Lehekülgi: 1 2 3 |
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
postitati 14.09.13 16:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KuldarA
Sain just Salva kasko tehtud.
Klaasid ja metsloomad 0%. |
Kurat Salva on hea..mulle sealt alati parimad tehtud..
Aga metsloomadel Salvas see mitte pole et 1x kuus makstakse kinni? Seesamis oli vist küta palju tahad
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
postitati 14.09.13 17:16
|
|
|
Kõike võib olla
|
|
|
jantz73
huviline
Registreerunud 04.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: Q 7; A6 C7 Q
|
postitati 14.09.13 17:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KsenoonE
Kurat Salva on hea..mulle sealt alati parimad tehtud..
Aga metsloomadel Salvas see mitte pole et 1x kuus makstakse kinni? Seesamis oli vist küta palju tahad |
Ei ole Salval sellist tingimust, et üks kord kuus metsloomale otsasõidu kahju hüvitatakse! Salva kindlustus hüvitab metsloomale otsasõidu kahju ilma
omavastustuseta. Küll aga otsasõidu vältimisel tekkinud kahju (ehk siis kui keerate enne looma, kraavi või vastu posti,puud jne.) korral rakendatakse
omavastutus.
Parimat!
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.10.13 08:47
|
|
|
Tegin küll kasko, kuid nüüd vahetan kiiremas korras ära parema pakkuja vastu, mõni euro kuus rohkem ilmselt ei tapa.
Lugu siis selline:
Tekkis vahetult pärast poliisi sõlmimist esiklaasi kahju(reaalne case mitte omal soovil), lasin regulaarse hoolduse käigus saata remondi töökojal
hinnapakkumise. Läks mõni päev mööda ja võttis Salva ühendust, et nemad tahavad ka näha. Läksin siis näitasin ja uurisin miks ma veel sinna pidin
minema. Ültesid, et poliisi vormistamise piltidel on seal peal kahtlane peegeldus.
Pärast nädala möödumist sain neilt teate, et kahju ei hüvitata, kuna nendele näitamise käigus avastasid veel märkimata kahjusid(6a vana auto, ikka
mõni kriim), et see ülevaatus on tehtud puudulikult. Selle peale tekkis mul muidugi küsimus, et kui ma teen läbi nende koostööpartneri kindlustuse
ning näitan auto ette nagu vaja, siis kuidas pean mina kannatama sellepärast, et nemad piisavalt asju ei märkinud üles auto peal, mina tegin oma töö
ära ju ja näitasin auto ette. Nemad seepeale vastu, et see on kõik minu enda vastutusel. Lisaks mainiti ära nad ei hüvita kahju korral ühtegi detaili,
millel varasemalt kriim peal on. Ühesõnaga võin ju pauku panna, aga kui mul varasemalt oli detailil väike kriim, siis võin hüvitise kohapealt näppu
imeda
Olen siis hetkel kliendisõbraliku(ma) kasko otsingutel. Keda soovitate?
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Golf Variant '17
|
postitati 02.10.13 09:13
|
|
|
võin ju pauku panna, aga kui mul varasemalt oli detailil väike kriim, siis võin hüvitise kohapealt näppu imeda
Olen siis hetkel kliendisõbraliku(ma) kasko otsingutel. Keda soovitate? |
Ergo, If, Swedbank.
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 02.10.13 10:24
|
|
|
Heh, ma juba mitmeid kordi räägin, et võtke RSA. Ei ole vaja seda nime karta. Nii kodu- kui ka kaskokindlustuses ühed parimatest tingimustest.
Niipalju kui siiani tean.
Tegelikult peaks Seltsiga siiski edasi vaidlema. Ülevaatuse akti tegemisel oleks siis pidanud ka need väikesed kriimud kirja panema. Kui ise
ülevaatuseid tegin, siis olid minul küll sellised juhtnöörid. Just selle tarbeks, et oma "tagalat" kindlustada hilisemate vaidluste korral. Aga see,
et on pildid valesti tehtud, ei ole kliendi süü ja kuna akt kinnitab, et esiklaas oli näitamise ajal terve ja mõradeta, siis ei tohiks nagu vastu
midagi olla öelda. Lausa nimme tahaks vaielda nendega. Tarbijakaitse ja juristide ja krt teab veel millega.
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.10.13 10:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kivitare
Tarbijakaitse ja juristide ja krt teab veel millega. |
Tarbijakaitse ei tegele kindlustusjuhtumitega.
|
|
|
Ott_S
huviline
Registreerunud 15.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: B9
|
postitati 02.10.13 12:18
|
|
|
No siinkohal mainiks küll ära, et RSA on grupp saatanaid.
Endal küll IF aga oli siin väike plekimõlkimine, kus olin kannatanu ja süüdlasel RSA.
Sellist kemplemist olen kohanud ainult Gjensidege kindlustusega.
Gjensidegega sai isegi asi kohtuni välja võideldud ja võidukalt koju tuldud.
|
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.10.13 12:29
|
|
|
Kuna tegin kindlustuse läbi maakleri, siis nende väitel, lähtub maakler minu mitte nende huvidest, seega vastutan mina, millega ma nõus polnud
muidugi, aga pärast 2 nädalat ei jõua enam vaielda nendega. DAS pole ka veel piisavalt kaua olnud, et "tasuta" kohtusse minna.
Sain IFiga jutule. Tuleb veidi kallim, kuid loodetavasti parem suhtumine oma klienti.
|
|
|
jantz73
huviline
Registreerunud 04.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: Q 7; A6 C7 Q
|
postitati 02.10.13 21:58
|
|
|
Tegin küll kasko, kuid nüüd vahetan kiiremas korras ära parema pakkuja vastu, mõni euro kuus rohkem ilmselt ei tapa.
Lugu siis selline:
Tekkis vahetult pärast poliisi sõlmimist esiklaasi kahju(reaalne case mitte omal soovil), lasin regulaarse hoolduse käigus saata remondi töökojal
hinnapakkumise. Läks mõni päev mööda ja võttis Salva ühendust, et nemad tahavad ka näha. Läksin siis näitasin ja uurisin miks ma veel sinna pidin
minema. Ültesid, et poliisi vormistamise piltidel on seal peal kahtlane peegeldus.
Pärast nädala möödumist sain neilt teate, et kahju ei hüvitata, kuna nendele näitamise käigus avastasid veel märkimata kahjusid(6a vana auto, ikka
mõni kriim), et see ülevaatus on tehtud puudulikult. Selle peale tekkis mul muidugi küsimus, et kui ma teen läbi nende koostööpartneri kindlustuse
ning näitan auto ette nagu vaja, siis kuidas pean mina kannatama sellepärast, et nemad piisavalt asju ei märkinud üles auto peal, mina tegin oma töö
ära ju ja näitasin auto ette. Nemad seepeale vastu, et see on kõik minu enda vastutusel. Lisaks mainiti ära nad ei hüvita kahju korral ühtegi detaili,
millel varasemalt kriim peal on. Ühesõnaga võin ju pauku panna, aga kui mul varasemalt oli detailil väike kriim, siis võin hüvitise kohapealt näppu
imeda
Kui maakleri kaudu sõlmid lepingu siis loomulikult on maakler sinu poolel, ehk siis huvitatud, et tema kaudu lepingu sõlmid,(sest tema saab ju selle
pealt, oma tasu) aga kahju korral pole temal sinu kahjust enam sooja ega külma kuna tema sai oma tasu kätte (kuigi kehvasti tehtud töö eest, sest nagu
sinu jutust ilmneb siis on pildid ebakvaliteetsed tema, mitte sinu süül). Nüüd oledki lõhkise küna ees,et on kahju aga tõestada seda ei saa sest
maaklerit see enam ei huvita. Samas kas selles on nüüd süüdi kindlustusselts või siis see maakler? Võimalik, et maakleril ka enne muresid seltsiga ja
seepärast kontrollitakse tema kahjusid põhjalikumalt! Soovitus, et kui lepingut sõlmida siis võimalikult väheste vahendajate abiga- maandad tunduvalt
rohkem riske.
Parimat.
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 04.10.13 18:26
|
|
|
Ehh. Jonni pärast juba peaks võitlema. Seda enam, et Sul on ju win-win võimalus nii nagu mina asjast aru saan. Üheltpoolt on maakler eksinud ja peab
kahju maksma ja teiselt poolt kindlustusandja. Tuld mees.
|
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.10.13 18:53
|
|
|
Olemasolev case tuleks muidugi lõpule viia, nagu Kivitare ka mainis, et see kahju saaks ikkagi korvatud. Midagi Sul kaotada ei ole.
Aga kui uue lepingu peaksid sõlmima, siis soovitaksin kõigist erinevatest pakkujatest just Swedbank-i (mul täiskasko). Mitte, et mul isiklikku
sümpaatiat selle ettevõttega oleks või mulle meeldiks see ettevõte, kes oma teenuse hindadega inimesi kohati koorivad, kuid kasko koha pealt ei oska
öelda mitte ühtegi halba sõna ja kui ise oma Audiga Revalis käisin, siis öeldi, et Swed on nende meelest parim võimalik kasko pakkuja, kuna ei
koonerda kahju väljamaksmisega, kuid on ka täpsed, ehk petta proovida ei ole neid mõtet.
Minu case päädis sellega, et kui oleksin mõne teise kasko pakkuja teenust kasutanud (mõne erandiga), siis oleks mu Avanti piiramatult
poleeritud, kuid Swedi vastus oli kohe, et 10 aastat vanust autot tuleb juba värvida, kuna seda on tõenäoliselt liiga palju poleeritud ja ilma
värvimatta ei saa taastada kahjueelset olukorda - oma osa oli selles ka autokliinik.ee meeskonnal. Mul tõmmati kriimud üle kogu parema külje.
Lihtsalt minu arvamus ja ei pretendeeri absoluutsele tõele. Ka teised teenusepakkujad võivad sama head või isegi paremad olla.
|
|
|
kar7la
huviline
Registreerunud 30.03.10
Kasutaja on eemal
Auto: A8 3.3TDI V8
|
postitati 15.10.13 17:38
|
|
|
Uuris ise ka igaltpoolt kasko pakkumisi kuna eelmine talve algus ei läinud just kõige paremini ning kõige parema pakkumise tegi swed mulle, samas
teised ERGO, RSA jt. pakkusid kas 1.5x või isegi 2x kallimat hinda ning swedil ka head tingimused . Soovitan julgelt swedi.
|
|
|
püstolett
huviline
Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5
|
postitati 16.10.13 07:19
|
|
|
Ma olen aasta aega Ergos kindlustanud. Nüüd Swed tegi pakkumise, mis on kuumakselt 25€ soodsam. Auto turuväärtuseks on pandud tavaline keskmine
väärtus. Samas võrdlen praegusega, siis ikka oluliselt odavam pakkumine, kui ERGO-l.
|
|
|
|
Mikk_P
huviline
Registreerunud 03.01.13
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B8 Avant
|
postitati 22.10.13 19:16
|
|
|
Aasta alguses sõlmisin kasko läbi iizi.net'i ERGO kindustusega. Hinna poolest vist kõige odavam ei olnud aga võrdluses kõige odavamaga olid tal
järelikult mingid eelised - uurisin natuke tingimusi ka.
Suvel kriimustati auto võtmega kapotist kuni tagatiivani välja kogu külje ulatuses. Fikseerisin vandalismi kõnega politseisse ja viisin auto nende
koostööpartneri juurde. Garantiikiri saadeti 1 päevaga.
Eelmine nädal sain Tartu mnt'l kivi esiklaasi. Reedel näitasin auto ette klaasimeestele, esmaspäevaks oli garantiikiri olemas ja jällegi ei ühtegi
probleemi.
Kunagi oli vana auto kindlustatud IF'is. Läks mahakandmisele ja seal ka ei olnud kordagi ühtegi muret.
|
|
|
Leopold661
huviline
Registreerunud 17.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.10.13 19:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mtaudi
võin ju pauku panna, aga kui mul varasemalt oli detailil väike kriim, siis võin hüvitise kohapealt näppu imeda
Ergo, If, Swedbank. |
Enda isiklikul masinal küll swed.
Kasutasin sama tööauto puhul,läks hooldusesse ja sama hooga lasin ka klaasi vahetada. Kõik sujus nagu vaja(RSA kindlustus).
Ainult,et RSA-l oli klaasikahju puhul omavastutus 10%,samas swedis 0.
Seesam on üritanud 2x mind swedist üle pakkuda aga tulutult(iga kord teeb veel kallima hinna ).
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.10.13 06:34
|
|
|
Kusjuures klaasikahju omavastutus oleneb ilmselt ka autoklaasi maksumusest sest näiteks Audil ja Volvol pakuti igal pool mul 0%, aga Lexusel ja Range
Roveril oleks pidanud ca 40€ kallima kuumaksuga kindlustuse võtma, et oleks 0% mitte 10%.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.10.13 07:24
|
|
|
Kusjuures klaasikahju omavastutus oleneb ilmselt ka autoklaasi maksumusest sest näiteks Audil ja Volvol pakuti igal pool mul 0%, aga Lexusel ja Range
Roveril oleks pidanud ca 40€ kallima kuumaksuga kindlustuse võtma, et oleks 0% mitte 10%. |
Huvitav, mulle pakututel oli kõigil 0% ja midagi muud ei pakutudki, sama olnud ka audidega.
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |