Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Audi A6 2.5 TDi 103+kw, automaat, sedaan - 1996 - Vilumaa (Vastuseid: 58 | Vaatamisi: 22321)
Petu
huviline

Registreerunud 13.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant TDI Quattro 96'

postitati 24.03.14 18:01 Tsiteeri

Kas 5mm flantsiga tuleb pikemaid polte ka kasutada? Muidu tulemus väga hea. Meeldib rohkem kui nende mustade velgedega.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.

postitati 24.03.14 18:03 Tsiteeri

Logarid on täiesti uuena saadaval 42euri tk letikas. Originaal vedrusi peaks olema ka ebays ja poes uusi. Ladu24 oli isegi kunagi olemas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Vilumaa
huviline

Registreerunud 08.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Cabrio 99a 2.8 V6 - B4 1.9 Tdi 66

postitati 24.03.14 18:09 Tsiteeri

Ausalt öeldes ma ei kontrollinud, kinni ma nad väänasin. Kuid kui palju varuks jäi, ei teagi..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Vilumaa
huviline

Registreerunud 08.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.04.14 17:43 Tsiteeri

Pikalt olen vaaginud, millal teema uuenduse teen. Vahepeal olen siis natuke jälle investeerinud ja putitanud.
Olen lõpetanud oma vedrude otsimise saaga. Mõtlesin et mida ma ennem teen, kas lasen esiotsa ära värvida, koos S-i tiibade ja stangega, või vahetan kõik vedrud ära. Alla läksid vin koodi järgi otsitud tutikad vedrud, tänud "Timmu"-le. Paraku kui vedrud vahetatud said, siis erilist rõõmupuhangut ei tekkinud. Auto küll tõusis 4-5cm kõrgemaks, kuid mitte eriti pehmemaks. Järgmisena siis vahetan kõik amordid ära ja kui sellest ka midagi kasu ei ole.. siis vist on aeg sellest autost loobuda.. Aga siis vahepeal toimuvast

Kunagi, kui S-i kellad sai ostetud, siis minu üllatuseks polnud küljes kellasid ümbritsevaid rõngaid. Aegu peale seda sai ebay-s tuhlatud ja silma hakkasid kroomrõngad. Kallid nad olid, kuid peale pikka vaagimist ma nad siiski ära ostsin. Sellel hetkel kui neid külge hakkasin panema, kadus eufooria ära, sest nad ei läinud sinna plug&play, vaid ikka ohtra liimiga.
http://www.upload.ee/thumb/4021392/IMG_20140411_165044.jpg http://www.upload.ee/thumb/4021399/20140421_134221.jpg

Vedrude vahetamisest paar klõpsu
http://www.upload.ee/thumb/4021385/IMG_20140411_092423.jpg http://www.upload.ee/thumb/4021387/IMG_20140411_103854.jpg http://www.upload.ee/thumb/4021386/IMG_20140411_101650.jpg

Vedrude vahetamise käigus tuli ilmsiks, et parempoolne šarniir on korraliku lõtkuga, mida sõiduga kuidagi aru ei saanud.. Vahetusse läks ka see.

Ühel päikeselisel päeval sai autoga pesulas käidud ja jälle kadus üks suunatule klaas ära. Pea paar nädalat sai suunatule klaasita ringi sõidetud. Forsist käisin uusi küsimas ja asenduseks tulid mõlemad DEPO suunatuled. Algselt olin justkui ostuga rahul, paraku kuni paigaldamiseni, sest üks ei taha eriti külge istuda aga külge ma ta sain ja ilme vähe värskem
http://www.upload.ee/thumb/4021400/20140421_161832.jpg

Järgmisena siis amordid ja ehk nina vahetus ja värvimine.. Ehk ka toonklaasiring - lahja ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 26.04.14 01:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Vilumaa
Kunagi, kui S-i kellad sai ostetud, siis minu üllatuseks polnud küljes kellasid ümbritsevaid rõngaid
Ilmselt said siis 94a toodetud MY95 ehk vahepealse mudeli V8 automaadi kellad millel veel polnud kroomrõngaid olemas. Mu masinal oli alguses sama mure. Lahendasin ebayst tellimise asemel uuema mudeli korpuse kasutamisega.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
kulufield
huviline

Registreerunud 30.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A3 1998a 1,8 , Toyota avensis 2007

postitati 29.04.14 10:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Vilumaa
Ühel päikeselisel päeval sai autoga pesulas käidud ja jälle kadus üks suunatule klaas ära. Pea paar nädalat sai suunatule klaasita ringi sõidetud. Forsist käisin uusi küsimas ja asenduseks tulid mõlemad DEPO suunatuled. Algselt olin justkui ostuga rahul, paraku kuni paigaldamiseni, sest üks ei taha eriti külge istuda aga külge ma ta sain ja ilme vähe värskem

Need Depo tuled paras peavalu, ma oma C4 100-l panin ka kunagi ette valged suunad ja need kohe üldse ei istunud. Vahest üks suunatuli oli tiivaküljest lahti tulnud ja rippus seal siis, seisma jäädes sai natuke naerda:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Vilumaa
huviline

Registreerunud 08.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 29.04.14 21:04 Tsiteeri

Peale külge pookimist, sain aru et need depod on ajutused lahendused.. Ehk siis kui juhtubki nii nagu sa kirjutasid.

Viimanekord jäi üks asi veel mainimata, et kui eelmine aasta veel kliima natukenegi andis külma salongi, siis see aasta ei tule sealt enam midagi välja, kuigi järele võtab ilusti.
Et ei peaks kaks korda kliimat täitma, siis olin seekord targem ja ostsin kliimatoru sisese klapp-filtri ka ära, siis on kindel, et sealt külmakapi õhku ka salongi jõuab. Naise B5-l aasta tagasi, pidin tänu sellele kolm korda täitma ja tühjendama kliima süsteemi, ennem kui ära jagasime miks salongi külm õhk ei jõuan :)

Praegu klapist pilti pole aga kui koju kunagi saan, siis lisan selle ka :)

Vilumaa
huviline

Registreerunud 08.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 05.05.14 15:16 Tsiteeri

Eile õhtul juhtus paraku selline asi. Inimene tuli mu müügiautot ostma aga paraku lahkus hoopis mu isikliku autoga. Polnud enda autost loobumiseks üldse valmis aga minema ta sellega sõitis. Üritasin küll inimest veenda, et ta ehk ikka ei taha minu autot. Kuid kätt ette 100% panema ei hakanud..
Õnneks veljed sain endale. Mis siis saab järgmise auto alla panna, kuid mis selleks saab ei teagi..

Teema võib liigutada klubihuviliste endiste autode hulka :(

EigoP
huviline

Registreerunud 25.03.09
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.5TDi

postitati 05.05.14 19:10 Tsiteeri

Alates eilsest olen siis mina selle auto omanik :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 26.9% - SQL: 73.1%]