Lehekülgi: 1 2 3 |
lMikil
huviline
Registreerunud 28.10.05
Kasutaja on eemal
|
|
isegi olen näinud diskoga sõitmas VW touraeg, A8, A6 ja veel paljuid imelikke ja kalleid autosid, nii et täiesti võimalik, et Eesti politseil on
olemas selline liikur. Ja tänapäeval on võimalik ju autosid liisida
|
|
|
ash
huviline
Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: typ85 CQ '87
|
|
Anyway, teemat lukustada pole vaja. Miks ei võiks kodanikud teada, mis eraauto neid järgmine kord kinni pidada võib ? Pealegi, ma olen sügavalt
sellise süsteemi vastu, kui politsei patrullib eravärvides sõidukiga, nagu mingid saamatud, kes julgevad ennast ainult siis näidata kui on varjatud
kujul kellegi radarisse saanud. Eile näiteks nägin veel Vaidas hõbedas uut (oli vist kaheukseline) toyota corollat, kellel oli mendi tehnika ilusti
sisse pakitud. Seisis teeääres nagu lihtsalt oleks peatuse teinud. Täiesti mõttetu teema see Eesti politsei värk. Ja pealegi need eraautodega sõitvad
mendid on reeglina nii ülbed, nagu nad ise ei rikuks kunagi seadust! Tean mida räägin, sest mind on kunagi rohelise volkari poolt kinni püütud. Peale
seda, kui mainisin et minuteada ei tohi operatiivauto kiiremini kui +10 km/h lubatud sõidukiirusest sõita ilma vilkuriteta, siis läksid nad väga närvi
kui ütlesin, et eks siis kohtus tõestategi et tulite mulle kogu aja vilkuritega järgi, mitte ei sõitnud kihutades tagumikku ja ei pannud siis
vilkureid peale. Need härjapojad kes olid seal autos olid sellise ilmega, et kui oleks kusagil metsavahel olnud, oleks veel ühe lõuahaagi nende käest
saanud, et julgesin üldse mainida et ka nemad rikuvad seadust...
Pealegi seda on väga tihti näha, kuidas need eraautodega politseinikud kodanikke peenestavad. Kui keegi kihutab, sõidava nad täie rajuga autole järgi
ja alles siis panevad vilkurid peale, tehes nagu peteka et nad on ka tavalised inimesed. Häbematu igaljuhul. Varsti ma ei imesta, kui eest ärasõite on
2x rohkem kui kunagi oli. Vahepeal oli ju aeg, kus oli ka libapolitseinikke, nüüd võime vaid ootama jääda kuni mõni uuesti välja ilmub (ja parem
tegelt olekski) sest ka enda turvalisuse mõttes ei tahaks iga eraauto sireenide peale seisma jääda. Ja õige kah, tänapäeval ei tea sa kunagi kes
tegelikult sealt välja tuleb. Hiljem on vaid hea öelda et miks sa siis peatusid. Tuleb järelikult tegutseda tõesti nii, et sõidad seni rahulikult
väljategemata oma rada pidi edasi, kuni juba politsei õigetes värvides autod ka taha jõuavad, siis võid olla kindel, et on ment Huvitav,kas selline argument võiks olla vettpidav, näiteks öösel, eriti veel
kui isik on ntks piisavalt rikas ja vargapoisid võivad misiganes skeeme kasutada inimese raha omandamiseks ? Sellegipoolest, pole ilus öelda aga
loodan et varsti mõni idioot v pätt esineb libapolitseina, siis saab ka korra majja, sest ega praegu on ju mendil piiramatu võim peatada iga suvalise
autoga (jah politsei seaduses on kirjas missugune ja mis tehnikaga peab olema eravärvides alarmsõiduk) kõiki keda tahavad, ja vaene kodanik peab olema
nüüd see, kes kohe saab aru ja teab, et see on päris politsei.. totraks see süsteem aetud igaljuhul.
P.S!! Nüüd tuleb raudselt 100 kommentaari, et ma olen üks pätt, kaabakas, liiklushuligaan ja kõike muud. Ei ole, aga olen pettunud lihtsalt süsteemis. Väga halvasti töötab. Vahest on vaja lihtsalt kiiremini sõita. mitte
lõbu pärast... kas siis pean selleks politseisse tööle minema, et saaks kah ilma vilkuriteta kiiremini karistamatult sõita ? (muideks kiiremini tähendaks nt 50 alas 70 km/h)
Heaküll, point on lihtsalt selles, et ainult paar korda on olnud politseist kasu. 1 kord siis kui ma 17 min. 110 tel liini otsas rippusin ja ühte
sierrat jälitasin kes sigatses, ei lasknud mööda ja sõitis põhjendamatult aeglaselt... ja huvitav oli see, et sel hetkel oli vaid viimsi ja lasnaka
peale 1 politseiauto, kes selle pika aja peale suvatses sierrat kontrollima tulla. Huvitav kuhu need supertruper volkarid ja wrx-id siis nüüd kadunud
olid....
