Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Audi S2/80 sedaan 2.2 -Segavereline - 1994 - ristokru (Vastuseid: 91 | Vaatamisi: 20413)
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 07.10.16 16:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: andrec
Enam ta ei tegutse seal, nüüd Heigo ruumides.

Selge, kõige tähtsam on telefoninumber.
01E kasti koha pealt kindlasti konkurentsitult pädevaim isik siinmail.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
andrec
huviline

Registreerunud 07.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B6 R30 VR6 turbo

postitati 07.10.16 16:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: prj
Siit saab tegelikult üsna mõistliku hinnaga ülimalt kvaliteetse juhtmestiku ning väikese hinnaga süütepoolid:
http://www.efiexpress.com/catalog/product_info.php?cPath=15&products_id=66

Odavam tuleks siit tellida juhtmed ja Eestist kohapealt süütepoolid osta. Hetkel ühed punased juhtmed tulemas mul sealt.

12,72@178,14km/h @S4 // 241km/h @ S4 OMC
http://differ.ee https://www.youtube.com/andresleever
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ristokru
huviline

Registreerunud 29.07.16
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S2/80

postitati 07.10.16 17:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: andrec
Tsitaat:
Siit saab tegelikult üsna mõistliku hinnaga ülimalt kvaliteetse juhtmestiku ning väikese hinnaga süütepoolid:
http://www.efiexpress.com/catalog/product_info.php?cPath=15&products_id=66

Odavam tuleks siit tellida juhtmed ja Eestist kohapealt süütepoolid osta. Hetkel ühed punased juhtmed tulemas mul sealt.

Jätan koha meelde! Tänan! Pean varem või hiljem selle tee ette võtma.
Juurde siis süütepoolid ja uus aju ja häälestama?

Ja kahjuks on jah liialt palju negatiivseid inimesi siin kes vaid vinguvad. Tahate vinguda voi nähvata siis palun kirjutage mulle postkasti!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
quattromees
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 20V TQ, Audi UrS4 2,2TQ, Audi A4 2,8Q swap 4,2 V8Q, Audi 100 C4 2,3 aut., Peugeot Partner, VW Passat 1,9 TDi 2tk, Ford

postitati 07.10.16 18:25 Tsiteeri

Täiesti erapooletult kirjutan Forsini moditud turbo kohta (kahtlen, et keegi veel üht ja sama turbot nii kaua kasutanud on):

Soetasin Forsini poolt modifitseeritud k24 turbo 2005 aastal Maku käest. Täna on see peal minu igapäeva UrS4 (pole ainuke auto, aga kasutan tihti). 11 aastaga ei ole laiali läinud (ei ole küll pidevalt sõidus olnud). Kas on parem kui standard või mitte ei kinnita ega lükka ümber. 200 20v peal räigelt libiseva siduriga 1/8 mile - 8.628 @132.49km/h. 200 20v peal 1,5 bar üle tuli väga kiiresti. S4 peal pehme soft ja 1,2 üle. Spoolib väga hästi, stock wastegate vedru, ei midagi peale keeratut. Mul on küll rs2 turbo olemas, aga igapäevakale jätan meelega väikese, sest lag on väga väike ja auto meeldivalt ergas.
Ümber lükkan müüdi, et Forsini turbo laiali läheb. Ei lähe.

Teema omaniku masin on aus ja tema sünnipärane "siniverelisuse" puudumine sõidurõõmu ei vähenda.

Kokku rohkem, kui 1100 hobust
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 07.10.16 18:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: quattromees
Täiesti erapooletult kirjutan Forsini moditud turbo kohta (kahtlen, et keegi veel üht ja sama turbot nii kaua kasutanud on):

Soetasin Forsini poolt modifitseeritud k24 turbo 2005 aastal Maku käest. Täna on see peal minu igapäeva UrS4 (pole ainuke auto, aga kasutan tihti). 11 aastaga ei ole laiali läinud (ei ole küll pidevalt sõidus olnud). Kas on parem kui standard või mitte ei kinnita ega lükka ümber. 200 20v peal räigelt libiseva siduriga 1/8 mile - 8.628 @132.49km/h. 200 20v peal 1,5 bar üle tuli väga kiiresti. S4 peal pehme soft ja 1,2 üle. Spoolib väga hästi, stock wastegate vedru, ei midagi peale keeratut. Mul on küll rs2 turbo olemas, aga igapäevakale jätan meelega väikese, sest lag on väga väike ja auto meeldivalt ergas.

Teema omaniku masin on aus ja tema sünnipärane "siniverelisuse" puudumine sõidurõõmu ei vähenda.

Nagu ma juba ütlesin, ilmselt ei ole mitte midagi muudetud, mis midagi reaalselt mõjutaks antud turbol. Stock töötaks täpselt samamoodi või paremini.

quattromees
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 20V TQ, Audi UrS4 2,2TQ, Audi A4 2,8Q swap 4,2 V8Q, Audi 100 C4 2,3 aut., Peugeot Partner, VW Passat 1,9 TDi 2tk, Ford

postitati 07.10.16 19:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Nagu ma juba ütlesin, ilmselt ei ole mitte midagi muudetud, mis midagi reaalselt mõjutaks antud turbol. Stock töötaks täpselt samamoodi või paremini.

Nagu kirjutasingi, ei väida midagi peale selle, et laiali ei lähe. Ma ei propageeri midagi, lihtsalt kunagi oli Forsini lähenemine uus ja erinev ja äratas huvi. Kuumakoja tiiviku ja korpuse vahe on samuti täpsemaks aetud, st kojale on peale keevitatud ja tagasi käiatud, st tühi vahemik korpuse ja tiiviku vahel on väike. Aga auto liigub piisavalt hästi, mulle meeldib antud k24 rohkem igapäevaselt kui rs2( vl kolle on rs2, ehk aitab spoolida). Hommikuti tööle minnes tekib nii vana autoga sageli olukord, kus uuemate masinatega üritakse vägisi peale 70 ala mööda minna, st haagitakse varakult stangesse ja lastakse pool autot vastassuuna vööndisse. Vähemalt 3,0 C6 tdi laiamise kustutamine ei vaja üle poole gaasi ja 5k rpm max kolmanda käiguga, et kõrvale tõmmanud masina ees oma teed minna. Need olnud ilmselt stock. Kunagi pole peale komponentide vahetamist viitsinud logi teha, et näha, kas mingi vahe ka on.

Kokku rohkem, kui 1100 hobust
quattrodiisel
huviline

Registreerunud 04.07.13
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B7 TDI Quattro

postitati 07.10.16 21:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Kiidan autot. B4 ning viiepoldiga veljed juba teevad asja huvitavaks ;)
Selle turbo jutuga tuli kohe see teema meelde kahjuks... https://www.facebook.com/629027343835805/photos/p.910567629015107/910567629015107/?type=3&theater

Street stock 2000W @ 151.4DB
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 09.10.16 12:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: quattrodiisel
Kiidan autot. B4 ning viiepoldiga veljed juba teevad asja huvitavaks ;)
Selle turbo jutuga tuli kohe see teema meelde kahjuks... https://www.facebook.com/629027343835805/photos/p.910567629015107/910567629015107/?type=3&theater

Ühel teisel turbol keevitas geomeetria labad igaühe erinevasse asendisse :D

stihl
huviline

Registreerunud 14.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe B3, Jaguar XJ6 Series II

postitati 09.10.16 13:28 Tsiteeri

Tsitaat:

Ühel teisel turbol keevitas geomeetria labad igaühe erinevasse asendisse :D

Ei ole võimalik, et nii lauajalg....:D:D:D:D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ristokru
huviline

Registreerunud 29.07.16
Kasutaja on eemal

postitati 09.10.16 17:48 Tsiteeri

Oleks tore kui prj lõpetaks teiste solvamise ja minu teema risustamise!!
Mõni moderaator võiks siit seda müra ära kustutada.

twistY
huviline

Registreerunud 06.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 09.10.16 18:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ristokru

Minu meelest oleks võinud juba ammu selle teema splittida a'la "Ettevaatust, forsin" teemaks. Ei ole vähe neid inimesi, kes tema "teenustes" on pigem pettunud.

ristokru
huviline

Registreerunud 29.07.16
Kasutaja on eemal

postitati 09.10.16 19:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: twistY
Tsitaat:

Minu meelest oleks võinud juba ammu selle teema splittida a'la "Ettevaatust, forsin" teemaks. Ei ole vähe neid inimesi, kes tema "teenustes" on pigem pettunud.

Ma vaatan jah et see nii hell teema siin :)
Aga fakt on selline et minu autol see turbo töötab ja siiani töötab hästi. Pole ju olnud see turbo vahel kaks kuud. Töötab ka teistel aga nagu saan aru siis osadel on laiali lennanud. Aga see võiks jääda kusagile uute teemasse mitte minu autoga seonduvasse!

Aidake mul parem s2 spido blokk leida :)
Avastasin et vasakul poolel väike tükk veerust kadunud siis pean ette ka uued vedrud leidma. Tahaks et jääks võimalikult madal ja oleks hea tugevusega. Originaalid jäävad natuke kõrgeks ma kardan?

Alcazer
klubiliige

Registreerunud 22.12.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4 B5 2.7T - 10.04 & 246 km/h @ 1/4 - 353 km/h @ 1 mile

postitati 10.10.16 19:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: twistY
Tsitaat:

Ma vaatan jah et see nii hell teema siin :)
Aga fakt on selline et minu autol see turbo töötab ja siiani töötab hästi. Pole ju olnud see turbo vahel kaks kuud. Töötab ka teistel aga nagu saan aru siis osadel on laiali lennanud. Aga see võiks jääda kusagile uute teemasse mitte minu autoga seonduvasse!

Aidake mul parem s2 spido blokk leida :)
Avastasin et vasakul poolel väike tükk veerust kadunud siis pean ette ka uued vedrud leidma. Tahaks et jääks võimalikult madal ja oleks hea tugevusega. Originaalid jäävad natuke kõrgeks ma kardan?

Ristokru miks sa otsid abi siit foorumist kui sul on oma küla mehed olemas kes teavad täpselt mida ja kuidas teha selle mootoriga.

Isiklikult arvan, et selle väljalaske nuka vahetus on küll suht m6ttetu.
Ja niipalju kui olen pilte näinud siis see forsini tuuning tekitas küsimuse, et mida ta tarbib...

Kui tallates laiali käib siis käib ta enivei varsti laiali seega v6id vabalt tulla l6pulaksule.

Pealegi on sul j6udu suht vähe selle mootori jaoks seega peaks kestma.

Ja kokkuv6ttes on Prj päris tabavalt siin öelnud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ristokru
huviline

Registreerunud 29.07.16
Kasutaja on eemal

postitati 11.10.16 05:46 Tsiteeri

Tsitaat:

Ristokru miks sa otsid abi siit foorumist kui sul on oma küla mehed olemas kes teavad täpselt mida ja kuidas teha selle mootoriga. Isiklikult arvan, et selle väljalaske nuka vahetus on küll suht m6ttetu. Ja niipalju kui olen pilte näinud siis see forsini tuuning tekitas küsimuse, et mida ta tarbib... Kui tallates laiali käib siis käib ta enivei varsti laiali seega v6id vabalt tulla l6pulaksule. Pealegi on sul j6udu suht vähe selle mootori jaoks seega peaks kestma. Ja kokkuv6ttes on Prj päris tabavalt siin öelnud.

Sest omakülamehed kirjutavad läbi foorumi mitte läbi telefoni nagu näha :D
Tegelt Geiriga juba räägitud aga ta polnud ka päris kindel kust alustada...

Kusagile kiirendama tuleb kindlasti! Endale ka vajalik kogemus.

Alcazer
klubiliige

Registreerunud 22.12.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4 B5 2.7T - 10.04 & 246 km/h @ 1/4 - 353 km/h @ 1 mile

postitati 11.10.16 06:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Ristokru miks sa otsid abi siit foorumist kui sul on oma küla mehed olemas kes teavad täpselt mida ja kuidas teha selle mootoriga. Isiklikult arvan, et selle väljalaske nuka vahetus on küll suht m6ttetu. Ja niipalju kui olen pilte näinud siis see forsini tuuning tekitas küsimuse, et mida ta tarbib... Kui tallates laiali käib siis käib ta enivei varsti laiali seega v6id vabalt tulla l6pulaksule. Pealegi on sul j6udu suht vähe selle mootori jaoks seega peaks kestma. Ja kokkuv6ttes on Prj päris tabavalt siin öelnud.

Sest omakülamehed kirjutavad läbi foorumi mitte läbi telefoni nagu näha :D
Tegelt Geiriga juba räägitud aga ta polnud ka päris kindel kust alustada...

Kusagile kiirendama tuleb kindlasti! Endale ka vajalik kogemus.

Laupäeval ootame sind rajale. :P

Aga panen sulle mingisuguse tegevusplaani siia:

1. Alustuseks ära müü on teist autot maha.
2. Elektrooniline süüde tuleks ära teha.
3. Võiks mootori korra lahti võtta ja saaled üle kontrollida.
4. Kui mootor lahti siis tugevama kepsu võiks ka panna. Kepsud saan sulle sebida.
6. Kütusesüsteem tuleks üle kontrollida. Igaks juhuks kütusefilter ära vahetada.
7. Siinkohal nüüd võiksid Prj juures käia ära, et seade üle vaadata ja võimalusel peale keerata (seadistada launch control ja flat shift jne.)

NB! Ja turbo autol vaheta õli iga 5000 km tagant.

Kui sellest väheks jääb siis saab seda tegevusplaani lõputult edasi planeerida. :)

Peaks sulle natukeseks jätkuma tegevust küll.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 12.10.16 11:06 Tsiteeri

Tsitaat:

Sa saad veidi valesti aru asjast. Kui ta juba turbo keskosani jõudnud on, siis reeglina ei tööta see turbo üldse enam.
Tavaliselt teeb ta mingisugust ulmet kodadega või juhtimisega - kui see ulme ei ole turbo keskosa ja tiivikuid puudutanud, siis ei pea turbo selle pärast laiali lendama, vaid halvimal juhul kaotab efektiivsust, parimal juhul ei muutu midagi.

Point on selles, et täiesti STOCK turbo töötaks sinu autol paremini / sama hästi. Ehk siis see, mis sellega tehtud on, on mõttetu.
Ehk jõuab nüüd kohale :)

ristokru
huviline

Registreerunud 29.07.16
Kasutaja on eemal

postitati 12.10.16 12:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Sa saad veidi valesti aru asjast. Kui ta juba turbo keskosani jõudnud on, siis reeglina ei tööta see turbo üldse enam.
Tavaliselt teeb ta mingisugust ulmet kodadega või juhtimisega - kui see ulme ei ole turbo keskosa ja tiivikuid puudutanud, siis ei pea turbo selle pärast laiali lendama, vaid halvimal juhul kaotab efektiivsust, parimal juhul ei muutu midagi.

Point on selles, et täiesti STOCK turbo töötaks sinu autol paremini / sama hästi. Ehk siis see, mis sellega tehtud on, on mõttetu.
Ehk jõuab nüüd kohale :)

Ma sain juba ennem ka aru sinu mõttest aga hetkel turbo töötab ja auto on kiire. Sõitnud on ka sellega S2 omanikud. Ka raja aeg näitab,et turbo töötab.
Olen nõus sinuga, et arvatavasti see ümberehitus juurde ei anna midagi ja on sama mis stock :) Eks millalgi tuleb uus ja suurem turbo igaljuhul :)

Kas oleks mõtekas panna koonusfilter kopsiku asemele? Juurde ta vast küll ei anna midagi aga mulle meeldivad hääled mis tekivad koonusega :)

Siim89
huviline

Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;

postitati 12.10.16 12:29 Tsiteeri

Õhulugeja prj käte abil vahelt ära jätta, siis teeb kopsiku ja bypassiga ka piisavalt häält et oleks "äge" ja piisavalt vähe häält et närvi ei hakka ajama.

S4 OMC 238 km/h, ET 13,04
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 12.10.16 16:46 Tsiteeri

Originaal õhuvõtt on oluliselt parem jõudluse jaoks, kui kapoti alt kuuma õhku tõmmata.

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 12.10.16 17:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Eks millalgi tuleb uus ja suurem turbo igaljuhul :)
Suurem turbo ei tähenda alati kiiremat autot. Kuniks sa daily driveril turbo-kicki ootad, on väiksema turboga mees juba ammu läinud. Mõtle nüüd rahulikult, kas sa ikka tahad seda autot daily driveriks jätta.

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 12.10.16 23:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maku
Tsitaat:
Eks millalgi tuleb uus ja suurem turbo igaljuhul :)
Suurem turbo ei tähenda alati kiiremat autot. Kuniks sa daily driveril turbo-kicki ootad, on väiksema turboga mees juba ammu läinud. Mõtle nüüd rahulikult, kas sa ikka tahad seda autot daily driveriks jätta.

+1.

Linnaliikluses muutuvad need autod peale 340-360hp ainult aeglasemaks. Suurim, mida panna mõtet, on GT28RS või K24-7400.
Maanteel on teine teema muidugi.

2.5 kubatuur aitab viia selle läve ca. 420hp peale. Sealt edasi on puhtalt dragstripi autod juba, kus koha pealt ära saamiseks tuleb kasutada launch controli ning ilma flatshiftita on alati auk sees käiguvahetusel.

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 13.10.16 06:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Linnaliikluses muutuvad need autod peale 340-360hp ainult aeglasemaks. Suurim, mida panna mõtet, on GT28RS või K24-7400.
Maanteel on teine teema muidugi.

2.5 kubatuur aitab viia selle läve ca. 420hp peale. Sealt edasi on puhtalt dragstripi autod juba, kus koha pealt ära saamiseks tuleb kasutada launch controli ning ilma flatshiftita on alati auk sees käiguvahetusel.
Nõus, ja ära võrdle oma autot tänapäevaste autodega, kus kasutatakse muutuva ajastusega nukkvõlle, twinscroll ja VGT turbosid.

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 13.10.16 06:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Kas keegi on siin kes viitsiks näiteke telefoni teel või kokkusaades natuke rääkida ja arutada autost ja mida edasi teha?

Hetkel leidsin veel natuke infot googeldades auto kohta mis tehtud:

Porditud plokikaan, 7A vl. nukk, sparco paneel õhufilter, RS2 saaled, RS2 vl. kollektor, 3" roostevaba summuti, moditud originaalturbo ja õhuvõtt, kangem wastegate vedru. best ET 12.8@173km/h

Ja nii palju kui aru sain siis pole see lapitud suvaliselt kokku vaid ikka on ehitatud inimese poolt kes teadis mida tegi.

1. Kes seda kaant portis?
2. Kas RS2 kollektor on originaal?

ristokru
huviline

Registreerunud 29.07.16
Kasutaja on eemal

postitati 13.10.16 06:43 Tsiteeri

Kahjuks ei oska seda öelda kes portis enam ja kas on originaal või mitte.
Samuti pole hetkel plaanis muuta autot kiirendus radadele vaid ikkagi daily driver:)
Mulle piisaks ka kui oleks seal piir max 250kw juures..

extreme327
huviline

Registreerunud 17.05.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi b4 quattro 20v

postitati 10.12.16 10:12 Tsiteeri

ehhee :) leidsin selle auto teema siit üles mis on positiivne kuna ma olin konkurent ostma ja ajasin hinna üles :) kuid oma kaua mõtlemisega jäin ikkagi sellest autost ilma :)
Norrast tulles veel helistasin aga siis oli juba uus omanik tartus kohal ja ei loobund autost :)
Isiklikult pole autot näinud oma silmaga aga siuke kompott seal koos tundub suht hea ja viisakas,eks mõningaid asju kindalsti keegi kohendaks oma äranägemise järgi ümber aga see selleks.
Kuid pole ka hullu,ostsin lohutuseks omale S2 coupe mille suht ruttu paiskasin müüki kuna meeldib sedaan kere tiba rohkem ja leidsin suht sobiva masina ikkagi. Samamoodi niiöelda omatehtud S2 replica vms kuid ikkagi audi 80 tehasenimetuse järgi. Tehnika poolelt sain suht hea masina,turbo juba holseti hx40 super ja pihustid 875cc jne.....
Selle oma mootori saad passi õiged andmed küll kui soovid,kuna ma samuti tegin ametlikuks kõik. Algselt oli 2,3 kui nüüd mul ka passis 169kw kuna AANi moto ja 2226 kuubikut ja mootori vahetus kirjas.
Need recaro istmed teevad kadedaks :D
Selle punase asenduseks sain siis siukse masina.
Peaks end kokku võtma ja samuti vist tegema teema oma masina kohta! (edit: tehtud)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 44.9% - SQL: 55.1%]