Lehekülgi: 1 2 3 |
Firehead
huviline
Registreerunud 08.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: S2 coupe
|
|
saiko
huviline
Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi200 86a.
|
postitati 08.08.06 20:31
|
|
|
kas kuidagi seda võtmega kriibitud sügavat vagu parandada ka annab....ilma et peaks terve detaili värvima????
|
|
|
lunatic
klubiliige
Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: A4 allroad ja Volvo C70
|
postitati 08.08.06 20:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: saiko
kas kuidagi seda võtmega kriibitud sügavat vagu parandada ka annab....ilma et peaks terve detaili värvima???? |
Ega ikka ei anna, kui kriim läbi laki- ja värvikihi on. Väiksemaid olmekriime saab vähendada värvivahadega, suuri mitte.
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
pontu
huviline
Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 2,8Q C5 , on ajalugu.
|
postitati 08.08.06 23:16
|
|
|
Näppijate vastu on hea "rohi", aga ei ole veel viitsinud realiseerida. Kasutama peaks vanade telerite kõrgepinge trakti, mis lülituks sisse kui
tekib välise keha kontakt autokerega. Usun et teist korda enam katsuma ei tule. Seade oli ühel rekkal peal mis käis venemaal ja nees rääkis et
parkimisel ja magamisel pole probleeme, aega ajalt on karjeid väljas kuulda öösel. Jõudu idee ellu rakendamisel, ehk kui kunagi väga kurjaks saan teen
omale ka 
|
|
|
lunatic
klubiliige
Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: A4 allroad ja Volvo C70
|
postitati 09.08.06 04:48
|
|
|
Pontu, mõte on ilmselt tõhus ja vahva, kuid pole vist mitte ohutu. Kui suur vool sealt läbi käib umbes? Kardan, et inimesed tahaksid Sinuga lähemalt
tuttavaks saada, kui kogemata parklas autost välja ronides Su autot riivavad või veel hullem - mõni väike laps oma pehme käega ilusa auto nina
paitab
Vargavastastest seadetest on üks teema siin ka.
|
|
|
bobo777
huviline
Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: VW Golf IV
|
postitati 10.08.06 17:59
|
|
|
sõbra liisinguautol oli hommikul ärgates kapotile kivi või võtmega "TERE" kraabitud... 
(tegu ei ole Audiga)
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.08.06 18:10
|
|
|
Ka minu tuttaval juhtus kunagi selline lugu, et autol oli kapotil paar rooste täppi kivitäketest. Ja kui ta hommikul tööle hakkas minema oli auto
küljed ja kapott (pea kogu auto) suurelt täis kirjutatud (kraabitud metall esemega --plekini) "Värvi Ära rõve on" (vene keeles) ja tal ei jäänudki
muud üle kui ära värvida kogu auto ja nädala pärast kui uuesti (äsja värvitud) autoga hakkas tööle minema oli taas autole kirjutatus "Tubli Hoopis
teine asi ju"....no kurat sellise pooks ma ise koha peal ülesse...Värvimine on üks kallimaid lõbusid jne. Peab inimesel ikka jultumust olema.  
|
|
|
margus0000
huviline
Registreerunud 20.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi a3
|
postitati 10.08.06 18:19
|
|
|
Mull sugulasel oli tartus mõisavahes öösel autole m... sügavalt sisse kraabitud taga kapotile . auto ise on aasta tagasi üle lakitud.
|
|
|
MartinCS
huviline
Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07
|
postitati 10.08.06 19:32
|
|
|
Mulle tekkis kaa autole keset tagumist ust tore selline lai kraaps (nagu uksega oleks saand) ja umbes samal ajal siis selline pikk peenike pindmine
kriips auto algusest lõpuni. Mitte et auto värv mingi kompu oleks, aga musta värvi auto peale jääb see triip kohe väga kisama. Tulemus: värvimisse
varsti.
Eks kellelegi jäi ette see S-i märk, kui ta kuskil hämaras parklas seisis.
|
|
|
RacerX
huviline
Registreerunud 03.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4 2.6
|
postitati 11.08.06 05:01
|
|
|
mul majaees tekkis kah tore kriips tagant ette tegu küll pindmise kriimuga.
Nimelt läheb mul majaeest palju venelasi kampadena mööda, et ujuma minna väikestesse tiikidesse mis on harku metsas.
|
|
|
TT
huviline
Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.08.06 09:09
|
|
|
Kuna AS4 -l on titaan veljed siis kasutan seal metallkattega ventiile ja nipleid - 2 komplekti nipleid on juba läinud - uusi enam ei pane (mõtetu
teema) ja kolm korda üle vasaku õla sülitades, tundub, et Mustamäe manjakk on vist kinni nabitud (AS4 on siiani veel kriipimata).
|
|
|
|
willemsusi
huviline
Registreerunud 09.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi 100 quattro turbo '90
|
postitati 11.10.06 11:40
|
|
|
Teine öö Tartus elada ja keegi "sõber" lasi oma autoga mu masina küljeuste peal pika-pika liu. Leidub ahve linna peal, kui teaks, kes oli läheks
teeks kerge kurikatuuningu talle. Sündmus veel Õnne tänaval juhtus. Säh sulle.
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.10.06 11:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: TT
Kuna AS4 -l on titaan veljed siis kasutan seal metallkattega ventiile ja nipleid - 2 komplekti nipleid on juba läinud - uusi enam ei pane (mõtetu
teema) ja kolm korda üle vasaku õla sülitades, tundub, et Mustamäe manjakk on vist kinni nabitud (AS4 on siiani veel kriipimata).
|
mul ööse enne ac kiirendust haapsalus (see viimane) hommikul tankides tallinnas köik neli niplit ka kadunud. kellel kuradil neid nüüd vaja oli?
kahju ju pole suur mingi u.40eeku vöi nii aga ikkagi.
mul olid ka siis metall kattega vist aga veljega ühesugused ja paremad kui see must lätakas.
|
|
|
|
exess
klubiliige
Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a
|
postitati 11.10.06 12:05
|
|
|
Paar päeva tagasi avastasin ka oma auto tagastangelt "kaunistused"...Keegi idioot ei oska maja ees manööverdada ja siis ta rihtiski mul stange ja
tagatule ära
Pisike punane putukas
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |