Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3  4  5  ..  13
Autor:
Pealkiri: Audi A6 C5 2.8 142kw - 1997 - SamsungS4 (Vastuseid: 318 | Vaatamisi: 34431)
siimuu
huviline

Registreerunud 19.08.11
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat BiT 4motion B8 3G '17 / BMW Z4 E85 3.0 Convertible

postitati 20.10.13 12:28

Tsitaat:
Algselt postitas: SamsungS4
Noo aga igal asjal on ju garantii, kui mingi praak ja ei sobi viin tagasi kust ostin .

Sa ei saanud ilmselt päris täpselt mu mõttekäigust aru, aga õnneks Maidus seletas asja veel korra lahti:

Tsitaat:
Algselt postitas: Maidus

Ostad nt. õõtsa kuskilt mujalt ja lased paigaldada Forss-is. Kui see osutub praagiks, siis keerad kodus alt ära, viid poodi vahetusse ja keerad uuesti aias alla? Kui on aga forss-ist ostetud, siis nemad vahetavad selle tasuta garantiikorras välja koos tööga, ehk siis viid katkise auto sinna ja pärast saad vastu korras detailiga auto. Selles on see eelis otse töökojast osta.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
SamsungS4
Bännitud

Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal

Auto: Quattro

postitati 20.10.13 12:32

Jep nüüd sain aru, eks kui aeg jõuab selleni , et hakkan vahetama , siis ole näha kust mdia tellin ja kus teen . Hetkel huvitavad ikka kojamehe varred, kust neid tellida saaaks . Kas forrs pakub sellist teenust ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
SamsungS4
Bännitud

Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal

postitati 21.10.13 19:51

Suurel kiirusel pidurdamisel tekib rooli loks/vibreerimine sisse , kas asi on kõverates piduriketastes ja mitte ühtlaselt kulunud klotsidest?

Siim89
huviline

Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;

postitati 21.10.13 19:57

Suure tõenäosusega kettad kõverad. ÜV stendid näitavad kenasti selle mingi väikese tasu eest ära ka.

S4 OMC 238 km/h, ET 13,04
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
SamsungS4
Bännitud

Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal

postitati 21.10.13 19:59

Ma pigem ostan uued klotsid ja kettad alla .

Siim89
huviline

Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 21.10.13 20:01

Ära siis kõige odavamat jura alla osta. Küll hakkavad kägisema jne. Pidurid minu jaoks on asjad, mille pealt kokku ei ole väga mõtet hoida. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
SamsungS4
Bännitud

Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal

postitati 21.10.13 20:11

Vaatasin bochi tooteid, hetkel kaldun arvama et ostan ka ära need.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 21.10.13 20:23

Lakiauto nt. pakub ka Nk toodangut, mina sellega igati rahul olnud, tasub uurida, et mis, kas ja mis hinnaga.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
SamsungS4
Bännitud

Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.13 17:37

Selge eks uurib siis .

SamsungS4
Bännitud

Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.13 17:59

Tulles tagasi kojameeste teema juurde , siis forss pakkus mul kojamehe varsi konks kinnitusega mille tk hind ca 21€, aga facelift c5 kere kojamehi nad ei pakkunud , vähemalt siiamaani pole vastust tulnud .

SamsungS4
Bännitud

Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.13 19:21

Väike küsimus katalüsaatori kohta, mootor on soe ja auto välja suretatud käib katalüsaatoris mingid raksud ja krõbinad läbi , kas see on normaalne ?
Ennem pole lihtsalt tähele pannud seda .

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.13 19:37

Lai möiste, kuid jahtudes sellised häälitsused on tavaline.
Kindel, et konkreetselt katid? Kui TÜV punkt tunnistab heitgaaside näidud lubavaks, siis pole mötet esialgu liigselt paanitseda.

mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Golf Variant '17

postitati 31.10.13 19:38

Järelikult on kõik normaalselt tööle hakanud, et ennem ei ole kuulnud seda heli.
Alustame sellest, et mis on katalüsaator!? Seal toimub kärgede vahel heitgaaside järelpõlemine, mis on saavutatud kärgede erineva kaugusega üksteise suhtes, millest tekib ka suurenenud temperatuur katalüsaatoris ja sealt väljuvas heitgaasis. Kui katalüsaator töötab, siis ka kuumeneb päris korralikult. Mootori väljasuretamise järel hakkab jahtuma ja kuna on väga kuum, siis toimub see jahtumine praeguste ilmadega suhteliselt kiiresti, millest tekivad ka sellised praksatused metalli kokkutõmbamise tulemusena - erinevate metallide, liitekohtade jne. kokkutõmbumise kiirus on erinev.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
SamsungS4
Bännitud

Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.13 19:51

Ennem pole lihtsalt välja suretatud auto juures pikalt seisnud , täna suitsu tehes tuli see seismine ette :D.
Aga katalüsaator on nkn seest tühi seega vahetama peab teda nkn :D , aga kuradi kallis on see.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.13 20:00

Oleneb, kus soetada ja mida soetada ;), sellest ka vast hind.
Tühja katiga pole möistlik vast TÜV torkima minna.
Minu punasele b5 v6 läksid alla 2x 2.0 liitrisele möeldud metall elemendiga universaalid, mis sai väljaspool Eestit tellitud, hinnavahe pea 2x, ehk soodsam. Vöimalikult rohkelt tee hinnapäringuid.

E: tellisin Jmj toote ja hinnakiri oli 262. ... Poola raha.

SamsungS4
Bännitud

Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.13 20:14

Ma tõesti ei kujuta ette mis mulle alla läheks , nii palju kui mulle räägiti audi a6 c5 2.8 quattrole , uus kat maksab umbes 1500 € , aga ei tea kas see on tk hind või kaks tükki koos.
Siis kui autod käivitada teeb auto veits häält , aga kui pöördet alla lähevad on auto vaikne .
Muidugi kui gaasi vajutada , siis mingi hääl on.
Aga kui ma võtaks kati vahelt ära ja paneks tavalised torud asemel ehk eemaldaks kati üldse ära , siis ma ülevaatuselt läbi ei saa jah ?
Muidugi on veel variant otsida romulast , sest romulast ma sain terve summuti ( see mis katist edasi läheb ja auto tagu osani ) ja väga heas seisus, äkki joppab ja saan kati samamoodi .

mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.13 20:18

Kasutatud ja romulas roostetanud katalüsaatorile ma panuseid ei paneks. Ostad ikkagi suht kalli raha eest ära ja kui ei tööta, siis tagasi ka viia ei saa, kuna oled juba "kasutanud".

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
SamsungS4
Bännitud

Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.13 20:21

Kas katalüsaatorid kuidagi korda teha või täita ei saa v ? :D

mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.13 20:32

Tsitaat:
Algselt postitas: SamsungS4
Kas katalüsaatorid kuidagi korda teha või täita ei saa v ? :D

See plekk seal ümber ei maksa midagi - uut ostes selle sisu eest maksadki. On metallist sisuga, keraamilise sisuga ja plaattinaga kaetud metallsisuga. Järjestus siis hinnalt kasvavalt. Osad ettevõtted ostavad seda sisu materjali lausa kokku hea raha eest. Kes sisu lihtsalt tühjaks lööb ja ära viskab, on raiskaja - seda siis keraamika ja plaattina puhul.

Eks rahakott paneb kõik paika ja võid ka kasutatud proovida, kuid nagu ma juba ütlesin, siis enamjaolt ei tasu see ära, kui Sa just imeodavalt neid kätte ei saa - a'la 50€ paar.

SamsungS4
Bännitud

Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.13 20:34

Kas see on see , mis häält teep : http://www.auto24.ee/products/detail_product.php?id=710650

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.13 20:43

Otsetoru tekitab teatud pöörete juures häirivat ja vastikut häält, paljud nimetavad "porgandiks".
Olen kindel, et ka sinu isendile sobiksid samad, mis mina soetasin, kuid on aga ..., nimelt osad on nii 2 lambdaga, kui ka on 4, ehk järel lambdaga, minu soetatud katid olid ilma järellambda pesata. Ühed lambdad on enne katalüsaatorit, teised (järel) on peale katalüsaatorit.
Lammutuse osad on selline suhteline, vöib vedada, samas vöib ka haledalt "kotti" saada. Kommiraha eest katalüsaatoreid enamasti siiski ei jagata.

Siim89
huviline

Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.13 21:09

Katalüsaatori prõksimine on normaalne. Metall teatavasti paisub kui soojeneb ja vastupidi. Saunakerise puhul on samasugust soundi kuulda, kui tähele panna.
Ma sellepärast väga ei muretseks kui ülevaatuselt läbi läheb. Kui ei lähe, tuleb rohkem pingutada :D

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.13 21:15

Tsitaat:
Algselt postitas: Siim89
Ma sellepärast väga ei muretseks kui ülevaatuselt läbi läheb. Kui ei lähe, tuleb rohkem pingutada :D

Tühja pauna vöi otsetoruga jääb ametlikult (ausalt) tegemata, paunad tühjad, mida ka mainiti.

SamsungS4
Bännitud

Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal

postitati 01.11.13 04:39

No selge , peab siis uurima ja vaatama katalüsaatori hindu , aga vahetama lähi ajaln nkn ei hakka , sest ei näe mõted ja see heli pole ka nii kõva mis sealt välja tuleb .

SamsungS4
Bännitud

Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal

postitati 01.11.13 16:39

Täna sain Revala autost uued kojamehe varred koos kojameestega kätte , olen väga rahul ja kõik toimib .
Jutt käib siis facelift c5 kojameeste vartest .

Lehekülgi:  1  2  3  4  5  ..  13
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 18.7% - SQL: 81.3%]