Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Audi Cabrio 2,8 A/T - 1994 - KKra (Vastuseid: 92 | Vaatamisi: 15337)
Kaaku
huviline

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7

postitati 30.05.13 06:11 Tsiteeri

Uuest tagaaknast ka natuke siin: link

Kui see täis keevitamine toimib, siis samamoodi oleks saanud ju 5x112 auguvahe teha. Veljevalik oleks ikka laiem olnud :).

Tubli toimetamine. Jõudu ja jaksu!

http://images.spritmonitor.de/302667.png; http://images.spritmonitor.de/401269.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Renee
huviline

Registreerunud 13.08.08
Kasutaja on eemal

postitati 30.05.13 08:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mtaudi
Katuse nurgad, mis kere vastas on, on sellised imelikult "lokivad" ja keskelt ilusti vastas - on see ikka tihe?
Mul on kogu serv ilusti vastas ja selliseid vahesid küll sees ei ole.
Tagaaknakile ka nagu kisub paremale poole.

Aga selle veljega näeb küll kobe välja - täitsa kena kohe :)

Lokivad sellepärast, et antud matrejal/ riide on raamiküljest lahti. Peaks muidu olema liimutud. Tagumine aken rebenes lahti ja kuna too aeg oli asendus suht võimatu siis sai kinni õmmeldud. Vb on seal vahepeal muud ka tehtud kuna peale mind on sellel omanikke umbes 5tk olnud vist.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
KKra
huviline

Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 30.05.13 08:20 Tsiteeri

5x112 oleks saanud teha ka täiesti ilma keevitamata(ja ilma s2 rummudeta) ,seetõttu on seda ka üsna palju tehtud.Seega liigub 5x112 veljevalemiga b3 ja b4 masinaid piisavalt ringi , 5x120 on aga minu arvamise järgi ainuke selline meie maal.

See auto on omanike tõesti kahetsusväärselt palju vahetanud , aga eks nüüd tuleb hakata seda autot korrastama.Ilmselt pean mõtlema katuse vahetusele varem , kui eelnevalt plaanisin.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
motoroller
huviline

Registreerunud 20.05.12
Kasutaja on eemal

postitati 30.05.13 11:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audicabrio
Tsitaat:
Algselt postitas: KKra
Tsitaat:
Algselt postitas: Kiku
Siis soovitan panna punase kile, peaks jääma asjalik.

Cabrio tagatuled on vist üsna haruldane kaup, et "uute" leidmine on paras jõulude ootamine...

Ma juba ükskord otsisin , parim mis leidsin oli poolik tuli, aga sealt sain endale vajaliku jupi kätte.Audi 90 tuled sobivad ka , aga sellega on sama lugu.

Kas tõesti audi 90 sama paneel?

Rääkisid mulle kah audi 90 paneelist. Õnnestus üks paneel sebida ja see on sootuks erinev. Esiteks pole ta yldse nii kumera klaasiga niiiet disain juba teine mis ei lähe ääretuledega kokku. Lisaks on ta veel kitsam kah. Audi 90 tagapaneel ei sobi cariole. FAKT!!!

KKra
huviline

Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 30.05.13 18:33 Tsiteeri

Palju ta kitsam on?Sellisel juhul ei jäägi muud üle ,kui osta uus detail saksast.Kusagilt väljamaalt võib ka ilmselt väga hea õnne korras uue paneeli saada, aga see kahtlane.

Kiku
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: S2, 90q 20vt

postitati 30.05.13 18:54 Tsiteeri

S2forum.com

Usun, et ostu kuulutuse korral saad sa rohkelt vastuseid.

WWW.MOTORAL.EE (Motul õlid [] KS, Triumf ja CP tööriistad [] Corghi, Uni-troll, Apac ja ATH garaa˛iseadmed)
kristjan@motoral.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KKra
huviline

Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 03.06.13 18:58 Tsiteeri

Sooviks teada , et mille lukud sobivad veel audi cabrio tagaluugile.Kas lukusüdamikud on coupel ja sedaanil samad?Täna uurisin lukku ja selgus , et luku sisemine osa (see kus võti sees käib) ja selle ümber olev "toru" on omavahel nii kokku oksüdeerunud , et enam neid üksteise küljest lahti ei saa.Sestap mõtlesingi , et vahetan eelpool mainitud jubinad välja.

Kiku
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: S2, 90q 20vt

postitati 03.06.13 19:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Sooviks teada , et mille lukud sobivad veel audi cabrio tagaluugile.Kas lukusüdamikud on coupel ja sedaanil samad?Täna uurisin lukku ja selgus , et luku sisemine osa (see kus võti sees käib) ja selle ümber olev "toru" on omavahel nii kokku oksüdeerunud , et enam neid üksteise küljest lahti ei saa.Sestap mõtlesingi , et vahetan eelpool mainitud jubinad välja.

Coupe oma peaks ainult sobima.

WWW.MOTORAL.EE (Motul õlid [] KS, Triumf ja CP tööriistad [] Corghi, Uni-troll, Apac ja ATH garaa˛iseadmed)
kristjan@motoral.ee
KKra
huviline

Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 03.06.13 19:37 Tsiteeri

Seda arvasingi , tänud.

KKra
huviline

Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 09.06.13 18:49 Tsiteeri

Vahepeal siis niipaljut , et auto viisin kasutaja andrec juurde , kes vahetas mootoris välja kõik hüdrotõukurid , klapisääretihendid ,nuka simmerlingid, veepumba ja klapikambrikaane tihendi.Suitseb vähem küll , aga nüüd on kogu mootori alumine osa vaja uute tihenditega üle käia.Õõtsa puksid on ka tümad ja vajavad vahetamist.

audicabrio
huviline

Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: C4 2,5TDiQ Avant;C2 2.1;C6;Cabrio;200 2,2TQ, Suzuki Tl1000R,D-max,Renegade800

postitati 10.06.13 05:22 Tsiteeri

92a coupe lukk tervikuna ei sobi cabrio tagatule sisse. Ta on tükk maad väiksem. Pigem suurusklass sedaani lukuga sama. Südamike suuruseid ei tea kahjuks.

Kaaku
huviline

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7

postitati 10.06.13 12:56 Tsiteeri

Tsitaat:
5x112 oleks saanud teha ka täiesti ilma keevitamata(ja ilma s2 rummudeta) ,seetõttu on seda ka üsna palju tehtud.

Mismoodi siis?

http://images.spritmonitor.de/302667.png; http://images.spritmonitor.de/401269.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KKra
huviline

Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 10.06.13 13:52 Tsiteeri

Tagasillaga on asi lihtne , sinna läheb 1,8 või 1,6 Audi A4 (esisilla veoga)taga kettad (mis on ka rummud).Peab võtma enne 1998 aastat toodetud kettad.Ülejäänud TEOORIA ja mõtteavalduse leiad siitsamast teemast. ;) Kuna mina 5x112 peale ei läinud , siis ma ei oska sulle kindlalt midagi öelda , et mis ja kuidas , aga eespool on teooria olemas.

MatuAudi
huviline

Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line

postitati 10.06.13 14:53 Tsiteeri

See veeres tartu mnt täna 4 paiku vastu mulle? :D Numbrimärgil oli samasugune tähtede kombinatsioon, vilgutas mulle, sest tuled ei põlenud. :)
Aga velg on siga kena all.

Defu - Matu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KKra
huviline

Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 10.06.13 17:26 Tsiteeri

Jep ,ilmselt mina see olin. ;)

motoroller
huviline

Registreerunud 20.05.12
Kasutaja on eemal

postitati 10.06.13 19:02 Tsiteeri

minuomale ju pantud taha mingid teise audi tuled ja sinna istub see luku/nupu värk ilusti järelikult mingioma peaks sobima. Keegi mainis audi 100 aga ise midagi kinnitada ei tea

audicabrio
huviline

Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: C4 2,5TDiQ Avant;C2 2.1;C6;Cabrio;200 2,2TQ, Suzuki Tl1000R,D-max,Renegade800

postitati 11.06.13 11:21 Tsiteeri

Sul on jah Audi 100 või B4 sedaani omad taga. Coupe lukk väiksem kui cabriol, just seisavad kõrvuti mul siin.

KKra
huviline

Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 21.06.13 12:46 Tsiteeri

Eile märkasin muuhulgas , miks auto nii vastikult jäik eest oli-auto istus läbilöögipukside peal.Lõikasin neid lühemaks ja , loomulikult ,auto vajus allapoole ja jäi pehmem.Siis selgus aga loll tõsiasi , et 225/40R18 enam alla ei mahtunud ja käis igas väiksemas augus tugevalt vastu tiiba.Lahendusena sai ette sillale ostetud 215/35R18 rehvid ja asi lahendatud.Auto näeb kenam välja ilma nende traktori rehvideta ja on pehmem,lisaks ei käi kusagilt vastu.Auto helisüsteem sai ka täiendust , nimelt viskasin igivana Panosonicu maki ja tagumised külarid välja ja vahetasin need Sony maki ja 8 tolliste woofrite vastu.Sai veidi parem , kui ennem.Lähipäevil plaanin veljed ka üle värvida millegi ilusaga , täpselt veel ei tea mis värviga.

KKra
huviline

Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 25.06.13 06:49 Tsiteeri

Nii , tegelesin el.katusega ka ja hetkel asi sealmaal , et kõik hüdraulika osa on kontrollitud ja töötab.Pagasiruumi luku sain ka taas töökorda (alguses kahtlustasin , et sellest oli viga) aga ikkagi asi ei tööta.Tõstab eesmise ja tagumise osa katusest üles ja ongi kõik.Aknad alla automaatselt ei lähe.Lõpulülitid on kõik kontrollitud ja need töötasid.Aju sa ka lastud üle vaadata ja PEAKS toimima.Pagasiluuki minevad juhtmed on samuti lapitud.Kas kelleltgi Cabrio omanikult , kes Tallinnas või siin lähedal baseerub , võiks äkki abi paluda.Sooviks korraks proovida kas oma el-katuse aju teie autole ja/või teie oma minu autole.Siis saaks kindlalt teada , kas on aju ikkagi terve , või mitte.Samuti võiks keegi kirjutada mulle ,mismoodi peaks kogu süsteem toimima.Siiani olen aru saanud , et see peaks toimima nii:
1.Auto seisma , süüde sisse ,käsipidur peal ja kast parkingu peal.
2.Seejärel saab katuse T-hoovast lahti keerata
3.See hetk peaks aknad umbes 10cm allapoole liikuma. (mul ei liigu , aga katuse pakib lahti ikkagi , seega kas see akende teema on vägasuur viga?)
4.Tõstan katuse lülitit ülespoole ja katuse tagumine ja seejärel esimene osa avanevad.
5.Pagasiruum lukustub (kas seal on kokku kolm lülitit?Lukus,lukustus süsteemis ja kesklukumootoris) ja katuseruumi luuk tõuseb üles
6.Katus pakib ennast sinna ära , luuk sulgub , pagasnik tehakse lukust lahti ja kui veel peal hoida nuppu , siis ka aknad tõusevad uuesti üles.

Viimane punkt on veidi kompaktsemalt kirjutatud.Mul jääb nagunii juba 4. punkti juures asi pidama.Kusagilt olen lugenud , et katuse hoiustamise ruumis on mingid andurid ka , mis peaks kontrollima , kas see on ikka tühi.Kas see on 1994 aasta masinal ka nii ja kus need asuda võiks?Kõik teised lülitid olen üles leidnud ja kontrollinud.

KKra
huviline

Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 02.07.13 15:26 Tsiteeri

...ei ole kelleltgi abi oodata? :o

audicabrio
huviline

Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.07.13 16:22 Tsiteeri

Sinu kirjeldatud vastab enamvähem täpselt. Aga ise ei ole sinna katuseruumi piilunud, kuna keegi tark kunagi ütles, et ei tohi poolepeal seisma jätta, ei tea miks, aga olen siiani ise istunud sees kuni kõik ikka ära pakitakse.Kuskandis asusid? Mul kasutaja rocketi juurde minek lähitulevikus plaanis kindlasti, et kui tallinna kandis, siis saaksin anda enda cabrio katuseaju proovida, aga kas manuaali ja automaadi aju ei või mingi ime läbi erinevad olla? Kas sul see katusegaraazi luuk tõuseb üles?

KKra
huviline

Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 03.07.13 10:48 Tsiteeri

Ma asun Tallinnas.Katusegaraazi luuk ei liigu absoluutselt.Ainult katuse enda pakub kokku ja ongi koik.Manuaali ja autmaatse aju vahet ma ei oska oelda.Arvan , et ikkagi on piisavalt erinevad , et need omavahel vahetada ei saa.Kuidas katusele diagnostikat muidu tehakse?Kus see pistik asub?Mis sul see aju kood on muidu?

Renee
huviline

Registreerunud 13.08.08
Kasutaja on eemal

postitati 11.07.13 23:17 Tsiteeri

Kõige naljakam on see ,et kui võtta pumba juurest relee ära ning hakkad katust maha laskma siis laseb ta kenasti aknad alla nii nagu peab. Aga siis ei tee katus mitte midagi.

Relees ise viga ei olnud kuna ise prioovisin kahte releed. Aga vb infoks natukenegi, kust seda asja edasi arutama hakata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
mihkelmihkel
huviline

Registreerunud 04.03.13
Kasutaja on eemal

postitati 17.07.13 07:18 Tsiteeri

Soovitan vabal ajal lapata neid foorumeid:

http://www.audifans.net/forum-45.html

http://www.audi-cabrio-club.info/ac/co/forumdisplay.php?fid=33 Seal kasutan Chrome'i autotranslate'i.

Seal on katuse troubleshoot teemasid väga palju. Just elektrikatuse omasid. Minul on manuaalne katus ja selle kohta on palju vähem infot.

Ehk on abi ka sellistest asjadest:
http://www.upload.ee/files/3449969/Audi_Cabriolet_89_80_93.pdf.html

http://www.upload.ee/thumb/3449970/aroofelectricfunction.jpg http://www.upload.ee/thumb/3449971/aroofelectricsystem.jpg

mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Golf Variant '17

postitati 17.07.13 08:01 Tsiteeri

Manuaalne katus ongi selles suhtes jube hea, et ei puutu kokku nende hüdralikahädadega, mida Audi Cabriol oma eluea jooksul ikka liiga palju ette tuleb. Olen ka videosid vaadanud, et kaua see katus mootoritega peale ja maha käib - mauaalselt saab ikka palju kiiremini ja saab ka jälgida, et see tagumine aken kuidagi imelikult kortsu ei läheks, mis tavaliselt selle ära tapab. Enda rekord pealepanemises on vist a'la 4 kuni 5 sekundit - räige paduka kätte sattusin ja kiireks läks :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 30.4% - SQL: 69.6%]