Lehekülgi: 1 2 3 4 |
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
|
Ka mina leian, et varastamise promomine pole audiklubile vääriline, õigem oleks lukku panna!
|
|
|
alexnurp
huviline
Registreerunud 05.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: 20 vt
|
|
Ei propageeri vene kütüsega äri tegema, aga teh info kulub ära.
Praegu venemaal kütus vastab euro 4 normidele, järgmine aasta minnakse üle euro 5 normidele ja AI-92 kütus kaob müügist ära. Ma arvan autod mis olid
valmistatud euro 3-4 ajal võivad vabalt selle kütusega sõita.
|
|
|
Rom
huviline
Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: C6 3.0TFSI S-line
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mokits
Mis sellest p**ses eestistki toita selle aktsiisi arvelt...
|
+1
ja kreekat samuti. Kuhu see raha jõudma peaks ta niikuini ei jõua.
|
|
|
vreps
huviline
Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,5tdi nüüdseks ajalugu
|
|
See moraaliteema siin on tõesti mõttetu.Vene kütusega sõitmine on igaühe enda asi,sest ükski seadus seda ei keela.Hetkel on taunitav kütuse paagist
väljavillimine müügi eesmärgil.Pealegi kui keegi otsib ükskõik mille hankimiseks odavamat hinda siis see pole küll kuritegu vaid optimeerimine.Kõik me
oleks rõõmsad kui saaks näiteks uue Audi poole hinnaga.Vene küte pole ju varastatud vaid täiesti ametlikult sealsest tanklast ostetud ja ka
seaduslikult üle piiri toodud.Või väidab keegi,et piir ei pea ja küte tuuakse üle altkäemaksu eest?Nii,et vargust ma ei näe kusagil.Kui riigil jäävad
mingid maksud saamata,sis peaks valitsus kõigepealt peeglist ennast vaatama ja küsima mis valesti on.Muideks ka nn.Vanas Euroopas käivad inimesed
naaberriikides odavamat kaupa sh.ka kütust ostmas.Näiteks Andorra poole on ikka tee kaubareisijaid tihkelt täis.
Numerus stultorum infinitus est.
|
|
|
|
melnits
huviline
Registreerunud 19.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Quattro 3.0 (162 kw) sedaan 2002.a
|
|
Uurisin asja ja see kes toob ei osanud muud öelda, et toob tanklast nimega surgutis või surgut või kuidas seda kirjutatakse, ei tea täpselt. Ütles
veel, et euro kohta ei oska miskit öelda,tanklas märgitud vaid 95, 92 ja 80.
Oskab või teab keegi sellest tanklast midagi rääkida, googlist ka ei leidnud midagi selle kohta
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: melnits
Uurisin asja ja see kes toob ei osanud muud öelda, et toob tanklast nimega surgutis või surgut või kuidas seda kirjutatakse, ei tea täpselt. Ütles
Oskab või teab keegi sellest tanklast midagi rääkida, googlist ka ei leidnud midagi selle kohta |
Siis sa võid sealt tundmatust tanklast jumalteabmida saada... sellisest tegelasest hoiaks ma eemale parema meelega. Minule, kes toob bensiini, tangib
ise alati Neste tanklast (tsekid tõestavad seda asja, mingil põhjusel ta hoiab neid alles).
Aga vargust kui sellist, ma ka siinkohal ei näe. Vreps pani asja täitsa õigesti kirja, nõustun 100%!
|
|
|
|
vreps
huviline
Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,5tdi nüüdseks ajalugu
|
|
Surgutneftegaz on venkudel kõva firma,mul sõber sõidab oma Chrysleriga selle 95-ga.Aga ameeriklased sõidavad muidugi kodus üldse 88-ga.
Numerus stultorum infinitus est.
|
|
|
|
melnits
huviline
Registreerunud 19.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Ka mina leian, et varastamise promomine pole audiklubile vääriline, õigem oleks lukku panna! |
Ei promo mingit varastamist siin! Huvi oli vaid teada saada kas ja kuidas võib vene kütus mõjuda uuematele autodele jne.
Tänud!
|
|
|
melnits
huviline
Registreerunud 19.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: vreps
Surgutneftegaz on venkudel kõva firma,mul sõber sõidab oma Chrysleriga selle 95-ga.Aga ameeriklased sõidavad muidugi kodus üldse 88-ga.
|
Või, et venkude kõva firma kuid miks seal 98 müügil pole ma aru ei saa? Et
võib sealt tanklast saadud kütet paaki kallata küll, kartmata kattide ja lambdade per**e minemast.
|
|
|
greatmaster
huviline
Registreerunud 11.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe Quattro
|
|
Ka mina leian, et varastamise promomine pole audiklubile vääriline, õigem oleks lukku panna! |
Mega varastamine on see küll kui inimesed püüavad siin Eestis elades ellu jääda ja ostavad kütust ja muidki asju odavamalt.
Kui sa nii väga kardad, et sind äkki vangimajja pannakse siis ära osta Vene kütet. Toeta aga Statoili, Nestet ja muid pätte edasi ja ole õnnelik. Mida
sa mölised siin?
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
|
| USA AKI 88 on jämedalt võrreldeav meie RON92-ga, sellepärast polegi tollele masinale RON95 eriline probleem seedida.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
Mina ei saa ka aru mis krdi varastamisest või moraalsusest jutt käib.
Keskmine eesti inimene on siiski suht ula peale jäätud riigi poolt, eriti just vähemasustatud piirkonnad ja ka Ida-Virumaa loomulikult. See, et benssu
ja diislit või suitsu massiliselt üle tuuakse on ikka ennekõike mitte eesmärgiga varastada vaid eesmärgiga üldse kuidagi toime tulla, see omakorda on
ikka meie "moraalse" riigi poliitika tulemus.
See, et siin foorumis on 10 inimest kes jaksavad ka natuke kallimaid asju osta ei tähenda, et see kajastaks eesti elu tegelikkust- tulge ükskord
maapeale tagasi inimesed ja vaadake natuke avatud silmadega enese ümber! Käige pealinnast natuke kaugemal ja põigake vahel väiksematele teedele. Eesti
koosnebki peamiselt viltustest aedadest ja varemetest.
Kütuse toomisel peab arvestama veel sellega, et mistahes ümbervalamine ja paagist välja pumpamine on juba natuke ebalegaalne, edasimüümine on
kindlasti seadusevastane tegevus.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: greatmaster
Mega varastamine on see küll kui inimesed püüavad siin Eestis elades ellu jääda ja ostavad kütust ja muidki asju odavamalt.
Kui sa nii väga kardad, et sind äkki vangimajja pannakse siis ära osta Vene kütet. Toeta aga Statoili, Nestet ja muid pätte edasi ja ole õnnelik. Mida
sa mölised siin? |
Saan aru su pahameelest audi_a4_v6 pihta, kuid jäägem ikkagi viisakaks. Ka mina ei nõustu temaga selles teemas, ent siiski, pole mõtet hakata ka
ebaviisakusi loopima. See viib lihtsalt teema sulgemiseni.
Mis puutub sellesse, mis põhjusel keegi tarbib midagi odavamat, siis enda näitel võiks öelda, et jah, kuna sõitmist on tõesti palju, siis ei saaks
kõiki vajalikke sõite teha tankides vaid tanklas. Mistõttu olengi otsinud alternatiivi ja selle leidnud Venemaalt tuleva soodsa kütuse näol. Näide ka
tubaka kohalt- sõber, kes on üsna suur suitsumees, ei jaksa osta Eesti hindadega suitsu, seega laseb tuttaval tuua Venemaalt (ise neid ei tarbi, kuna
tarbin sigarette nii vähe, et see paar pakki kuus jaksan ka poest osta, aga kui ma oleks suurem tarbija, siis ilmselt ka laseks Venemaalt tuua,
hoolimata kehvast kvaliteedist). Hinnavahe olevat üsna suur. Sama käib kindlasti ka alkoholi kohta. Niiet, nuriseda, et siin propageeritakse
varastamist vms, on üsna suur lollus.
|
|
|
|
kermz
klubiliige
Registreerunud 25.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: AUDI A6 AVANT C6 3.0 TDI quattro AUDI A6 AVANT C7 3.0 TDI quattro
|
|
Oskab või teab keegi sellest tanklast midagi rääkida, googlist ka ei leidnud midagi selle kohta |
Elan ise ka suht piiri ääres ja olen suht palju kokku puutunud inimestega ,kes käivad omale venemaalt kütet toomas.
Igastahes selle surguti kütte ,on paljud maha laitnud. Lukoili oma ,pidavat palju parem olema.
|
|
|
alexnurp
huviline
Registreerunud 05.12.08
Kasutaja on eemal
|
|
|
Või, et venkude kõva firma kuid miks seal 98 müügil pole ma aru ei saa? Et
võib sealt tanklast saadud kütet paaki kallata küll, kartmata kattide ja lambdade per**e minemast. |
Kõik olemas. Surgutneftegaz
|
|
|
alexnurp
huviline
Registreerunud 05.12.08
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kermz
Elan ise ka suht piiri ääres ja olen suht palju kokku puutunud inimestega ,kes käivad omale venemaalt kütet toomas.
Igastahes selle surguti kütte ,on paljud maha laitnud. Lukoili oma ,pidavat palju parem olema. |
Ja lukoili 95 on 93 oktaanarvuga, mitmed inimesed kontrollisid.
|
|
|
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic
|
|
Lauri-L
huviline
Registreerunud 20.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: VW Jetta MK1 1.5 / Audi 80 B4 2.0
|
|
Kusagilt lehest lugesin kuu või paar tagasi ühe poliitiku kohta kes sai palga tõusu, 4200€ asemel hakkab saam 4700€, ehk siis 500€ tõsteti palka, minu
palk on natuke üle 400€ seega suurima rõõmuga ostan venema kütet.
Oleks ka palk ole 4k €, siis tõesti ei kotiks see kütte hind ja tangiks statoili 98 Ultimat ja sõidaks nii palju kui süda lustib.
See mida paaki kallan, on neste 95 ja siiamaani pole veel probleeme olnud, kütte kulu on okei ja talvel külmaga käivitumine ka hea.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Lauri-L
Kusagilt lehest lugesin kuu või paar tagasi ühe poliitiku kohta kes sai palga tõusu, 4200€ asemel hakkab saam 4700€, ehk siis 500€ tõsteti palka, minu
Oleks ka palk ole 4k €, siis tõesti ei kotiks see kütte hind ja tangiks statoili 98 Ultimat ja sõidaks nii palju kui süda lustib.
See mida paaki kallan, on neste 95 ja siiamaani pole veel probleeme olnud, kütte kulu on okei ja talvel külmaga käivitumine ka hea.
|
Siin eelnevaid ei hakka kommima, aga saad 400 eur palka ja sõidad c4 2,8 quattroga? WTF, varem on ikka inimestest mingigi positiivne mulje jäänud, et
ikka mõistus kodus, aga no ma ei tea. Edu teile siis, mina seda teemat rohkem ei kommi!
|
|
|
MartT
klubiliige
Registreerunud 23.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: C4 2,8Q
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line
|
|
Noo, kui inimene tuleb omadega välja ja vajalikud sõidud on sõidetud, siis minu poolest sõitku või 5.0'iga. See pole mingi ütleja.
Sest need, kes ostavad vanakooli V8 ei kanna samuti raha seljakotiga kaasas.
Defu - Matu
|
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
|
See varastamise teema on suht filosoofiline ju.Et maksame makse selleks et tsäkkod saava suusareisidel käia? Kreeka toetamisest pole mõtet
arutada,sest peagi on Eestil käes aeg kus riik hakkab ise laenama-vastasel juhul tekkib kriitiline piir kus ülalpeetavaid on palju rohkem kui
maksumaksjaid (riik jookseb rahvast tühjaks) ja riigi lõpp on käes.Vanemad masinad sõidavad niikuinii vene kütusega.Uuematel peaks olema usaldusväärne
kanal et venet tankida.Mul küll naise tuttav tõi prooviks kuid mulle ei sobinud-tangin Statoilist (talvel)ja soojal ajal Premium7-st.Kus juures ma
pean maalt 3x nädalas jõudma hemodialüüsi-kütusetoetust ei saa.Kas varastan või suren veremürgitusse? Hetkel varastan veel kõhu arvelt.
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
Lisame siis bensiiniteemale mõne põleva tiku kah juurde.
100 euri bensiini eest on palju, aga 200 euri tubaka tõmbamise eest on täiesti OK kuus "magama panna" ja sellest bensiinikulustki on pool selleks
vaja, et enda tubakavarusid täiendada. Kahjuks sellist suhtumist olen piisavalt palju näinud, et ei tahaks inimeseloomade prioriteetide ja tervikpildi
nägemisele enam mitte mingit meditsiinilist hinnangut anda. Ja selle näite peale on mulle ka öeldud, et "häh, aga mina suitsu ei tõmba", nägemata
seda pisut "laiemalt" ja mõtlemata, et see oli kaudne vihje TEMA samalaadsele mõtlematusele nagu teisel kodanikul on tubaka ahminime . Ehk siis kuldne vanasõna on kehtinud alati "ära ürita lollile selgeks
teha, et ta loll on - pahaseks saab sinder".
Edit: Tore on lugeda ka seda, kes arvustab teiste liikumisvahendeid teadmata palju selle v6, v8 või v12'ga läbisõit üldse on . Pisut pisike tundub see silmaring jälle olevat sellise "arvamuseavalduse"
põhjal .
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Lauri-L
|
Siin eelnevaid ei hakka kommima, aga saad 400 eur palka ja sõidad c4 2,8 quattroga? WTF, varem on ikka inimestest mingigi positiivne mulje jäänud, et
ikka mõistus kodus, aga no ma ei tea. Edu teile siis, mina seda teemat rohkem ei kommi! |
No offence, aga mis see kurat Sinu asi on, millega keegi sõidab? Kui saab soodsalt Venemaa kütust, siis sõitku kasvõi kuukulguriga. Kellegi asi pole
teistele ette öelda, kuidas elada, millega sõita jne. Igaühe oma asi. Järelikult talle meeldib siis konkreetne masin. Mis siis Sinu arvates oleks
õigem? Osta mingi 1.2 liitrine ostukäru ja tankida uhkelt Statoilis ning taguda vastu rinda: "Ma olen aus kodanik, ma toetan valitsust!" Ehk inimene
tahab nautida võimsa nelikveolise autoga sõitmist? Seejuures normaalsuse piiresse jääva kütusehinnaga. Sest see, mis tanklas toimub, on absurd. Hea
näide oli, kui viimati kütusehinnad tõusid. Uudis oli Postimehes, et maailmaturul kütuse hind tegi läbi 3 kuu suurima languse. Järgmisel päeval
tõstsid tanklad Eestis hindu, väites, et kütuse hind tegi läbi suure tõusu. Suht otsene näkku valetamine, kas pole? Peaasi, et saaks oma kasumeid
tõsta. Eelmisel talvel pani muidugi Olerex kõige võimsama pirni- tõsteti kütuse hinda, kuna lund on liiga palju!
Ära saa valesti aru, ma olen ses mõttes patrioot, et armastan seda riiki, Eesti on mu kodumaa. Kuid seda punti, kes seda riiki hetkel juhib (ilmselge
pankroti poole kahjuks), ma toetada ei kavatse. Ükskõik, mis autoga ma ka sõidan, tanklast tankima ikka ei hakka enne, kui hinnad alanema hakkavad või
palgad tõusma. Või siis hakkab lõpuks kütuseaktsiis minema sinna, kuhu ta mõeldud on (teehooldus- ehitus), mitte aga riigiisade ja muude lontruste
tasku. Järgmine masin on minul näiteks 100% tõenäosusega diisel, kuid hoolimata sellest, et ta vähem kulutab, kui bensukas, jätkan siiski Venemaalt
tuleva kütuse tarbimist.
Mitte kellelgi ei tohiks olla köhimist sellel teemal, kuidas keegi elab, kus tangib või millega sõidab. Miks ma seda ütlen? Sest teemaalgataja küsis,
kas on kellelgi kogemusi kütuse kvaliteediga, mitte sellega, kui moraalne või ebamoraalne selle kütuse ostmine on.
|
|
|
|
eko89
huviline
Registreerunud 11.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 d3 171kw
|
|
Hea teema hommikukohvi kõrvale
Aga kiire arvutus minupõhjal 200l umbes 1 kuu kütusekogus.
Eesti tankla 282eur , Vene küte 200eur, ja 82eur jääb iga kuu auto veermiku parandamisele, mida meie künklikud teed tekitavad
Aastas siis 984eur, korralik summa juba, või mis?
Olen nõus Janniga
"Sellega olen täiesti nõus, et aktsiis on väga suur võrreldes inimeste reaalsete sissetulekutega. Minu meelest oleks tark tõsta kasvõi alkoholi
aktsiisi kümme korda ja kütuse oma langetada poole võrra. Elu oleks igas mõttes parem kõigil, samas bensiini läbimüük suureneks tohutult naaberiikide
arvelt ja sama raha tuleks ikka tagasi. Rongid, rekkad, bussid tangiks ka siis Eestis... Valitsus on vist pähe süstinud ennast grupiviisiliselt, et
sellest aru ei saa."
Kvaliteedi kohapealt:
Tangin ise muidu eesti tanklates, kuid, kui mõni tuttav toob, siis sõidan ka vene omaga, tavaliselt on toodud kas Lukoil 95 või Neste 95. Mina
kvaliteedi vahet märganud pole
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |
|