Lehekülgi: 1 2 3 4 5 .. 7 |
monte
huviline
Registreerunud 16.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant 1995 V6 - 2,6 (105kw)
|
postitati 28.08.08 17:54
|
|
|
mul oli esimene auto b4 avant 66kw, miski 94 aasta vist. Mootor oli lahjavõitide, see-eest muud sitta pole küll midagi öelda.
kütusekulu - trassil 8-9 linnas 10-11
varosad - odavad, remont samuti.
põhilised remondid, sillajupid, eelkõige puksid, nii esimesed kui tagumised, ikka iga aasta - samas kohalikke teeolusid arvestades ei ole see mingi
üllatus, pealegi rahaliselt mitte kuigi kallis.
sai ikka remonditud siitsealt, samas kahe aasta keskmine hoolduskulu (remont, (NB!)PLUSS regulaarne hooldus,õlid, küünlad, fiktrid) tuli keskmisena
mingi 1000 krooni kuu kohta.
ainuke miinus arvan ma, auto ise on ikka tänaseks päevaks nii vana kui vana ja kõigil liikvelolevatel isenditel hakkab mingi loogiline
amortisatsioonilagi vastu tulema, läbisõidud kusagile 500k kanti ja enam jne (ja ma ei taha kuulda, et pole keritud ).
aga üldiselt - thumbs-up, odav pidada ja esimeseks autoks minu arvates igati ok. valik.
|
|
|
monte
huviline
Registreerunud 16.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant 1995 V6 - 2,6 (105kw)
|
postitati 28.08.08 17:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: monte
mul oli esimene auto b4 avant 66kw, miski 94 aasta vist. Mootor oli lahjavõitide, see-eest muud sitta pole küll midagi öelda.
kütusekulu - trassil 8-9 linnas 10-11
varosad - odavad, remont samuti.
põhilised remondid, sillajupid, eelkõige puksid, nii esimesed kui tagumised, ikka iga aasta - samas kohalikke teeolusid arvestades ei ole see mingi
üllatus, pealegi rahaliselt mitte kuigi kallis.
sai ikka remonditud siitsealt, samas kahe aasta keskmine hoolduskulu (remont, (NB!)PLUSS regulaarne hooldus,õlid, küünlad, fiktrid) tuli keskmisena
mingi 1000 krooni kuu kohta.
ainuke miinus arvan ma, auto ise on ikka tänaseks päevaks nii vana kui vana ja kõigil liikvelolevatel isenditel hakkab mingi loogiline
amortisatsioonilagi vastu tulema, läbisõidud kusagile 500k kanti ja enam jne (ja ma ei taha kuulda, et pole keritud ).
aga üldiselt - thumbs-up, odav pidada ja esimeseks autoks minu arvates igati ok. valik. |
unustasin lisada, selle igakuise 1000 eek keskmise hulgas oli ka üks tutikas nord-frostide ring.
|
|
|
Leiutaja
huviline
Registreerunud 20.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 2,0 85kw
|
postitati 28.08.08 18:49
|
|
|
mul b4 väga hea väheke nokitsemist vajab kuna tudengielu pole võimaldanud igakuiselt nokitseda aga nüüd on nokitsemiseks pihta läinud tagumised
amordid ja pidurikettad ja klotsid vahetatud õli vahetanud koguaeg regulaarselt, tasub osta küll ja kui sa ostad b4 osta 2,0 85 kw mul on ja
kiidusõnad. soovitan osta 20000.- ja pane kohe 5000.- alla ja sul supermasin ja kui otsida saad 20 tuhhiga korraliku b4 ja 5000.- alla panna kohe
ostes pole palju igaks juhuks rihm ja rullik ja kui vaja siis veermiku ja auto on sul super ja peab vastu küll
|
|
|
noltsik
huviline
Registreerunud 01.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.09.08 10:24
|
|
|
Mul ka plaanis audi soetada praegult silmapiiril Audi 80 b4 1993 aasta avant 2.0 66kw mida sellise auto ostu puhul simas pidada ja mida vaadata?
hinnaks küsiti 22 000 .
|
|
|
martint
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 27.07.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi100 2,8q
|
postitati 01.09.08 10:27
|
|
|
noh see 66kw ei ole minuarust kõige mõtekam varjant, kuna see karburaator mootor, sõber ostis kah sellise ja kütust neelab hoolega rohkem kui minu 2,3
mootor ja minekupoolest jääb ika väga alla...
|
|
|
noltsik
huviline
Registreerunud 01.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.09.08 10:34
|
|
|
Kas mitte ei ole ta elektrooniline monopritse? Puhta tõulistel karburaatoritel peaks olema ikka toores ka kuid selle see puudub?
|
|
|
martint
Registreerunud 27.07.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.09.08 11:05
|
|
|
No Tollel audil ei ole monopritse... aga no ma ka pole minig tark sellekohapealt... aga jah.. minuarust jääb 2,0-ile 66kw natuke väheks...
Aga kasutan võimalust kohe ära ja küsin ega audi 90 huvitatud ei ole?
|
|
|
noltsik
huviline
Registreerunud 01.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.09.08 11:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: martint
No Tollel audil ei ole monopritse... aga no ma ka pole minig tark sellekohapealt... aga jah.. minuarust jääb 2,0-ile 66kw natuke väheks...
|
Ei tahagi just eriti suure mootoriga masinat just selles suhtes et kindlustus läheb suht kirvex. selle pärast nagu vaatangi esmalt kw poolest sutsu
uimasemat masinat. Aga ikkagi mida selliste audi ostmistel esmalt vaadata ja üle kontrollida mis on tüüp vead jne?
|
|
|
martint
Registreerunud 27.07.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.09.08 11:30
|
|
|
no mul on ta aarvel 2,0 mootoriga 85 kw
et ei ole eriti hullu...
aga no ei oskagi midagi öelda mida vaadata... poolteljed ja asjad kontrolli ika ära ja põhja alla roni.. No mootor lase minekuga ikka tooreks..
|
|
|
Tõnts
klubiliige
Registreerunud 19.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio 2.3 , Coupe 2.1 typ 81, 3x 90 2.3, A4 1.8 TQ, 2x 90Q 2.3
|
postitati 19.09.08 00:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: noltsik
|
Ei tahagi just eriti suure mootoriga masinat just selles suhtes et kindlustus läheb suht kirvex. selle pärast nagu vaatangi esmalt kw poolest sutsu
uimasemat masinat. Aga ikkagi mida selliste audi ostmistel esmalt vaadata ja üle kontrollida mis on tüüp vead jne? |
Vana nn õige 2.0 oli ikke 85 kw mitte 66 kw - üritati teha ökomat kui vana aga kukkus välja sitasti (vana 85 kw võtab keskmiselt 7,5-8 aga uus 66 kw u
9l/100km). Ja kui valida sis ikke täispritse mitte mingi karburaator või monopritse. Jääb tulevikus rohkem raha ja närve alles.
Life is too short to drive slow...
|
|
|
|
Tõnts
klubiliige
Registreerunud 19.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.09.08 00:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Tõnts
Tsitaat: | Algselt postitas: noltsik
|
uimasemat masinat. Aga ikkagi mida selliste audi ostmistel esmalt vaadata ja üle kontrollida mis on tüüp vead jne? |
Vana nn õige 2.0 oli ikke 85 kw mitte 66 kw - üritati teha ökomat kui vana aga kukkus välja sitasti (vana 85 kw võtab keskmiselt 7,5-8 aga uus 66 kw u
9l/100km). Ja kui valida sis ikke täispritse mitte mingi karburaator või monopritse. Jää
b tulevikus rohkem raha ja närve alles. |
Ja ehedaks näiteks - tõime sõbraga 2 aastat tagasi saksast 2 audit. Mina 90 2.3 E ja tema B4 2.0 66 kw. tema on tänaseni selle audi pritse alla
matnud mõnusad tuhanded (nimetab seda juba 100000 eegu autoks) aga minu 90 täispritsega liigub siiani (suurimad investeeringud on olnud
küünlajuhtmed, jagaja, rootor, küünlad ja korra diagnosti. kokku max 3000 eeku. Niiet kui valid autot sis ainult täispritsega (2.0 E 85 kw, 2.3 E
98-101kw ja edasi turboversioonid)
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 19.10.08 11:24
|
|
|
paluks ka abi.nimelt vaja vanematele söidukit soetada ja silma jäi a80.
audi 80
(tema poolne piir,et kuni 15 kilo ja 4 ust-samas suht pisikese vöimsusega)
siit küsimus,et mida antud mootori puhul kontrollida jne.
ennast hirmutab tiba too küttesüsteem(ei tea küll,et miks)
veermiku kontrolliga arvan,et saab kuidagi hakkama,niisamuti ka ülejäänuga-tegu ikkagi ju vanema isendiga
(ehk keegi klubilisest rapla kandis teab/oskab antud massinast midagi poetada)
tänud info eest.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
Tõnts
klubiliige
Registreerunud 19.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.10.08 00:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: olensaarlane
paluks ka abi.nimelt vaja vanematele söidukit soetada ja silma jäi a80.
audi 80
(tema poolne piir,et kuni 15 kilo ja 4 ust-samas suht pisikese vöimsusega)
siit küsimus,et mida antud mootori puhul kontrollida jne.
ennast hirmutab tiba too küttesüsteem(ei tea küll,et miks)
veermiku kontrolliga arvan,et saab kuidagi hakkama,niisamuti ka ülejäänuga-tegu ikkagi ju vanema isendiga
(ehk keegi klubilisest rapla kandis teab/oskab antud massinast midagi poetada)
tänud info eest. |
Pildi järgi tundub olema kas 1.8 või 2.0 täispritse.
Pritse kohapealt väga kindel auto, mootorist soovitan kontrollida kindlapeale tosooli, kas on õline või mitte. Selle moto puhul on õline tosool märk
lõppevast plokikaane tihendist. Mu vennal oli 2.0 85 kw ja tema vahetas 6 aasta jooksul 2 korda plokikaanetihendit - lihtsalt väsis ära. Ja enne
vahetust u 2 kuud läks tosool õliseks (mustaks). Muidu väga töökindel ja öko audi. 10 K eest paistab pildil väga korralik, iseasi mis moto
teeb.Tühikäigul töötava mootoriga keera õlikork (see kust õli sisse valatakse) maha, kui mootor korraks häält muudab (nagu tahaks välja surra) või
välja sureb sis on motos kõvasti veel potensiaali ja peaks olema hea diil. Muidugi vaata ka nt oli värvi (ega äkki hall pole, sis on tosool sees ja
plokikaane remont ootamas). Ja ka seda et tühikäigul pöörded ei kõiguks, kui sis nati u 100 pööret. Ja et mootor ei oleks õline, immitseda võib
klapikaane kambri tihendi vahelt (see pole hull asi).
Rohkem ei oska hetkel soovitada!
|
|
|
|
B480
huviline
Registreerunud 22.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.11.08 17:50
|
|
|
Millise hinnaga tasub üldse ühte normaalselt Audi 80 (B4) vaatama hakata?
Kas on mingi alampiir, kusmaalt võiks vaatama hakata?
Kas 20000 või 25000 eest saab normaalse auto mida kohe remontima ei pea hakkama?
Tean, et peale auto ostu võiks teatud summa üle jääda n.ö üllatuste tarbeks. Üldiselt mulle pakub huvi just Audi 80 (B4).
Kindlasti sedaan ning kindlasti manuaalkastiga.
2.0 66kW pidi mõttetu olema igas mõttes. Normaalsed pidid olema juba 2.0 83, 85kw jne.
Olen omanud kolme 3 seeria BMW'd ja enam-vähem nüüd selge, mis ja kuidas osta, aga vot Audidest tean vähe.
Just B4-ja tahaks omastada.
Tööl paarimees mul rääkis, et teatud aastakäigu Audidel pidi olema esisillas mingid detailid (aluminiiniumist?), mis ruttu läbi lähevad.
Vastab see tõele?
|
|
|
martinito
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: Bayerische Motoren Werke
|
postitati 24.11.08 18:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: B480
Kas 20000 või 25000 eest saab normaalse auto mida kohe remontima ei pea hakkama?
Tean, et peale auto ostu võiks teatud summa üle jääda n.ö üllatuste tarbeks. Üldiselt mulle pakub huvi just Audi 80 (B4).
|
Kõik ikka oleneb eelmisest omanikust, müügi kohast jne. lõuna pool saad kindlasti sama hinna eest korralikuma auto, kui näiteks Tallinnas.
|
|
|
Tõnts
klubiliige
Registreerunud 19.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.11.08 19:21
|
|
|
Millise hinnaga tasub üldse ühte normaalselt Audi 80 (B4) vaatama hakata?
2.0 66kW pidi mõttetu olema igas mõttes. Normaalsed pidid olema juba 2.0 83, 85kw jne.
Olen omanud kolme 3 seeria BMW'd ja enam-vähem nüüd selge, mis ja kuidas osta, aga vot Audidest tean vähe.
Just B4-ja tahaks omastada.
Tööl paarimees mul rääkis, et teatud aastakäigu Audidel pidi olema esisillas mingid detailid (aluminiiniumist?), mis ruttu läbi lähevad.
Vastab see tõele? |
Minu teada pole B4-l esisillas midagi alumiiniumist.
B4-l lähevad läbi suhteliselt ruttu ja vale paigalduse peale ainult kiigepuksid, aga need pole ka kallid - u 60 eeku tk.
Soovitan enne ostmist käia ostetava autoga ülevaatuspunktis kontrollis - maksad küll mõnisada krooni lisaks, aga tulevikus väldid üllatusi. Ja kui
auto meeldib sis avastatud vigade arvelt saab hinda alla kaubelda ...
|
|
|
|
Gutta
huviline
Registreerunud 04.07.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.12.08 15:36
|
|
|
Aga kui osta 1.6 kas sellel minek kehvaks ei jää? ( b3'me mõtlen )
|
|
|
hunt_1
huviline
Registreerunud 13.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: c4 2,0 103kw
|
postitati 21.12.08 15:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Gutta
Aga kui osta 1.6 kas sellel minek kehvaks ei jää? ( b3'me mõtlen ) |
Pead rohkem pedaali vajutama!
Nii vanal autol pead vaatama, et kuusakoski ei kutsuks.
0-100 viimane asi mida uurida.
Kõvatamiseks selline leht(acceleratie 0-100 km/u):
http://www.autoweek.nl/autovergelijker.php?merk=Audi&jaar=0&cache=no
|
|
|
CORRADOg60
huviline
Registreerunud 27.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Erinevad VW-d
|
postitati 05.01.09 13:57
|
|
|
Ennastki hakanud huvitama Audi 80 või 90 soetamine. Vaja naisele lähikuudel osta suhteliselt töökindel ja mitte eriti roosteussi armastav
sõiduriist(siinkohal tervitaks neid mehi kes teedele lasevad usinalt soola puistata ). Vanale VW on uss külge hakanud ja ilma keretöödeta seda liiklusse varsti enam ei saada.
Kuna hetkel läheb raha mujalegi vaja, siis uuemaid masinaid praegu ei vaataks.
Isiklikult kaaluks ka C3 100 ostu, aga neid on korralikuna leida vist suht raske, samuti on 100 eeldatavalt suurema januga.
Enamuse ajast seal nagunii üle 2 inimese ei istu ja suurema veo jaoks olemas kaubik+ käru.
Masin saab aastas läbisõitu ca 30 000 vähemalt.
Seoses sellega tekkinud mõned küsimused.
Kumma poole tasuks rohkem vaadata- kas B3 või B4, kui autole kulutada tahaks ca 25000 +/- 5000 kr?
Kuivõrd mõttekas oleks sellises vanuse/hinnaklassis diislite poole piiluda?
Kas kooslus algaja juht - talvised teed- vana Quattro on pigem hea/halb?
Või tasuks vaadata hoopis veel odavamate masinate poole, millel kere hea, ja siis sellele kohe algul suurema summa eest korralik remont teha?
Remondiga (kui välja arvata keretööd ja sillastend) peaks ikka vast ise hakkama saama, nii et sellele otseselt raha ei kulu...
Vastajaile tänud ette!
|
|
|
Tõnts
klubiliige
Registreerunud 19.06.06
Kasutaja on eemal
|
|
nug8
huviline
Registreerunud 28.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: a6 c7 2.0 tdi 2013
|
postitati 01.03.09 22:24
|
|
|
2.0 66kW pidi mõttetu olema igas mõttes. |
Äkki seletust ka, ennast huvitab kohe väga!
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 01.03.09 22:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: nug8
Äkki seletust ka, ennast huvitab kohe väga! | Monopritse(66kW) vs täispritsung(85kW), sellest vast piisab
Et oleks raskem!
|
|
|
|
kunn9999
huviline
Registreerunud 26.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4 avant 2,6 V6
|
postitati 02.03.09 20:52
|
|
|
Kui osta siis juba natuke võimsam, vähemalt on antud võimalus möödasõiduks.
|
|
|
Rauntz
huviline
Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 1,8 66kw 88a
|
postitati 02.03.09 21:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Zoig
Tsitaat: | Algselt postitas: nug8
Äkki seletust ka, ennast huvitab kohe väga! | Monopritse(66kW) vs täispritsung(85kW), sellest vast piisab |
Mul 66kw täispritse ja hätta ei jää.
|
|
|
Simps
klubiliige
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: erinevad
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 .. 7 |