Ahjaa, mõtlesin ka seda, et peaks ka enda autosse kaamera taha aknalauale panema, a-la süsteem 30 min jätab kõigest filmile, siis oleks teinekord tore
tõestada kuidas politsei eraautod järgi tulevad. Tean et kohtus ei saa sellega midagi teha, aga kusagile "Võsareporterile" saata oleks ju täitsa
mõtekas. Äkki siis ka meie kallis võimuorgan muudab oma tegevuskava seaduslikumaks. 
Ok, see oli ainult minu arvamus ja kohati irooniaga öeldud. Paluks mitte hakata ajama et ma olen täielik idioot ja kõike muud. Kuigi, kui keegi veel
teab mõnda eraautot mis harjumaal nähtud, võiks siia kirjutada.. lihtalt informatsiooniks...
|
|
|
-ummi-
huviline
Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal
|
|
Mazda 626 valge/roheline/hõbe/tumesinine/punane
NR: 980 PPP/001 ALI/ 002 ALI
VW Passat tumeroheline (antennimerega) NR; 073 MCL
Hyundai Sonata (hall-Kuldne) NR: 982 ASL
Ford Mondeo (tumesinine) NR: 857 ARZ
Imprezad (hõbedased) NR: 126ASL/128 ASL
Chrysler Sebring (helesinine) NR:222 ARM/223 ARM (Pärnu)
Opel Omega (valge) NR: 121 TUL
VW vento (valge) VR6 nr oli vist 515 MBL ja 548 MBL(Tartu)
Tartu kandis tumesinine A6 maanteepatrullis. jne jne neid liiga palju mida ette lugeda,eelpool nimetatutest ei pruugi enam kõik olla
politseikäsutuses.
Loe siit saad
igast eraautost teada
|
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 TDI quattro, S8 40V
|
|
Lastekas oli sellest VÄGA PIKK teema, kusjuures vägagi informatiivne ning põhjalik.
|
|
|
spcvnd
huviline
Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6Q
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ash
Pealegi, ma olen sügavalt sellise süsteemi vastu, kui politsei patrullib eravärvides sõidukiga, nagu mingid saamatud, kes julgevad ennast ainult siis
näidata kui on varjatud kujul kellegi radarisse saanud.
Täiesti mõttetu teema see Eesti politsei värk. Ja pealegi need eraautodega sõitvad mendid on reeglina nii ülbed, nagu nad ise ei rikuks kunagi
seadust! Tean mida räägin, sest mind on kunagi rohelise volkari poolt kinni püütud. |
asi ei ole selles, et nad saamatud oleks... "it's just business" võiks selle peale öelda, eraautod teenivad ju tunduvalt paremini!
mulle pandi volkari poolt kunagi üle poole suurem kiirus näiteks... nende sõna vs minu sõna...pole eriti kahtlust kumb peale jääb. mõttetu.
|
|
|
-ummi-
huviline
Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: spcvnd
Tsitaat: | Algselt postitas: ash
Pealegi, ma olen sügavalt sellise süsteemi vastu, kui politsei patrullib eravärvides sõidukiga, nagu mingid saamatud, kes julgevad ennast ainult siis
näidata kui on varjatud kujul kellegi radarisse saanud.
Täiesti mõttetu teema see Eesti politsei värk. Ja pealegi need eraautodega sõitvad mendid on reeglina nii ülbed, nagu nad ise ei rikuks kunagi
seadust! Tean mida räägin, sest mind on kunagi rohelise volkari poolt kinni püütud. |
asi ei ole selles, et nad saamatud oleks... "it's just business" võiks selle peale öelda, eraautod teenivad ju tunduvalt paremini!
mulle pandi volkari poolt kunagi üle poole suurem kiirus näiteks... nende sõna vs minu sõna...pole eriti kahtlust kumb peale jääb. mõttetu.
|
Tuttav tunne ,ega neile midagi vastu ei kannata rääkida.
|
|
|
|
stylewarz
huviline
Registreerunud 10.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 80 Q 16V
|
|
Audiamus
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
|
|
ma ei saa küll aru, miks peaks neid kartma. Närvidele käivad need vastikud kaugtuledega vilgutajad tahavaatepeeglisse, kui isegi sõidad 10 üle. Minu
meelest norm, et maha võetakse ülbikuid! Võiks rohkem.
|
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant 2,6 V6
|
|
No eks politsei peab tegema oma tööd, aga see eraautode värk on ikka tõsiselt jama, sest mina ka ei kavatse pidama jääda, kui mingi X-värvi auto mul
taga siniseid vilkureid vilgutab. Krt võiks asi ikka normaalsuse piiri jääda, kui politsei teeb tööd, siis tehku seda alarmvärvides sõidukiga ja
eravärvides autoga käigu seenel!!!!
Mis siis veel saaks, kui päästeteenistus kah hakkaks X-värvides aotudega liiklema, usun et 90% väljkutsetest lõpeks avariidega!!!
|
|
|
Audiamus
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
|
|
eraautode värk on norm, kuna pätte niivõrd palju juurde siginend, kes kaasliiklejatest ei hooli.
|
|
|
|
sada1000
huviline
Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal
|
|
Tegelt on nii et poh mis keegi siin ütleb ja mõtleb, asi ei muutu niikuinii Arvamust avaldada ei ole muidugi keelatud ja siis ma ütleks ka, et minu arvates see eravärvides politseipatrull (aka. ERIÜKSUS) on jama.
Samas on iga asi kahe otsaga.. nii et võta sa kinni..
|
|
|
|
ash
huviline
Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: typ85 CQ '87
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Audiamus
eraautode värk on norm, kuna pätte niivõrd palju juurde siginend, kes kaasliiklejatest ei hooli. |
Okei, kui see nii norm asi on, las siis tegelevad ka PÄTTIDEGA mitte lihtsalt liikluskorraldust ei reguleeri. See on täielik BS.
Mul poleks selle vastu midagi kui politsei õigetes värvides autosid oleks 2x rohkem, olgu kasvõi 5x rohkem - vähemalt teeks oma tööd ja saaks aru
kuidas süsteem käib, aga see et nad nagu argpüksid selja taga hiilivad on väga mõttetu.
Politsei jäägu ikka politseiks. Varsti avastavad et nende riietusel on ka liiga palju embleeme küljes ja hakkavad alguses lihtsalt sinistes tunkedes
autosid rahalt maha võtma, hiljem juba teksades ja nahktagiga... 
|
|
|
Driver
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 1,9 TDI
|
|
mendid ongi ju kusikud, nad salaja ja ainult autojuhte oskavad nad n*ssida muuga nad ju ei saa hakkama
helista ja küsi abi siis öeldakse et meil pole bensiini et meil on kuu norm täis ja et kas ikka on vaja kohale tulla et äkki saate asja ise ära
klaarida.......... bla bla bla ... pask
sellised meie korrakaitsjad kord on
kohati tekib küll tunne et miks ma olen ametlikult tööl ja miks ma pean neile riigi töötajaile raha teenima???
ja nüüd neile kes plaanivad eesti korrakaitsjaid siin kaitsma hakata
tehke mulle selgeks selline asi miks on meie varguste register nii kuradi pikk aga kuritööde avastamise nimekiri nii lühike?
ja kiidame aga takka neid kes liikluses trahvi teevad eksole oleme ikka tublid küll, näe nüüd sõidame nagu kusikud mööda linna ringi era autodega ja
saame veel rohkem kiiruseületajaid kätte (nii tublid oleme)
kui need politse värvides autod oma tööd teha viitsiksid (mitte ei sõiduta oma lapsi ja naisi autoga koju) siis poleks neid eravärvides autosid vaja
ma arvan ja jaguks bensiini ka väljakutsete jaoks
|
|
|
vspec
huviline
Registreerunud 19.04.06
Kasutaja on eemal
|
|
riigi süsteem on juba ammu suht hukas ja korrupeerunud olnud ja kurb just see et ka paranemismärke pole loota...
kuid eravärvides patrullide kohta et see üksus peaks ju Politseis enam-vähem ainuke koht olema kuhu mehed tööle jäävad. Kes ikka viitsiks konstaabli
kohal väikese palgaga passida ning seda segast paberi majandust korraldada?
ja vat kui hea on sõita mõnusa masinaga ringi ning peedistada autojuhte - neile nagu paradiis...
|
|
|
priit121
huviline
Registreerunud 25.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: B4&CR-V
|
|
kui natukenegi silmad lahti hoida,on küll suht raske vahele lennata .........nagu lugeda võib,mendis vabu kohti küll,jutumehed minge
kandideerige,parandage maailma.ei kaitse kedagi,aga selline lapsik s..a suust välja ajamine ajab oksele
Millele tiivustab, või kuidas meid kasvatab naisolend, kes jääb, andke andeks, tagumikuga lakaluugi vahele?
|
|
|
|
pprz
klubiliige
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
|
|
Jutt käis ilmselt sellest autost. Täiesti tavaline TT.

Üldiselt aga... sõitke korralikult, siis ei pea mingeid TT-sid, Passateid ega Sonatasid kartma.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |
|