Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Lällerid audiclubile (Vastuseid: 54 | Vaatamisi: 8435)
cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 13.11.10 10:20 Tsiteeri

Natuke lugemist.

Enda lällar vedeleb juba pikemat aega ja kogub tolmu, täiesti ebavajalik aparaat.
Ja et nüüd igasugust targutamist vältida siis mainin igaks juhuks ära, et 15km raadiuses sai täiesti puhtalt(häirete vabalt) lobiseda. Seda siis 45cm antenniga mis oli ka kaldu keeratud katusel, et nii rõve ei oleks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 13.11.10 10:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: vaa11
Mõnel äki hea nipp tagataskus, mille on välja mõelnud ja ei pelga seda teistele jagada
Mina ise kasutan juba väga pikka aega ja olen rahul.

Äkki räägid lähemalt, mida sa üldse oma postituse all silmas pead. Mida täpsemalt kasutad, mis otstarbeks ja millega rahul oled?
Jutu järgi tundub, et tegemist pole kindlasti mitte teemakohase aparaadiga.

PS! Ka endal mingi hunnik vabal lainesagedusel töötavaid analoog käsiseadmeid kogub tolmu (alan 38 - kui mälu enam ei peta ja üks neist isegi mõni aasta tagasi töötas). Ja ma ei kujutaks isegi ette, mis kasu mul sellest isegi 5.a. tagasi oleks olnud, rääkimata hetke ajastul :D. Endal olid need kasutusel 95.a. ja siis kah mingi ~7km raadiuses kui GSMi levi oli suhtkoht linnades ainult olemas :cool:.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan

postitati 13.11.10 16:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lorrap
Ja mobiiltelefonis ei hõika näiteks rekkajuhid ette seda kus politseinikele tere saab öelda. Ning niipalju kui kuulnud olen, siis just nende lällarite kaudu saad tihtipeale kiireimad päevauudised, kui õigel kanalil oled.
Ja poolas poolakatel nii populaarne et seal polladel väga raske kedagi tabada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
TheRRsr
huviline

Registreerunud 14.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B5 2.6 - 11 l/100km

postitati 13.11.10 18:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: vaa11
Uptaks siis teema uuesti ülesse
aega on möödas juba üksjagu

Teie poolsed hinnangud ja soovitused.??
Mõnel äki hea nipp tagataskus, mille on välja mõelnud ja ei pelga seda teistele jagada

Mina ise kasutan juba väga pikka aega ja olen rahul.

Ise kasutasin pikka aega lällarit President Taylor III ja antenn oli President Dakota, 145 cm.
Antenn oli paigaldatud 3.5 meetri kõrgusele maapinnast, seega antenni tipp oli umbes 5-e meetri kõrgusel teepinnast.
Ilma võimendita levis linnulennult umbes 5-7 km. Võimendiga sai räägitud Lasnamäelt Mustakivist Keilas olevate meestega.
Kui mõlemal mehel oli võimendi sisse lülitatud ja meeste vaheline kaugus oli umbes 100 meetrit, toimus tugev ülevõimendamine, ehk siis teise mehe jutust ei saanud midagi aru - ainult tugev ragin.
Lisaks rekkameeste 8AmplituudModulatsiooni sagedusele 27055 Hz on ohtralt kasutuses ka 10AM rasketehnikameeste seas ja 23AM raadiotehnika huviliste seas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
vaa11
huviline

Registreerunud 24.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 2,3 87

postitati 19.11.10 06:28 Tsiteeri

Ise kasutan alan 100+ ja 1,45 antenni
levib nagu levib, ühes kohas levib 10km teises kohas 2km ja kolmandas kohas levib üle soome lahe!!
Kõige rohkem kasutan lällarit möödasõiduks. Vahest lobised niisama!!
Ja paar juhust on olnud , kus võtan hääletaja peale ja hääletaja sõidab kaugemale kui mina, siis abiks lällar,
hõikad rekkameestele , et ega kellegil igav ei ole ja seltsilist ei taha. Ja hääletaja sõit jätkub!
Ühesõnaga minul ikka ja jätkuvalt lällar töökorras.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 28.9% - SQL: 71.1%]