Lehekülgi: 1 2 3 4 |
Raika42
klubiliige
Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c4 2,5tdiQ; S6 c5 4,2Q; A4 b5 2,8Q
|
postitati 24.11.13 08:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mario20031
Kiirelt peale vaadates tundub,et enamus neid kiletajate kaitsjaid on mingite vanade peldikute omanikud. Ma arvan, et sellised ei saa kunagi aru miks
pargitakse kas siis üle 2 parkimiskoha või eemale (antud audi puhul ei seganud no tõesti see auto mitte kedagi ning õhtuti on seal autosid päris
palju).
Rääkide üle kahe koha parkimisest,siis üritan lühidalt ära seletada ,miks tõenäoliselt enamus inimesi pargib üle kahe koha. Kui sa sõidad veidi
väärtuslikuma autoga,siis sa ei taha parkida joonte vahele nii,et sulle pargitakse avensised ja passatid kummaltki poolt 40cm kaugusele,lüüakse
mõlemalt poolt ustega küljed segamini ja siis tegele ise oma mõlkidega - lihtsam on panna üle kahe koha nii,et keegi su auto külgedeni oma uksi avades
ei ulatu. |
Oh kus süda ihkab õnnist võimalust kord oma vana peldikuga sattuda Su uhke limusiini kõrvale parkima. Küll siis mõlgiks ja kriibiks, peksaks uksega
niikaua kui liistud lendavad ja plekist augud läbi kuluvad.
Pärast vaataks oma passatist või avensisest, irve suunurgas, kahjurõõmu ja heaolutundega...
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
postitati 24.11.13 08:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Raika42
Oh kus süda ihkab õnnist võimalust kord oma vana peldikuga sattuda Su uhke limusiini kõrvale parkima. Küll siis mõlgiks ja kriibiks, peksaks uksega
niikaua kui liistud lendavad ja plekist augud läbi kuluvad.
Pärast vaataks oma passatist või avensisest, irve suunurgas, kahjurõõmu ja heaolutundega... |
Kindlasti veel ka filmiks ja paneks youtube ja reporteri ülesse...
Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
|
|
|
|
mkendra
huviline
Registreerunud 27.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: mis iganes kätte juhtub
|
postitati 24.11.13 08:56
|
|
|
Minu jaoks ei ole küsimus selles,et kas üle kahe parkimiskoha parkijad oskavad parkida vaid selles, et mille pärast pargitakse teistele autodele külje
alla ning miks ei osata parklates uksi avada? (kivi "korrektselt" parkijate kapsaaeda)
MK
|
|
|
|
Raika42
klubiliige
Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.11.13 09:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: real-illusion
Kindlasti veel ka filmiks ja paneks youtube ja reporteri ülesse... |
Muidugi, kuidas siis muudmoodi. Terve näoraamatu uputaks ka üle selle videoga 
Loodan, et kõik saavad irooniast aru..
Minu jaoks ei ole küsimus selles,et kas üle kahe parkimiskoha parkijad oskavad parkida vaid selles, et mille pärast pargitakse teistele autodele külje
alla ning miks ei osata parklates uksi avada? (kivi "korrektselt" parkijate kapsaaeda) |
Tegelikult eks ta õigus ole jah... Omalgi juhtunud nii, et istun autos, keegi pargib kõrvale ja lükkab ukse pauguga vastu autot. Küll, aga tahaks
mainida, et need ei ole eranditult kõik vanade autode omanikud vaid selliseid võib leida nii 20 aastat kui 20 päeva vanade autodega sõitjate seast.
Üldiselt on nii, et selles on süüdi rohkem parklaomanikud, kes ajavad parkimiskoha möödu minimaalseks, selleks, et saada rivisse üks koht rohkem.
Enamus parkimiskohti on normaalse suurusega vaid VW Golfi või muude sama klassi autode jaoks. A8 ja muud on nende jaoks juba liiga suured..
|
|
|
mkendra
huviline
Registreerunud 27.08.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.11.13 09:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Raika42
Enamus parkimiskohti on normaalse suurusega vaid VW Golfi või muude sama klassi autode jaoks. A8 ja muud on nende jaoks juba liiga suured..
| M.O.T.T.
MK
|
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
postitati 24.11.13 09:47
|
|
|
Raika42: Paraku nii ongi, et pole ruumi. Samamoodi on ka väiksemates poodides riiuli vahed pisemad ja suurematel meestel probleeme kohati läbi
pääsemisega. Vähe neid poode, kus reaalselt ka palju ruumi, olenematta inimeste arvust on. Kõike pakitakse tänapäeval kokku ja pole midagi teha. Keegi
ei käsi valida sellist poodi ja saab alati teise minna...
Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
|
|
|
|
raineys
huviline
Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal
Auto: Saab 9-5 2.3t
|
postitati 24.11.13 11:14
|
|
|
Kiirelt peale vaadates tundub,et enamus neid kiletajate kaitsjaid on mingite vanade peldikute omanikud. Ma arvan, et sellised ei saa kunagi aru miks
pargitakse kas siis üle 2 parkimiskoha või eemale (antud audi puhul ei seganud no tõesti see auto mitte kedagi ning õhtuti on seal autosid päris
palju).
Rääkide üle kahe koha parkimisest,siis üritan lühidalt ära seletada ,miks tõenäoliselt enamus inimesi pargib üle kahe koha. Kui sa sõidad veidi
väärtuslikuma autoga,siis sa ei taha parkida joonte vahele nii,et sulle pargitakse avensised ja passatid kummaltki poolt 40cm kaugusele,lüüakse
mõlemalt poolt ustega küljed segamini ja siis tegele ise oma mõlkidega - lihtsam on panna üle kahe koha nii,et keegi su auto külgedeni oma uksi avades
ei ulatu. |
Sellise tüübi puhul pargin juhiukse kinni ja palun väga. Roni autosse kõrvalistuja kohalt. Debiilik.
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 24.11.13 11:30
|
|
|
Minu korduvalt nähtud kogemus on selline, et enamus ustega teisi autosid peksvad isikud ei välju juhiuksest. Tavaliselt on tegu hoopis tagaistmelt ise
välja roniva emapalgaga, keda pole vanematel aega olnud dresseerida. Vastutust vanematel see muidugi ei vähenda.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse
mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 25.3.0 + 17a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM,
SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
kelluke
huviline
Registreerunud 01.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5 1.9 , 5000 C2
|
postitati 24.11.13 11:38
|
|
|
Mina pargin oma väärtusliku B4-ja säästumarketi ette,alati risti üle kahe invaliidi koha,kui kiirnuudleid lähen ostma.
Hea lähedal poodi minna ja keegi ei kriimusta ära.
|
|
|
Fugitive
klubiliige
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi
|
postitati 24.11.13 11:41
|
|
|
Tehke minule palun selgeks miks peab mul olema ükskõik või milles olen mina süüdi, kui olen mõnest kodanikust rohkem tööd teinud ja suutnud omale
soetada vähe eksklusiivsema auto, millest minul on tõesti kahju, kui keegi vana rondiga (või odavama, kaskoga pisipunnist liisinguvõrriga) lapsevanem
pargib minu auto kõrvale ja ise või tema lapsed löövad minu auto küljele mitu "ilusat" mõlki? Eesti inimene üldjuhul oskab hoolitseda ainult oma
varast, teiste inimeste omast ei hooli. Sellest tekkivad ka need ülekahekohaparkijad. Igaüks kaitseb ennast ja oma vara nii kuidas oskab. Isiklikult
mina mõistan, miks nad nii teevad. Ise üldjuhul otsin parklates mõnda kaugemat tühja nurka, kus kedagi pole ja pigem jalutan 100m rohkem kui pärast
nukralt maksan raha keretööde eest sellepärast, et mõne kodaniku jaoks on tema auto lihtsalt liikumisvahend või plekihunnik ja ta arvab, et kõik
arvavad oma autodest sama.
|
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.11.13 11:49
|
|
|
Kõik sellised kriimud ja mõlgid minu autodel on tulnud sellest, kui ma pargin ilusti kahe joone vahel, seega on minu arust õigustatud, et kui pargid
kellegi kõrvale, siis jätad mõistlikud vahed , et inimesed saavad välja tulla autost. Viisakas oleks järgmisel samasugune vahe jätta, mitte ajada
joonlauaga parkimisjoont taga ja ust mõlki peksta.
Mul oli reedel juhus, et käisin Forelli tänava Stokkeris. Seal üsna suur parkla, mahutab ütleme 40-50 autot. Enamik parklast oli tol hetkel tühi. Kohe
maja kõrval on 4 kohta ja seal olid äärmised võetud. Parkisin nende keskele vasakpoolsele kohale, aga jätsin meelega kõrvaloleva autoga suurema vahe,
et kõik mahuksid uksi lahti tegema, et ei oleks probleemi. Sellepärast jäin aga parema poolega täpselt joone peale, et sinna kõrvale, minu ja teise
auto vahele oleks mahtunud selline väiksem, Polo vms laadne auto, aga ma ei teinud sellest numbrit sest parkla oli tühi mujalt ja vabu kohti
küllalt.
Vaevalt jõudsin auto seisma jätta, kui minu kõrvale sõitis Mitsubishi maastur, kust juht sõnaotseses mõttes pigistas end sealt autost välja, läks
uksega minu auto vastu ka, aga õnneks mul astmelauad, et ukse vastu ei läinud.
Mina ei leia, et ma seal oleks valesti või ülbelt parkinud, seda enam kui terve ülejäänud parkla põhimõtteliselt tühi oli. Pigem võiksid inimesed
ratsionaalselt mõelda, mitte panna ennast ja teisi ebamugavasse olukorda.
|
|
|
mkendra
huviline
Registreerunud 27.08.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.11.13 11:53
|
|
|
Tsitaat: | Tsitaat: | Algselt postitas: raineys
ei ulatu. |
Sellise tüübi puhul pargin juhiukse kinni ja palun väga. Roni autosse kõrvalistuja kohalt. Debiilik. | Ära imesta,kui leiad kojameeste
vahelt telefoni numbri, kust oma murtud küljepeeglid kätte saad ja eks siis näha,kas ka reaalses elus kukud debiilikuks sõimama. 
Tsitaat: | Algselt postitas: Fugitive
...kui keegi vana rondiga (või odavama, kaskoga pisipunnist liisinguvõrriga) lapsevanem pargib minu auto kõrvale ja ise või tema lapsed löövad minu
auto küljele mitu "ilusat" mõlki? | Endal on ka üks hiljutine halb kogemus,kui parkisin auto enda arust väga kaugele kõrval olevast
autost,sest mul olid joobes inimesed tol hetkel taga istumas ja arvestasin juba ette,et nad ei pruugi adekvaatselt käituda. Juhtus ikkagi nii,et üks
neiu kes tagant väljus lõi touaregil ukse no nii hooga lahti,et kõrval oleva auto uksele tuli pm auk. Endal autol polnud midagi väga viga,aga nukker
oli see,et kõrval oleva auto omanik oli auto just ostnud ning endast olenemata sai kannatada. Minuga reisivale neiule oli see loodetavasti piisavalt
kulukas õppetund.
MK
|
|
|
|
raineys
huviline
Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.11.13 14:36
|
|
|
Tsitaat: | Tsitaat: | Algselt postitas: mario20031
Tsitaat: | Algselt postitas: raineys
ei ulatu. |
Sellise tüübi puhul pargin juhiukse kinni ja palun väga. Roni autosse kõrvalistuja kohalt. Debiilik. | Ära imesta,kui leiad kojameeste
vahelt telefoni numbri, kust oma murtud küljepeeglid kätte saad ja eks siis näha,kas ka reaalses elus kukud debiilikuks sõimama.  |
No sellega on lihtne. Saangi oma parema peeglisoojenduse korda sinu kulu ja kirjadega 
|
|
|
|
mkendra
huviline
Registreerunud 27.08.06
Kasutaja on eemal
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 24.11.13 15:22
|
|
|
Nagu krdi streetrace foorumit loeks, ausõna. Lasteaed koos- murravad peegleid, taovad hambaid sisse jne. Kasvage suureks. Ja siis õppige parkima. Pole
kellelgi teiega siis midagi kobiseda. Mahuvad ka A8-d jms laevad parkimiskohtadesse ära väga kenasti. Kui neid sinna parkida ei oska, tuleb Golf v A3
osta, et suudaks oma auto ära mahutada parkimiskohale. Või parkige siis väga kaugele parkla nurka oma laevad, et mahuks ikka ilusti autost välja ja
keegi ligi ei tuleks.
Mis puutub juhiukse kinniparkimisse, siis see õpetab inimesi näiteks väga ilusti parkima. Endal oli juhus, kus maja ees oli kaks vaba parkimiskohta
kõrvuti. Tulin mina oma autoga (tol ajal veel Passat- jah, ma olen vaene, mul pole suurt kallist Audit, sorry) ning üks Citroenimees oli oma masina
(vana Citroen C5) parkinud pmst üle kahe koha. Kuna see polnud esimene kord, siis otsustasin seda tegelast õpetada sisenema oma autosse kõrvalukse
kaudu. Sõitsin Passatiga nii C5 külje alla, kui vähegi sain (peeglite vahet jäi mingi 0.5-1cm) ja läksin autost tuppa ära. Hiljem märkasin aknast
möödaminnes, et vend üritab kahe auto vahelt sisse pugeda, aga kuna ta oli umbes sama pikk, kui lai, siis see mitte ei õnnestunud. Vahtis minutit 5
seal autode juures ja siis puges kaassõitja uksest sisse. Et oli talv, olid tal seljas paksud riided ja mees ise ka päris kogukas, siis see
roolipugemine võttis tal üksjagu aega. Peale seda juhtumit on see vend aga iga kord väga viisakalt maja ette parkinud, ei mingit laiutamist. Tundub,
et jõudis talle kohale, et tuleb viisakalt parkida.
Siit lugedes paraku jääb aga mulje, et kallimate-uuemate Audide omanikud on parajad põmmpead, kes kukuvad kohe peegleid murdma selle asemel, et kohe
korralikult joonte vahele parkida (jah, paraku jääb silma just uuemate kallimate autode omanike juures parkimisoskamatus- pargitakse poolviltu, üle
kahe koha jne jne, suht pohhuistlikult- justkui mõeldes- a mul poh, mul kallis auto, ma võin).
Ei oma siin mingit vimma nende suhtes, kes on tööd teinud ja endale kalli auto soetanud, vastupidi- lugupidamine, et olete selle endale ise töötanud.
Need (vabandage väga, kes puudutatuna tundis) tatikad, kes emme-issi raha eest endale uue kalli auto on saanud ja siis laiama kukuvad, ei vääri aga
mingit lugupidamist.
Et kes siis pikast jutust end puudutatuna tundis...noh, oma mure. Point on aga selles, et enne, kui teiste silmas pindu näha, võiks näha ka palki enda
omas. 
Ahjaa- enne, kui keegi hakkab siin ette kujutama, et kaitsen neid ustega tagujaid- siis, ei, kindlasti mitte ma ei poolda sellist teguviisi. Mis
puutub ka süüdlase leidmisesse- siis suuremate kaubanduskeskuste parklaid valvavad mitmest nurgast tavaliselt turvakaamerad ja on võimalik süüdlane
üles leida. See võtab muidugi aega jne, aga on täiesti tehtav (been there, done that).
|
|
|
|
raineys
huviline
Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.11.13 16:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mario20031 Ära hakka omale midagi ette kujutama. Ära mängi mu¤¤i külje alla parkides ning ei jäävad
luud-kondid ka terveks. |
Lisaks tasuta peeglitele lähed kinnimajja ka. Vägev mees oled. Kui ma sind tänaval näeks, siis viskaks põlvili ja kummarduks Chucki enese ees 
|
|
|
|
rulamees
huviline
Registreerunud 13.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: 2x Audi B4 2.0 automaat ABK, CBT
|
postitati 25.11.13 00:12
|
|
|
Ei teagi kuna siinsele seltskonnale kohale jõuab, et auto on kõigest materiaalne väärtus. Ostke endale parem elu.
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.11.13 07:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rulamees
Ei teagi kuna siinsele seltskonnale kohale jõuab, et auto on kõigest materiaalne väärtus. Ostke endale parem elu. |
Et suva ja peksame ustega teiste autosid? 
|
|
|
raineys
huviline
Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.11.13 07:58
|
|
|
Ei ole ju suva.
Aga pole ka normaalne, et mingid vennad oma uhkete pillidega arvavad, et nad on teistest paremad ja võivad teha mida tahavad. Siis kui nad satuvad
kellegi omasuguse peale, kellel on ka asjadest suht suva ja keeravad sulle endale mingitmoodi käru, siis olete küll kohe vaesed kannatajad ja teie
pole midagi teinud?
Täpselt nagu see ukse kinni parkimise näide. Kohe selle peale lõhutakse auto ära ja saadetakse teine haiglatoidule, nagu ise poleks midagi teinud ja
puha kannataja rollis oleks.
|
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.11.13 08:18
|
|
|
Miks peab seda joont joonlauaga taga ajama. Jah kui on parkla tühi ja ruumi laialt, siis on viisakas joonte vahele parkida, aga kui on kõik üksteise
seljas, siis ma üritan alati leia optimaalse lahenduse, et minul endal ja kõrvalolevale autole jääb ruumi. Enamasti jääb see joonte piiresse.
Nagu ka enne mainisin, siis kõige rohkem on mu autosid retsitud just viisakalt joonte vahel parkides.
Üks näide on selline, eelmine aasta kui veel C6-ga sõitsin, tulin poest, olin parkinud ilusti joonte vahele, mõlemal pool piisavalt ruumi, et liikuda.
Kahel pool minu autot olid teised autod ja parempoolse omanik(vanem Nissan, omanik vanamees) avas oma tagumist ust, mis oli minu auto poole. Avamine
on pehemelt öeldud, ta pmst lõi selle lahti, räige pauguga vastu minu autot. Õnneliku juhuse läbi ei jäänud minu auto peale jälgi, aga ma läksin kohe
arupärima, et mida ta oma arust teeb ja siis oli mehel suu vett täis ja oskas ainult kokutada. Sellisete tüüpide pärast pargingi ma pigem kaugemas
nurgas või jätan mõistliku vahe. Tagaistmelt väljuvatest lastest ei hakka üldse rääkimagi.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 25.11.13 11:43
|
|
|
Tõmmake enne poodiminekut ise kile ümber.
|
|
|
|
Raika42
klubiliige
Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.11.13 12:20
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Tõmmake enne poodiminekut ise kile ümber. |
Paar kihti mullikilet hoiaks ju nii mõnegi kriimu/mõlgi ära 
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.11.13 12:29
|
|
|
Mul on selleks astmelauad. Nende peal mõni täke silma ei riiva, aga hoiavad efektiivselt teiste autode uksed minu auto omadest eemal.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 25.11.13 14:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KuldarA
Mul on selleks astmelauad. Nende peal mõni täke silma ei riiva, aga hoiavad efektiivselt teiste autode uksed minu auto omadest eemal.
|
Tuleb teine samasugune kõrvale ja saad ikka oma kolaka ära. BTW, ma loodan, et sul ikka astmelaudu küljes ei ole
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.11.13 14:58
|
|
|
Igal pool on aga Miks Sa loodad, et pole?
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |
|