Lehekülgi: 1 2 3 |
eko89
huviline
Registreerunud 11.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 d3 171kw
|
postitati 27.02.12 09:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jokerAudi
Tsitaat: | Algselt postitas: mokits
Turboclub- is olid ka marupalju osi müüa. Osad hinnad olid muidugi jahmatama panevad, eag eks see ole iga enda asi kaua midagi müüb. Aru ei saa ainult
sellest, et kuulutuses oli juba esimene stange ja tagumine luugipealne paneel ja originaal xenonid, Mis su sellisest "haruldasest" diisel s6-st siis
tuleb, kui juba selliseid pudinaid maha ärid? |
S-i vedrustusega A6 TDIq Kogu S6+i nänn läheb müüki- stange,
tuledepaneel, juttu oli ka nahksisu müümisest jne...selles mõttes jääb mulle ka arusaamatuks, et kui sa kogu selle mõnusama nänni maha müüd, siis ei
jää mingit erilisust ju. Vaid sulle endale teadmine, et kunagi see oli S6+. Aga eks sa ise tead Edu igatahes! |
Kui mina oleks auto omanik ja võimalik see nänn maha müüa, niii et oleksin ise rahaliselt plussis, siis miks mitte?
Auto ju tuleb nii suht tasuta kätte?
Sama teema, et auto oleks ära ostnud lammutus?
Kellel nii kahju, see võiks need osad ju kokku osta ja ise oma s6+ ehitada?
|
|
|
audicabrio
huviline
Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: C4 2,5TDiQ Avant;C2 2.1;C6;Cabrio;200 2,2TQ, Suzuki Tl1000R,D-max,Renegade800
|
postitati 27.02.12 09:40
|
|
|
Need varuosad on pärit teise auto pealt. SRorgias ütles et ainult moto,kast ja sisu lähevad selle s6 plussi pealt minema. Mul savi kas need S osad,mis
ma ostsin temalt, oleks pärit tollelt S6 plussilt või mõnelt muult S6lt, peaasi et endale sai
|
|
|
freelander
huviline
Registreerunud 06.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 facelift 3.0bitdi
|
postitati 27.02.12 20:58
|
|
|
Mainin siis uuesti ära, et konkreetselt autolt läks müüki:
1) mootor
2) käigukast
3) sisu
Mootor müüdud, muu alles. Ning auto seisab täies tükis garaazi ees.
Segadust tekitab see sellepärast inimestes, et mul on kuulutuses müügis ka ühe teise S6 osad, mis sai laiali lammutatud. ( tagapaneel,rool,stange jne
)
Hinnad ongi pandud sellised, et kelle vaja ostab, minul kiiret ei ole. Arvestads, et neid osasid ei ole saada, ning mis hinnaga on asju müüdud, siis
väga hullu pole seal midagi. Ning kellel oma nägemus hindadest, sellel alati võimalus oma pakkumine teha. Kast on ainuke asi mis oleks vaja 100% maha
müüa. Ülejäänud on sellised asjad, et müün või ei müü, vahet pole. Kui sisu alles jääb, siis jääb S+-i sisse.
Kahjuks aga auto ehitamine ei edene kuhugi, sest doonori leidmine väga raske. Euro on löönud täispeldikute hinnad ka ikka nii lakke, et isegi 3a
tagasi endale autot vaatamas käies ei olnud nii kõrged hinnad. Inimesed ikka kujutavad, et saavad oma diisel a6 eest mingi 2000€, kuigi masinal ei ole
mitte ühtegi keredetaili roosteta ega mõlgita. Sisu puruks, mootor käib nagu ei tea mis asi. Arvuti näitab suht suurt pumba kulumist jne...
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 27.02.12 21:05
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: freelander
Mainin siis uuesti ära, et konkreetselt autolt läks müüki:
1) mootor
2) käigukast
3) sisu
Mootor müüdud, muu alles. Ning auto seisab täies tükis garaazi ees.
Segadust tekitab see sellepärast inimestes, et mul on kuulutuses müügis ka ühe teise S6 osad, mis sai laiali lammutatud. ( tagapaneel,rool,stange jne
)
Hinnad ongi pandud sellised, et kelle vaja ostab, minul kiiret ei ole. Arvestads, et neid osasid ei ole saada, ning mis hinnaga on asju müüdud, siis
väga hullu pole seal midagi. Ning kellel oma nägemus hindadest, sellel alati võimalus oma pakkumine teha. Kast on ainuke asi mis oleks vaja 100% maha
müüa. Ülejäänud on sellised asjad, et müün või ei müü, vahet pole. Kui sisu alles jääb, siis jääb S+-i sisse.
Kahjuks aga auto ehitamine ei edene kuhugi, sest doonori leidmine väga raske. Euro on löönud täispeldikute hinnad ka ikka nii lakke, et isegi 3a
tagasi enda auto vaatamas käies ei olnud nii kõrged hinnad. Inimesed ikka kujutavad, et saavad oma diisel a6 eest mingi 2000€, kuigi masinal ei ole
mitte ühtegi keredetaili roosteta ega mõlgita. Sisu puruks, mootor käib nagu ei tea mis asi. Arvuti näitab suht suurt pumba kulumist jne...
|
Nii on jah. Mulle see muidugi meeldib kuna hetkel saaks oma auto maha müüa sama hinnaga millega ostasin 3 aasat tagasi kuimitte rohkemgi. Korralik c4
diisel maksab ikka 3000 ja räimed on sel 2000 juures. Eraldi mootorit ja kasti kegi ei paku?
|
|
|
freelander
huviline
Registreerunud 06.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 facelift 3.0bitdi
|
postitati 27.02.12 21:09
|
|
|
Ei ole ühtegi pakkumist eraldi kastile ja mootorile olnud. Kuigi ostukuulutused on mitmes kohas ja erinevate kasutajate alt. Üks mingi diisel oli
pakkuda korra, aga kahjuks olin ise telefonist eemal, ning kui ''ärkasin'' siis oli müüdud. Teine diisel on ka mingil määral oote seisus, aga
müüja on selline nagu on, seega asjad ka ei liigu.
Mulle ka mõnes mõttes meeldib see hinna värk, kuna kui enda a6 müüki läheb, siis hetke seisuga tuleb küll hind 4000€ kanti, sellises konditsioonis
nagu hetkel on. Ehk siis kõik heli ja asjad jäävad sisse.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |
|