Lehekülgi: 1 2 3 4 |
tarts
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.03.13 18:05
|
|
|
Läbi digika särab ka telekapult, reaalselt silmaga ma ei usu, et selline sinine valgus nähtav on.
www.eksperthooldus.ee
|
|
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6
|
postitati 02.03.13 18:16
|
|
|
See valgus ei olegi sinine. Kui vaadata tavalist IR valvekaamerat pimedas, siis on näha, et dioodid põlevad punaselt. Samas kui vaadata seda kohta,
kuhu nad suunatud on, siis ei näe midagi, aga läbi kaamera vaadates on see koht heledam. Kummaline, eks
Mul on omal ka selline odav hiina kaamera, aga ei ole viitsinud vaadatagi, kas dioodid pimedas põlevad. Igatahes kui sõidu ajal autol tuled ära
kustutada, siis on kõik pime mis pime...
|
|
|
MartT
klubiliige
Registreerunud 23.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: C4 2,8Q
|
postitati 02.03.13 18:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: anduke88
Äpp hetkel näitab ilusti nii kiirust, kellaaega sekundi pealt, gps koordinaate ja isegi kõrgust merepinnast. Kõik salvestatakse pildi peale ka kui
hiljem uuesti vaatad. Salvestab igas formaadis mis tahad. Hetkel omal kasutusel kvaliteet 720p ja 1080.
|
Selle appi nime teistele ka jagad? Google play oli neid eelmine suvi täis, ei leidnudki sellist sobivat. Vahepeal ilmselt juurde veel tekkinud.
|
|
|
anduke88
klubiliige
Registreerunud 17.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B6 1.9TDI & MB W205 & BMW F31 & Audi Q7 60 TFSIe
|
postitati 03.03.13 16:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MartT
Selle appi nime teistele ka jagad? Google play oli neid eelmine suvi täis, ei leidnudki sellist sobivat. Vahepeal ilmselt juurde veel tekkinud.
|
Õige. Kirjutasin, aga app'i nime unustasin panemata.
Mina kasutan DailyRoads Voyager nimelist app'i. On tasuta.
Link Google poodi
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 03.03.13 16:20
|
|
|
Vaevalt keegi igapäevase rutiinina telefoni aknaservale filmima seada viitsib (kui just pole laadimisklemmidega hoidik ja NFC baasil rakenduse
käimatõmbamine). Kui teadlikult tuisus sahkade vahele actionit tegema lähed, siis ehk veel. Meil ei ole siiski Venemaa, kus pidevalt midagi juhtuks.
|
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
postitati 03.03.13 16:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Meil ei ole siiski Venemaa, kus pidevalt midagi juhtuks. |
OT. Jama jah, üleeelmisest kolmapäevast saati mingi ~15 tundi materjali ja mitte si..gi huvitavat .
|
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
|
epidemic
huviline
Registreerunud 21.12.11
Kasutaja on eemal
Auto: Mazdaspeed 3, Isuzu D-Max, Audi S6 C5, Lexus IS-F
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
postitati 04.03.13 08:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Zoig
Link
Ma olen siiani aru saanud, et nendel jublakatel on tegu IR dioodidega, inimsilm nende töötamist lihtsalt ei näe ja vastutulevat juhti ei sega.
|
Mul oli ka kirjas, et IR led'id aga sittagi, särasid nagu jõulupuu. Lülitasin kah välja, kuna rohkem kahju, kui kasu neist. Aknalt hakkab peegeldama
jne.
|
|
|
|
Umpser
huviline
Registreerunud 01.02.07
Kasutaja on eemal
|
|
wookie
huviline
Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: A80 B4 Quattro 2.6 '94, VW Passat 4Motion '01, Audi A6Q C7 '11
|
postitati 11.03.13 10:20
|
|
|
Suurim häda nende kaameratega on siiski see, et nad on suured ja visuaalselt koledad. Samuti peavad nad kuidagi toidet saama..
Huvitav, kas on olemas mudeleid, mida saaks näiteks peegli taha varjata vms...
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 11.03.13 10:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rass
Mul oli ka kirjas, et IR led'id aga sittagi, särasid nagu jõulupuu. Lülitasin kah välja, kuna rohkem kahju, kui kasu neist. Aknalt hakkab peegeldama
jne. | Sai ka ühte sarnase välimusega kaamerat just näpitud, IR led oli täitsa olemas, silmaga midagi näha polnud kuid telefonikaamera
näitas kenasti põlevad tulukesed ära. Kas nendest ka mingit kasu on ei tea, kuid mõne meetri kaugusel olnud majaseina muutis küll veidi heledamaks.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 11.03.13 10:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Umpser
Mul ka too sama kaamera, mis siin eelnevalt jutuks ( kaamera ), pildi üle nuriseda ei saa ja kõik töötab ka nii kuis peab... peaaegu
Olen täheldanud, et hommikuti talvel ei taha see väga käima minna Kui salongi temp juba soe on ja aparaat talveunest ärganud, siis hakkab tööle
Mul tagumisest sigarisütkarist toide otse peale veetud, et lülitama ei pea
ja toiteaugud autos vabad oleks. |
Meie kliimas tuleks arvestada, et kui kaamera jääb ööseks autosse miinuskraadide kätte, siis niiviisi kohe laadimasundimine on liitiumaku kiireim
surm. Kehtib ka moblade ja läpakate kohta. Kui on autosse jäänud, laske enne juhtme sappa torkamist toatemperatuurini soojeneda.
Tsitaat: | Algselt postitas: Zoig
Sai ka ühte sarnase välimusega kaamerat just näpitud, IR led oli täitsa olemas, silmaga midagi näha polnud kuid telefonikaamera näitas kenasti põlevad
tulukesed ära. Kas nendest ka mingit kasu on ei tea, kuid mõne meetri kaugusel olnud majaseina muutis küll veidi heledamaks. |
Eks ta ole sama, mis seebika välguga öise maastikuvõtte tegemine. Mingi sellise paneeliga hakkaks
ehk juba natuke valgemaks minema.
|
|
|
|
Kaits
klubiliige
Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: RS 6 Avant
|
postitati 11.03.13 19:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: wookie
Suurim häda nende kaameratega on siiski see, et nad on suured ja visuaalselt koledad. Samuti peavad nad kuidagi toidet saama..
Huvitav, kas on olemas mudeleid, mida saaks näiteks peegli taha varjata vms... |
http://www.blackvue.co.uk/
Mulle meeldivad nad just disaini poolest. Kasutanud ei ole, täpsemalt rääkida ei oska.
"RS6 is like a supermodel girlfriend - extremely high maintenance, but now and again, worth every penny."
|
|
|
|
Umpser
huviline
Registreerunud 01.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.13 23:10
|
|
|
Huvitav, kas on olemas mudeleid, mida saaks näiteks peegli taha varjata vms... |
Minul on, nagu eelpool mainitud, toide võetud sigari süütajast, kaabel ilusti piilarite ja lae taha ära peidetud ja istub täpselt peegli ja klaasi
vahel üleval klaasi ääres. Seda displei kaant ei pea lahti tegema ja süüdet andes hakkab omaette toimetama. Niisiis näha teda suurt pole kui just
hoolikalt ei vaata
Terv
|
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6
|
postitati 13.03.13 18:40
|
|
|
Mina vedasin laadija kaabli rooli alla. Laadijast tõin välja väikese kahesoonelise juhtme, kinnitasin relede juurde + ja -. Kui süüte sisse keeran,
hakkab kohe tööle. Pole vaja jännata mingi kolakaga salongis ja seda kogu aeg ühendada.
|
|
|
ShiiL
huviline
Registreerunud 16.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi 90 coupe; A4 avant
|
postitati 20.03.13 05:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kaits
http://www.blackvue.co.uk/
Mulle meeldivad nad just disaini poolest. Kasutanud ei ole, täpsemalt rääkida ei oska. |
mina kasutan sellist: BlackVue New DR400G-HD II http://www.amazon.com/BlackVue-DR400G-HD-II-Recorder-Trackin...
Hea väike. 32Gb kaardile salvestab u 9,5h. Tarkvara näitab arvutis jooksval videol kellaaega, kuupäeva ning kiirust ning Google Mapsi abil asukohta.
Salvestab 1 min lõikusid ning seadetest saab valida, kas heliga või mitte. Pilt on hea nii päeval kui ka öösel. Vastu päikest on ka täiesti arusaadav.
Igasugused tulukesed saab tarkvaraliselt kinni keerata (see rõngas salvestaja otsas häirib eriliselt , gps ning salvestamise ikoonid jätsin käima, need ei sega). Toite katkemisel salvestab viimase videolõigu ning
paneb end kinni. Saadaval ka "toitekarbid", mis auto aku pinge languse korral lülitavad kaamera välja. Utuubis palju ülevaateid. Tellisin http://www.exportprive.com/en/101588-blackvue ning kohale tuli u 2
nädalat.
|
|
|
Genka
huviline
Registreerunud 19.01.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S4 Avant 2.7 Biturbo
|
postitati 20.03.13 07:04
|
|
|
Mina kasutan sellist:
Juba paar kuud kasutanud. Ei ole viitisnud seda ööseks autost eemaldada, hommikuti käivitub koheselt auto käivitamisel, seega külma ei karda.
Piisavalt palju funktsioone, pildi kvaliteet hea nii päeval kui öösel. Heli salvestab ka ilusti. Mälukaardi pidin ise juurde ostma, kuni 32Gb toetab.
Hinnast ei hakka rääkima, soetasin selle oma töölt, hea hinnaga Julgen
soovitada.
PS: üks minuarust päris kasulik omadus, kaamera kasutab akuna vanema nokia telefoni akut seega seda saab lihtsasti asendada, kui vana ära väsib.
High Definition Car Digital Video Recorder Defender Car vision 5020 Full HD
2.7'' TFT LCD color display
High definition video Full HD 1080p
Clear view of license plates in front
2 operation modes: traffic recording and security camera
Automatically starts recording when car is powered on
Motion detection
270° display rotation angle
180° lens rotation angle
Real sensor resolution 5MPix without interpolation
Up to 12MP interpolation
On-camera video playback
Real time and date display
Built-in microphone
Built-in speaker drivers
HDMI output
Cycle recording
Features:
HD1080p (Full HD) video. Excellent view of license plates in front
"2 operation modes (cycle recording).
Traffic recording: dvr automatically starts recording when the car engine is powered on and automatically stop recording when car engine is turned
off.
Security camera with motion detection: dvr automatically starts recording if detects any motion near/inside your car"
120° viewing angle. All adjacent lanes can be viewed clearly
Real sensor resolution 5MPix.
12MP maximum resolution (with interpolation)
Intelegent system of video compression H.264 without decrease of quality level (Full HD 1080p recording is 3.6Gb per hour)
270° display rotation angle
180° lens rotation angle
HDMI and 3.5 mm mini-jack outputs to connect to TV or monitor when needed
On-camera video playback
Specification:
Sensor: 5.0MP
Viewing angle: 120°
Video resolution: 1920*1080 (HD 1080p — Full HD)
Frame rate: 30 fps
Video file format: MOV (with intelegent system of video compression H.264 without decrease of quality level Full HD 1080p recording is 3.6Gb per
hour)
Photo resolution: up to 4000ⅹ3000 (12 MP) with interpolation
Photo file format: JPEG
External memory: up to 32Gb SD card not less then 6 class of speed (the card is not included)
Power source: Li-Ion battery (removable, rechargeable), 3.7 V, 1000 mAh, charges from Mini-USB/car cigarette lighter
Operation time on one charge: up to 150 min of continuous recording
Interface for connection to PC: USB 2.0
Compatibility: Windows XP/VISTA/7,MAC
Package contents:
Car DVR
Windshield mount (with suction cup)
Car cigarette lighter to USB multipurpose adapter 12-24VDC, 5.0-1.0A
USB A — Mini B cable
HDMI cable to connect to TV or monitor
Removable Li-Ion battery
Bag
User Manual
Näide kvaliteedist: http://www.youtube.com/watch?v=h5k4BgGswcI&feature=youtu.be
Motul õlid hea hinnaga.
|
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.03.13 07:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Genka
Mina kasutan sellist:
|
Kas kuskil seda kvaliteeti ka näha saab, saaks võrrelda selle hiina analoogiga, mida ise kasutan .
|
|
|
|
Genka
huviline
Registreerunud 19.01.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.03.13 07:10
|
|
|
Mul hetkel pole üleslaetud ühtegi videot, aga katsun päevapeale sellega tegeleda.
Motul õlid hea hinnaga.
|
|
|
|
audi801
huviline
Registreerunud 20.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.03.13 07:36
|
|
|
Palju sellele 32GB Sd kaardile videot mahub? Kas saab ka ühendada välise usb hdd mälukaardi asemele?
|
|
|
Genka
huviline
Registreerunud 19.01.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.03.13 08:35
|
|
|
(Full HD 1080p recording is 3.6Gb per hour) - lihtne arvutus ja tulemus on teada.
Madalama resoga vastavalt salvestusaeg pikem.
Motul õlid hea hinnaga.
|
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.03.13 08:45
|
|
|
Kuigi kaamerate andmed on 1:1 siis minu hiinakas suudab 32 gb täis kirjutaga ~3,5 poole tunniga.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |