Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Audi Coupe 2.3 98Kw - 1993 - AK47 (Vastuseid: 93 | Vaatamisi: 12324)
Siim
huviline

Registreerunud 26.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 29.02.16 19:11 Tsiteeri

Ehk siis sinu süü 0? Küsi kindlustuselt palju masina eest pakutakse. Turul on kohe üks ilus 2.0 coupe võtta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
THL
huviline

Registreerunud 10.09.15
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe Q / traktor

postitati 29.02.16 19:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: AK47
Tsitaat:
Algselt postitas: -v8-
Tore vaadata et auto veel liigub. oli see masin ka minu käes päris pikalt. See väike radikas on mootori õli oma. Ning see soojaväer on jah sellel masinal kahtlane. Pole ta korralikult soojaks läinud kunagi, kuigi termostaati proovinud vahetada mitmeid kordi ja ei aidanud ka papp radika ees. Kas mootor korda tehtud??? Ning kui saladus pole siis võiksid öelda ka hinna millega ostsid, sooviks teada palju juurde keevitatud hinnale selle ajaga mis minukäest ära läks. Kui siia ei soovi kirjutada, siis pane pm. Selle masinaga sai ikka igasugu probleemidega maadeldud, aga tore pill oli muidu. :)

No hetkel enam ei liigu... sõideti ette.
-20 'ga ei tahtnud üle 60 kraadi tõusta, muidu sooja puhus kui liikuda. Kuskil -5'ga soeneb juba 80 kraadini vähemalt ära.

Mis mootoril häda oli? Siiani mootori kohapealt ei kurda pea et midagi - ainus asi, et kippus aega ajalt 5'daga 70-80 pealt puterdama veidi. Seda siis vaid soojade ilmadega, talvel polnud midagi.

Hind oli 1000.- Tean, maksin kõvasti üle aga ei osanud ka korralikult autot osta. Siiski minu esimene isiklik masin.
Nüüd juba olen targem ja oskan veidikenegi rohkem asju vaadata/silmas pidada.
Mis hinnaga maha müüsid siis?

Minagi olen probleemidega maadelnud aga siiani sain kõigest jagu. Kõigest pole siia kirjutanudki - siga palju sai tehtud. Nüüd siis mats... natsa neetud tundub see masin juba :D
Aga tore on ta olnud küll. Kolmveerand aastat liikus enam vähem ringi ja vedas ikka punktist A punkti B ära :)

Tsitaat:
Algselt postitas: TurboQuattro
Täna oli coupedele kehv päev siis, mul tagurdati stange puruks ja ootan ka huviga mis saab. Sinu nimekirja lugedes läks mul ilmselt veel hästi.

Vaata ainult, et maha ei kanta. Nimekirja alusel võib see kahjuks juhtuda :(

Mul oli reedel vastu laupäeva ööd tegelikult. Varahommikul kell 04.52.
Mulle juba see kindlustuse vennike ütles, et tundub, et parandus on kallis, sest asju on päris palju katki, et ehk on mõistlikum maha kanda masin. Kirjutasin vastu, et seda ma ei soovi - tahaks ikka parandust. Olen sinna juba omajagu raha alla matnud.
Üritan ikka välja võidelda selle parandamise. Aga eks neil ole ka piir kuskilt maalt.

On ehk kellegil soovitusi anda, kuidas tegutseda?

Seoses coupede kehva päevaga sõitsin ise kah vaikselt koju ära ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
TurboQuattro
huviline

Registreerunud 15.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Avant Q ´94, Audi Coupe 2.0 ´91, Audi Coupe 2.6 `93, Ford Sierra P100, Volvo V70R

postitati 29.02.16 19:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Peetrus
Ehk siis sinu süü 0? Küsi kindlustuselt palju masina eest pakutakse. Turul on kohe üks ilus 2.0 coupe võtta.

2.0 ilus küll aga pole siiski 2.3

E: keretööd ületavad väärtuse kindlustuse silmis ilmselt igal juhul selliste autode puhul. Lihtsam maksta 500 ja auto kokku pressida. Loodan et seda muidugi ei juhtu.

The blower seems to have three distinct stages; nothing special, very nice and oh [roppus] hang on...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Siim
huviline

Registreerunud 26.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 29.02.16 19:43 Tsiteeri

Seda küll. Hästi tehtud keretööd ületavad lõdvalt selle masina väärtuse.

A 80
huviline

Registreerunud 24.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: Couped 83, 87, 90, 94.a ja Golf 4 traktor

postitati 29.02.16 19:44 Tsiteeri

Krt.see kollaste vilkuritega teehooldusautodega
avariitamine on kahe otsaga asi.
Aga coupest on kahju.Loodan,et saad korda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
AK47
huviline

Registreerunud 22.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 29.02.16 19:56 Tsiteeri

Tsitaat:

Ei tea - pole mulle keegi öelnud kas olen süüst prii või mitte. Eks see selgub lähi päevil. Politsei, kes juhtus õigel ajal mööda sõitma, ei öelnud ka midagi. Tahtsid ainult, et me masinad kiirelt tee pealt minema saaks, kuigi need juba olid tee ääres.

Kindlasti uurin mida pakuvad ja kui palju.

Tsitaat:
Algselt postitas: A 80
Krt.see kollaste vilkuritega teehooldusautodega
avariitamine on kahe otsaga asi.
Aga coupest on kahju.Loodan,et saad korda.

Ega jah - jama värk. Aga olukord oli selline, et 100m eemal oli viadukt, kus oleks saanud ohutult suunda vahetada vaid 200m lisa sõitmisega. Ja esimeselt rajalt üle teise raja ümber pöörata on ju ka lollus, kui seljataha ei jälgi. Oleks ma tulnud sealt 90'ga siis oleks minu jaoks olnud asi palju hullem. Hea et foori alt 50-60 km/h kätte sain ainult.

Autost on tõesti kahju. Just hakkas asi nagu looma :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
-v8-
huviline

Registreerunud 15.10.12
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4.2Q

postitati 29.02.16 20:34 Tsiteeri

Minukäes auto mootor ei käinud õieti. Aru sai sellest pmst ainukt tühikäigul, et puterdab natuke vms. Viga oli midagi kolmanda silindriga, seal oli surve väga väike. Isik kes väga asja ei jaga, ei pruugi märgatagi, et midagi viga peaks olema.

Ja minukäest läks 600e

AK47
huviline

Registreerunud 22.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 29.02.16 20:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: -v8-
Minukäes auto mootor ei käinud õieti. Aru sai sellest pmst ainukt tühikäigul, et puterdab natuke vms. Viga oli midagi kolmanda silindriga, seal oli surve väga väike. Isik kes väga asja ei jaga, ei pruugi märgatagi, et midagi viga peaks olema.

Üldiselt tühikäigul ei puterda. Väga harva on tõesti imepisike kõikumine pööretes aga see on väga väike ja vaid korra mõne aja tagant, kui masin tööle pandud on ja soeneb.
Suvel 70-80ga sõites 5'dal käigul on aru saada, et mootor kaotab korra jõu. Kui gaas maha lasta ja uuesti vajutada siis hakkab jälle elama. Mõtlesin diagnosti minna aga ei jõudnudki sinna.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
AK47
huviline

Registreerunud 22.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 03.03.16 07:17 Tsiteeri

Lubasin pilte autost peale liiklusõnnetust - pildid väga head ei ole aga annavad ettekujutluse. Kapoti alt pilte pole hetkel, pole isegi sinna näinud veel.

http://i68.tinypic.com/2ain5p.jpg
http://i66.tinypic.com/sg2t5.jpg
http://i63.tinypic.com/206beh.jpg

Hetkel muud infot pole, kui et kindlustus uurib asja...

AK47
huviline

Registreerunud 22.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 07.03.16 07:07 Tsiteeri

Nonii, kindlustus leidis, et auto parandamine pole otstarbekas. Tahavad auto mulle jätta ja 600€ visata.

Üritan vaielda nendega aga ehk on kellegil mingeid nõuandeid?

majanduskriizz
huviline

Registreerunud 23.10.12
Kasutaja on eemal

Auto: 4000S; A80Qx2

postitati 07.03.16 07:22 Tsiteeri

Uuri turu pakkumisi ja tee neile vastuväide, põhimõtteliselt pead proovima oma autot neile müüa ja rääkida miks sinu auto on rohkem väärt. Peadki nendega kauplema, muidu saad mööda pükse. Kindlustus pakub alati esimese hinnana midagi mannetult madalat, seega tee argumenteeritud vastupakkumine, mis sinu arust on õige ja vaata mis vastavad...

80-ndatel lõppes autode tootmine.
Siim
huviline

Registreerunud 26.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 07.03.16 07:39 Tsiteeri

Tähendab, et auto jääb sulle (mahakantud) ja saad 600.-?

TurboQuattro
huviline

Registreerunud 15.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Avant Q ´94, Audi Coupe 2.0 ´91, Audi Coupe 2.6 `93, Ford Sierra P100, Volvo V70R

postitati 07.03.16 09:07 Tsiteeri

Selle raha eest saad tiiva ja värvitööd heal juhul :)

Kas mingi nimekiri või remondikalkulatsioon on sulle ka kättesaadavaks tehtud?

The blower seems to have three distinct stages; nothing special, very nice and oh [roppus] hang on...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
AK47
huviline

Registreerunud 22.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 07.03.16 13:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: majanduskriizz
Uuri turu pakkumisi ja tee neile vastuväide, põhimõtteliselt pead proovima oma autot neile müüa ja rääkida miks sinu auto on rohkem väärt. Peadki nendega kauplema, muidu saad mööda pükse. Kindlustus pakub alati esimese hinnana midagi mannetult madalat, seega tee argumenteeritud vastupakkumine, mis sinu arust on õige ja vaata mis vastavad...

Kindlasti vaidlen nendega. See on lihtsalt naeruväärne pakkumine :mad:

Tsitaat:
Tähendab, et auto jääb sulle (mahakantud) ja saad 600.-?

Nii nad tahavad jah, ise pole küll nõus selle jamaga...

Tsitaat:
Selle raha eest saad tiiva ja värvitööd heal juhul :)

Kas mingi nimekiri või remondikalkulatsioon on sulle ka kättesaadavaks tehtud?

Ei ole midagi aga kindlasasti uurin järgi selle. Ise ei tulnudki selle peale, et seda küsida.

AK47
huviline

Registreerunud 22.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 08.03.16 12:42 Tsiteeri

Nonii, rohkemat kindlustus hetkel pakkuda ei saa, kui:

1) 700€ ja masin jääb mulle;
2) 1000€ ja masin mahakandmisele;
3) Tellida erapooletu hindaja - sel juhul maksab kindlustus vastavalt hindaja ütlemisele, olenemata nende pakkumisest. Kas siis vähem või rohkem - see selgub siis hindajast.

Mis te arvate sellest erapooletust hindajast? Kas on mõistlik lasta tellida või pigem kaotan sellega?
Arvestades, et autol siiski mõni viga ikka oli aga ega seda väga kontrollida ei saa, kui masinat korda ei tee nii, et ta tööle läheb.

EnricoN
huviline

Registreerunud 19.02.14
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe Quattro 2.2T | MB 190e

postitati 08.03.16 12:49 Tsiteeri

Täielik loto on see erapooletu hindaja. Mina võtaks selle 700 ja auto. Selle raha eest peaks ju korda saama küll.

Oudseisy
huviline

Registreerunud 04.05.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B7 2.0T 2005a

postitati 08.03.16 12:59 Tsiteeri

Ma ei tea kas ma olen asjast õigesti arusaanud aga kindlustus võiks vaadata autode keskmist turuväärtust (ja ma ei tea kas see läheb arvesse, kui suudad ära põhjendada, mida Sa oma autoga teinud veel lisaks oled [muidugi ei lähe sellised asjad arvesse nagu kui on 5k€ eest mingi S4 mootor vahele lükatud vms])

Audi Coupe

Selle põhjal ütleks, et keskmine väärtus oleks 1500€ ja sellisel juhul, kui kindlustus maksab keskmise väärtuse siis jääb auto kindlustusele.

Isiklik kogemus õnneks puudub, kuid tean, et üks ostis auto ca 3000 eest (müügihind oli mingi 4300 ja soodushind 3500 äkki vms).
Auto sõideti kahjuks mahakandmisele ja omanik saatis kindlustusele müügikuulutuse (mille leidis arhiivist ülesse) ja kindlstus maksis kenasti selle 4300€ kinni.
Kahjuks ei tea mis kindlustusega oli tegemist, kuid sedasi võttes tundusid asjad väga viisakalt laabuvat.

Samas ühel enda sõbral uuem Sirocco koos BTA kaskoga ja põhjustas ise avarii. BTA saatis kukele, et tema ei remondi midagi.
Pärast juristiga nõupidamist ja arutamist olid nad nõus 3000€ remondi kinni tasuma aga autole enam kaskot ei paku.

Ma muidugi ei tea kui palju Sul auto reaalselt väärt on (rahaliselt) aga ma isiklikult ei tahaks küll leppida sellise summaga. Missest, et ainult 2 couped´d on müügis ja keskmine hind on 1500€.

TurboQuattro
huviline

Registreerunud 15.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 08.03.16 13:04 Tsiteeri

Omades ise täpselt samasugust küll 1990 aasta autot siis mina seda hetkel küll 1000 euroga müüma ei kipuks. Usun et 1500 eest leiab auto asemele küll.

Samas selle 700 eest peaksid auto korda saama küll ma usun, lihtsalt ise rohkem sebima.

Endal ka kindlustusasi pooleli, mul küll ainult stange puruks aga v6 on teistmoodi stange ja seda polegi praktiliselt võimalik leida. Ootan huviga mitu sotti nad mulle pakuvad :D

Palju töökoja remondikalkulatsioon oli?

AK47
huviline

Registreerunud 22.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 08.03.16 13:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: EnricoN
Täielik loto on see erapooletu hindaja. Mina võtaks selle 700 ja auto. Selle raha eest peaks ju korda saama küll.

No remondifirma pakkumine oli 1900€, et masin korda teha. Ise tehes ja ilma värvimata jah siis saaks isegi korda selle raha eest aga ma leian, et hetkel pole see janti väärt.

Tsitaat:
Algselt postitas: Oudseisy
Ma ei tea kas ma olen asjast õigesti arusaanud aga kindlustus võiks vaadata autode keskmist turuväärtust (ja ma ei tea kas see läheb arvesse, kui suudad ära põhjendada, mida Sa oma autoga teinud veel lisaks oled [muidugi ei lähe sellised asjad arvesse nagu kui on 5k€ eest mingi S4 mootor vahele lükatud vms])

Audi Coupe

Selle põhjal ütleks, et keskmine väärtus oleks 1500€ ja sellisel juhul, kui kindlustus maksab keskmise väärtuse siis jääb auto kindlustusele.

Ma muidugi ei tea kui palju Sul auto reaalselt väärt on (rahaliselt) aga ma isiklikult ei tahaks küll leppida sellise summaga. Missest, et ainult 2 couped´d on müügis ja keskmine hind on 1500€.

No tegelikult on motors24.ee 's müügil üks 3500€ eest ja mitu 1500€ eest. Keskmine hind tuleks selle võrra veel kõrgem.
Mul on masin täiesti stockis ja ainult remonditud. Juppide tšekke on ka alles veel suur hulk aga see ei pakkunud huvi neile.

Tsitaat:
Omades ise täpselt samasugust küll 1990 aasta autot siis mina seda hetkel küll 1000 euroga müüma ei kipuks. Usun et 1500 eest leiab auto asemele küll.

Samas selle 700 eest peaksid auto korda saama küll ma usun, lihtsalt ise rohkem sebima.

Palju töökoja remondikalkulatsioon oli?

Nojah, 700€ võiks ise korda teha küll aga samas ma ei tahaks ise vaeva näha sellega hetkel. Paras jebimine see pritse värk seal.
Remondikalkulatsioon oli 1900€.

Kui nad mulle 1500€ annaks siis ma oleks isegi rahul sellega.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 09.03.16 04:33 Tsiteeri

1500€ vöid ainult und näha, kus auto jääb veel sulle, isegi kindlustusele jättes ei saa seda summat.
Kindlustustel on müügiportaalidega oma "diil", kus vajadusel saavad tagasiulatuvalt päringuid sooritada 6-12 kuud, ehk kuni aasta tagasi esitletud kuulutuste tagasivaade ja sealse kokkuvõtte alusel tehakse pakkumine.
Soovitan nendega veidi puksida, see võib kasu tuua, ka ise enda eelmise autoga puksisin hinna üle ja sain esimesest pakkumisest poole kõrgema hinna, kuid see oli vastikult pikk ja närvesööv tegevus.

Kui ise tegeleda ei viitsi ja masinat kasvõi varuosadeks jätta ei soovi, siis võta see kilo euri ära ja ela edasi, teistpidi lepi 700-ga ja kuku tuuseldama.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Siim
huviline

Registreerunud 26.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 09.03.16 06:31 Tsiteeri

Hea oleks leida ka oma masina müügi kuulutus ja esitada see kindlustusele. Mis nimega kindlustuse pakkujaga oled seotud?

AK47
huviline

Registreerunud 22.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 09.03.16 06:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
1500€ vöid ainult und näha, kus auto jääb veel sulle, isegi kindlustusele jättes ei saa seda summat.
Kindlustustel on müügiportaalidega oma "diil", kus vajadusel saavad tagasiulatuvalt päringuid sooritada 6-12 kuud, ehk kuni aasta tagasi esitletud kuulutuste tagasivaade ja sealse kokkuvõtte alusel tehakse pakkumine.
Soovitan nendega veidi puksida, see võib kasu tuua, ka ise enda eelmise autoga puksisin hinna üle ja sain esimesest pakkumisest poole kõrgema hinna, kuid see oli vastikult pikk ja närvesööv tegevus.

Kui ise tegeleda ei viitsi ja masinat kasvõi varuosadeks jätta ei soovi, siis võta see kilo euri ära ja ela edasi, teistpidi lepi 700-ga ja kuku tuuseldama.

Tean, et võind und näha. See on selge. Vb oleks varjant, kui laseks selle "erapooletu hindaja" tellida aga kurat seda teab, mis siis saab. Ei kisu väga seda tüüpi tellima.

Sain sellest nende "diilist" aru jah - esitati mullegi print screen, kus auto24 andmetel otsiti täpselt aasta tagasiulatuvalt Coupesid. Huvitav oli see, et otsiti aastast 93 alates nagu mu masin on. Aga mitte siis kui hakati tootma B4 Coupesid ehk 91. Kui ta nüüd oleks 91 aastast alates otsinud siis oleks kohe olnud vähemalt 1 Coupe, mis oleks hinda kergitanud :D
Aga kus sa sellega, ei otsita ju nii - otsitakse ikka madalaimat hinda...
Rääkimata sellest, et keskmise hinna jaoks kasutatakse vaid auto24 lehte, mitte ka motorsit või ntx soovi.

Mul endal nüüd jookseb teine nädal alates õnnetusest. See nädal olengi ainult kindlustusega jauranud. Käin suht pinda vist neile ja küsin palju - kindlustuse poolt iga asja vastusele on lisatud, et aga tellime erapooletu hindaja... :D

Tsitaat:
Hea oleks leida ka oma masina müügi kuulutus ja esitada see kindlustusele. Mis nimega kindlustuse pakkujaga oled seotud?

Üritasin leida aga pole leidnud veel. Kindlustus leidis eelmise kasutaja -v8- kuulutuse ilmselt ja see tõttu ka pakuvad nii nadi hinda. Seal liikus masin 600€ 'ga.

Aga eks ma vist selle 700€ vastu võtan. Nendega siin mitu kuud jaurata mõnesaja € pärast on ka naeruväärne. Selge on see, et see masin on vana ja hädasid olid. Vb ongi parem kui juppideks/emexisse läheb. Kahju küll aga pole midagi teha.

Kas keegi soovib endale Couped varuosadeks? Coupel on coiloverid all.
Võimalik on ka veljed r17 + 500km sõitnud naelrehvid R17/225/45 soetada endale.
Kui vaja võin ka juppe masina pealt võtta. Pikalt ei lammuta - mootor läheb sõbrale ja kui keegi midagi ei taha siis kuu pärast on Coupe emexis ilmselt.

Kellegil mingit head liikurit on pakkuda mõistliku raha eest? Vaatan üle kõik pakkumised :)
Eelistusi otseselt pole aga mõtlesin diisili peale ja äkki midagi 3.0 'i :D Aga absoluutselt ei pea olema - ootan kõiki pakkumisi :D

TurboQuattro
huviline

Registreerunud 15.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 09.03.16 10:12 Tsiteeri

http://auto.motors24.ee/Default.aspx?page=print_ad&id=434897

AK47
huviline

Registreerunud 22.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 09.03.16 11:01 Tsiteeri

Tsitaat:
http://auto.motors24.ee/Default.aspx?page=print_ad&id=434897

Nojah, nüüd ma enam kindlasti esivedu ei taha. Otsin mõne quattro välja. Leiaks kena korraliku Coupe Quattro siis oleks väga lahe.

Siim
huviline

Registreerunud 26.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 09.03.16 11:11 Tsiteeri

Sinu masin ei ole see? Miks pildid kõik kadunud?

Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 45.6% - SQL: 54.4%]