Lehekülgi: 1 2 3 4 5 |
paukpadrun
huviline
Registreerunud 20.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 b6, Cabrio
|
postitati 02.03.18 19:15
|
|
|
Need on seal hääle pärast. 710 ei tee häält.
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 02.03.18 21:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: paukpadrun
Need on seal hääle pärast. 710 ei tee häält. |
Parem vähem häält, kui auto, mis kõige magusamal hetkel limp-mode-s on
|
|
|
|
paukpadrun
huviline
Registreerunud 20.04.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.03.18 21:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: prj
Parem vähem häält, kui auto, mis kõige magusamal hetkel limp-mode-s on
|
Õnneks seda juhtub harva, kui klapid liikuma hakkavad siis ei esine seda vahest paar nädalat jälle, pigem jätan külge
|
|
|
paukpadrun
huviline
Registreerunud 20.04.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.04.18 18:41
|
|
|
Tänaseks on läbisõit kerinud ennast juba 232700km peale ja olen endiselt väga rahul
Paar nädalat tagasi oli ilus ilm, tegin korraliku pigipesu ja tõmbasin vaha ka selga.
Mõned päevad tagasi lendas rns-d konsoolist välja ja asemele läks hiina 2din android 6.0, nüüd on võimalusi rohkem mida originaal asi ei pakkunud,
2din raami eest tänud NOS-le, sobib ideaalselt.
|
|
|
nimi
huviline
Registreerunud 15.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: B5 1.8tq STW, B5 S4
|
postitati 29.04.18 18:57
|
|
|
Viisakalt paigaldatud aga ei sobi see asi sinna sisse minu arust. Vb selle pärast et muus osas meeldib see auto mulle väga.
|
|
|
sector
huviline
Registreerunud 24.10.14
Kasutaja on eemal
Auto: 2.2 20vt
|
postitati 01.05.18 14:19
|
|
|
Minu silmis võiks puidu asemel olla carbon liist, siis sobiks ka see ekraan sinna paremini. Hetkel näeb tõesti veidi veider välja.
|
|
|
paukpadrun
huviline
Registreerunud 20.04.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.05.18 17:21
|
|
|
Eks ta veidike võõrkehana tundub sealt tõesti aga on kindlasti parem, kui originaal.
Täna oli natuke vabamat aega ja tegin uue käigukangi koti ka, olen proovinud ka nuppu nahatada aga ei tulnud kohe välja, kui kunagi natuke rohkem aega
tekib ja viitsimist on siis üritan uuesti.
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 01.05.18 19:45
|
|
|
Täna oli natuke vabamat aega ja tegin uue käigukangi koti ka, olen proovinud ka nuppu nahatada aga ei tulnud kohe välja, kui kunagi natuke rohkem aega
tekib ja viitsimist on siis üritan uuesti.
|
Kott on küll väga hästi välja tulnud. Ma olen ise ühele samasugusele nupule uue naha teinud ja jäi ka väga hea. Kiskusin vana naha maha, harutasin
lahti ja lõikasin hästi natuke väiksema uue tüki nahast, õmblesin kokku, venitasin peale ja uuesti nupp kokku. Nahk oleks ehk võinud grammike õhem
olla kuna nupp jäi paksem, kui pealmine plastikust osa, aga muus osas ei jäänud kehvem, kui originaalis. Pilti vist ei ole enam kahjuks. Igatahes
tubli töö! Kahju, et rooli kordades keerulisem oleks teha...
|
|
|
|
paukpadrun
huviline
Registreerunud 20.04.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.05.18 19:53
|
|
|
Roole olen teinud tänaseks vist äkki 7 tükki, lihtne neid teha pole ja aega võtab ka palju, sest asi peab ilus jääma, konkreetset nuppu vist väga ei
nahata ka, see nahk ei mahu kuidagi sinna pealmise plastiku alla ära.
|
|
|
paukpadrun
huviline
Registreerunud 20.04.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.05.18 19:46
|
|
|
Kollitama on tulnud mõne veakoodid, kas need kõik võivad olla tingitud samast veast ? Vahepeal kui tühikäigule veerema lasen siis pöörded kukuvad ca
600 peale korraks ja kohe tagasi 900 peale, kas võib nende koodidega midagi seoses olla? Rõhku hoiab ilusti ja kiirenduse osas ka nagu midagi kurta ei
oska, samuti on kütusekulu nagu alati.
|
|
|
paukpadrun
huviline
Registreerunud 20.04.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.05.18 18:18
|
|
|
Kuna Rix alustas rääkimist sellest kangi nupust siis täna võtsin kätte ja tegin sinna ka uue naha peale, tulemusega olen väga rahul
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.05.18 12:45
|
|
|
Kui sul nende veakoodidega kiirendus "nagu alati" on, siis on ta konstantselt limp mode-s ning normaalset rõhku ei ole.
Kui EGT tuksis keeratakse segu rikkaks ja N75 lülitatakse välja.
|
|
|
|
paukpadrun
huviline
Registreerunud 20.04.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.05.18 20:25
|
|
|
Rõhku on 1.3, ehk peaks õige olema, kas egt anduriga saab midagi muud ka teha peale uue külge keeramisega?
|
|
|
paukpadrun
huviline
Registreerunud 20.04.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.05.18 17:56
|
|
|
Läbisõidu näidik näitab 234 000 km., seega on läbitud juba 18 000km sellega minul, ja hakkasin mõtlema, et õli olen ju vahetanud aga filtrid on
kuidagi ära unustatud . Täna monteerisin külge uue salongifiltri ja
õhufiltri, salongi filter oli vahetamata ma arvan terve sajandi
Kuumadega on piin sõita sest kliima ei puhu külma, keegi Tartu inimestest oskab soovitada kohta kuhu selle murega pöörduda?
|
|
|
antsvolli
huviline
Registreerunud 06.01.17
Kasutaja on eemal
Auto: 911T, A8 D2
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.05.18 21:00
|
|
|
Rõhku on 1.3, ehk peaks õige olema, kas egt anduriga saab midagi muud ka teha peale uue külge keeramisega? |
Siis on juhtplokiga midagi (valesti) tehtud.
Nii kui EGT vea sisse loeb, lülitab rõhujuhtimise välja stock ajuga. Ja sul nii ehk naa chipitud see.
Saab ikka - need saab välja kodeerida, aga selleks peab tegema ka softi, mis on koostatud nii, et EGT ei läheks kunagi nii kõrgele, et andureid
reaalselt vaja oleks.
Tehasestrateegiaga sinna ei jõua... Üldiselt mul lahendused olemas, kui huvi on.
Üks variant on veel - kuna andurid ise tavaliselt tuksi ei lähe, vaid lähevad nende juhtplokid, siis sidmotorsport pakub asendusjuhtplokke -
trükkplaate.
Hulk jebla, aga saab nii ka tööle. Ma pole kunagi viitsinud mässata.
|
|
|
|
paukpadrun
huviline
Registreerunud 20.04.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.05.18 09:23
|
|
|
Eilse päeva seisuga puhub ka külma õhku salongi.
Tsitaat: | Algselt postitas: prj
Üks variant on veel - kuna andurid ise tavaliselt tuksi ei lähe, vaid lähevad nende juhtplokid, siis sidmotorsport pakub asendusjuhtplokke -
trükkplaate.
Hulk jebla, aga saab nii ka tööle. Ma pole kunagi viitsinud mässata. |
Ma leidsin ka mingi Poola lehe, kes müüb uusi trükkplaate, asi tundub suhteliselt lihtne olema, vana plaat välja ja uus asemele joota.
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.05.18 10:49
|
|
|
Jah, teoorias on lihtne, praktikas on need EGT-de juhtmed lühikesed ja see asi asub kuskil sisselaskekollektori taga, ehk siis ripud seal vahel pea
alaspidi jootmiseks.
Mis on hirmutavam on see, et sul viga viskab, aga rõhku maha ei võta. Ma oleks väga ettevaatlik miilitamisega ja pikema kiirendusega sel juhul.
Muidugi võimalik, et ta sul hakkab alles minema ja viga loeb korraks vahepeal sisse ainult, ehk siis enamus ajast töötab.
|
|
|
|
paukpadrun
huviline
Registreerunud 20.04.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.06.18 18:25
|
|
|
Läbisõit 236 300km.
Egt probleem sai täna lahendatud, tellisin Sid motorsportist uued trükiplaadid ja vahetasin juhipoolse ära, mis viskas viga sisse, viimastel päevadel
ei lasknudki rõhku enam ülesse ja hakkis ka natuke kiirendamisel, kas peaksin ka teise poole oma ühe jutiga vahetama või töötavat asja pole mõtet
torkida ? Prj äkki annad nõu?
Iseenesest ei ole seda üldse raske seal kapoti all joota, jalad natuke väsivad aga ei midagi hullu, ajaliselt läheb kokku natukene üle tunni, et see
ära teha.
Originaal on selline:
Uued on sellised:
Uus tagasi joodetud:
Lisaks peab ära tegema õlivahetuse.
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.06.18 19:33
|
|
|
Mõistlik oleks mõlemad teha, see on ainult aja küsimus kui teine ka tuksi läheb.
|
|
|
|
paukpadrun
huviline
Registreerunud 20.04.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.07.18 09:22
|
|
|
Eile jälle üle 0.5 bar-i rõhku ei puhkunud, täna panin arvuti külge ja näitas, et kütuse segu liiga rikas.
Avasin kapoti et otsida kõikvõimalike lõdvikute vigastusi ja õnneks seda kaua tegema ei pidanud, nimelt on alla andnud gaasisiibri otsas olev Y
lõdvik, kas keegi on asendanud seda ebay kärakaga ja kuidas on lood sobivusega ? Kasutatud originaali väga usku ei ole, et see kaua vastu peab.
|
|
|
andrec
huviline
Registreerunud 07.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B6 R30 VR6 turbo
|
postitati 01.07.18 12:39
|
|
|
Seda lõdvikut vahetati 2.7bit mootoritel iga hooldus. Nii, et ära
kasutatud otsima hakka.
|
|
|
|
paukpadrun
huviline
Registreerunud 20.04.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.07.18 12:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: andrec
Seda lõdvikut vahetati 2.7bit mootoritel iga hooldus. Nii, et ära
kasutatud otsima hakka. |
Esmaseks remondiks vist võiks panna peale küll, kui palju originaal uus maksab?
|
|
|
Xpander
huviline
Registreerunud 14.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: S4 Avant 20vt
|
postitati 01.07.18 13:07
|
|
|
Kas www.do88.se leheküljele ka juba vaatasid?
Edu essiga.
|
|
|
Uk_
klubiliige
Registreerunud 04.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: B5 RS4
|
postitati 04.07.18 17:04
|
|
|
Ma omal ajal panin omal essile uue kummist oem jupi ja see pidas vastu mitu tubli aastat (alguses kuivseadega nn stage1 ja hiljem juba metashotiga nn
stage2 r6hkude juures). Seega oletan puusalt, et kuniks suuri r6hkusid ei tee saad oem jupiga kenasti khakkama.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car and oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast
you hit the wall and torque is how far you take the wall with you.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 |