Lehekülgi: 1 2 3 4 |
Marthin
huviline
Registreerunud 20.10.12
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B8
|
postitati 04.12.12 13:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Marthin
Juhtus jah selline õnnetus. Kuna mul on lamellid ning needki minimaalse mustriga, siis üritades külge visata, viskas auto hoopis kraavi poole ning
pani otse, ise endal ei õnnestunud olukorda päästa. Ilmselt lähiajal tulemas uued lamellid ning 17" RS4 valuveljed. Igatahes harjutamine teeb
meistriks. Auto ise on korras, mitte midagi katki pole, kuna lumi oli pehme ning välja panin väga väikese hoo peal. |
|
|
|
Tambet.
huviline
Registreerunud 03.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.12.12 13:36
|
|
|
Korralik montaa˛ (Y). Kahju ainult, et pole seda lõiku sellest kannakast, mis pildile jäi .
Aga see klipp sobiks hästi ka Esiveoliste
talverõõmud 2012/2013 alagrupi alla 
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 04.12.12 13:43
|
|
|
Üritades seda linki avada, saan vastuse: " This video has been removed by the user. Sorry about that."
|
|
|
ragnara
huviline
Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal
Auto: A4 b9 2.0TDI Quattro
|
postitati 04.12.12 14:22
|
|
|
Selle klipi võiks teha nii, et rohkem rahvast kutsuda ja vaikselt filmida. Lepmaa ja Kiil on vast kindlasti nõus, jumal tänatud ma saan ka nüüd kangi
tirida. 
|
|
|
lepmaa2
huviline
Registreerunud 03.09.10
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Competition turbo Quattro, Volvo XC60,Audi A6 Allroad, Audi S4B5 Avant
|
postitati 04.12.12 14:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ragnara
Selle klipi võiks teha nii, et rohkem rahvast kutsuda ja vaikselt filmida. Leppmaa ja Kiil on vast kindlasti nõus, jumal tänatud ma saan ka nüüd kangi
tirida. |
Absoluutselt poolt
|
|
|
Marthin
huviline
Registreerunud 20.10.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.12.12 14:55
|
|
|
Kuid neid klippe ei tasu küll netti ülesse panna. Eemaldasin need, kuna mulle juba tõmmati kõne peale politseionude poolt. 
|
|
|
antonio
huviline
Registreerunud 09.11.12
Kasutaja on eemal
Auto: A4 Avant 1,8T 1998
|
|
Ever
huviline
Registreerunud 03.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B8 S-Line 2.0 TDI
|
postitati 04.12.12 16:04
|
|
|
Kuid neid klippe ei tasu küll netti ülesse panna. Eemaldasin need, kuna mulle juba tõmmati kõne peale politseionude poolt. |
Millegipärast helistati ka mulle selle auto pärast. Ma ei kujuta ette, mis andmebaasil nende info põhineb.
|
|
|
fireplay
huviline
Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 3.0TDI Q
|
postitati 04.12.12 16:31
|
|
|
Miks helistati ja mida see video sisaldas ?
Ostan mobiiltelefone ja erinevat rikkis elektroonikat k.a rikkis/vanad mobiilid!
|
|
|
|
Marthin
huviline
Registreerunud 20.10.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.12.12 17:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: fireplay
Miks helistati ja mida see video sisaldas ? |
Video sisaldas lõike talveröömudest, ehk siis parklates/tänavatel veidi taguotsa nihutamisest kurvides. Midagi väga hullu seal videos polnud, aga
noh.. Kuressaare politsei dramatiseerib alati köike liialt üle, nokib iga väiksemagi pisiasja kallal ning otsivad tegevust, kuna muidu oleks neil
lihtsalt liialt igav. Kui tallinnas käisin, ülemistel neljapäevakul, siis politsei lihtsalt tuimalt vahtis, kuidas mõni lasi parklas külg ees. Samuti
nägin sama vaatepilti linnatänaval.
Huvi pärast panen ka lähiajal auto müüki, muidugi kindlat plaani maha müüa ei ole.
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
postitati 04.12.12 17:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: fireplay
Miks helistati ja mida see video sisaldas ? |
Video sisaldas lõike talveröömudest, ehk siis parklates/tänavatel veidi taguotsa nihutamisest kurvides. Midagi väga hullu seal videos polnud, aga
noh.. Kuressaare politsei draumatiseerib alati köike liialt üle, nokib iga väiksemagi pisiasja kallal ning otsivad tegevust, kuna muidu oleks neil
lihtsalt liialt igav. Kui tallinnas käisin, ülemistel neljapäevakul, siis politsei lihtsalt tuimalt vahtis, kuidas mõni lasi parklas külg ees. Samuti
nägin sama vaatepilti linnatänaval.
Huvi pärast panen ka lähiajal auto müüki, muidugi kindlat plaani maha müüa ei ole. |
Oojaa Kuressaare politseil on väga igav..
Kuna Q7 ma külge ei taha lasta, sai endale E36 rull sebitud, sellega lõbu laialt võid ju mingiaeg punti hüpata, saad tagaveo elamuse kätte. Muidugi quattroga hoopis teine feeling. Muidugi ise linnas ei harrasta külge
laskmist, kuna ohtusid liiga palju, käin maal kus peab põdema ainult bemmi pärast ( ja sellestki suva ) 
|
|
|
Marthin
huviline
Registreerunud 20.10.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.12.12 20:58
|
|
|
Niisiis. Kuna nelikveolise järgi on tung liiga suur, siis ilmselt homme panen müügikuulutuse ülesse ja auto otsib uut, hoolast omanikku. 
|
|
|
ragnara
huviline
Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.12.12 14:00
|
|
|
Müü rs4 veljed ära. 
|
|
|
ragnara
huviline
Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.12.12 14:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: sl1990
Sellel autol on peale chip-i & koonuse üht-koma-teist veel tehtud. Igatahes väga hea ja terava minekuga A4. 
