Lehekülgi: 1 2 3 4 5 .. 8 |
Rom
huviline
Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: C6 3.0TFSI S-line
|
postitati 18.11.13 20:23
|
|
|
Täitsa usun teemaalgatajat, olen samuti nimetatud tanklaketist solki saanud ja nüüd palju aastaid pole minu jaoks seda tanklaketti olemas.
|
|
|
Ramm
huviline
Registreerunud 15.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: Range Rover Sport 5.0L 372kW
|
postitati 18.11.13 20:39
|
|
|
Ma ei oska öelda aga Alexela kütusega minu auto käitub teistmoodi, kui sealt võtta saan umbes 100km rohkem sõita aga see eest on auto jube uimane ja
käivitumine kuidagi kahtlane..nii kui lähen mujalt võtma siis on asi vastupidine, ei oska öelda mis lisaainet nad sinna sisse panevad..
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.11.13 23:56
|
|
|
Sissejuhatus: Mina ründan, halloo!
Mis fakti? See "Neitsi Maarjalik" fakt peab kohe tuimestav olema?
Kes tunnistas ja mida? Ma ei ole näinud siin ühtegi fakti vaid kellegi intepreteeringut mingist juhtumist, mis ei oma mingit seost antud juhtumiga.
Samahästi võis see "tunnistus" olla viisakas suhtumine koleerikust klienti, kelle osas asus äriühing heatahtlikke kliendisuhteid säilitama(?)
Filtris olev vesi ei ole mingi fakti tõestus vaid kõigest potensiaalne asjaolu, mille tagamaadest pole ilmselt ka "fakti" edasirääkijal täit
ülevaadet.
A la JCB ja Komatsusid on varemgi koos konserveeringutega klientidele üle antud, sest need seisavad vahel kuid ja aastaid haigetes
keskkonnatingimustes. Mingeid fakte pole senini siia foorumi postitustesse esitatud ja seetõttu ei saa rääkida ka mingist ründamisest.
Teema algataja auto tehnilise vastavuse kohta ei tea siin keegi midagi. Siin puudub igasugune tehniline info sh elementaarne tehniline olukord, mis
puudutab kütuse süsteemi, ventilatsiooni jne.
Kui paljud siin foorumis üldse teavad või oskavad hinnata auto kütusesüsteemi ventilatsiooni tehnilist poolt? OK, isegi, kui mõistus saab aru, et kõik
klapid on vajalikud ning ei ole niisama jõulupuu ehted siis, kas keegi on nende tööd ekspluatatsiooni ajal üldse kontrollimas käinud?
Kas tankla peab asuma sellist ekspertiisi eest vedama või see on eelkõige autoomaniku huvi ja vastutus(?) Võibolla tõesti on vaja tünniteemalisi
kampaaniaid teha ka kütuse teemal nagu auto ostmisele on korraldatud - võibolla tõesti, see "mina usun Veerpalusse" tüüpi foorumi vastused annavad
igatahes selleks kinnitust.
Inimese loomus on mitte süveneda ja märgata, millest ta otseselt aru ei saa ja sellest tulenevalt ilmselt suurele arvule inimestele tuleb see üldse
uudisena, et vana lagunenud auto on naturaalne kondentsivabrik.
Teine töötav loomus on muidugi see, et kuskilt on vaja "süüdlane" otsida ja sellega oma teadmatust või varjus juhmust üle karjuda.
Võimalusi ja teadmisi, kuidas auto kütusepaagis kütust veega segada ning solgistada vajavad siin eelkõige need kellele aeg-ajalt ikka ja jälle
tanklast vett lastakse. Uuematel autodel on need süsteemid oluliselt paremini konstrueeritud ja kogu maailma autotööstus peab muidugi sellega
arvestama, et auto kasutaja on kütuse füüsiliste omaduste mõistmise skaalas "lauajalg" aga sellegi poolest ei anna selline asjaolu õigustust, et
tanklad peavad iga "Neitsi Maarja usku koleeriku" asjaosalise peale naeratades kummardama ja analüüsivabalt kõike uskuma.
Väljajuhatus: palun mitte advokaati maha lasta.
Tsitaat: | Algselt postitas: JanariA4
Võimalus saada segunenud kütust sulle juba seletati ära. Segunemine toimub, mis iganes viisil on.
Edasistes postitustes ründad ägedalt edasi aga maha jätad minu jutust fakti, et Alexela tunnistas viga oma tanklas. Meie olime paraku lihtsalt fakti
tunnistajaks (faktiks siis kütusefiltris olev vesi). Mingit kompensatsiooni vms. ma küll ei mäleta, kui aus olla- aga see selleks. |
|
|
|
|
JanariA4
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia RS III
|
postitati 19.11.13 05:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tl470487
"Neitsi Maarja usku koleeriku" |
Sa niisama mängid siin mingit mullipuhujast advokaati, mis ilmselgelt pakub sulle erutavat rahuldust? Lihtne küsimus sullegi: kas sa ise üldse tead
midagi tanklate hooldusest ja nende seisukorrast? Terve punt andurid kuskil mahutis, mis kontrollivad sinu arust absoluutselt kõike? 100% tõenäosusega
välistab kõik juhud, kus kliendile võib sattuda "halba kütust"?
Ilmselt see nii ei ole. Vastasel juhul poleks meil Eestis selliseid näiteid, kus reaalselt on inimene "halba kütust" tankinud ja alles peale
lisakontrolli tunnistab ka tankla omanik oma viga.
Siinkohal ütlen veelkord, et müüja ei soovi päris kindlasti meie raudruunasid mürgitada, vaid tegemist on nö. halbade asjade kokkulangemisega ja
asjaoludega, mis ei meeldi kellelegi, kuid on ometi olemas.
Sulle "tl470487" soovin ehk rahulikumat närvi ja laiemat silmaringi. Detailselt siin midagi keegi tõestama ei hakka ja ei saagi, aga sinu
"paranoiline" esitatud väidete ümberlükkamine ei sobi ka nagu teemaruumi. Tundub, et kõik klubikaaslased, kes on selles teemas Sinust teisel
arvamusel on Sinu arvates a) debiilikud b)Neitsi Maarja usku koleerikud ? (WTF?) c) lihtsalt lollakad, kes oma tehnika riknemise üritavad tankla
süüks ajada
|
|
|
Karullas
huviline
Registreerunud 03.04.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.11.13 09:54
|
|
|
Täitsa huvitav juhtum peaks mainima. Ma ise just hiljuti olen hakanud tankima Alexela tanklates kuna üllataval kombel olen suutnud oma kütusekulu alla
tõmmata. Olerexis tankides 10l sain läbida kõigest 124,6 km, mis teeb keskmiseks kuluks 8,025l/100km kohta. Tankides Alexelas tuli keskmiseks
7.407l/100km kohta. Sõitsin mõlemal korral ainult linnas ja tegin lühikesi otsi. Probleeme pole olnud. Ja ei saaks öelda, et ma nüüd raske jalaga
oleks. Pakub kohe täitsa huvi, mida nad sinna juurde segavad ?
|
|
|
RainerAK
huviline
Registreerunud 20.04.13
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.8 Quattro, A4 1.8T Quattro
|
postitati 19.11.13 10:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Karullas
Täitsa huvitav juhtum peaks mainima. Ma ise just hiljuti olen hakanud tankima Alexela tanklates kuna üllataval kombel olen suutnud oma kütusekulu alla
tõmmata. Olerexis tankides 10l sain läbida kõigest 124,6 km, mis teeb keskmiseks kuluks 8,025l/100km kohta. Tankides Alexelas tuli keskmiseks
7.407l/100km kohta. Sõitsin mõlemal korral ainult linnas ja tegin lühikesi otsi. Probleeme pole olnud. Ja ei saaks öelda, et ma nüüd raske jalaga
oleks. Pakub kohe täitsa huvi, mida nad sinna juurde segavad ? |
Ühe linnas ära sõidetud paagitäie põhjal on veidi imelik teha järeldusi kütusekulu kohta.
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.11.13 10:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: V200
Hästi, hale on see, et su hüpoteegist on puudu ajaline sümmeetria ning ringluses oleva kütuse temperatuuride vahemikud.
|
Hüpotees on vist õigem sõna. Aga sa võid omalt poolt need puuduvad asjad ju lisada. |
Täitsa huvitav lugemine Teil siin.
V200 esitas oma arvutused, mis toetavad tema argumenti.
tl470487 palun esita enda argumente toetavad arvutsed sest mind väga huvitaks kuidas ja mis tingimustel on võimalik nii suure veekoguse sattumine
paaki ainult kondenseerumise teel.
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.11.13 11:23
|
|
|
Hakkab jälle HM pihta?
Tunnistab, kes ja mida? Foorumites nutmas ja hädaldamas käimine on silmaringi laiendus? Mis on kõige selle koondnimetus?
Tänan, laiem silmaring tuleb loomulikult kõigile kasuks ja esitatud seisukoha lähteasjaolude valguses jätab täiesti külmaks mitu WAF tühma arvamust
kellegile pähe koliseb.
Teadmatus, naiivsus, rumalus ja veel 100 elulist komponenti on siia teemasse maetud ja seetõttu lihtsalt kommuuni vaimust õhku täis tõmmata ja üheselt
kaudse tõenäosuse valguses materdama asuda on eriti ürgajale omane strateegia.
Me ei tea siiani teema algataja auto marki (mida on korduvalt küsitud), vanusest ja tehnilisest kooslusest rääkimata, et konstruktiivselt midagi
analüüsida.
Seni on valdavalt näha vaid sellise mõjuga eeskuju:
http://rahvahaal.delfi.ee/news/uudised/lugeja-vanemate-liigse-hoolitsuse-tottu-on-noored-mehed-tanapaeval-taiesti-saamatud.d?id=6711
6340
Tsitaat: | Algselt postitas: JanariA4
"Neitsi Maarja usku koleeriku" |
Sa niisama mängid siin mingit mullipuhujast advokaati, mis ilmselgelt pakub sulle erutavat rahuldust? Lihtne küsimus sullegi: kas sa ise üldse tead
midagi tanklate hooldusest ja nende seisukorrast? Terve punt andurid kuskil mahutis, mis kontrollivad sinu arust absoluutselt kõike? 100% tõenäosusega
välistab kõik juhud, kus kliendile võib sattuda "halba kütust"?
Ilmselt see nii ei ole. Vastasel juhul poleks meil Eestis selliseid näiteid, kus reaalselt on inimene "halba kütust" tankinud ja alles peale
lisakontrolli tunnistab ka tankla omanik oma viga.
Siinkohal ütlen veelkord, et müüja ei soovi päris kindlasti meie raudruunasid mürgitada, vaid tegemist on nö. halbade asjade kokkulangemisega ja
asjaoludega, mis ei meeldi kellelegi, kuid on ometi olemas.
Sulle "tl470487" soovin ehk rahulikumat närvi ja laiemat silmaringi. Detailselt siin midagi keegi tõestama ei hakka ja ei saagi, aga sinu
"paranoiline" esitatud väidete ümberlükkamine ei sobi ka nagu teemaruumi. Tundub, et kõik klubikaaslased, kes on selles teemas Sinust teisel
arvamusel on Sinu arvates a) debiilikud b)Neitsi Maarja usku koleerikud ? (WTF?) c) lihtsalt lollakad, kes oma tehnika riknemise üritavad tankla
süüks ajada |
|
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Golf Variant '17
|
postitati 19.11.13 11:30
|
|
|
Teeme nii, et lõpetame selle mitte kuhugi viiva vaidluse nüüd ära
Edasised sisutud ja kellegile ära tegemiseks suunatud postitused kuuluvad kustutamisele.
Kõik on saanud oma seisukohti kaitsta ja kui midagi selle teema täiustuseks tarka ei ole öelda, siis seda üksteise sõimamist võite mõne muu
sidevahendi kaudu jätkata - kasvõi U2U. Natuke liiale hakkab juba minema.
Konstruktiivne arutelu võib muidugi jätkuda, kuid kasutaja tl470487 ja tema ütlemiste ümber keerlev mõtetu ja sisutühi sõim on siinkohal läbi. See on
ka hoiatuseks kasutajale tl470487-le endale, et aitab juba.
|
|
|
mrko
huviline
Registreerunud 01.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.11.13 16:47
|
|
|
Autoks oli 1999a. 1,4L MB mille paaki sai soga tangitud, kui see teadmine peaks kuidagi arutelu aitama.
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.11.13 20:12
|
|
|
See aitab ja seab paljugi absoluutselt teise valgusesse.
1. Selles teema kontekstis on juba 5a vana auto vana, 10a auto kütuse süsteem on väga-vana ja 14a on kõik see juba väga-väga vana. Kogu süsteem on oma
olemuselt sellel türgi mersul amortiseerunud, sh trass, klapid, torustik, pumba koostisosad ja muidugi ka paak.
Sellest tulenevalt on tõenäosus, et sinna paaki valatud kvaliteetne kütus muutub solgiks on absoluutselt reaalne ehk olemas.
2. Seda kütust müüdi 8000 liitrit. Tankisin samal päeval, sama kütust, samas tanklas ning ei täheldanud mingit anomaaliat. Alexela saadetud kirjast
lähtuvalt kogu partii müüdi ära ja neile pole ka teisi kaebusi esitatud.
3. Sellest paagist välja võetud kütusest pole teostatud mingeid analüüse. Puudub vähemgi teadmine, mis on selle kütuse "solgistumise" aste ja, mis
on selle põhjustanud. Vee olemasolu kohta selles vedelikus ei tea keegi midagi. Me ei tea, kas selles vedelikus lendleb midagi, setteks on paagi 14a
ekspluatatsiooni tagajärjed jne. Pole andmeid, mida sinna paaki on 14a jooksul üldse ja mida valatud ehk, kas seal on plakki, räbu või mida iganes
sahvriliiva, mis just 13.07 tankides paaki lahti löödi jne.
Kõike ülalolevat arvesse võttes, mille alusel on esitatud väide, et paaki tangiti soga?
Loodetavasti on vastuväide seekord piisavalt konstruktiivselt sõnastatud(?)
Tsitaat: | Algselt postitas: mrko
Autoks oli 1999a. 1,4L MB mille paaki sai soga tangitud, kui see teadmine peaks kuidagi arutelu aitama. |
|
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Golf Variant '17
|
postitati 19.11.13 20:27
|
|
|
mrko - kas oled samast tanklast või samast tanklaketist varem ka tankinud seda samat marki kütust, sellesse samasse autosse? Kogu
seda teemat lugedes tekkisid teatud mõtted, millele tahaks kinnitust saada.
P.S. tl470487 - on küll piisavalt konstruktiivne - palju parem.
|
|
|
mrko
huviline
Registreerunud 01.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.11.13 22:29
|
|
|
Ma ennem rääkisin kogu loo, et jah , olin selle tankla püsiklient, kes oma kõikide autodega mis on olnud, alati sealt olen tankinud juba sellest ajast
kui see tankla kandis miskit UnoX nime (ca 10a või rohkemgi), kuna pärnu väike linn ja tavaliselt olen kasutanud ametühingu kliendikaarti mis annab
päris head soodust antud tanklast. Oma audi80-ga sai ka koguaeg sealt tangitud mis vahest(haruharva) puterdas sama moodi aga tol ajal sai viga vana
auto kaela aetud, viga otsimata.
Aga antud teema juurde tagasi tulles- peale kütuse vahetamist, samuti bensiinijaama vahetamist Statoili mitteautomaatjaamade vastu töötab auto jälle
laitmatult. Ei pudestu liiva paagi seintelt, ei teki ka mitme kuuga niiskel ajal sinna kondenssi sellisel hulgal mis mootori normaalset tööd segaks.
Ja samas toimib ilusti ka kogu auto kütusesüsteem mis mõne härra arusaamade järgi peaks juba ajaloomuuseumis olema.
Üks imelik aspekt on kogu selle arutelu juures see, et kui keegi minult küsiks, et kus kohast ma a´la 11.05.2013 tankisin kütust ei oskaks ma küll
pakkuda ühtegi kohta
Teadmiseks veel: küte sai ca poole tunniga ära vahetatud(alexela välja, statoil sisse) ja peale kütuse vahetamist sai sõitma mindud ja probleemi
polnud, nagu ka ennem alexelast tankimist
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.11.13 23:09
|
|
|
Sellest võib välja lugeda, et pesid/loputasid Alexela bensiiniga paagi ja valasid uue puhta bensiini sisse. Analüüse teinud pole ja endiselt oletused.
Kes tahab usub mida iganes. Esimeses postituses mainisid, et naljakas lugu. Peab ütlema, et selles on tõesti huumori sugemeid.
Nali naljaks aga ühel Joosepil "imenalja" uskumisega nii hõlpsalt ei läinud ja mitte ainult tema küla ei saanud sellest nalja vaid terve maailm
siiani mitu sajandit veel muheleb .
|
|
|
|
ranel
huviline
Registreerunud 12.08.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.11.13 00:29
|
|
|
Kui kütus olemas, siis võin koolis EMÜ kütuselaborist läbi käia Aga pead
selle kütuse Tartu saama ja soovitatavalt kiiremas korras Kui tõesti
reaalne huvi ja pole mingi tühjajutumees, siis võimalus olemas
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.11.13 06:57
|
|
|
Sellest võib välja lugeda, et pesid/loputasid Alexela bensiiniga paagi ja valasid uue puhta bensiini sisse. Analüüse teinud pole ja endiselt oletused.
Kes tahab usub mida iganes. Esimeses postituses mainisid, et naljakas lugu. Peab ütlema, et selles on tõesti huumori sugemeid.
Nali naljaks aga ühel Joosepil "imenalja" uskumisega nii hõlpsalt ei läinud ja mitte ainult tema küla ei saanud sellest nalja vaid terve maailm
siiani mitu sajandit veel muheleb . |
Ma ootaks ikka neid arvutusi, mida Sa ülevalpool lubasid.
Ma ei nori vaid siiralt huvitab see arvutuskäik.
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.11.13 13:10
|
|
|
Lubasin arvutusi? Vastupidi, andsin hüpoteesi arvutustega välja tulnud subjektil võimaluse esitatud arvulised andmed korrastada ja lisada algoritmi
puuduvad ahelad.
See on igas mõttes norimine aga põhjendatud huvi ja füüsiliste protsesside mõttes kindlasti huvitav teadmine paljudele, ka mulle endale. Asi on aga
nimelt selles, et algoritmi (mudelipõhise arvutuse komponentide, suhete ja määrade seadistus indikaatorile või hüpoteesile) loomine annab ainult aimu,
kuidas kondents lisandub. Sellised algoritmid on kasutusel autotootjatel kütusesüsteemi väljatöötamisel; materjalide valikul, füüsilise kuju-vormi
loomisel, tolerantside seadistustes ja veel mitmes aspektis.
Algoritm on üks asi aga, mis teeb arvutuse üli-keeruliseks on see, et "katse" viiakse läbi seinast seina füüsilistes tingimustes ehk ka algoritm
peab pidevalt kohanduma.
Näiteks algoritmi üks muutuv osa on temperatuur (perioodis) ja sellega suhtestuvate materjalide omadused võtta vastu (neelata) soojusenergiat ja siis
mingis aeg t(x) jooksul seda üle kanda kogu kütusesüsteemi ulatuses. Paagis, kus on talvel õhu temperatuur auto käivitamisel sisuliselt võrdne
välistemperatuuriga ning mootori juurest tagasi voolav kütus, mis moodustab muutuva temperatuuri vahe. See algoritmis olev "algoritm" on tõsine
rägastik.
Isegi pealtnäha lihtsamat arvutust pole pakkuda ala küsimustele, kui palju peab puhuma õhupalli, et see katki läheb? Küsimus on ju tavaline, imelihtne
ning seda õhu puhumist tehakse pidevalt. Vastaja hakkab aga nüüd pärima, mis temp., mis on õhupalli füüsilised parameetrid kuni selleni, milliste
füüsiliste omadustega gaasi õhupalli lastakse jne.
Nüüd asja pragmaatiline pool, kui küsida, kuidas süsteemi rohkem vett saada?
Selleks on vaja võtta mittetöötava kütuse süsteemi ventilatsioonisüsteemiga auto, omada paagis min kogus kütust, kasutada autot räiges pakases (või
räiges palavuses + öised temp. langevad 0C lähedale), kus 100% suhtelist niiskust ning kasutada autot näiteks nagu postiljon ukselt-uksele (pidev
soojenemine, jahtumine) ehk siis olukorras, kus temperatuuride vahe on tsükliliselt kriitliselt suur.
Huvi korral otsige video youtube-st ja vaadake, kuidas ellujääja-rännumees mere soolasest veest merekaldal pärast päikese loojangut liiva sisse tehtud
augu, merevee, uriini, suvalise anuma ja kiletüki abil joogivett toodab. See on hea ja selgitav näide samast protsessist, mis toimub auto
kütusesüsteemis.
See kõik selgitab ka a la linnaautode antifriisi kasutamise vajaduse.
Veelkord lisan: olen ennast asetanud ebapopulaarsele positsioonile, näen teemas tüpoloogilist puudust, millega autoomanikud ei arvesta, laimavad teisi
ja seetõttu palun "advokaati" mitte maha lüüa.
Tsitaat: | Algselt postitas: KuldarA
Ma ootaks ikka neid arvutusi, mida Sa ülevalpool lubasid.
Ma ei nori vaid siiralt huvitab see arvutuskäik. |
|
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.11.13 14:18
|
|
|
Mind huvitavad ka konkreetsed numbrid sest oma elu jooksul on jõudnud päris mitu korda tankida ja kondentsist pole veel ükski masin puterdama hakanud.
Kas tõesti pean kartma iga tankimise puhul, et homme on mul nii palju kondentsi, et masin enam korralikult ei tööta. Ise arvan, et see pole võimalik
regulaarselt sõitval ja tankival autol, aga kui on, siis tahan näha neid arvutusi.
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.11.13 14:27
|
|
|
Korras autol on selle jaoks preventiivsed süsteemid. Jutt on eelkõige vanadest autodest, millede süsteemi korrasoleku kohta ei tea enamus autoomanikud
midagi.
Tsitaat: | Algselt postitas: real-illusion
Isegi kui 4 kuuga tõsine kondents tekiks, oleks pooled c6 tee ääres. Ühtlasi tegelikult kõik uuemad autod. |
|
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.11.13 14:29
|
|
|
Tõlgendage "paar kuud"?
Tsitaat: | Algselt postitas: Raika42
Paar kuud varem oli paagis auk ja selle lappimiseks sai paak tühjaks lastud, ära puhastatud ja auk kinni joodetud. |
Kust see 4 kuud tuli?
Tsiteerin Sind:
Saab ja veel kuidas saab kondents tekkida ka 1 kuuga nii, et nii ongi: never say never .
PS: igas korralikus bensukas on müügil kütusesüsteemi antifriis ja seda kasutab linnamees, eriti jupiti autot kasutades, vähemalt 2 korda aastas: enne
palava suve algust ja enne külmade algust. Sobib ka muidugi 98% piiritus aga doseeritud antifriisi saadavus kindlasti hõlpsam.
Täielik totrus on igatahes sellises olukorras paagi tühjendamine.
|
Lisaks rääkis teemalagataja sellest, et auto oli enne tanklasse minekut töökorras, seega mis pikast perioodist me räägime. |
|
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.11.13 14:42
|
|
|
1. Selles teemas on mitu kommenteerijat esitanud oma kogemusi. Kondentsi teemal räägiti kütusesüsteemi külmumisest. Selle jaoks, et kütuse süsteem
tropi kujul külmuda saaks ei ole üldse palju vett vaja. Näiteks filtri boorilise pinna peal on veekristallid üli-efektiivsed ummistuse tekitajad.
2. Teema algataja teema ei ole seotud külmumisega ja ta ei tea tänaseni, mis on auto kütuse või selle hulgas olevate komponentide mõju mootorile.
Minu vastuväide just selles ka seisneb. 14 aastaga kütuse paaki kogunenud osakesed, süsteemi amort (rooste, plakk jm), võimalik amortiseerunud,
mittetöötav või kahjustatud süsteemi vent., mis toob paaki sisse liiva ja saasta jne. võivad olla selle juhtumi tegelikud põhjustajad.
See tankimine oli lihtsalt katalüsaator kogu sellele protsessi nö lõppvaatusele.
Kondents puutub antud teemasse eelkõige seetõttu, et see on ajaga tekitanud korrosiooni terves süsteemis.
Mind huvitavad ka konkreetsed numbrid sest oma elu jooksul on jõudnud päris mitu korda tankida ja kondentsist pole veel ükski masin puterdama hakanud.
Kas tõesti pean kartma iga tankimise puhul, et homme on mul nii palju kondentsi, et masin enam korralikult ei tööta. Ise arvan, et see pole võimalik
regulaarselt sõitval ja tankival autol, aga kui on, siis tahan näha neid arvutusi. |
|
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.11.13 17:28
|
|
|
See annab ilmselt põhivastused su murele:
http://www.ehow.com/how_6298865_eliminate-water-condensation-gas-tank.html
regulaarselt sõitval ja tankival autol, aga kui on, siis tahan näha neid arvutusi. |
|
|
|
|
mrko
huviline
Registreerunud 01.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.11.13 17:51
|
|
|
"14 aastaga kütuse paaki kogunenud osakesed, süsteemi amort (rooste, plakk jm)"
Olen tegelenud pool oma elust mootorratastega aga ütleme nii, et kui võtta 14a vana ratta paak siis näeb see seest välja samasugune nagu 14 aasta
eest, eeldusel et on kasutatud kvaliteetset kütust. Ei tea, mis imeloomad need autod siis on, minu teada peaks küttesüsteem analoogne olema. Igal
sügisel jäetakse ratas talvituma ja kevadel läheb laksust tööle. Ei teki sinna, liiva, kondenssi sellises ulatuses mis mootori tööd segaks ega roostet
jms.
NB! Autodel on filtrid kah olemas , mis füüsilised osakesed kinni püüavad. Ja antud autol ei olnud filter umbes sel ajal kui probleemid esinesid. Kui
võimalik, läheb antud küte ekspertiisi, et teemal spekulatsioonid hajutada.
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.11.13 17:58
|
|
|
Tubli, ja nüüd vaata üle oma postituse pealkiri, milles oled justkui kõik juba tõestanud.
Tsitaat: | Algselt postitas: mrko
"14 aastaga kütuse paaki kogunenud osakesed, süsteemi amort (rooste, plakk jm)"
Olen tegelenud pool oma elust mootorratastega aga ütleme nii, et kui võtta 14a vana ratta paak siis näeb see seest välja samasugune nagu 14 aasta
eest, eeldusel et on kasutatud kvaliteetset kütust. Ei tea, mis imeloomad need autod siis on, minu teada peaks küttesüsteem analoogne olema. Igal
sügisel jäetakse ratas talvituma ja kevadel läheb laksust tööle. Ei teki sinna, liiva, kondenssi sellises ulatuses mis mootori tööd segaks ega roostet
jms.
NB! Autodel on filtrid kah olemas , mis füüsilised osakesed kinni püüavad. Ja antud autol ei olnud filter umbes sel ajal kui probleemid esinesid. Kui
võimalik, läheb antud küte ekspertiisi, et teemal spekulatsioonid hajutada. |
|
|
|
|
JanariA4
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia RS III
|
postitati 20.11.13 18:06
|
|
|
See annab ilmselt põhivastused su murele:
http://www.ehow.com/how_6298865_eliminate-water-condensation-gas-tank.html
regulaarselt sõitval ja tankival autol, aga kui on, siis tahan näha neid arvutusi. | |
Aga palun räägi meile siis, miks tanklates ei saa (maaalustesse või ka maa peal asetsevatele tsisternides/mahutites) 100% mitte
kunagi võimalik olla: a) kondents mahutis (otsene mahuti leke oleks vast liiga räige, seega seda me ei käsitle) b)sade (mis iganes tahke osa)
tl470487
Kui rääkida tanklatest ja tankla kohtadest, mis on olnud kasutuses aastaid või aastakümneid ning ainuke, mis ajas võib ja reaalselt ka muutub, on
pahatihti tanklat opereeviva firma logo. Teades mõnes kohas asja täpsemalt, siis julgen küll väita, et kütusemahuteid vahetatakse ja sealhulgas ka
puhastatakse vaid viimases hädas..
Siinkohal oleks vast õige märkida, et ei oma mitte ühegi tanklaketi vastu mitte ühtegi etteheidet. Mis oli see oli ja loodame, et ei kordu.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 .. 8 |
|