Lehekülgi: 1 2 3 |
Sparkle
huviline
Registreerunud 27.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: 80 typ85(Q), S6 C4 AAN, A3 8V Tdi Q
|
postitati 25.03.14 10:21
|
|
|
Kas a6 on ka vedrudega siduriketas olemas? Enamus on ikka kahemasilised. Ühemasiline hooratas ja leevendiga siduriketas on rohkem 100 pörusmaa või ma
eksin?
Ühemasilist ei soovita jäiga kettaga kokku panna, see ikka vibrab väga häirivalt ja ega ta kastile ka hästi mõju.
|
|
|
timberman
klubiliige
Registreerunud 23.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: MC x 2, AEL
|
postitati 01.07.14 14:21
|
|
|
Mul ka küsimus hooratta ja siduri kohta. Nimelt taaskord vaja hooratas ära vahetada ja seekord plaan panna ühemassiline. Leidsin garaa˛ist MC2
turbomootorilt pärit hooratta koodiga 034 105 271 F. Vaatasin, et eespool forsin kasutanud enam-vähem sama koodiga, ainult
C lõpuga hooratast. Oskab keegi mulle 100% kindlusega väita, et see sinna alla kahemassilise asemele sobib? Endale tundub, et peaks
sobima. Konkreetselt sellist pole vist keegi küll pannud, aga kuna pole ise AAT-i oma näinud, siis ei tea ka, kui palju need üksteisest erinevad.
Sügisel pandi Kostiveres alla kasutatud "korralik" kahemassiline hooratas, pidurimeistri katetega sidur, vana korv ja uus survelaager, siis sealt
saaks vist kasutada siduriketast ja survelaagrit? Korv tuleks vist siis MC2 oma panna? Ülejäänud asjad peaks vist kõik omavahel läbi saama? Kes rohkem
asjadega kursis, võiks head nõu anda.
|
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
|
postitati 01.07.14 18:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: timberman
Mul ka küsimus hooratta ja siduri kohta. Nimelt taaskord vaja hooratas ära vahetada ja seekord plaan panna ühemassiline. Leidsin garaa˛ist MC2
turbomootorilt pärit hooratta koodiga 034 105 271 F. Vaatasin, et eespool forsin kasutanud enam-vähem sama koodiga, ainult
C lõpuga hooratast. Oskab keegi mulle 100% kindlusega väita, et see sinna alla kahemassilise asemele sobib? Endale tundub, et peaks
sobima. Konkreetselt sellist pole vist keegi küll pannud, aga kuna pole ise AAT-i oma näinud, siis ei tea ka, kui palju need üksteisest erinevad.
Sügisel pandi Kostiveres alla kasutatud "korralik" kahemassiline hooratas, pidurimeistri katetega sidur, vana korv ja uus survelaager, siis sealt
saaks vist kasutada siduriketast ja survelaagrit? Korv tuleks vist siis MC2 oma panna? Ülejäänud asjad peaks vist kõik omavahel läbi saama? Kes rohkem
asjadega kursis, võiks head nõu anda. |
Selline on AAT ühemassiline ehk siis süvendiga mis istub 1:1 alla kui panna ka vastav siduri korv ehk siis ilma süvendita.
On kasutatud ka 2,3 vabalthingava oma aga sellega tuleb siduri silindri vars pikemaks teha ja sealt tiftid eemaldada mis korvile ette jäävad aga sinna
sobib su enda orig ketas ja korv. Siduri kettaid on erinevadi kas siis 4 või 6 vedruga ise neil mingit vahet pole aru saanud (mõlemat olen ise
kasutand). Kõige parem variant on 100 oma sellega pole vaja midagi ümber teha. Ahjaa AAt hoorattaga tuleb ka lühemad hooratta poldid panna .
|
|
|
timberman
klubiliige
Registreerunud 23.06.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.07.14 18:52
|
|
|
Tänud sulle pildi eest. Pildi järgi meenutab suhteliselt palju MC1 hooratast, mis mul samuti olemas on. Ikka tõsine randiga kauss, kui maas on. Minu
omal seal peal kood 035 105 271 P. Oskad äkki öelda või saad vaadata, mis selle AAT hooratta peal kirjas on? Mingite pikendustega ei
viitsiks küll jamama hakata. Jube hea oleks, kui saaks seda hetkel pealolevat Pidurimeistri katetega taastatud ketast kasutada. Muud asjad võin ka
juurde otsida. Lühikesed poldid on olemas, sest mõlemad MC hoorattad keerasin täna mootorite küljest maha ja mõlemad olid samasuguste lühikeste
poltidega kinni.
|
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
|
postitati 01.07.14 22:30
|
|
|
Siis võimalik, et sama vaevalt, et neid erinevaid tehti mitu varianti. Ketas sobib ilusti 1:1 ja vaja ainult uut korvi. Ise kahjuks neid koode vaadata
ei saa kuna sidur juba müüdud
|
|
|
mclaren411
huviline
Registreerunud 28.06.12
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c4 2.5tdiQ
|
postitati 24.07.14 12:52
|
|
|
Tere!
Kas Eestis on keegi proovinud
paigaldada uhemasilise hoorataga AAT-lt + sidurikomplekt mootorilit FAU 4.2l ?
siduri tootekod " SACHS 3000 951 053
Valge vene ja Venemaal foorumites krijutatakse et sobib ja kannatab kah suurt momenti
akki keegi siin ka midagi sellest teab ja on proovinud ?
|
|
|
forsin
huviline
Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan
|
postitati 24.07.14 18:55
|
|
|
http://album.ee/node/27431350/50316523
Tsitaat: | Algselt postitas: mclaren411
Tere!
Kas Eestis on keegi proovinud
paigaldada uhemasilise hoorataga AAT-lt + sidurikomplekt mootorilit FAU 4.2l ?
siduri tootekod " SACHS 3000 951 053
Valge vene ja Venemaal foorumites krijutatakse et sobib ja kannatab kah suurt momenti
akki keegi siin ka midagi sellest teab ja on proovinud ? |
AAT hooratas on süvendiga, minuteada pole umbes üle 450 NM süvendiga korve= AAT. (mina pole kataloogide siblija kui leidub )
palju lihtsam üle minna audi 2oo 20 v 2,2 turboka 162kw/169kw sidurikorvidele ~580 NM /620 NM
Võib valida veel võimsamatest minu oma 870 NM http://album.ee/node/27415773/50316523
ja siledale ühemassi hoorattale (mõni raskem mudelitest) vanadelt rida 5 bensiini mootoritelt (7A 20v 123kw ka lisaks 2 lisa pulka hoorattal lisa aju
tarvis)
|
|
|
forsin
huviline
Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal
|
|
Johnny
klubiliige
Registreerunud 23.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: Jeep GC
|
postitati 25.07.14 07:02
|
|
|
Kunagi kui uurisin seda siduri teemat, siis öeldi poest, et 4.2, 2.8 ja disla ühemassilise korvid on samad aga kettad erinevad. Samas pakutakse ka
diisli ühemassilisele SRE korvi nii et väga midagi leiutama ei pea.
Elektri-, remont ja hooldustööd+ custom tehnilised lahendused. LT Service OÜ
|
|
|
|
mclaren411
huviline
Registreerunud 28.06.12
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c4 2.5tdiQ
|
postitati 26.07.14 07:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Johnny
Kunagi kui uurisin seda siduri teemat, siis öeldi poest, et 4.2, 2.8 ja disla ühemassilise korvid on samad aga kettad erinevad. Samas pakutakse ka
diisli ühemassilisele SRE korvi nii et väga midagi leiutama ei pea. |
SRE on sellised hinnad et lolliks voib minna...
|
|
|
urquattro
huviline
Registreerunud 25.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: A4b5 1,8TQ & A6c4 avant 2,5TDI Q & S4c4 TDI
|
postitati 16.09.14 08:04
|
|
|
Kas keegi oskab öelda AAT hooratta poltide pingutusmomendi, ei suuda leida, saamatu vist..
30NM+ 90 kraadi?
|
|
|
Petu
|
postitati 16.09.14 10:48
|
|
|
Peaks olema õige.
|
|
|
urquattro
huviline
Registreerunud 25.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: A4b5 1,8TQ & A6c4 avant 2,5TDI Q & S4c4 TDI
|
postitati 17.09.14 08:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Petu
Peaks olema õige.
|
Aitäh.
|
|
|
Matu27
huviline
Registreerunud 13.04.14
Kasutaja on eemal
Auto: Välismaa auto
|
|
timberman
klubiliige
Registreerunud 23.06.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.11.14 17:16
|
|
|
Tundub, et mul sama probleem. 2 päeva sain sõita, kui pendiks pilbasteks. Ei osanud seda isegi karta mitte, hetkel tundub küll, et hooratas mu
pendiksi tappis Just vahetatud pendiksiga pole veel sõitma jõudnud. Nüüd ei
tea, kas julgengi.
|
|
|
|
forsin
huviline
Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.11.14 21:46
|
|
|
Mina lahendasin olukorra
väga lihtsalt minu jaoks,
Võtsin riiulist 2.2 turbo S6 bentsuka starteri paigaldasin ja sõidan tänaseni.
Lahendus 3 on treial.
Lahendus 2 võtta lahti disla starter (jäme väljaspool rootorit vask mähised) ja vehetada vaid stopper seibi taga pendeks (vabajooksu sidur
hammasratas)
ja paigaldada asemele bentsuka oma. sobib.
Kuna mina paigaldasin bentsuka starteri sest se on ka kiirem (starter peenem ja väljaspool rootorit füüsilised magnetid vaheldumisi polaarsustega)
tänu mille tarbib starter/mootor vähem amper energiat aga annab välja rohkem võimsust. ja veab disla 103kw paremini käima. Kiiremini ketrates.
Aga enamus starterid kasutavad sees (minu teada) plastikust hammas vööd , minu teada vaid originaal tehasest sündinud S 169kw audi starterid kasutasid
starteris metall hammas vööd.
|
|
|
Matu27
huviline
Registreerunud 13.04.14
Kasutaja on eemal
Auto: Välismaa auto
|
postitati 01.11.14 22:12
|
|
|
Krt ise uurisin ka katalooge ja jäin korraks mõtlema bensuka bendiksi peale, mille mõõdud olid samad kuid selle rullide kobaka läbimõõt nõksu väiksem.
Kuid ei riskinud tellima hakata. Polnud ühtegi parasjagu võtta ka kuskilt mujalt.
Praeguseks hoorattalt kergelt maha treitud ja lobeda laagri peal tasakaalustatud. Sai paar tundi veeretatud teda edasi-tagasi seal ja vähehaaval
jämedama puuriga aidatud tehase tasakaalustusaukudest. Lasin ka suruõhuga keerlema hooratta nõks üle 1100rpm ning väntas nii üle kahe tunni minna enne
kui seisma jäi.
Ps. Mul starteris metallist hammasvöö.
|
|
|
timberman
klubiliige
Registreerunud 23.06.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.11.14 12:03
|
|
|
Mina lasin siis Ael-i starterisse panna bensiinika pendiksi ja see lahendas tõesti probleemi. Vähemalt esimese 3-4 päevaga pole starter veel laiali
lennanud. Loodetavasti ei lenda ka, sest bensiinika oma läbimõõt on väiksem ja ei tohiks enam millelegi ette jääda.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |