Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: kriibitud audid. (Vastuseid: 64 | Vaatamisi: 8479)
Firehead
huviline

Registreerunud 08.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: S2 coupe

postitati 11.04.06 15:10 Tsiteeri

Hoiatus parkla kaugemasse nurka parkimise suhtes! Minu autole on Tartus kaks korda nii külge sõidetud. :( Esimene kord üks vanamees vana Citymarketi parklas tagurdas vaikselt niikaua kuni oli tonksti vastu minu tagastanget. Õnneks oli hoog nii väike, et jälge ei jäänud. Teinekord aga muljuti lausa külg ära tööjuures parkla tagumises otsas.
Tundub et mõned ei oota et kusagil kauges parklanurgas võib olla veel autosid peale nende oma või pole tähelepanu nii valvas kui kusagil tihedas kohas manööverdades
Peale seda ma autot meelsasti kuhugi vaiksesse kohta parklas ei jäta, pigem valin mõne keskmise asustatusega koha :D

Dreams first, needs later
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
saiko
huviline

Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi200 86a.

postitati 08.08.06 20:31 Tsiteeri

kas kuidagi seda võtmega kriibitud sügavat vagu parandada ka annab....ilma et peaks terve detaili värvima????

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
lunatic
klubiliige

Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 allroad ja Volvo C70

postitati 08.08.06 20:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: saiko
kas kuidagi seda võtmega kriibitud sügavat vagu parandada ka annab....ilma et peaks terve detaili värvima????

Ega ikka ei anna, kui kriim läbi laki- ja värvikihi on. Väiksemaid olmekriime saab vähendada värvivahadega, suuri mitte.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 08.08.06 21:37 Tsiteeri

Lõunakeskus Tartus, täna 8.08 mingi ~6 paiku õhtul. Kaks tatikat kasvu järgi ~6-8 aastased jooksid autode vahelt läbi, kummalgi oli mingid jurakad käes, mis pikki autosid "lohisesid". Kätte kuradeid ei saanud, kuna jooksid uuest uksest poodi sisse, nii kaua kuni kiiruga auto parkisin ja poodi sisse jõudsin olid juba tegelased kadunud. Piilusin küll natuke ringi, aga kust sa ikka leiad või kirjeldad kui ei näinud nägusid ega rohkemat kui kasvu. Peaaegu parkla täisulatuses läbi joostud rajal oli päris "ühel" autol kriime, mõnel mõlemal pool :( Lahe kui lapsed endale "tegevust" leiavad, või kellelt kuradilt selliseid lollusi on õpitud :mad:

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
pontu
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2,8Q C5 , on ajalugu.

postitati 08.08.06 23:16 Tsiteeri

Näppijate vastu on hea "rohi", aga ei ole veel viitsinud realiseerida. Kasutama peaks vanade telerite kõrgepinge trakti, mis lülituks sisse kui tekib välise keha kontakt autokerega. Usun et teist korda enam katsuma ei tule. Seade oli ühel rekkal peal mis käis venemaal ja nees rääkis et parkimisel ja magamisel pole probleeme, aega ajalt on karjeid väljas kuulda öösel. Jõudu idee ellu rakendamisel, ehk kui kunagi väga kurjaks saan teen omale ka :mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
lunatic
klubiliige

Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 allroad ja Volvo C70

postitati 09.08.06 04:48 Tsiteeri

Pontu, mõte on ilmselt tõhus ja vahva, kuid pole vist mitte ohutu. Kui suur vool sealt läbi käib umbes? Kardan, et inimesed tahaksid Sinuga lähemalt tuttavaks saada, kui kogemata parklas autost välja ronides Su autot riivavad või veel hullem - mõni väike laps oma pehme käega ilusa auto nina paitab:(
Vargavastastest seadetest on üks teema siin ka.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
bobo777
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: VW Golf IV

postitati 10.08.06 17:59 Tsiteeri

sõbra liisinguautol oli hommikul ärgates kapotile kivi või võtmega "TERE" kraabitud...:mad::o
(tegu ei ole Audiga)

riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.08.06 18:10 Tsiteeri

Ka minu tuttaval juhtus kunagi selline lugu, et autol oli kapotil paar rooste täppi kivitäketest. Ja kui ta hommikul tööle hakkas minema oli auto küljed ja kapott (pea kogu auto) suurelt täis kirjutatud (kraabitud metall esemega --plekini) "Värvi Ära rõve on" (vene keeles) ja tal ei jäänudki muud üle kui ära värvida kogu auto ja nädala pärast kui uuesti (äsja värvitud) autoga hakkas tööle minema oli taas autole kirjutatus "Tubli Hoopis teine asi ju"....no kurat sellise pooks ma ise koha peal ülesse...Värvimine on üks kallimaid lõbusid jne. Peab inimesel ikka jultumust olema.:mad::mad::mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
margus0000
huviline

Registreerunud 20.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi a3

postitati 10.08.06 18:19 Tsiteeri

Mull sugulasel oli tartus mõisavahes öösel autole m... sügavalt sisse kraabitud taga kapotile . auto ise on aasta tagasi üle lakitud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 10.08.06 19:32 Tsiteeri

Mulle tekkis kaa autole keset tagumist ust tore selline lai kraaps (nagu uksega oleks saand) ja umbes samal ajal siis selline pikk peenike pindmine kriips auto algusest lõpuni. Mitte et auto värv mingi kompu oleks, aga musta värvi auto peale jääb see triip kohe väga kisama. Tulemus: värvimisse varsti.

Eks kellelegi jäi ette see S-i märk, kui ta kuskil hämaras parklas seisis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
RacerX
huviline

Registreerunud 03.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 2.6

postitati 11.08.06 05:01 Tsiteeri

mul majaees tekkis kah tore kriips tagant ette:( tegu küll pindmise kriimuga. Nimelt läheb mul majaeest palju venelasi kampadena mööda, et ujuma minna väikestesse tiikidesse mis on harku metsas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
TT
huviline

Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 11.08.06 09:09 Tsiteeri

Kuna AS4 -l on titaan veljed siis kasutan seal metallkattega ventiile ja nipleid - 2 komplekti nipleid on juba läinud - uusi enam ei pane (mõtetu teema) ja kolm korda üle vasaku õla sülitades, tundub, et Mustamäe manjakk on vist kinni nabitud (AS4 on siiani veel kriipimata).

willemsusi
huviline

Registreerunud 09.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100 quattro turbo '90

postitati 11.10.06 11:40 Tsiteeri

Teine öö Tartus elada ja keegi "sõber" lasi oma autoga mu masina küljeuste peal pika-pika liu. Leidub ahve linna peal, kui teaks, kes oli läheks teeks kerge kurikatuuningu talle. Sündmus veel Õnne tänaval juhtus. Säh sulle.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.10.06 11:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: TT
Kuna AS4 -l on titaan veljed siis kasutan seal metallkattega ventiile ja nipleid - 2 komplekti nipleid on juba läinud - uusi enam ei pane (mõtetu teema) ja kolm korda üle vasaku õla sülitades, tundub, et Mustamäe manjakk on vist kinni nabitud (AS4 on siiani veel kriipimata).

mul ööse enne ac kiirendust haapsalus (see viimane) hommikul tankides tallinnas köik neli niplit ka kadunud. kellel kuradil neid nüüd vaja oli?
kahju ju pole suur mingi u.40eeku vöi nii aga ikkagi.
mul olid ka siis metall kattega vist aga veljega ühesugused ja paremad kui see must lätakas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a

postitati 11.10.06 12:05 Tsiteeri

Paar päeva tagasi avastasin ka oma auto tagastangelt "kaunistused"...Keegi idioot ei oska maja ees manööverdada ja siis ta rihtiski mul stange ja tagatule ära:mad:

Pisike punane putukas
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 24]
[PHP: 25.3% - SQL: 74.7%]