Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Audi A4 Avant 1.8 TQ - 1997 - Mattias (Vastuseid: 52 | Vaatamisi: 9234)
Mattias
huviline

Registreerunud 06.12.14
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.8Q

postitati 15.04.15 05:40 Tsiteeri

Vanal kardaanipadjal on praod/mõrad sees ja annab suht palju mängima. Samamoodi väsinud on tagadifri esimene puks-kronsa.
Mingeid kolkse veel kuulda ei ole, aga ma eelistaks asja mitte nii "läbi" sõita.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mattias
huviline

Registreerunud 06.12.14
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.8Q

postitati 07.07.15 06:50 Tsiteeri

Jätkan monoloogi aga ehk keegi viitsib sõna sekka öelda. Autoga on mõned mured kah. Suurem mure on see, et tagant kostab vahelduva eduga kõrinat-kolinat, ning sellist sireeni undamise häält. Kõrin tuleb hästi välja siis, kui keerata järsemalt vasakule kurvi. Kas see võiks olla tagumine parem pooltelg? Või differ ise?

Teine - õnneks väiksem mure - on see, et täisekraaniga spidoploki ühendamisel jäi pooleli kütusekulu juhtme ühendamine, kuna polnud võtta seda klemmi, mis mu suuremasse ajupistikusse sobiks. Mul on 2-pistikuga aju. Kas kellegil ehk ei vedele juhtmestikku, kust selle klemmi väikese juhtmejupiga välja võtta saaks? Maksan, kui vaja.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
EnricoN
huviline

Registreerunud 19.02.14
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe Quattro 2.2T | MB 190e

postitati 07.07.15 08:27 Tsiteeri

Kellaploki ühendamisega saab ilmselt abi kasutajalt rocket ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 20.4% - SQL: 79.6%]