Ainukeseks problemaatiliseks miinuseks on vast see et monoveoline. Muidu jõudu Audiga - veljed on parimad ilmselt, mis selle alla leida võib. |
Tänud! Jõudu ikka tarvis. Puudust võib ehk tõesti tunda nelikveost, kuid
ega see nüüd väga oluline ka ole, vähemalt minu jaoks mitte.
|
Topelt post, kuid ma lihtsalt pidin. 
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.12.12 16:16
|
|
|
Niisiis. Kuna nelikveolise järgi on tung liiga suur, siis ilmselt homme panen müügikuulutuse ülesse ja auto otsib uut, hoolast omanikku. | õige!
|
|
|
Marthin
huviline
Registreerunud 20.10.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.12.12 12:36
|
|
|
Ei ole jõudnud autot müüki panna, kuna enne vaja teha remont ära. Rooliotsad jpm ära vahetada, KUID ootamatult juhtus avarii.. taksojuht sõitis
ristmiku lõigates minu juhipoolsesse külge sisse. Esitiib mõlkis, roostes ning auk sees. Juhiuksel pisike mõlk ning esistangel kriimud. Kindlustuses
käisime ära avarii tekitajaga. Uue aasta teisel nädalal pidi kindlustus ühendust võtma.
|
|
|
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: ‘07 BMW 335xi E91
|
|
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: ‘07 BMW 335xi E91
|
postitati 28.12.12 14:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: RTamm
Milleks poisile Quattro, kui ta ei saa esiveolisegagi hakkama . Quattro
ikka suurte poiste mänguasi, Q-ga sõitmine vajab ikka korralikult oskusi ja teadmisi, kuidas selline auto üldse kurvides käitub. Egas ilma asjata ei
ole levinud ütlus, et "esimene Quattro sõidetakse alati kõveraks". Siin kohal ei taha kedagi solvata ega maha teha. |
See jutt on tegelikult päris reaalne, kunagi ammu esimest essi omades ei osanud ma esimene talv sellega küll mitte midagi teha, teine talv tuli juba
enamvähem välja. Sellest ajast on siiamaani Q olnud ja tänu sellele on ikka asi käe sees lõpuks (kindlasti aitab ka see kaasa, et neli autot on olnud
keskmisest kiiremad). Üks endistest essidest pole saanud kaua järgmise omaniku käes olla, kui see juba külgees sõitmise soovil ümber posti keerati
(tal oli ka esmakordne kogemus Quattroga, pealegi kiire autoga). Niiet igasugu trikke pole mõtet kohe tegema hakata ja ma rõhutan seda ka veelkord, et
kui autol rehve ei ole siis ta võib kasvõi kuueratta veoline olla, mitte midagi ei päästa 
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.12.12 14:50
|
|
|
Eks palju oleneb ka kiirusest, kui ikka väga uljaks lähed siis ei päästa ka rehv. 
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 28.12.12 18:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KsenoonE
Eks palju oleneb ka kiirusest, kui ikka väga uljaks lähed siis ei päästa ka rehv. |
Veidike eksid. Palju tuleb ikka sellest, kes rooli keerab.
Julgeks öelda, et noored sportlased teevad isegi suverehvidega meile silmad ette, kui meie omaksime nt. kasvöi talverehvide testivöitjat.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
ragnara
huviline
Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.12.12 18:38
|
|
|
Ma võin eksida hetkel, kuid kui asi hulluks läheb siis ma olen tähele pannud, et jumala eest gaasi maha lasta ei tohi, ma tavaliselt lasengi käest ära
nii, et lasen gaasi maha tõmban vibama ja siis vastavalt regullin ja kui lõpetada tahan siis talda ja lõpuks jääb see ujumine järgi. Aga nagu ta ka
ennem mainis siis tal esimene talv esiveolisega. Mis puudutab seda avariid siis kuradi kahju, et nii juhtus. Ise loodan sisimas natuke, et keegi
kuidagi niimoodi avarii teeks minu autoga, et esituled katki saaks, kuna kinnitustega kitsas ja uued siga kallid. 
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6
|
postitati 29.12.12 17:03
|
|
|
Parem oleks kui mingit õnnetust ei juhtuks, kuigi isegi olen oodanud et keegi mu omale tagant sisse sõidaks. Marthini Audil midagi suurt häda pole -
tiib vahetusse ja natuke stanget kohendada ning on asi jälle nagu uus .
|
|
|
Marthin
huviline
Registreerunud 20.10.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.01.13 14:13
|
|
|
Nii.
Asjalood tänaseks selliseks kujunenud, et sissesõitnud takso kindlustusfirma võttis ühendust ning pakkus välja variandi, et maksavad mulle sularahas
välja summa.. ning lasen ise korda teha ning jääb veel kõvasti raha ülegi, et välja vahetada esisillas vahetamist vajavad jupid, samuti ka mootoris
rihmavahetus,rullikud, roolivõimupump jms.
Marthin
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.01.13 15:41
|
|
|
Nii.
Asjalood tänaseks selliseks kujunenud, et sissesõitnud takso kindlustusfirma võttis ühendust ning pakkus välja variandi, et maksavad mulle sularahas
välja summa.. ning lasen ise korda teha ning jääb veel kõvasti raha ülegi, et välja vahetada esisillas vahetamist vajavad jupid, samuti ka mootoris
Marthin |
Palju summa oli?
|
|
|
Marthin
huviline
Registreerunud 20.10.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.01.13 18:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KsenoonE
Nii.
Marthin |
Palju summa oli? |
Välja maksid nad mulle üle 600 euro. Korda tegemine läheb 200. 
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |