Lehekülgi: 1 2 3 |
kkevin
huviline
Registreerunud 01.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.04.14 23:33
|
|
|
Kahtlustan ise sama, aga ma pole kunagi ühtegi puhusti plõginat kuulnud. tunduks nagu salongi poolt mõni pihusti, sealt see heli tuleb ka nagu.
|
|
|
kkevin
huviline
Registreerunud 01.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.04.14 15:48
|
|
|
Täna sai vaakumpumba kindlaks, et mootoris on õlirõhk õige ja vaakumpumba klõbin see ei ole. Kas võib olla selline variant, et millegi pärast(kas siis
midagi umbes) ei ole õlirõhk piisav hüdrtõukurite juures. Kuna õlivahetus vaja teha, siis kakkuda ka karter juba alt. Soovitati mingit ainet ka mida
sisse kallata, et tõmbab õlikanalid ja asjad puhtaks.
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C
|
postitati 18.04.14 04:25
|
|
|
Kas plõginat kuuleb ainult kapoti alt, või kui oled näit juhiukse kõrval, pole kuulda seda paremini? Minu omal oli nii, kui pihusti läbi läks, et auto
kõrval olles kuulis seda paremini, kui kapoti alt. Ja kas see heli tuleb kohe sisse nii kui külmalt hommikul auto käima paned, või natukese aja
pärast?
Sõidame ikka mõistusega !
|
|
|
|
kkevin
huviline
Registreerunud 01.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.04.14 12:01
|
|
|
See on kohe olemas, külmalt, soojalt käivitades. Pole vahet. Pole vist sellise pilguga kuuland et kui kaugelt kuulda on, aga seda on ikka välja
kõvasti kuulda.
|
|
|
kkevin
huviline
Registreerunud 01.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.04.14 20:28
|
|
|
Täna näppides tuli välja, et seda häält teeb küttepump. Võll kus otsas rihm käib, seal väike lõtk sees ja kui millegiga vastu suruda siis kaob plagin
ära. Ma ei tea mis süteemid seal sees on. Kas toda saab kuidagi remontida või lihtsam uus pump sebida ? Kas seal mingid laagrid sees või lihtsalt
kulub ära ?
|
|
|
kkevin
huviline
Registreerunud 01.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.12.14 07:50
|
|
|
Väike küsimus. Praegu peal 85kW 2,5 TDI ja rihma hambad läksid jahedaks ehk klapid pähe. Otsin siin uut mootorit ja juba pakuti 103kW. Kas 103kW istub
üks ühele 85kWga? Pean aju ka ära vahetama siis? Keegi oskab öelda kas tuleb mingeid takistusi või on asi lihtne.
|
|
|
urgaa
huviline
Registreerunud 04.08.09
Kasutaja on eemal
Auto: ur-s4,cadillac bls
|
postitati 08.12.14 19:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kkevin
Täna läks siis "väga õnnelikult" ja suutsime tagaumise klaasi ära lõhkuda. Teadsin, et mul teine luuk olemas, vähe teist värvi, aga ehk saab külge.
Tuli välja, et tolle luugi kinnitused teised ja ei sobi. Mul siis tiivaga variant, millel pealt poolt kinnitused, kohe tiiva all. Aga see mis vedeles
oli tavaline ja tolle kinnitused olid seestpoolt. Oleks kiiremas korras samasugust luuki vaja, et ei peaks kilega möllama ja vähe väiksem oht et keegi
autosse tungiks.
[img]http://i155.photobucket.com/albums/s298/kevinxx1/DSC_0311.jpg[/img
[img]http://i155.photobucket.com/albums/s298/kevinxx1/DSC_0293.jpg[/img |
Sul on lihtsalt teisi bolte vaja ja mutreid ongi asi korras. Paigaldasin samuti uuema a6 luugi.
Keep going and never stop!
|
|
|
|
Dr.Rammstein
huviline
Registreerunud 09.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 c6 3.0 171kw universaal
|
postitati 08.12.14 19:49
|
|
|
Väike küsimus. Praegu peal 85kW 2,5 TDI ja rihma hambad läksid jahedaks ehk klapid pähe. Otsin siin uut mootorit ja juba pakuti 103kW. Kas 103kW istub
üks ühele 85kWga? Pean aju ka ära vahetama siis? Keegi oskab öelda kas tuleb mingeid takistusi või on asi lihtne. |
85kw ja 103kw mootori erinevus on pihusti otstes, kõrgsurve pumbas ja ajus. Ning vist ka turbo.
|
|
|
kkevin
huviline
Registreerunud 01.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.12.14 19:56
|
|
|
Sirvisin mingit teemat ka, ja seal räägiti kütte pumba pistiku erinevusest. Ma mõtlen et ega ma juhtmestikku ei pea ümber lappama? No kui komplektse
103kw mootori saan peaks olema ju ainult ümber tõstmise vaev. Turbo õliradikas on ka mõlemil sama?
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 08.12.14 20:15
|
|
|
Sirvisin mingit teemat ka, ja seal räägiti kütte pumba pistiku erinevusest. Ma mõtlen et ega ma juhtmestikku ei pea ümber lappama? No kui komplektse
103kw mootori saan peaks olema ju ainult ümber tõstmise vaev. Turbo õliradikas on ka mõlemil sama? |
Aju ja juhtmestiku ka vaja kuna 100 peal on need teised. 100 ja A6 85 kw on täiesti erineva pumbaga. A6 AAT ja AEL on suht sama ja töötavad kui
asendada 1 teisega. Siis tekib immo probleem ka kuna a6 on immoga aju. Selle saab eemaldada lasta muidugi ja plussiks tekib püsikiirushoidja võimalus.
Sul pump jooksis kinni ja tõmbas hammasrihma puruks?
|
|
|
kkevin
huviline
Registreerunud 01.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.12.14 20:31
|
|
|
Mõtled kütte pumpa paagis? Muidu kui auto ostsin siis eelmine omanik rääkis et mul juba püsikiiruse hoidja valmidus olemas. Samas mõtled juba kas
tasub 103kW vahele lükata, aga vb polegi asi nii hull. Alati igasugused õpetused teretulnud ja soovitused kuidas lihtsamalt ja kiiremat moodust asi
korda saada
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 08.12.14 20:40
|
|
|
Mõtled kütte pumpa paagis? Muidu kui auto ostsin siis eelmine omanik rääkis et mul juba püsikiiruse hoidja valmidus olemas. Samas mõtled juba kas
tasub 103kW vahele lükata, aga vb polegi asi nii hull. Alati igasugused õpetused teretulnud ja soovitused kuidas lihtsamalt ja kiiremat moodust asi
korda saada |
Mis paagi pumba? Selline küsimus paneb su võimetes natuke kõhklema. Sel autol on ainult kõrgsurve pump rohkem pole sel kütusepumpasid.Püsika valmidust
ei saa olla, ainult juhul kui aju ja pump vahetatud. Kui klapid peas pole asi muidugi hull. Võta kaas maha ja lase ära teha. Kui alumine ots oli hea
siis tee korda ja sõida edasi. Kordades lihtsam kui mingit mootori vahetust aretada. Kaane remondi äigus tuleb muidugi kõik õigesti teha, et mitte
uuesti teha. Väga oluline on väntvõlli poldi õige pigutamine. Selle 100 pumba leiad ka vast lihtsalt.
|
|
|
kkevin
huviline
Registreerunud 01.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.12.14 05:27
|
|
|
Sellega seoses tekib juba endal küsimus kui eelmise omaniku jutu järgi on püsika valmidus, ehk siis juba midagi seal tehtud või oligi niimoodi. Ei tea
ise ka enda auto kohta kõike. Vb on siis mootori vahetus lihtsam. Samas ju kui praegune mootor ära remontida läheb sinna samapalju raha alla kui see
103kw mootor.
|
|
|
kkevin
huviline
Registreerunud 01.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.01.15 15:48
|
|
|
Keegi oskab öelda mis pidi käib väntvõlli otsast ära rihma ratas. Ei saa ju muud moodi rihma vahetada, kui tuleb mootori rihma ratas väntvõlli otsast
lahti lasta. Või on seal omad nipid?
|
|
|
J.Aru
huviline
Registreerunud 28.07.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.01.15 17:04
|
|
|
Keegi oskab öelda mis pidi käib väntvõlli otsast ära rihma ratas. Ei saa ju muud moodi rihma vahetada, kui tuleb mootori rihma ratas väntvõlli otsast
lahti lasta. Või on seal omad nipid? | Polt käib ära vastupäeva keerates ja ilma rihma vahetada ei saanud (vähemalt normaalselt küll
mitte). Muidugi see polt käib sellise jõuga kinni, et enamustes padrunikomplektides oleva 16mm saba väänaks puru, suure toruga tuleb seda polti
väänata (ei lähe see polt midagi nii lihtsalt pooleks, kuigi tunne on küll selline ).
|
|
|
kkevin
huviline
Registreerunud 01.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.01.15 05:48
|
|
|
Sai korralikult sangatud ja ei teinud midagi, nüüd teab, et võib julgemalt keerata.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |