Lehekülgi: 1 2 3 4 |
Silwer
huviline
Registreerunud 11.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.11.06 22:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Geo
L2ppariga vaadati juba kolm korda, vigu ei ole. Softiks VAG-COM. |
Kindel et keegi tark elektroonik pole paigaldanud signat või immot selliselt et see rakendudes eemaldab ajult toite? 
BMW 325i E30 2,8 stroker & BMW 328iT E36 & Seat Altea XL 2,0 TDI+DSG
|
|
|
|
Geo
huviline
Registreerunud 20.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: 4xQ
|
postitati 28.11.06 20:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Silwer
L2ppariga vaadati juba kolm korda, vigu ei ole. Softiks VAG-COM. |
Kindel et keegi tark elektroonik pole paigaldanud signat või immot selliselt et see rakendudes eemaldab ajult toite? |
Kusjuures ongi selline immo - aga ei ole kindel mille pealt ta eemaldab toide ja diagnostikat saab teha !ainult! töötava mootoriga.
|
|
|
Geo
huviline
Registreerunud 20.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.12.06 05:21
|
|
|
nelja päeva jooksul olen remontinud autot
Leke põhjust ei ole leidnud, kuna kõik lõdvikud ja voolikud terved.
Ploki kaan oli halvas seisus - on varem keevitanud ja lihvitud - klapid tasapinnast pool milli väljas. Niimoodi siis tehakse leedus kaanele remonti

|
|
|
Taavi
klubiliige
Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: UrS4
|
postitati 06.12.06 06:29
|
|
|
Minul ja ka mulgil puhus nt turbo külmast kojast tuleva toru ja lõdviku vahelt. Aru silmaga midagi ei saanud.
|
|
|
Geo
huviline
Registreerunud 20.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.12.06 19:20
|
|
|
Lõpuks sai auto kokku panna Eile tegin paar tiiru, liikus parem kui varem.
Madalatel on rohkem jõudu, ka turboke hakkab madalamalt pihta, kuna eelmine turbo oli kehvem.
Mitte mingit torustiku vigu mina ei ole leidnud, kõik vollad on head ja ikusad, aga MAP tühikäigul ikkagi näitab o,7bar. Kuul pähe.
Tulevikus lasen kontrollida pihusteid. Nagu aru ma sain mootorit lahti võttes, kolmas ja viies silinder ei saanud korralikult kütet peale - kolvi
pind oli valge.
Käigud lülituvad hästi, tänud Jürile!
Sai ka peale ka teine visko sidur ---> mootori temp ei tõise üle 60 kraadi, kuigi esimest korda autot proovides läks ilusti 90ne peale.
Mootorisse sai MOTULi täissünt õli 0w40 ja kasti mingi 75w90. Kohe küsimus: mitu bar peab olema õli surve tühikäigul, kui õli temperatuur on 90
kraadi? Minul näitab 1 bar. kas see on normaalne rõhk?
|
|
|
forsin
huviline
Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan
|
postitati 11.12.06 19:35
|
|
|
aga MAP tühikäigul ikkagi näitab o,7bar. Kuul pähe.
Mootorisse sai MOTULi täissünt õli 0w40 ja kasti mingi ????75w90. Kohe küsimus: mitu bar peab olema õli surve tühikäigul, kui õli temperatuur on 90
kraadi? Minul näitab 1 bar. kas see on normaalne rõhk? |
tühikäigul map 0,7 ehk ainult kolm kriipsu vaakumis , halba pole selles midagi pigem peaks äratama varem turbot seega kasu sees.
Ja kasti mingit õli ei panda arvatagi sattusid mõne oli tootja tabeli otsa kes väidab et õli sobib sinu kasti ja maksab kõigest 90 % aga unustas
ütlemata et sinu le müüdava õli välp on ainult 15 000 km ja ei avalda sulle et konkurendi õli on 10 % kallim aga välbaga 60 000 karantii ja tegelikult
100 000 km ja sobib tegelikult hammasplokile ja torsenile.
Just see viimane asi ajab mind MINGISUGUSTE ÕLI MÜÜJATE JUURES NÄRVI.
Lisaks mingisugustele õli müüjatele solvab mind sihilik vale pildi loomine adinooli reklaamis (= näkku valetamisega )
Minu arvamus et 0 w on liiga hea vanale mootorile sest turbo pauk lööb selle õlikihist läbi õige lisand aitab (kasutan ka suvel 0w-30 aga mitte ainult
üksi.
ja tühikäik polegi nii oluline õli survele pigem ütle palju on tõstetud pööpretel ?
~2000 p/m soovitaks min 2 bar
|
|
|
ur666
huviline
Registreerunud 27.12.02
Kasutaja on eemal
Auto: A8,ur&coupeQ 20v
|
postitati 12.12.06 16:38
|
|
|
Tsitaat: |
ja tühikäik polegi nii oluline õli survele pigem ütle palju on tõstetud pööpretel ?
~2000 p/m soovitaks min 2 bar | 2000de juures 2bar on minimaalne surve,et õlituli ei põleks.
AUDI - Another Useless Deutche Invention
|
|
|
|
genekas
huviline
Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: järgmist plaanimas
|
postitati 12.12.06 21:57
|
|
|
normaalses seisus oleks ikka nii, et 2000 juures oleks ikka üle 3 bar võtta (oma autol on tavaliselt 4 näinud)
|
|
|
Geo
huviline
Registreerunud 20.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.12.06 13:07
|
|
|
Siis õli rõhuga on kõik korras.
Vaakumi suhe on seotud sisselaske nukkade suurusega ja nurgaga. Järgi proovitud! 
Lõpuks minu ESSIKE ei taha absoluutselt liikuda - kulu on suur, aga võimsust ei ole absulligi - õhulugeja?
Turbo rõhuga on kõik korras, 1.2bar@2000rpm näiteks.
|
|
|
Geo
huviline
Registreerunud 20.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.01.07 05:17
|
|
|
Mida tähendab veakood FFFF?
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.01.07 06:32
|
|
|
Mida tähendab veakood FFFF? |
Ei oska öelda. Siiani olen ise veakoode näinud numbrite kujul. Vaata meie lingikokku, ehk saad sealt abi.
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
Silwer
huviline
Registreerunud 11.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.01.07 11:14
|
|
|
65535 = FFFF in hexadecimal.
VAG1551/2 Fault Code Number 65535 = 1111 (Blink Fault Code) = Engine Control Unit (ECU) Defective memory circuits, incorrect Checksum for EPROM(s)
(this can occur on some modified ECU's) Check ECU ground connections, Replace ECU?
-----------------------
Ehk siis mingi aju või chipi viga. Ülal on küll öeldud et "this can occur on some modified ECU's" aga tegelikult sellist asja tekkida ei tohi!
Samas selline veakood võib tekkida ka näiteks akule täkku andes. Kustuta koodid ja kontrolli hiljem uuesti...
BMW 325i E30 2,8 stroker & BMW 328iT E36 & Seat Altea XL 2,0 TDI+DSG
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.01.07 12:08
|
|
|
Kohe küsimus: mitu bar peab olema õli surve tühikäigul, kui õli temperatuur on 90 kraadi? Minul näitab 1 bar. kas see on normaalne rõhk?
|
Mina loeks selle juba murettekitavaks (palju sõidu ajal rõhk on?), Pärnu kandis pole ühelgi 20VT-l alla 1,5BARi õlirõhuga masinat kohanudki, pigem on
kõigil see kõrgem, sinna 2BARi kanti. Enda masinal on sees 0W-40 õli ja 100C õlitemperatuuri juures on ta 1,9-2BARi, eelmine omanik kasutas 5W-40 õli
ja ütles, et õlirõhk oli tühikäigul 2,1-2,2BARi.
Oliveri RS2-l oli ka õlirõhk 0W-40 õliga 1,2BARi (sõidu ajal 4+) nüüd vahetas 10W-60 vastu ja tühikäigul tõusis rõhk sinna 1,4-1,5 kanti.
|
|
|
Ivo
klubiliige
Registreerunud 08.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi 200
|
postitati 12.01.07 13:05
|
|
|
minul on valvoline 10w-60 ja tühikäigul 2.1-2.2 bar ja 2000 pöörde juures 4.5-5.0 bar
|
|
|
|
Geo
huviline
Registreerunud 20.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.01.07 15:27
|
|
|
65535 = FFFF in hexadecimal.
VAG1551/2 Fault Code Number 65535 = 1111 (Blink Fault Code) = Engine Control Unit (ECU) Defective memory circuits, incorrect Checksum for EPROM(s)
(this can occur on some modified ECU's) Check ECU ground connections, Replace ECU?
-----------------------
Ehk siis mingi aju või chipi viga. Ülal on küll öeldud et "this can occur on some modified ECU's" aga tegelikult sellist asja tekkida ei tohi!
Samas selline veakood võib tekkida ka näiteks akule täkku andes. Kustuta koodid ja kontrolli hiljem uuesti... |
See viga on kogu aeg ajus olnud.
"FFFF Control unit digitl. compont.(comp.) faulty"
mingi jama ajuga, ka Raxil oli see probleem ja nii palju kui mina tean, tema autol on sama viga tänapäevani.
Miks aju keerab süütenurga varajaks(9,5 kraadi)?
|
|
|
Geo
huviline
Registreerunud 20.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.01.07 16:26
|
|
|
sai siis autol ka ÕhulugejA vahetatud, tühikäik normaliseerus. kütekulu kohta praegu ei oska midagi öelda 
|
|
|
Geo
huviline
Registreerunud 20.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.01.07 17:01
|
|
|
täna sai otsa säde 
|
|
|
forsin
huviline
Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan
|
postitati 26.01.07 18:01
|
|
|
täna sai otsa säde |
esimene oletus sädeme kaotsi minekust on karm aga tavaliselt tõde.
See on hammasrihma otsades olevate rataste kiilud
Ja viga tekib kui remondimees on midagi kinni keeramata jätnud
AGA KARAASIST SÕITIS JU VÄLJA ?????
Sest S elektroonika tavaliselt alt ei vea.
|
|
|
Silwer
huviline
Registreerunud 11.12.02
Kasutaja on eemal
|
|
Geo
huviline
Registreerunud 20.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.01.07 18:49
|
|
|
täna sai otsa säde |
Normaalne. Tundub et sa pead endale mingi muu auto vaatama - see konkreetne isend lihtsalt ei salli sind... |
eI anna selle tõprale alla, ja kui ta hakkab halvasti käituma, müün ta varuosadeks
säde kadus siis seepärast et hammaka kiil on ära - märgid (aulumine ja ülemine) on koos => tagumine on nihkunud => ennem seda oli süüte nurk -10
kraadi ... 
|
|
|
Geo
huviline
Registreerunud 20.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.01.07 11:09
|
|
|
kas keegi parandas pesa kuhu otsa läheb alumine hammaks? Hammaka kiil on väga ilus, peaegu uus, ainult võlli pesa on emane. Mul tekkis mõte keevitada
ja viilida parajaks. Kuigi pesa ei ole väga hull, umbes 0,3-0,4mm keskelt laiem.
Härra Forsin pakkus täita see vahe pruuni EPO liimiga.
On kellegil ideesid?
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
postitati 30.01.07 16:41
|
|
|
kas keegi parandas pesa kuhu otsa läheb alumine hammaks? Hammaka kiil on väga ilus, peaegu uus, ainult võlli pesa on emane. Mul tekkis mõte keevitada
ja viilida parajaks. Kuigi pesa ei ole väga hull, umbes 0,3-0,4mm keskelt laiem.
On kellegil ideesid? |
Osta uus väntvõll
lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
|
|
|
|
mulk
klubiliige ac aasta auto 2007/2009 võitja
Registreerunud 11.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D3 FL2, LR Disco 1, Iveco Daily 40C13V
|
postitati 30.01.07 18:57
|
|
|
On kellegil ideesid? |
Tegelikult ei ole kiilul ja kiilusoonel muud otstarvet, kui vaid väntvõlli ja nukkvõli sünkrooni saamiseks.
Kui väntvõlli kael, kuhu toetub hammasratas, on terve, siis on iseenesest võimalik ka hammasratas sinna ideaalselt otsa panna.
Kiil ei ole mõeldud hammasratta fikseerimiseks!
Hammasratas tuleb alati pingutada õige momendiga, kas 150NM + 180* või 450NM, kasutades alati uut polti!
Sedasi tehes ei võta kiil absoluutselt osa jõu siirtamisest väntvõllilt rihmarattale.
Mina kasutan väntvõlli ja nuka õigeks paigutuseks alati indikaatorkella, et määrata esimese silindri ülemine surnud seis, see eeldab aga ülemise
reguleeritava rihmaratta olemasolu. Niipalju kui mina olen seda tööd teinud, on alati olnud vajadus rihmaratast +/-4 kraadi ulatuses keerata, et rihm
peale saada, reguleeritava rattaga saad aga seda teha oluliselt täpsemalt.
Loodan, et said mu ideest aru.
NB! ära kasuta mingeid keermeliime ega muid selliseid jamasi!
|
|
|
|
mulk
klubiliige ac aasta auto 2007/2009 võitja
Registreerunud 11.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D3 FL2, LR Disco 1, Iveco Daily 40C13V
|
postitati 30.01.07 18:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jõuvanker
On kellegil ideesid? |
Osta uus väntvõll |
Odav idee
|
|
|
|
Geo
huviline
Registreerunud 20.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.01.07 14:39
|
|
|
säde kadunud esmakordselt sellepärast et hallikas oli katki - ennem paar kuud tagasi ma proovisin teda paradada, aga nyyd ta on ribadeks.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |