Lehekülgi: 1 2 3 |
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 19.12.12 18:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Harry_R
Esimesel pildil oli stardiala piisavalt, aga hang oleks 1) stange lõhkunud 2) esirattad ikka maast lahti ajanud. Üritsin ka vaikselt ja just see
viimane kippus juhtuma.
Ma ei vaidlegi vastu, et esiveoga sõita saab. Saab küll, aga silm punnis ja labidas käepärast. |
Ei midagi isiklikku süüdistavat, rahu. Kirjutasingi, et labidas välkuma.
Teiseks jah, sul uut moodi stange ju Mul oluliselt madalam masin aga mu
B5-el on ju suur ja pehme painduv põll stange all. Sellise aastakäigu audidega hoopis muretum sõita (va. S-id.)
Tsitaat: | Algselt postitas: blinkz
Teemat lugedes tundub, et Tartu on maru lumevaene linn |
|
|
|
reff20
bännitud topeltkonto
Registreerunud 21.10.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 90 2.0 85KW
|
postitati 19.12.12 18:33
|
|
|
Nüüd julges keegi selle lõpuks ära öelda, et non-audi vennad hoidku suu kinni. Audi forever
jokerAudi mul muidu korralikud rehvid all ja sõidustiilil ka vist midagi häda pole. Lihtsalt nii tebiilsetes kohtades välja kukkunud. Viimati siis 1
rehv kraavis ja teine ratas jää peal.
Tegelt on äriidee olemas, et müüa peenkillustiku kotte autosse(25kg) ja kokkukäidavat labidat - Siis enam kinni ei jää
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
|
joe80
huviline
Registreerunud 03.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant 1,8Tq, Volkswagen Passat 2,0 B3 Syncro
|
postitati 19.12.12 18:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jokerAudi
Tsitaat: | Algselt postitas: reff20
Nüüd julges keegi selle lõpuks ära öelda, et non-audi vennad hoidku suu kinni. Audi forever
jokerAudi mul muidu korralikud rehvid all ja sõidustiilil ka vist midagi häda pole. Lihtsalt nii tebiilsetes kohtades välja kukkunud. Viimati siis 1
rehv kraavis ja teine ratas jää peal.
Tegelt on äriidee olemas, et müüa peenkillustiku kotte autosse(25kg) ja kokkukäidavat labidat - Siis enam kinni ei jää |
Ma arvan, et Audisid/kogemusi Audidega on mul olnud rohkem, kui nendel kahel piiksujal siin kokku, niiet. Pealegi, kontsern on sama. Aga no jah, eks
see 1 rehv kraavis teine jääl- sealt ei tule q kah välja ilma abita
|
Sa nüüd mine piiksu oma kogemustega VW foorumis, kontsern on küll sama, aga foorumid on erinevad. Kui sa omaksid reaalselt kogemusi Audidega, siis sa
ei paneks kõiki quattrosid ühte patta. Audil ju kahe lukustatava diffriga quattrosid, millel ka reaalselt 3 ratast veab.
q
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 19.12.12 18:49
|
|
|
jokerAudi ja Joe80, jätkake oma arutelu U2U-s palun.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 19.12.12 18:50
|
|
|
Üldiselt on mõttetu mingit vaidlust üles kiskuda. Point on selles, et seni, kuni olen selle klubi liige, ei kavatse mitte kuskil suud kinni hoida, kui
miskit öelda on. Pmst OT-d siia teemasse tekitada on mõttetu. Kui midagi on öelda, siis selleks on meil olemas siin U2U.
|
|
|
|
Rain-
huviline
Registreerunud 11.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.9TDi
|
postitati 22.12.12 05:55
|
|
|
Monorõõmud. Ise olen väga rahul oma audi läbivusega, on ikka korralikult sügavas lumes sumbatud ja sai hakkama väga hästi
|
|
|
TurboSlava
huviline
Registreerunud 09.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: 5X Audi 100 sedaan c4
|
postitati 18.01.13 13:57
|
|
|
Metskülas põlvamaal on nüüd suhteliselt kiire rada monomänkijate jaoks. Soovitan.
|
|
|
LastResort
huviline
Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 "00.a 1.9l 85kw Quattro
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |