Lehekülgi: 1 2 3 |
Kassu321
huviline
Registreerunud 20.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: A8 97 2,8 quattro
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Tsitaat: | Algselt postitas: Kassu321
Igaks juhuks kirjutan veel ka siia, et kui pakkumine taas tuleb siis olen huvitatud.
Autoks A8 D2 2,8 142kw. Et siis teema aktiveerimise korral saan saata auto täpsemad andmed.
Muidu huvi olnud olemas juba pikalt.
Kaspar |
Sa saad ju vabalt ühendust võtta ka ilma foorumita! |
Saab jah, kuid lugedes esimest posti uuesti, siis otsustasin siia kirjutada nagu soov teemaalgatajal oli.
Sain juba PS-is ühendust ning ootan pakkumist.
Kaspar
|
|
|
|
fred2103
huviline
Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Tsitaat: | Algselt postitas: fred2103
Lõpp läks juba päris heaks !
Ega see gaasi teema vist päris õige asi pole (vähemalt minu silmis ja minu arvamus). Kui tahad säästa, siis pigem valida kohe õige masin. |
Ja see on nüüd siis üks "õige" ja sisukas kommentaar kogu asjale? Mulle jäi sellest teemast küll hoopis teine mulje. |
Nagu ütlesin, siis kõigest minu arvamus. Kui meeldib siis pane kasvõi 2 gaasiseadet peale. On ju olemas veel hybrid ja elektriautod, kui säästa
tahetakse. Ega see gaasiseade ju ka mingi imeasi ole ja hooldus vajab seegi. Eks sel teemal võib ju vaidelma jäädagi. plusse ja miinuseid jagub, nii
gaasiseadmega, kui ka ilma. Vabandust kui tundsid kuidagi ennast puudutatuna (ehk saad ikka üle) Peace !
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: fred2103
Nagu ütlesin, siis kõigest minu arvamus. Kui meeldib siis pane kasvõi 2 gaasiseadet peale. On ju olemas veel hybrid ja elektriautod, kui säästa
tahetakse. Ega see gaasiseade ju ka mingi imeasi ole ja hooldus vajab seegi. Eks sel teemal võib ju vaidelma jäädagi. plusse ja miinuseid jagub, nii
gaasiseadmega, kui ka ilma. Vabandust kui tundsid kuidagi ennast puudutatuna (ehk saad ikka üle) Peace ! |
No ei ole ju vaja mingit jobu juttu hakata vastu ajama! Siit teemast tuli välja, et on sisuliselt võimalik ilma võimsuskadudeta saada kütusele kuluv
summa alla ja seda tava masina peal, mitte mingi hübriid või elektriauto, mis kokkuvõttes ei pruugi midagi säästa. Üritame ikka mõistuse juurde jääda,
mitte lihtsalt vastu lärtsuda.
Kahju, et see teema rappa läks, aga hea näha, et vähemalt paar tarka inimest siin Eestis veel autoremondi alal eksisteerib, juks ja prj, missiis, et
nad omavahel kokkuleppele ei saanud, on mõlemad siiski oma ala profid. Õnneks on Tartus ka üks klubiline, kelle juures käin ja kes asju jagab,
ülejäänud on paraku olnud sellised, et pisar tuleb silma.
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
melnits
huviline
Registreerunud 19.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Quattro 3.0 (162 kw) sedaan 2002.a
|
|
Kes see inimene Tartus on kes asju jagab ja mis teenuseid ta pakub? Oleks ka vaja kedagi keda saaks usaldada tegemistes oma auto kallal!
Tänud!
Erki
|
|
|
Rain573
klubiliige
Registreerunud 17.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi b4 Competition V8, Fiat Punto GT, W211, CLS Shoting Brake
|
|
See on mingi suht üksteisele ärapanemis teema siin
|
|
|
Rumsa
huviline
Registreerunud 21.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 Avant 3,0 Tdi q
|
|
Kui mulle vaid lähemal kui teisel pool linna üks LPG gaasitankla oleks siis oleks kindlasti peres üks gaasil sõitev auto. Peale 2 aastat Dodge Ram-iga
bensiinil sõitmist esimest korda Eestisse tulles oli esimene asi üles otsida lähim gaasitankla.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: melnits
Kes see inimene Tartus on kes asju jagab ja mis teenuseid ta pakub? Oleks ka vaja kedagi keda saaks usaldada tegemistes oma auto kallal!
Tänud!
Erki |
Mina olen siiani väga rahule jäänud MT autohooldusega, väga reklaami ei tahaks teha, sest siis hakkavad ju tekkima pikad järjekorrad Mis teenuseid pakub, leiad vast siit foorumist.
|
|
|
|
rix30
huviline
Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S3 1,8T 8L
|
|
Kuulge- tarkurid!! Lugege teemas pealkirja!!
Adolf Hitler!
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rix30
Kuulge- tarkurid!! Lugege teemas pealkirja!! |
Kuule tarkur, teema sai ju juba lõpu, loe eestpoolt!
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
|
Joppenpuhh, mis läbu.
Juks11 ja Prj, kas ümarlaud ja läbirääkimised ei ole möeldav, üks teeb paigalduse, teine korrektse seadistuse.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
|
Teema oma olemuselt tõesti põnev aga siin ilmselt ilma a la Ahtisaari kaliibriga lepitajata ühisosa leidmine raskelt motiveeritav(?)
http://et.wikipedia.org/wiki/Martti_Ahtisaari
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
Joppenpuhh, mis läbu.
Juks11 ja Prj, kas ümarlaud ja läbirääkimised ei ole möeldav, üks teeb paigalduse, teine korrektse seadistuse. |
|
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
Joppenpuhh, mis läbu.
Juks11 ja Prj, kas ümarlaud ja läbirääkimised ei ole möeldav, üks teeb paigalduse, teine korrektse seadistuse. |
Hehh, kui nad kahepeale saaks selle asja paigaldatud ja seadistatud SÕBRALIKULT, siis võiks oodata isegi võimsuse kasvu. Aga ilmselt sellist asja ei
juhtu mitte kunagi...
|
|
|
|
Fugitive
klubiliige
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi
|
|