ju
unquote

Ma annaks - ma annan. Minu arvates kaks täiesti erinevat väljendit. Eesti keele tunnis ma käisin küll korralikult omal ajal, nii et sellega mul probleeme pole.

Teema mõte kaob ära, kuule äkki peaksime privaatteadetega jätkama kui me ikka aru ei saa mis räägime ?

Vabandused risustamise pärast!

Ja et veel teemas püsiks natuke...

Kas mu kirjast loeb tõesti välja selle, et ma olen inimene kes läheks suvaliselt igale ühele kallale ? No tegelt kui Sa isegi seda loed, oli see pigem piltlikult näiteks toodud, et selline asi ikka rikuks tuju ära kui ntks kiilakas maas ja keegi oma suurte laiade suvekatega selga sõidab. Kas Sa ise ei oleks tige ? Ütleks ja kiidaks, et tubli mees et suverehvid alla keerasid, jätka samas vaimus, järgminekord ürita ikka kusagil vöötrajal inimesed ka alla ajada? Ei saa ju nii, vahest tulebki vaenulikumad ja tigedamad postitused teha, et inimesed mõtlema hakkaks, enne kui tegutsevad. Usun, et paljud, kes kibelesid enne suvekaid alla panema, peale seda kriitilist teemat vähemalt ootavad nädala - kaks, kuna mõistavad, et liiklus pole koht liivakastis, kus kokkupõrked on vaid näilised ja naljakad.

Tegelt võiks selle teema lukku panna, arutatud on küll juba igast maailmanurgast, seda igas asendis. Nii et need, kes suvekaid alla tahavad panna ja kahtlevad ning need, kel need all juba on või need, kes seda niipea veel teha ei kavatse, on oma vastuse saanud. Kui kellelgile läks midagi hinge mis ütlesin, siis privaatsõnumid on oodatud. Vastan neile meeleldi.

Päikest teile!! :)

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 15.03.07 17:33

Ma arvan, et teema võiks julgelt juulini üleval olla siis on vahva lugeda kes kellele vastu vahtimist annaks ja autot kangiga rüüstaks jne :D:D
Tuletagem nüüd meelde, et ametlikult on suverehvid alates märtsi algusest lubatud seega igasugused ähvardused ja idioodiks sõimamised jätavad kergelt sihukese ossi vms mulje. ("Marie Under ..piip.. oblikate vahel" ja "tulge välja vi.upead" tuleb esimese asjana kohe meelde:D)
Ja kodanik kes abistab hättasattunut autol all oleva rehvi järgi ei ole tõenäoliselt laubakumeruse poolest sugugi vahvam tegelane kui see kes velje ilu pärast siledad rehvid autole alla pani.
Hämmastavalt SR foorumi sarnane on osa sellest teemast.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
piltnik
huviline

Registreerunud 26.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1.8TQ

postitati 16.03.07 06:50

Teema püsti panna. Vist kohe selle möttega et, saaks ikka köva suutäie naerda kogu selle sisu peale. On ju vist ilm selge et, sellele küsimusele ei saa ühest vastust olla. kuid möne mehe harja kütab see teema ikka päris punaseks kohe. :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Reimers
huviline

Registreerunud 17.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 16.03.07 10:39

no ma panin eile igastahes suvekad omale alla kuna UG500 naastudest hakkas väga kahju ! Maantee otsasi pole plaanis lähima kuu jooksul sõita ja auto kasutusel aind linnas arvan et probleemi ei tohiks tekkida ! Tagavara variandiks on ema auto kus naastud all veel

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 16.03.07 10:53

otsustasin ka eile suverehvide kasuks,sest talvekad on naeltega ja hommikuti vara ei sõida.samas on mul mõlemad rehvid velgedel-nii et kui peaks totaalne ilmamuutus tulema ja pikemaks ajaks,siis saan ise kohe talvekad alla lükata.
...vist on ikka küsimus selles kus ja millal keegi sõidab,mitte selles,et kuupäeva ja linnulaulu järgi on nüüd õige aeg. :-)

cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2×80 ABK

postitati 16.03.07 11:11

panin minagi paar päeva tagasi suverehvid alla, noo inimesed vaadake välja, minumeelest on korralikud kevadilmad käes, ja et siin kuu lõpus lubab lõrtsi ja lund veel tulla, siis tuleb lihtsalt silmad lahti hoida ja ettevaatlikult liigelda,. sõitsid inimesed esimese lumega saavad nüüd ka, vaevalt et kõigil juba 1.okt. talverehvid all koheselt olid... ja tõesti peale 1.maid võib ka veel korralike öökülmasi teha.
ohutut liiklemist kõigile ja päikest, ja inimesed peske oma autodelt see talvekõns maha, ...kellele aga naelaklõbin meeltmööda, mix mitte:) igaljuhul 1.maini teile edu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 16.03.07 11:28

Mina isiklikult arvan et ei vaheta veel enne aprilli kuud, kuna sõitmist on rohkem linnast väljas ja hommikuti on ka jääd teel. Aastaid tagasi oli ka märtsis ilusad ilmad ja kuu lõpus viskas lume maha mis sai saatuslikuks autole, kahjutekitaja oli üliusin olnud ja heade ilmadega pastlad suvekad alla keeranud. Nii et aega on selle kiire asjaga, kuigi suvekad seisavad teistel velgedel.

Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 18.4% - SQL: 81.6%]