Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Mootori vahetus AAR > KG / MC (Vastuseid: 51 | Vaatamisi: 6503)
Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio

postitati 19.12.05 18:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: epic_metal
Huvitav, kui suur on AAR ja 7A liikumise vahe ? Kas 20v mootori pöörete ülemine ots on tunduvalt teravam ?

Minu CQ kogemus K-Jetronicuga ühendatud 7A mootoriga on, et võrreldes 10v vabalthingavaga käis see igast asendist erksamalt ja jõulisemalt. Alates 4,5k kuni ca 7k rpm oli eriti terav tõmme, seal kus 10v juba üsna surnud oli. Samas niipalju kui ma Motronicuga 7A'sid olen proovinud, siis need nii teravalt ei liigu (tõsi, kered on ka raskemad olnud), aga see-eest käivad nad märksa ühtlasemalt ja võimalik, et ökonoomsemalt. 7A on väga hea mootor, aga C4 kere jaoks võib temast võib-olla veidike väheks jääda...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
epic
klubiliige

Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 19.12.05 22:49 Tsiteeri

No see 20 klapiliseks tegemine on ka variant. Tundub, et keegi mu autot osta ei taha, tuleb ikka ehitama hakata.

Siit siis mõned küsimused ?

Kas 20v kaas istub 1:1 peale ?
Kas rihma rullikutesüsteem on sama (st jääb AAR oma) ?
Kollektorid ?

Ja miks arvad, ur666, et eelarve 20k tuleb ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 31.0% - SQL: 69.0%]