Lehekülgi: 1 2 3 4 5 .. 9 |
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6; Mercedes Benz 220D W123
|
postitati 19.02.12 09:08
|
|
|
Rait, topsihoidjad tulid A4 B5'le peale 1997 aasta n-ö feisslifti, kui mootori valikust kadusid 12 klapilised V6'd, mida asendasid 20V mootorid (2.4
ja 2.8 142kW), tuli uuem spidoplokk ja käetugi. Ning veel nipet näpet muutus.. Seega sul ei saagi neid seal istmete vahel olla, kui ise pole pannud. Sul on seal samasugune panipaik, mis mul. Ise hoian seal rahakotti
tavaliselt, täpselt nende mõõtudega on ta tehtud ka .
Kindalaekas on topsikohad kõigil, aga kuivõrd hästi nad topsi hoiavad pole ma veel katsetanud . Mu meelest need istmete vahel olevad pole just eriti head purgi hoidjad, mu vanaisa B5 Avantil on ja sõites
tahtis mu 0,33l Coca purk sealt pidevalt jooksu panna.. vb seal mängis ka rolli minu sõidustiil , mis tatilubadega sõites polnud kohati kõige rahulikum .
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 19.02.12 09:11
|
|
|
Minu -96 avantil olid need topsikad istmete vahel ka olemas, aga pole mina veel kohanud heasid topsihoidjaid, nüüd see b6-l on küll parem, aga mitte
veel hea
|
|
|
RedRockets
huviline
Registreerunud 29.11.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi, BMW
|
postitati 19.02.12 10:44
|
|
|
Need topsihoidjad head küll ei ole, kurvis tahab ikka pudel plehku panna, aga vähemalt saab kuskile panna pudeleid!
|
|
|
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 19.02.12 10:51
|
|
|
Tänan Rait! Mul ikka väga kiviaja auto siis Vaatama ehk leian kuskilt ka sellest paar aastat uuemast keskkonsoolist
pildi.
Tsitaat: | Algselt postitas: RedRockets
Need topsihoidjad head küll ei ole, kurvis tahab ikka pudel plehku panna, aga vähemalt saab kuskile panna pudeleid! |
Pudelile saad korgi peale ju keerata ja esimesse ette juhtuvasse kohta visata, kas või nt juhiukse sahtlisse. Aga plekkpurgiga nii enam ei tee kui
avatud on, ja tunnen ise küll autos hoitjatest puudust. Peaks suveks kuskile aretama, aga kuhu?
|
|
|
TarvoL
huviline
Registreerunud 27.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 19.02.12 10:55
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: RTamm
... mida asendasid 20V mootorid (2.4 ja 2.8 142kW)... |
Tahtsid ju öelda et ikka 30V mootorid
|
|
|
|
RedRockets
huviline
Registreerunud 29.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.02.12 11:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Quattru
Tänan Rait! Mul ikka väga kiviaja auto siis Vaatama ehk leian kuskilt ka sellest paar aastat uuemast keskkonsoolist
pildi.
Need topsihoidjad head küll ei ole, kurvis tahab ikka pudel plehku panna, aga vähemalt saab kuskile panna pudeleid! |
Pudelile saad korgi peale ju keerata ja esimesse ette juhtuvasse kohta visata, kas või nt juhiukse sahtlisse. Aga plekkpurgiga nii enam ei tee kui
avatud on, ja tunnen ise küll autos hoitjatest puudust. Peaks suveks kuskile aretama, aga kuhu? |
Minuarust selline kena või mis?
http://static2.album.ee/files/806/60/large_20165211_HwwR.jpg
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.02.12 12:01
|
|
|
Lendab sealt ka mis koliseb, korralikumat asja pakuvad vist ameeriklased ja ka sõbra e38 bmw-s vist olen kõrgemat näinud.
Mul igatahes b6-s on see armatuuri oma selline, et võibolla isegi 0,33 hoiab kinni, aga Mc Donaldsi pooleliitrine tops lendas küll üks kord kurvis
kõrvalistmele Õnneks on nahksisu ja kindalaekas oli lapsemähe, sellega
sai suurema häda kõrvaldatud
|
|
|
huljes
huviline
Registreerunud 30.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio 2.0, Audi A4 2,8Q
|
postitati 19.02.12 12:38
|
|
|
Jube OT küll, aga B5e topsihoidjad sobivad ideaalselt Stati kohvi topsile, kõik muu tahab minema joosta sealt!
|
|
|
RedRockets
huviline
Registreerunud 29.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.02.12 21:47
|
|
|
Täna siis avastasin ka, et autol alla uued vedrud, amordid ja esisilla hoovad või stabilisaator vardad vms(ei oska neile nime anda) aga kõikidesse piduriketastesse on klost juba 1-2mm sisse söönud, kas peaks
ka muret tundma või käivad nad veel?
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & A8 4.2
|
postitati 25.02.12 21:56
|
|
|
Seni pole ketastega muret, kuni serv supporteid ei puuduga ning kettad viskama ei hakka, 1-2mm on alles olematu. Üldiselt nimetatakse neid vardaid
"stabilisaatori kondiks".
Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
|
|
|
|
RedRockets
huviline
Registreerunud 29.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.03.12 09:38
|
|
|
Eile siis suutsin summuti suka katki sõita.
Kõik need mutrid on ka nii kõvasti kinni ei teagi kuidas lahti saab.
Hääl on ka selline nagu bellarussil.
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6; Mercedes Benz 220D W123
|
postitati 03.03.12 09:46
|
|
|
Tean mida tunned, eelmine aasta oli endal sama lugu, minu masin tegi siis ainult tavalise sportpütiga rullnoka 325i häält.
|
|
|
RedRockets
huviline
Registreerunud 29.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.03.12 14:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: RTamm
Tean mida tunned, eelmine aasta oli endal sama lugu, minu masin tegi siis ainult tavalise sportpütiga rullnoka 325i häält. |
Sain vähemalt korda nüüd!
Aga sellekohapealt kus see sumps pooleks käib sealt ajab ikka läbi, ilmselt sellepärast kuna panin kitsamad klambrid sinna!
Peab homme veel uurima aga vähemalt ei ole enam rullnoka häält!
|
|
|
RedRockets
huviline
Registreerunud 29.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.04.12 11:45
|
|
|
Niisiis vahepeal midagi tarka teind ei olegi!
Vahepeal aind mingi jama on! Talvel sõites viskas temperatuuri näidiku 70 peale ja siis vaikselt tõusis 90 peale, aga nüüd viskab 110 peale ja
vaikselt vajub 90 peale tagasi! Milles võib asi olla? Uue termostaadiga sõitnud 7k kilomeetrit.
Äkki keegi teab ka milline on kesklukul see pea kaabel ''Main wire'', ise arvan et valge hall aga kindel ei ole!
|
|
|
RedRockets
huviline
Registreerunud 29.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.04.12 19:25
|
|
|
Niisiis vahepeal midagi tarka teind ei olegi!
Vahepeal aind mingi jama on! Talvel sõites viskas temperatuuri näidiku 70 peale ja siis vaikselt tõusis 90 peale, aga nüüd viskab 110 peale ja
vaikselt vajub 90 peale tagasi! Milles võib asi olla? Uue termostaadiga sõitnud 7k kilomeetrit.
Äkki keegi teab ka milline on kesklukul see pea kaabel ''Main wire'', ise arvan et valge hall aga kindel ei ole! |
Midagi ma nüüd teada sain, et kesklukul ''open= grey/white close=brown/grey''.
Oskab keegi öelda, kas need on õiged ka? Uksesees olid igaljuhul sellised juhtmed olemas!
|
|
|
RedRockets
huviline
Registreerunud 29.11.11
Kasutaja on eemal
|
|
RedRockets
huviline
Registreerunud 29.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.05.12 18:30
|
|
|
Terv.
Täna suutis tuju nulli minna, kui originaaltung otsustas alt ära libiseda ja alumise kummist liistu endaga kaasa krabada.
Ees vaja vahetada stabika kondid, ning tagasillast tuleb imelik kobin, tõstsin pakkudele, aga targemaks ei saanud, ise kahtlustan amordi tugilaagrit,
aga ei tea. Pakkude peale tõstes nagu ei kobisenud küll midagi aga sõites on ikka korralikult.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.05.12 19:20
|
|
|
Terv.
Täna suutis tuju nulli minna, kui originaaltung otsustas alt ära libiseda ja alumise kummist liistu endaga kaasa krabada.
Ees vaja vahetada stabika kondid, ning tagasillast tuleb imelik kobin, tõstsin pakkudele, aga targemaks ei saanud, ise kahtlustan amordi tugilaagrit,
aga ei tea. Pakkude peale tõstes nagu ei kobisenud küll midagi aga sõites on ikka korralikult. |
Kui kahtlustad tugilaagrit, siis mine poodi ja osta ära. Enne poodi minekut muidugi mõtle, et mida kuradit peaks üks tugilaager tegema mitte keeravas
(taga-)sillas B5 (ja kõik sama suured või suuremad audid sealt edasi c4
v. a minu arust) ei oma ühegi amordi otsas tugilaagrit. Monomähkurist b5-l on ülilihtne tagasild, minu arust isegi vähem juppe kui b4-l või b3-mel.
Klobiseda saab kas amort või selle otsas kummi junn või tagasillapuks, rohkem juppe minu meelest pole.
|
|
|
RedRockets
huviline
Registreerunud 29.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.05.12 19:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Terv.
aga ei tea. Pakkude peale tõstes nagu ei kobisenud küll midagi aga sõites on ikka korralikult. |
Kui kahtlustad tugilaagrit, siis mine poodi ja osta ära. Enne poodi minekut muidugi mõtle, et mida kuradit peaks üks tugilaager tegema mitte keeravas
(taga-)sillas B5 (ja kõik sama suured või suuremad audid sealt edasi c4
v. a minu arust) ei oma ühegi amordi otsas tugilaagrit. Monomähkurist b5-l on ülilihtne tagasild, minu arust isegi vähem juppe kui b4-l või b3-mel.
Klobiseda saab kas amort või selle otsas kummi junn või tagasillapuks, rohkem juppe minu meelest pole. |
Tore teada. Igaljuhul midagi seal kobiseb. Silla ehitus on jah
ülilihtne. Võtan mingipäev amordi küljest, siis saab vast rohkem selgust
mis seal viga on.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
|
RedRockets
huviline
Registreerunud 29.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.05.12 11:05
|
|
|
Võib olla ka piduri osa, igaljuhul kui ratast loksutad siis käib mingi kobin. Aga ei tea mis seal kobiseda võiks ka, pole kunagi ketaspidureid
teind.
Korra oli tunne nagu ketas ise logiseks nati seal.
|
|
|
raivort
huviline
Registreerunud 10.01.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.05.12 11:08
|
|
|
pakasnik avatavaks
..., pagasnik elektriliselt avatavaks teha, ... |
Et nagu vajutad nupule ja tõuseb üles? |
Ega see ise avanev pakasniku luuk vist väga keeruline ehitada olegi.VW foorumis keegi tellis vastavad osad , nii et saab teha küll.Kuidas Audi A4 asi
olema peab peab muidui uurima.Siin foorumis sellest juttu küll ei leidnud
|
|
|
RedRockets
huviline
Registreerunud 29.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.05.12 11:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: raivort
..., pagasnik elektriliselt avatavaks teha, ... |
Et nagu vajutad nupule ja tõuseb üles? |
Ega see ise avanev pakasniku luuk vist väga keeruline ehitada olegi.VW foorumis keegi tellis vastavad osad , nii et saab teha küll.Kuidas Audi A4 asi
olema peab peab muidui uurima.Siin foorumis sellest juttu küll ei leidnud |
Ei ole midagi keerulist!
Aga näed täitsa olemas!
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=106408
|
|
|
RedRockets
huviline
Registreerunud 29.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.06.12 14:13
|
|
|
Niisiis vahepeal sai kooli lõpetamisega tegeletud, ning ei olnud aega midagi teha.
Täna siis sai suure hurraaga linna mindud, et juppe tellida ja oh imet, kõik poed kinni, millegipärast ei tulnudgi meelde, et jaanipäev on.
Täna siis sai märgid aind mustaks värvitud.
Head jaani ka kõigile!
|
|
|
RedRockets
huviline
Registreerunud 29.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.07.12 16:49
|
|
|
Täna sai siis tuled tumedaks tehtud.
PS: Kas keegi teab kas originaal suunad käivad ka lahti? Et kas on mõtet neid ahju toppida või mitte!
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 .. 9 |