Lehekülgi: 1 2 3 4 |
Kmerevits
huviline
Registreerunud 04.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 21.03.12 16:02
|
|
|
Märkus moderaatorilt: "Postitus kustutatud, kuna kasutaja ei ole vaatamata varasemale märkusele asunud järgima
foorumi reeglite 3. punkti! Järgmine samm on kasutaja postitusõiguse peatamine!"
|
|
|
Kmerevits
huviline
Registreerunud 04.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.03.12 18:10
|
|
|
Nonii. Hetkel on probleemideks: Pooltelje ots mis täna koostöö lõpetas. Homme proovin tööjuures golf 2 gti oma.Ehk sobib.
Summutaja on läbi omadega. Peotäis tihendeid ja ehk saan ka homme garaazi minna.. Saab selle kah ära keevitada, Siis jälle maasikas..
ladu24 annab küll et sobib.Eks homme näeb
|
|
|
Kmerevits
huviline
Registreerunud 04.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.03.12 15:11
|
|
|
Nii.Hetkel mässan lahustiga ja ehk saab asja korda salongist lõpuks
Aga hetkel pilt. Kahest vanakesest Mõlemad on minu Uhke tunne tekib.Kuigi jahm..- Siiski võiks olla ju uued autod..Aga uutega on
nii nagu on.Raha ei ole ja ega remondilegi hammas peale ei hakkaks
teine siis Dzetta kupee, must ja must nahksisu ja Diisel Aa ja audil
ei pidanudki pooltelje otsa vahetama.Keegi oli lihtsalt poldid lahti unustanud.Keerasin need kinni ja liigub
|
|
|
Kmerevits
huviline
Registreerunud 04.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.04.12 19:03
|
|
|
Mis siin ikka pikalt rääkida. B2-ga talland ja kalland,Jettaga sammuti. Ja täna. ja täna tõin ühe silmarõõmu veel juurde. Tegemist on aga ehk saab asja.Kere super. mootoriks 2.2 101kw. Veavad kõik neli
ratast mis on kõik vägevalt lukustatavad ja kõik ka töötab ideaalselt.
lisadepoolest : katuseluuk, kesklukk. Küljes on veel pikk tume tagatulepaneel ja 5x112 valukaid sa ka erinevaid alal panna. Väljalaske aastaks on 86
seega potisand ja kole armatuur. Aga Mõnus.Esimine emotsioon on päris hea
Mis siin ikka seletada. Üks hägune pilt kah siis
|
|
|
rainma123
huviline
Registreerunud 06.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: 100 TQ avant,5000,200 20V Avant,Audi A6 C4 2,5TDI Avant,S6 Avant
|
postitati 12.04.12 08:55
|
|
|
Tean seda audid väga hästi see oli mu sõbra oma.Seal aiste vahel kapremondi läbi teinud mootor.See mootor ainult mingi 5000km sõitnud peale
remonti.Aga edu vanakestega.
|
|
|
Kmerevits
huviline
Registreerunud 04.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.04.12 09:19
|
|
|
vaatama läksin siis mingid tüübid olid veel kes hinnast alla tahtsid saada. rääkisid mingist saalekast jne..
HAHA,, Ma ainult noogutasin . proovisin dif. lukud ära ja saigi diil tehtud. Õhtul kuidagi kojuveeretud ja nüüd siis saab nokitseda, teha on
parasjagu. puudu on kässaritrossid, tagumised pidurid tahavad kapitaali jne. Samuti pole olnud üv-d juba aasta aega. Seega ehk saab asja ..Aega ju on
ja kiiret pole
|
|
|
Kmerevits
huviline
Registreerunud 04.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.04.12 16:34
|
|
|
noo tereeeä .. Pole ammu miskit uuendanud. vahepeal sain siitsamast foorumist väheke täiendust b2-le. Nimelt valged esimised suunatuled. Samuti täna
sain udukad tööle ja palju muudki. Igastahes selle autoga olen ülimalt rahul! Sigarit pole veel näppida jõudnud.
mõni pildike siis
Eest on sigar veel suht hapus seisus
aga kannid on mõlemil ilusad
|
|
|
qqopp
huviline
Registreerunud 14.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 b4 2.0 66kw, audi a4 quattro 1.8t 110kw
|
postitati 21.04.12 20:46
|
|
|
see kroom huinjaa ei sobi sinna ette vapsee üldse mudu velje valik oli
päris hea madaldus ei teeks välimusele paha
|
|
|
Kmerevits
huviline
Registreerunud 04.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.04.12 21:45
|
|
|
ma ise vaatasain kaa. õnneks mul veel must võre koos musta originaal märgiga
|
|
|
Kmerevits
huviline
Registreerunud 04.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.04.12 13:33
|
|
|
võtsin täna kätte.Panin tööle ajasin mootori soojaks. Väikene video ka siis sellest
Vabandan eelmise video kvaliteedi pärast. Heli kadus poolepealt ära jne
http://www.youtube.com/watch?v=asowkjE0FI8
|
|
|
Kmerevits
huviline
Registreerunud 04.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.05.12 21:37
|
|
|
Pole ammu miskit kirjutanud. Auto sai omale uued küünlad peale. Töötab isegi veits paremini. Täna nautisin värskelt lükatud kruusateed. Ja peab
mainima et vääga hästi seisab see auto rajal. Tahaks quattrot kah proovida aga pole sellega kahjuks üldse tegelenud. Kuna jetta otsustas et temale
aitab ja hakkab lagunema Seega kogu energia läheb sinna. Muidu salong
hakkab ka vaikselt looma. Kõik isepuurivad kruvid on asendatud mustade originaalidega jne jne ... Summutile panin mingi otsa kah külge. suht ebard jäi aga siiski omamoodi
Küll ükspäev pildistan kui asjadega ühelepoole saan..
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
postitati 10.05.12 21:42
|
|
|
Kulla mees, sinu teemasid on huvitav lugeda, aga sellise õigekirjaga sa kaua läbi ei löö. Varsti saad bänni peale ja lähebki igavaks su autoteema.
Palun järgi õigekirja reegleid, on teistelgi parem lugeda.
Tervitades Ardo.
|
|
|
|
Kmerevits
huviline
Registreerunud 04.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.05.12 21:45
|
|
|
Hea et sa ei kirjutanud " rasked kirjavead" Ikka juhtub.. sorry.. parandasin 2 tähte ära. Mõni komakoht võibolla jäi veel
ja teema igav .. mina pole süüdi et auto on kestma loodud mitte nagu uued sahad mis kiirelt laiali lendavad
ja pealekauba on b2 ka müügiks
|
|
|
Kmerevits
huviline
Registreerunud 04.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.05.12 17:59
|
|
|
Täna jamasin jetta pidurite kõrval ka sigari omadega. Väike õhutus ja asi toimibki. Nüüd veel käsipiduri trosse vaja ja võiks nagu ülevaatusele minna
Kuigi tühikäigul jätab miskipärast vahepeal vahele. Kohati tundub nagu oleks ka jõupuudus , aga mulle see võib-olla tundub vaid nii. Küünlad on
jumala okei. Üks oli vähe must, Kaablid on uued peal.
Kohtustuslik poripilt .Olen alles algaja nelikveolisega.Palju ei julgenud ka painata. Paarkorda oleks asi nukralt lõppend kuid lõpp hea kõik hea.
Harjutamine pidavat meistriks tegema!
|
|
|
rix30
huviline
Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S3 1,8T 8L
|
postitati 11.05.12 20:20
|
|
|
Harjutamine teeb harjutajaks, aga meistriks sünnitakse.
Adolf Hitler!
|
|
|
|
Kmerevits
huviline
Registreerunud 04.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.05.12 21:48
|
|
|
Esiveolisega olen ma rohkem sinapeal.. nii mõnigi võistlus on karika kojutoonud
Täna mõtlesingi et kui siin kodukandis kuskil mõni rahvasprint peaks tulema siis b2-ga peaks starti roomama.Autol potensiaali nagu oleks. Elan siiski
Krossiraja kõrval pmts
|
|
|
treilop
huviline
Registreerunud 05.05.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 TQ Sport/ Audi 100 2,5 TDI Sport Avant
|
postitati 12.05.12 11:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kmerevits
Täna jamasin jetta pidurite kõrval ka sigari omadega. Väike õhutus ja asi toimibki. Nüüd veel käsipiduri trosse vaja ja võiks nagu ülevaatusele minna
Kuigi tühikäigul jätab miskipärast vahepeal vahele. Kohati tundub nagu oleks ka jõupuudus , aga mulle see võib-olla tundub vaid nii. Küünlad on
jumala okei. Üks oli vähe must, Kaablid on uued peal.
Kohtustuslik poripilt .Olen alles algaja nelikveolisega.Palju ei julgenud ka painata. Paarkorda oleks asi nukralt lõppend kuid lõpp hea kõik hea.
Harjutamine pidavat meistriks tegema!
|
Eks seal Põlendmaa kandis on ohtlike kurve ohtralt, oleks ükspäev ise seal otsa leidnud, kui sai ka vähe lustimas käidud!!
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & A8 4.2
|
postitati 12.05.12 12:03
|
|
|
Olete ikka terved poisid?
Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
|
|
|
|
Kmerevits
huviline
Registreerunud 04.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.05.12 20:23
|
|
|
Kindlasti ei Elu on lill ..
Täna veetsin terve päeva jettaga.. Audit puutusin vaid niipalju. et pesin jalamatid ära. Nühkisin ilusasti Audi kirjad puhtaks.
Need Põlendmaa teed õnneks nii pähe kulunud et üllatusi eriti pole, Hommikul kui b2-ga linnas juppe käisin toomas siis Ühes väikses kurvis kojusõites
läks veidi lappama kuna see tuli suht ootamatult kuna viskas tagarattad lahtisele kruusale.. Aga Kõik õnneks terve Seega jäin teele.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 12.05.12 20:30
|
|
|
Igal oinal kunagi oma mihklipäev.
Ei taha absoluutselt norida, kuid ei saa ka mainimata jätta, kirjatehnika ikka tösiselt lonkab.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
Kmerevits
huviline
Registreerunud 04.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.05.12 20:33
|
|
|
on olnud ka mihklipäevasi piisavalt.. aitab nendest sest lihtsalt on üks kindel asi.. kui endas kindel pole.. siis ära üritagi.. Lihtne .. ma parem
paugutan kuskil eemal kui linnavahel.. Pealekauba koduümbrus teed.. Alati võib juhtuda kõigesitemat.. kuid kui sellele koguaeg mõelda..siis kas on
üldse mõtet elada?
Märkus moderaatorilt: "Kuna kasutaja ei ole vaatamata varasematele märkustele asunud järgima foorumi reeglite 3.
punkti, on kasutaja postitusõigus peatatud!"
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 12.05.12 20:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kmerevits
on olnud ka mihklipäevasi piisavalt.. aitab nendest sest lihtsalt on üks kindel asi.. kui endas kindel pole.. siis ära üritagi.. Lihtne .. ma parem
paugutan kuskil eemal kui linnavahel.. Pealekauba koduümbrus teed.. Alati võib juhtuda kõigesitemat.. kuid kui sellele koguaeg mõelda..siis kas on
üldse mõtet elada? |
Tule taevas appi, ei kommentaari.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
Kmerevits
huviline
Registreerunud 04.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.05.12 18:28
|
|
|
Tere!
Suur aitähh Audiclubi Meeskonnale! Saan jälle postitada ja edaspidi olen hoolsam.
Paar päeva tagasi sai eemaldatud iluvõrelt need kroomliistud. Küünlad vaatasin üle, kuna tühikäigul kippus nagu vahele jätma. Tahtsingi küsida : Kui
küünla elektroodid on sellised heledad, siis kas see oli normaalne või liiga lahja küttesegu? Ja ka veel seda: miks udutuled kustuvad kui lülitada
sisse täistuled, või audidepuhul ongi see nii? Salong saab ka varsti kokku. Kui aus olen, siis ei ole eriti aega selle autoga tegeleda, aga annan
endast parima.
Olemas on mul ka must märk võrele. Mõtlen hetkel kas see paigaldada või mitte?
Paneks ühe pildikese
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 15.05.12 18:37
|
|
|
Küünlad peaksid olema kohvipruunid, kui täiesti valged siis lahja küttesegu. Ei tohiks udukad ära kustuda, vaata ehk sul tehtud mingi jamps
juhtmestikuga, kuigi isegi ilma udukatega b2 on juhtmestik olemas. aga mine sa tead, igasugu aretajaid olemas.
|
|
|
|
Kmerevits
huviline
Registreerunud 04.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.05.12 19:04
|
|
|
Nende udukatega on jah see asi, et põlevad vaid koos niiöelda päevasõidu tuledega. Muudmoodi nad tööle ei hakanud.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |